Isabella Sokka | tallinomistaja

Siirry alas

Isabella Sokka | tallinomistaja Empty Isabella Sokka | tallinomistaja

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 22.06.17 12:55


Isabella Sokka | tallinomistaja Isabellaskaappi

Isabella, "Isbe" | syntynyt -89 | tallinomistaja ja geologi
nainen | pituus 157 cm | ruskeat silmät
Omistaa viisi tammaa: Eelan, Rillan, Vilan, Minan ja Ankan

Isabella on siskoksista vanhempi, nyt 29-vuotias nainen. Isabella, lyhyemmin Isbe muttei missään nimessä Bella, asui Auburnin paluuta edeltävän ajan Britanniassa. Nainen puuhasteli siellä pääosin hevosjuttuja, mutta kävi siinä sivussa lukemassa yliopistotutkinnonkin. Isbe on temperamenttinen ja älykäs nainen, joka tulee siskoaan paremmin kaikkien kanssa toimeen. Nainen on kuitenkin omista hevosistaan ja näiden varusteista tarkka: kaikki tulee hoitaa tunnollisesti ja epäkohdista sekä pikkuvammoista hän haluaa tietää heti. Isbe on pienikokoinen, noin 157 cm pitkä eli lyhyt, Amandan mukaan: "160 sulka päässä". Hiukset ovat moniväriset ja melko pitkät, silmät ruskeat. Vakituista miesystävää Isbellä ei ole, mutta erinäisiä seikkailuja kylläkin. Nainen ymmärtää hyvää huumoria, vaikka ulkokuori onkin asiallinen ja tyylikäs, ehkä jopa tiukka. Auburnin Kartanon pyörityksen lisäksi Isabella tekee tutkimustyötä geologina, joten kiireisimpien hankkeiden aikana naista ei paljon tallilla näy. Ja kyllä, naisen lempisanonta on "kiviäkin kiinnostaa".


*** *** ***

Isabella Sokka | tallinomistaja Isbeinsta

SEURAA INSTASSA


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 18.06.18 23:46, muokattu 3 kertaa

_________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 825

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Isabella Sokka | tallinomistaja Empty 2017

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 19.06.18 15:32


Isabellan vuosi 2017 tarinoin

- Roolipelit ja niihin suoraan liittyvät spin-offit -

Ystäviä, tuttavuuksia, tilanteita

29.06.2017 Kuuma, kuumempi, kuumin päivä - Ellie, Ellen, Anna, Tilda & Jemiina
Tallilaiset katsoivat minua hivenen hölmistyneenä - taisin olla vähän tavanomaista pirteämpi. Totta puhuakseni eilinen ilta meni  pitkäksi uudessa ihanassa miesseurassa, kiitos Tinderin, ja saatoin olla vielä pikkiriikkisen viinipäissäni. En kuitenkaan missään nimessä pahasti!

31.08.2017 Ei naurata - Mikke & Julia
Mitä vain, kunhan pääsisin tuoksuttamaan nahan ja hevosten tuoksua ja keskittymään johonkin muuhun kuin Nature-lehden uusimpiin, aivan liian vaikeisiin artikkeleihin.

04.09.2017 My little baby ponies (monster edition) - Tilda & Anna
Tarkemmin ajateltuna olisin voinut käydä ostamassa rullaluistelusuojat molemmille. Tai miksei saman tien jääkiekkoilijan tai rugby-pelaajan puvut kaikkine suojineen, sillä muistin liian hyvin muutamat vammat joita olin saanut aikanaan varsoja käsitellessäni. Ja ne varsat olivat kuitenkin lähtökohtaisesti järkevämpiä kuin nämä Amandan orien jälkeläiset.

03.10.2017 Perijätär rahvaan parissa - ensimmäinen tapaaminen ja työvuoro Jonnyn kanssa
Katsoin parhaaksi napata kiireen vilkkaan kahvia, jotta viileä ulkokuoreni säilyisi enkä alkaisi virnuilemaan kuin jokin huumorintajuinen olento.

09.10.2017 Juopponaisen päiväkirja (K18) - viiniä kartanolla Tildan, Julian, Minkan & Annan kanssa
Tajusin olevani huoneessa ainoa, joka ei todennäköisesti veisi naisia sänkyynsä. Olin katketa uteliaisuudesta ja ryhdyin arvuuttelemaan mielessäni, miten naiset mahdollisesti pariutuisivat - vai kiusaisivatko nämä toisiaan ristiin?

06.11.2017 Turhan aikainen aamu - työvuoro Mikael G:n kanssa
Epäilin vahvasti, että kyseessä oli taas yksi typerä vitsi. Lirkutelkoon omalla ajallaan ja sille toiselle siskolle. Väläytin miehelle kuitenkin hymyn, sellaisen kaikista kyynisimmän ja epäaidoimman asiakaspalveluun tarkoitetun ilmeen.

13.11.2017 Masentunutta seuraa - aamutalli Jonnyn kanssa
Nielaisin ja menin itsekin vähän vaikeaksi. Kylläpäs tässä sai nyt leikkiä oikein kunnon aunt Isabellaa...

24.11.2017 Hyvää syntymäpäivää isä! (K18) - Gabriella, Jonathan, Thomas & perheongelmat.
"Ei se mitään. Vihaan itsekin äitiäni, tai ehkä säälin... Joka tapauksessa en surisi sen kuolemaa."
Enkä välttämättä niin isänkään. Varsinkaan sen tuntemattoman sian, joka ahdisteli naisia jossain varmaan parhaillaankin.


28.11.2017 Nothing good happens after 6am - Markus, Jonathan, Ellie
Hitto että ehdin jo sekaantua. Joskus tehokkuuden kanssa saisi näemmä olla hillitympi, kirosin ja lähdin kohti kahvia.Mikke.

07.11.2017 Mites tässä nyt näin kävi? - Tinder-treffit
Huokaisten vajosin syvemmälle penkkiini - täällä minä taas istuin, miestä vaanimassa. Miettimässä sitä miten seksikästä huolellinen varustekäsittely onkaan.

19.11.2017 Masquerade-jatkojen jälkipuinti
"Mutta... sehän on sua ainakin tosi monta vuotta nuorempi. Ja jonkun sata vuotta Ollia nuorempi!"Story called Thomas. Not a love story, but not just like any other story either

03.11.2017 Through the fences Isabella Sokka | tallinomistaja Gb - with Ellie, Jonny & Jemiina
I examined Jonathan’s face but couldn’t tell why he was acting the way he did – until I gave his so called brother a long glance. Good-looking young lad, I must say – pure handsomeness now that I saw him close to me.

06.11.2017 Kaunista katseltavaa (K18)
Maineestani olin huolissani suorastaan pelottavan vähän. Vakuuttelin kuitenkin itselleni, että peittäisin jälkeni sitten jälkikäteen. Kukaan ei saisi tietää.

07.11.2017 Kiusallistako? - aamutalli ja Tommy-puinti Annan kanssa
Sen sijaan, että Anna olisi sanonut väsyneet huomenet, tämä katsoikin minua virnistellen ja tenttasi heti parkkipaikalle jääneestä autosta. Mokoma! Oliko se kuullut seinien läpi jotakin?

11.11.2017 Sex, lust and rock 'n roll ! (K18) 
Joku käveli meidän takaa ja haistoin heti ihanan hajuveden. Se muistutti mua jostakin. En ehtinyt miettiä kauaa, kun erittäin tuttu ääni vieressäni tilasi oluen ja istahti baarijakkaralle. Jännityin, kiihotuin ja kauhistuin samanaikaisesti aivan täysin. Ei ole totta.

12.11.2017 Sunnuntai-illallinen kartanolla
“Anna hei, ei Isbe tunne ketään duunareita.”

20.11.2017 Wanna continue where we left off ?
En tunnistanut tunteita komean kasvoilla, mutta sain sentään lisäaikaa. Onneksi minut oli upotettu hyviin tapoihin jo lapsesta asti, joten vihdoin tavoitin virallisen hymyni.

21.11.2017 Crush (K18) - Thomas & Gabriella
”Anteeksi. Green is not my color”, huokaisin. Pitikin nolata itsensä Jonnynkin edessä. Katsoin anteeksipyytelevästi Jonathania ja Thomasia, jotka katselivat toisiaan. Epäilys hiipi mieleeni ja voimistui, kuin katsoin miesten ilmeitä. Voi paska, jos olinkin ymmärtänyt kaiken ihan väärin.

24.11.2017 Sticking my nose to business that isn't mine
”Sulla on parempi olla sellainen auto, että kehtaan kiivetä sen sisään”, mutisin, vaikka tällä hetkellä olisin voinut liftata kyydin jopa mopoautolta.

02.12.2017 Seitinohuet (K18) - Thomas & Gabriella
Kurkkua kuristi, puhuin hiljaa ja lannistin jo itsenikin, mutta en halunnut antaa Thomasille turhaa toivoa. En pystynyt katsomaan suoraan silmiin, etten sanoisi tai tekisi mitään tyhmää. Käsittelisin tunteitani joskus myöhemmin, kun olisin yksin. Tappaisin ne.

13.12.2017 Breakfast at Tiffanys
Thomas kääntyi päälleni ja raskas paino tuntui ihanalta. Turvalliselta. Tuijotimme toisiamme silmiin ja lämpö läikähti sisälläni._________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 825

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Isabella Sokka | tallinomistaja Empty 2018

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 19.06.18 18:48


Isabellan vuosi 2018 tarinoin

- Roolipelit ja niihin suoraan liittyvät spin-offit -

The Story continues and ends

03.02.2018 Sorry, do I know you ? - Thomas & Jonathan
Sydämeni pamppaili ihan hulluna, sillä oikeastaan oli pelottavaa sanoa yhtään mitään. En halunnut satuttaa Thomasia enempää, mutta tilanne oli todella epäluonnollinen. Oli outoa perustella komealle miehelle joka tykkäsi musta, että tykkäsin siitä. Ja silti me päädyttäisiin erilleen.

05.03.2018 Why don't you live a little? - Nita, Thomas & Ava
Hymy oli edelleen ihanan ilkikurinen ja komeat silmät kalastelivat omiani. Oli todella houkutteleva ajatus vain jäädä kahvilaan, istua kenties Thomaksen viereen. Siihen mulla ei ollut kuitenkaan oikeutta. Viime kerralla mies oli tehnyt sen hyvinkin selväksi.

06.03.2018 Kohtaaminen kartanolla
Yllätyin pahanpäiväisesti nähdessäni oviaukossa Thomasin. Mies tervehti epävarmasti, kasvoillaan hetken aikaa oudon alaston ilme. Toisin sanoen, Thomas ei ollut odottanut tai toivonut tapaavansa mua.

09.03.2018 Same Story... (K18) - Jonny, Matilda, Gabriella & Thomas
“Ota säkin ihmeessä, niin tiedät miltä vajaat kolme tonnia maistuu”, nauroin ilottomasti. Mua vitutti edelleen, mutta pikkuhiljaa enemmän ja enemmän eri syistä. Viimeksi Thomas oli vannonut pysyvänsä kaukana musta, vaan siinä se taas oli.

19.03.2018 Maanantai.
“I need you”, Isabella henkäisi. Naurahdus linjan toisessa päässä viesti, että Thomas ei aivan ymmärtänyt tarpeen luonnetta, Isabellan tavallisesta poikkeavaa epätoivoa.

20.03.2018 Maanantai edelleen, vaikka kalenteri sanoo tiistai
Tätä nimenomaista huumetta hän oli kaivannut, ja hetkellinen helpotus oli suuri. Isabella suuteli ajatuksissaan Thomaksen olkapäätä ja kuljetteli sormia tämän iholla. Jotenkin maailma oli muuttunut seesteisemmäksi.

12.06.2018 She knows who I am, but you don't know that. - Thomas & Sarah
Olin yllättävän tyyni. Samalla tunsin pientä surua ja tyhjyyttä. Olin oikeastaan sekä odottanut että pelännyt tätä tapahtuvaksi jo aiemmin.

12.06.2018 Wait, what? - Jonathan & Eelan varsasuunnitelma
Käännyin seinään päin, suljin silmät ja annoin itseni itkeä äänettömästi hetken. Suihkussa se oli hirveän kätevää, kun mitään jälkiä ei jäänyt.

12.06.2018 Huolia ja pelkkää seksiä joka oli muutakin (K18)
Yritin mennä nukkumaan, mutta ajatukset velloivat päässäni yhtä uhkaavina kuin valtamerillä vaeltavat muovilautat. Musta tuntui, että kaikki olivat ymmärtäneet mut väärin. Ei Thomas ollut pelkkä seksiseikkailu, vaikka halusinkin siltä pelkkää seksiä.Ystäviä, tuttavuuksia, tilanteita

02.03.2018 VOA - Vakavasti Otettava Aikuinen(ko?) (K18) - Nita, Matilda, Jusu, Jonny, Ellie & Gabi
Pitelin hikoilusta kosteaa pulloa tiukassa rutistuksessa ja huokailin Kallan tylsyydelle. Voisin mielummin rääpäistä muutaman lasillisen yksin kartanolla, kuin jäädä säälittävästi viimeisenä pöytään.

16.03.2018 Salatut elämät (K18) - Julia, Inna & Juuso
Julian kosteat silmät saivat minutkin liikuttumaan. Sillä sellaisella tavalla, jolla päihtyneet imevät tunteita toisista päihtyneistä itseensä.

26.03.2018 Afterparty in Känädä (K18) - Inna, Julia, Gabriella, Niko, Verneri & Janna
Kova ilme yhdistettynä asusteisiini ja housuvalintaani saivat minut todennäköisesti näyttämään mafiapomon vaimokkeelta. Nyt se oli pelkästään sopivaa. Kynteni kokemaa tappiota niellen sipsutin päättäväisenä tyttöjen (ja Nikon) perään tanssilattialle. En kuitenkaan ehtinyt pitkälle, kun meinasin kuolla omaan kiukkuuni.

22.04.2018 Viiniä ja varsoja - Julia & Inna
Viini sai musta ajattelemattoman. Toivoin, että naiset eivät ajatelleet mun olevan sellaista törkeää ystävämateriaalia, joka oli juuri haistanut tilaisuutensa tuoreen sinkkumiehen suhteen.Isabella tuppautuu

11.03.2018 Too much glamour - Niko, Nita, Jonny & Gabi
Niko-parka näytti kovin hämmentyneeltä, mutta minulla oli hieman kiire. Luotin siihen, että hevosista jotain tietävät miehet tiesivät yleensä paljon.

16.05.2018 Puutostila(t) - Niko & Nita
Lisäsin uuden keittimen mielessäni hankintalistalle, kun muistin, että olin kuin olinkin ajatellut asiaa aiemmin. Nyt, niin kuin silloinkin, tulin samaan johtopäätökseen: jos toimistossa olisi keitin, joutuisin keittämään kahvini itse. Loungessa joku muu oli jo ehtinyt tehdä sen.


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 21.06.18 14:17, muokattu 1 kertaa

_________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 825

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Isabella Sokka | tallinomistaja Empty Isben kaappi

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 19.06.18 18:49


Isabellan kaappi

Myös Isabellalla on oma kaappi sekä varustehuoneessa että omistajien omassa pienessä toimistossa, sillä nainen on melkoinen varusteurheilija. Varustehuoneen kaapissa on kaikkea yleistä hoitotavaraa, jota saa käyttää vapaasti Isben omien hevosten hoitoon. Ketjunaru, kuljetussuojat sekä pintelit ja patjat on ostettu Mestyn Varusteesta, muut varusteet ja hoitotarvikkeet Equestrian PRO:sta.

Isabella Sokka | tallinomistaja Isben-hevosille

Isabella Sokka | tallinomistaja Isben-huovat

Toimiston kaapissa Isabella säilyttää henkilökohtaisia ratsastustarvikkeitaan. Raipan, kannukset tms. saa kyllä lainaan jos omat unohtuivat, mutta ethän koske mihinkään ilman lupaa (Amanda, koskee myös sua! Myös "salaa" lainaaminen on lainaamista!!)!

Isabella Sokka | tallinomistaja Isben-varusteet

Kultanappinen kilpatakki, kaikki paidat, jodhpurit ja chapsit sekä violetit ratsastushousut on ostettu Mestyn Varusteesta, muut vaatteet ja tarvikkeet Equestrian PRO:sta.

_________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 825

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Isabella Sokka | tallinomistaja Empty Vs: Isabella Sokka | tallinomistaja

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa