Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Siirry alas

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Empty Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Viesti  Matilda T. 04.01.18 16:21

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Matunimi
Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Matu2021

syntynyt 1.3.1993, 31-vuotias
165cm pitkä, ruskeat kiharaiset hiukset ja tummanruskeat silmät
omistaa Zelian, jonka osti toukokuussa 2018
vuokrasi Amandan omistamaa Sipsiä helmikuusta 2019 vuoden 2021 loppuun asti

Kaikki tietävät sen tytön, joka oli suosittu koulussa ja jolle oli helppo olla katkera. Sen, joka saattoi katsoa toisia nenänvarttaan pitkin pahimmassa teinimyllerryksessään. Sen, jota kukaan ei silti muistanut enää lukion jälkeen. Matilda Tammilehto on juuri tällainen tähdenlento, joka on etsinyt itseään sitten ylioppilasjuhlien. Muutto pois kotiseudulta teki hyvää, mutta ei poistanut sitä tyhjiötä, jonka sosiaalisen elämän mureneminen ja pitkästä parisuhteesta irtautuminen ehti aiheuttaa. Työt R-Kioskilla ovat elättivät Matildaa monta vuotta eri kaupungeissa Kalla mukaanlukien, mutta kesällä 2020 nainen vaihtoi työnkuvaa yllättävän työtarjouksen myötä. Tällä hetkellä Matilda työskenteleekin myyntikoordinaattorina Murronmaalla toistaiseksi pienessä, mutta jatkuvasti kasvavassa yrityksessä.

Matilda on kaunispiirteinen, hoikka mutta toisaalta urheilullisuutensa vuoksi vahva nainen, joka on viimeisten parin vuoden aikana kanavoinut turhautumistaan urheiluun. Matildan luonnonkiharat hiukset ovat kuin pilvi, jota nainen muiden kehuista huolimatta pitää rasittavana. Hiukset olivat monta vuotta violetit, kunnes nainen halusi aloittaa vuoden 2021 uuden hiusvärin kera. Matilda on sisäänpäin suuntautunut persoona ja antaa mielellään itsestään melko kylmänkin kuvan, koska on usein valikoiva sen suhteen, keneen haluaa tutustua. Resting bitch face on naisen yleisilme ja naisen tuimat kasvot jättävät monien tervehdykset ajatuksen tasolle. Pidemmän päälle Matilda on kuitenkin räiskyvä, ystävällinen ja äärettömän syvällinen ihminen, joka vain tarvitsee paljon aikaa ja oikean ihmisen päästäkseen loistamaan. Toisaalta Matildalla on myös tilannetajua ja nainen osaa antaa itsestään kohteliaan kuvan ihmisille, joille kokee sen tarpeelliseksi antaa - esimerkiksi ratsastuspiireissä valmentajille.

Ratsastusta Matilda harrasti alakoulusta yläkouluun, yhteensä vajaat kymmenen vuotta. Nainen ehti edetä vuokraponillaan aluevalmennusrinkiin saakka, mutta lopulta muu elämä jyräsi ponien ohi ja harrastus jäi sikseen. Pahimmasta myllerryksestä selvittyään Matilda halusi palata hevosten pariin ja kaivella monta vuotta tauolla olleet taitonsa esiin. Sattumien kautta Matilda sai mahdollisuuden ylläpitohevoseen, jonka seurauksena Haukka tuli naiselle elokuussa 2017. Auburn oli parivaljakolle kolmas kotitalli, sillä Matildan treeni-innon herättyä tallipaikalle vaatimukseksi nousivat hyvät valmennusmahdollisuudet.

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Haukkistaustatonn

Haukan ylläpitosopimus päättyi keväällä 2018 ja toukokuussa Matilda kirjoitti ostopaperit Zeliasta, joka saapui Auburniin toukokuun viimeisenä päivänä. Nuoren tamman kanssa tarkoituksena on löytää yhteinen sävel ja lähteä rakentamaan Zeliasta näppärää esteratsua, jolla kehtaisi joskus pyörähtää myös kouluaitojen sisäpuolella. Vuoden 2019 alkupuolella tiimiin liittyi myös kenttäratsastaja ja -valmentaja Lauri Merikanto, joka on ratsuttanut Zeliaa sekä myös kilpaillut tammalla pariin otteeseen. Matildan kotivalmentaja Auburnin puolesta on Isabella Sokka, mutta tällä hetkellä nainen valmentautuu jopa useammin Laurin silmien alla. Matilda hyödyntää satunnaisesti myös muita tallilla vierailevia valmentajia, koska kokee saavansa hyötyä erilaisista näkökulmista.

Matilda on myös parin mutkan kautta päätynyt ratsastamaan muutamia Amanda Sokan hevosia. Ensin nainen sai Zelian ostettuaan mahdollisuuden ylläpitää taitojaan Fellun kanssa, jolla myös starttasi Kalla CUPissa. Toisena lainakisaratsuna vuonna 2018 toimi Lefa. Helmikuussa 2019 Amandalle tulleen Sipsi-tamman kaivatessa estepainotteista vuokraajaa Matilda tarttui pestiin voidakseen treenata Zelian lisäksi myös kokeneemman esteratsun kanssa. Vuokraussuhde päättyi vuoden 2021 loppuun.

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Zeliahyppytaustaton

Matilda seurusteli joulukuun 2018 alkuun saakka tallimestari Jonathan Raynottin kanssa. Kaksikon on-off säätö alkoi helmi-maaliskuussa 2018 ja vakiintui suhteen kaltaiseksi kevään mittaan, jääden silti melkoiseksi vuoristoradaksi. Lopulta tilanne eskaloitui muutaman viikon aikalisään, jonka päätteeksi pari erosi.

Jonathanin jälkeisenä sinkkuaikanaan Matilda viihtyi Jesse Aron seurassa, johon nainen oli tutustunut loppuvuodesta 2018. Kaksikon välit syvenivät, mutta tuoreen eron ja muiden muuttujien vuoksi Matilda halusi malttaa. Helmikuussa 2019 kaksikko päätti aloittaa siihen saakka määrittelemättömänä pysyneen suhteen virallisesti. Kaksikon tiet erosivat joulukuussa 2020, mutta parin kuukauden tauko teki ilmeisen hyvää, sillä pari päätti palata yhteen ja muuttaa saman katon alle seuraavan vuoden puolella. Yhteiseloa kesti loppuvuoteen 2023 saakka, kunnes pari erosi lopullisesti.


Viimeinen muokkaaja, Matilda T. pvm 02.03.24 20:36, muokattu 39 kertaa
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 2168

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Empty Vs: Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Viesti  Matilda T. 07.01.18 21:13

Kaikki tarinat ja roolipelit


Zelian päiväkirja:

Sipsin päiväkirja:

Muut tallitarinat:

Haukan päiväkirja:

Spin-off:

Roolipelit 2021:

Roolipelit 2020:

Roolipelit 2019:

Roolipelit 2018:

Merkit


Matilda Tammilehto | Zelian omistaja M12_kk10 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja M13_kk10

Palkintokaappi


Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Cupeste2-2018 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Cupeste2-2019 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Cupeste2-2020Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Pokaali21g-tammilehto

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_1 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_1 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_1 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusuke-sinivalkoinen Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_2 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_2 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusuke-sininen Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusukeperus1_2
Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_3 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Pieniruusukevalk Matilda Tammilehto | Zelian omistaja 3rdMatilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusukesuuri1_4 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusuke_kultasaari_4 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ruusukeperus1_5 Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Ar_pj7


Viimeinen muokkaaja, Matilda T. pvm 01.03.22 15:51, muokattu 76 kertaa
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 2168

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Empty Vs: Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Viesti  Matilda T. 27.10.18 21:55

Oleellisimmat ihmissuhteet A:sta Ö:hön
päivitetty viimeksi 7.2.2021

Anton Seljavaara
Valmennuspari, jonka kanssa voi jopa unohtua vaihtamaan sanan tai useamman.

Amanda Sokka
Päätynyt, erikoista kyllä, ratsastamaan ja kilpailuttamaan (esteillä) Amandan hevosia Fellua ja Lefaa. Tuoreimpana vakituisempi esteratsuprojekti Sipsi. Neutraali suhtautuminen jääprinsessaan, todistetusti saanut tylyn perijättären nauramaan toteamukselleen teejuhlissa.

Ellie von Brandt
Kuvastoblondi, Jonathanin ex-tyttöystävä. Neutraali suhtautuminen.

Heidi Näyhö
Tuttavalliset välit Laurin ja Jessen kautta, kohtaavat usein arjessa etenkin Runiacissa ja Sofian vuoksi esimerkiksi Jessen luona.

Inna Paakkanen
Vanhoja tuttuja toiselta tallilta. Nihkeät välit useamman vuoden ajan, muttei enää jaksa kantaa vanhoja kaunoja. Ei sen puoleen toisaalta lähestykään, ellei se ole aivan välttämätöntä.

Isabella Sokka
Valmentaja, jota on arvostanut alusta asti. Ylläpitää hyviä välejä, pitää Isabellan selkeästä komminukoinnista.

Jesse Aro
Avopuoliso. Pitänyt miellyttävänä, yllättävän hauskana persoonana jo ensitapaamisesta lähtien. Tutustui Jesseen paremmin suhteensa taukonsa aikana, kunnes välit lämpenivät ja malttamisen jälkeen lopulta kuumenivat. Tilanteeseen ilmaantui kuitenkin mutkia, joista huolimatta kaksikko päätyi suhteeseen. Suhde päättyi eroon loppuvuodesta 2020 ja suhtautuminen Jesseen muuttui varautuneemmaksi. Vanha suola alkoi kuitenkin janottaa ja pari teki alkuvuodesta 2021 paitsi päätöksen palata yhteen, myös muuttaa yhteen.

Jonathan Raynott
Entinen poikaystävä. Jonathanista muodostui tärkeä ihminen, joka pääsi suojauksien ohi lähemmäs oikeaa Matildaa kuin kukaan muu aikoihin. Jatkuvan draaman ja erinäisten tapahtumien vuoksi Matilda halusi aikalisän, joka päättyi muutaman viikon jälkeen eroon. Sietää, ei halua olla tahallaan ilkeä, muttei hakeudu Jonathanin seuraan.

Jusu Rosengård
Herättää ristiriitaisuutta - kutsuu mielessään Bambiksi, muttei kuitenkaan tohdi olla liian kylmä. Kutsuu epäröimättä puomitytöksi/kahville/minne vaan, kun tarvitsee jonkin kaveriksi rinnastettavan seurakseen.

Lauri Merikanto
Ensimmäinen valmentaja vuosien tauon jälkeen, tutustunut jo syksyllä 2017. Pitää Laurin ratsastus- ja valmennustyylistä ja suosii miestä siksi valmentajana sekä Zelian ratsuttajana. Valmennussuhde syventynyt vuosien mittaa ystävyydeksi.

Penna Vaanila
Pennepasta Vaanija. Ei mitenkään suosiossa pätemisensä vuoksi, mutta hyödyllinen apuri esimerkiksi valmennusjärjestelyissä.

Rasmus Alsila
Ensimmäisiä tallituttuja, myöhemmin jopa tallikavereita Auburnissa. Neutraali suhtautuminen, arvostaa miestä ratsastajana. Startannut Rasmuksen hevosella osakilpailuissa, Rasmus ratsastanut entistä ylläpitohevosta Haukkaa.

Sarah Reyes
Yllättävä kaverilöydös, nyrkkeilyharrastus yhdisti. Pitää Sarahin luonnetta miellyttävänä, ei ärsyynny naisen seurassa ja suostuu vapaaehtoisesti käymään naisen kanssa "kunnon" keskusteluja.

Thomas Raynott
Jonathanin pikkuveli, johon tutustui Jonathanin kanssa seurustellessaan. Piti ärsyttävän omahyväisenä, sittemmin suhtautuminen neutralisoitunut.


Viimeinen muokkaaja, Matilda T. pvm 07.02.21 19:11, muokattu 3 kertaa
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 2168

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Empty Vs: Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Viesti  Matilda T. 09.02.20 14:16

Ratsastusvarusteet
ainakin ne joita Auburnissa kehtaa käyttää
Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Matildakaappi2022
[i]Varusteet Equestrian PRO ja Sokka Luxuries
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 2168

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Matilda Tammilehto | Zelian omistaja Empty Vs: Matilda Tammilehto | Zelian omistaja

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa