Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jemiina Rajala | Buugin omistaja

Siirry alas

Jemiina Rajala | Buugin omistaja Empty Jemiina Rajala | Buugin omistaja

Viesti  Jemiina R. 27.06.17 10:00

Jemiina Rajala


s. 14.03.1996, 24v | Buugin omistaja
158cm, vaalea hiuksinen ja sinisilmäinen

tilannetopic | dos & don'ts

Jemiina on 24-vuotias kilparatsastaja, jonka harrastus sai alkunsa äidiltään. Kenttäratsastukseen hän sai kipinän saadessaan entisen poninsa Tevin, jonka kanssa hän eteni CIC1-tasolle saakka. Vuonna 2013 Jemiina ja Tevi joutuivat kisaradalla onnettomuuteen, josta seurasi lähes puolen vuoden ratsastuskielto sekä karsinalepoa ponille. Auburniin muutettuaan vuonna 2017, he palasivat pikkuhiljaa treenaamisen pariin sekä kisakentille. Lopulta Tevi myytiin eläkekotiin ja Jemiina alkoi vuokraamaan ensin Amandan Lefa-ruunaa ja sitten Isabellan Rilla-tammaa. Rakkaus vei naisen kuitenkin mukanaan ja hän muutti Vientareeseen miesystävänsä kotitallille. Yhteiselo ei kuitenkaan kestänyt kahta vuotta kauempaa, joten kesällä 2020 Jemiina palasi Auburniin mukanaan Putte-suomenhevonen. Putte lähti uudelle omistajalle loppuvuodesta 2020, jolloin Jemiina päätti sijoittaa tulevaisuuden kenttälupaukseen Buugiin, joka 1-vuotiaana muutti Auburniin.

Persjalkaiseksikin kutsuttu Jemiina on täynnä tulta ja tappuraa. Naiselta löytyy luonnetta joka lähtöön, mutta näyttää sen parhaiten turvalliseksi tuntemassaan seurassa. Puhuu ennenkuin ajattelee - ei kuitenkaan ilkeässä mielessä - joka johtaa usein väärinkäsityksiin. Jemiina on muita kohtaan todella ystävällinen, mutta tutustuu uusiin ihmisiin hitaasti ja varovaisesti. Nainen on aina mukana kaikessa enemmän tai vähemmän typerässä, täysillä ja tosissaan, ja hän osallistuu mielellään jokaisiin kissanristiäisiin. Ylipirteäksikin kutsuttu nainen omaa kuitenkin myös rauhallisen sekä harkitsevan puolen. Rauhallisuus näkyy parhaiten hevosten seurassa.

Ulkonäön perusteella Jemiinaa voisi sanoa jopa hieman hemmotelluksi. Ja se pitää kyllä osittain paikkansa. Vanhempien rahahanat ovat aina olleet auki ja ovat tietyin perustein auki edelleen. Vaikka naamaa nainen ei enää tällää joka päivä, niin pitkät vaaleat hiukset ovat aina huolitellut - yleensä ranskalaisilla leteillä tai ponihännällä kiinni, silmissä heiluu hillityt ripsienpidennykset ja kulmat ovat muotoillut. Vaatteet ovat niin tallilla kuin muuallakin laadukkaita merkkivaatteita, josita suurin osa on ostettu Equestrian PRO.sta tai Sokka Luxuriesista.

Jemiinan vanhemmat asuvat Norjassa, jossa heillä on ollut koulupuoliveristen siittolabisnes ja nykyään muutama menestyvä ravihevonen. Jemiinalla on myös täysi-ikäinen pikkuveli, Topias, jolla Tevi oli ylläpidossa naisen ollessa vielä ratsastuskiellossa. Topias on ammatiltaan valokuvaaja ja hän on viihtynyt toisinaan myös Auburnissa. Tällä hetkellä 22-vuotias mies asuu ja vaikuttaa Helsingissä.

Koulutukseltaan Jemiina on liikunnanohjaaja (amk) sekä urheiluhieroja. Liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi hän on valmistunut syksyllä 2018 ja urheiluhierojaksi keväällä 2020. Loppuvuodesta 2020 nainen päätti laajentaa yrityksensä toimialaa ja aloitti Kallan keskustassa vuokratuolihierojana. Valmentajan hommia hän tekee edelleen, mutta keskittyy vain muutamaan asiakkaaseen kerrallaan. Tulevaisuuden opiskeluhaaveina hänellä on fysioterapeutti ja hevoshieroja.
Suhteet tallilaisiin (click):

Ratsastusvaatteet (click):


Viimeinen muokkaaja, Jemiina R. pvm 02.12.20 14:57, muokattu 6 kertaa
Jemiina R.
Jemiina R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Jassu L
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 72

http://lupiini.net/y/holabaloo.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Jemiina Rajala | Buugin omistaja Empty Vs: Jemiina Rajala | Buugin omistaja

Viesti  Jemiina R. 04.10.17 20:09

2021Viimeinen muokkaaja, Jemiina R. pvm 02.12.20 14:44, muokattu 5 kertaa
Jemiina R.
Jemiina R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Jassu L
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 72

http://lupiini.net/y/holabaloo.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Jemiina Rajala | Buugin omistaja Empty Vs: Jemiina Rajala | Buugin omistaja

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa