Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mikael Gren | ratsuttaja

Siirry alas

Mikael Gren | ratsuttaja Empty Mikael Gren | ratsuttaja

Viesti  Mikael G. 31.08.17 23:53

Mikael Gren
30v, ratsuttaja
184cm, vaaleat hiukset

Mikael on hurmaavalla karismalla varustettu osaava hevosmies, jolla on hyvin laajalla skaalalla kokemusta hevosalalta ympäri maailman. Tallilla Mikael on kääntää kenen tahansa pään, onhan mies kaiken lisäksi hätkähdyttävän komea. Tätä miestä on vaikeaa tavata tallilta ilman pilkettä silmäkulmassa tai virnettä naamalla, sillä Mikael tuntuu olevan aina hyvällä tuulella ja valmiina kommentoimaan jotakin vitsikästä.

Luonteeltaan Mikael on sisimmässäni kiltti ja huomaavainen, vaikka välillä vaikuttaakin rasittavuuteen asti kiusoittelevalta ja kuittailevalta kiusankappaleelta. Joku saattaisi luulla Mikaelin olevan vielä teini-ikäinen käytöksensä perusteella, mutta miehen elämänfilosofiaan vain kuuluu pitää hauskaa ja nauttia elämästäni. Töissä ja asiakkaiden parissa asenne on kuitenkin ehdottoman asiallinen ja ammattimainen ja Mikael pyrkii toimimaan ratsutettaviensa kanssa niin, kaikella tekemisellä on tavoitteena viedä hevosta eteenpäin.

Suomessa syntynyt Mikael muutti jo nuorena perheensä kanssa Saksaan, jossa myös hevosharrastus ensimmäisen kerran alkoi. Jo nuorena oli selvää, että tämän harrastuksen parissa Mikael haluaisi ansaita elantonsa, ja pian mies kilpailikin jo menestyksekkäästi esteratsastuksessa. Aivan huipulle asti matkaa ei kuitenkaan jatkettu, sillä valmentaminen ja ratsuttaminen vei miehen mukanaan. Näiden ohella Mikael on ollut mukana paljon myös nuorten hevosten kouluttamisessa, sekä omistanut tietenkin myös muutamia omia hevosia, joista mainittakoon ensimmäinen oma poni Gideon II ("Kille"), joka on ollut korvaamaton opetusmestari oikeanlaisen istunnan merkityksen ymmärtämisessä, sekä ihan varsasta asti Mikaelin kouluttama puoliveriori Leonardo, joka asustaakin tällä hetkellä Saksassa miehen vanhempien ratsutilalla.


Viimeinen muokkaaja, Mikael G. pvm 18.03.18 22:07, muokattu 1 kertaa
Mikael G.
Mikael G.
Ratsuttaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 87

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikael Gren | ratsuttaja Empty Vs: Mikael Gren | ratsuttaja

Viesti  Mikael G. 15.11.17 6:14

Mikael G.
Mikael G.
Ratsuttaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 87

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa