Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Juuso Sherman | Innan ex-poikaystävä

Siirry alas

Juuso Sherman | Innan ex-poikaystävä Empty Juuso Sherman | Innan ex-poikaystävä

Viesti  Juuso S. 19.03.18 23:59

Juuso on Suomessa 27.3.1991 syntynyt puoliksi englantilainen kenttäratsastaja. Sosiaalisen luonteen omistava mies tulee helposti juttuun kaikkien kanssa, eikä varmasti jää suppusuuksi taustalle. Usein sivusta katsojat erehtyvät luulemaan Juuson flirttailevan, vaikka niin ei todellisuudessa olisikaan. Elämänasenne miehellä on huoletonta eteenpäin kulkemista, asiat selviävät, jos ovat selvitäkseen.

Pituutta mieheltä löytyy 184 cm verran, eikä urheilullinen ulkomuoto jää epäselväksi kenellekään. Juuson pukeutumista voisi kuvailla rennoksi, mutta näyttäväksi ja siistiksi. Lempiväri miehellä on sininen, joka näkyy kaikista eniten hänen pukeutumisessa, kaikki sävyt kelpaavat. Ratsastuksessa Juuso käyttää useimmiten harmaita housuja ja siihen yhdistettyä paitaa, värillä ei niin väliä, eikä kauheasti silläkään sopiiko se hevosen varusteisiin. Juuso suosii laadukkaita tuotteita omissa ja hevosen varusteissa.

Pienenä Juuso muutti vanhempiensa kanssa isän kotimaahan Englantiin, jossa mies kasvoi suuren osan nuoruudestaan. Juuso on kuitenkin aktiivisesti asunut myös Suomessa äitinsä hevostöiden myötä ja sukulaisten luona vieraillessaan. Englannissa Juuso tutustui hevosiin äitinsä silloisen harrastuksen kautta ja kasvoikin kenttäratsastajan saappaisiin hyvin mielellään. Ollessaan 13-vuotias, äidin harrastus muuttui kenttähevosten kasvattamiseksi. Täysin oman lajin ulkopuolelta Juuso osti itselleen ensimmäiseksi oikeaksi omaksi hevosekseen friisiläistamman, Maran.
Muutettuaan Suomeen 2013 opiskelemaan liikuntatiedettä yliopistoon, Juuso toi Maran mukanaan. Kauaa Juuso ei kerinnyt asua Suomessa, kun veri veti takaisin kenttäratsastuksen pariin ja mies osti itselleen englanninpuoliveriorin Damonin. 2016 Juuso päätti muuttaa takaisin Englantiin ja samalla hän myi Damonin. Ennen eroa Juuso kilpaili Innan Ransulla. Nyt hän ylläpitää Damonin varsaa, kokenutta kenttähevostammaa Paytonia sekä osti itselleen nuoren Benjin.

Kulkupelinä Juusolla on musta Audi A6, jonka hän osti muutettuaan 2017 joulukuussa takaisin Suomeen. Auto on uudempaa mallia kuin hänen vanha musta Audinsa, jonka hän myi muuttaessaan Englantiin.

Kalla CUP palkinto
Kallan ammattilaisranking, kenttäratsastus jaettu 3. sija
Juuso Sherman | Innan ex-poikaystävä PokaaliPRO21eb

_________________
Innan sub-hahmo / Bellicose Lord ja Payton
Juuso S.
Juuso S.
Vierailija

Avatar © : Jassu L.
Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa