Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niko Laiho | Nitan poikaystävä

Siirry alas

Niko Laiho | Nitan poikaystävä Empty Niko Laiho | Nitan poikaystävä

Viesti  Niko L. 08.03.18 18:02

Niko Valtteri Laiho

s. 2.7.1998 | 180cm | vaaleat hiukset ja siniset silmät, joissa näkyy aavistus vihreää vivahdetta
Lefan vuokraaja 26.3.2018-30.8.2018

Niko on se nuori mies, joka on peruskoulusta asti kääntänyt tyttöjen päitä. Yksi hymy ja puolelta koulun tytöistä lähti jalat alta. Komea, sinisilmäinen mies on asunut lapsuutensa ja peruskouluaikansa Kallassa, kunnes 16 vuotiaana otti ja lähti Helsinkiin opiskelemaan matkailualaa.

Luonteeltaan mahdollisimman huomaamattomana pysyvä Niko on yllättävän ujo, sillä kaikki olettavat suosion tarkoittavan samaa kuin rohkeus ja avoimuus. Todellisuudessa mies on hyvinkin hiljaista ja vähän jopa ylihuolehtivaista ja herkkääkin sorttia ja tällä kestääkin aina hetki tutustua ja alkaa luottamaan uusiin ihmisiin. Ystävien kanssa Niko on kuitenkin ylivoimaisesti äänekkäimmästä päästä kiroiluineen ja heittää välillä todella mustaakin huumoria. Ronskeista puheistaan huolimatta Niko on lojaali ystävä, joka on kaiken luottamuksen arvoinen. Mies on myös todella kärsimätön ja kärsii jonkinlaisista keskittymishäiriöistä, joten hänet paremmin tuntevat eivät ylläty mikäli tämä on välillä yhtä ulkona kuin lumiukko.

Hevosten kanssa Niko tuntuu olevan kuin kotonaan. Oli tällä sitten hyvä tai huono päivä, tallilla miestä ei näe huonolla tuulella. Hän tekee mielellään eri tallitöitä, joskus pyytämättäkin, mikäli muuta tekemistä ei sillä hetkellä ole. Joskus tuntuu, että pelkkä hevosten läsnäolo on miehelle tärkein asia maailmassa, itse ratsastaminenkaan ei tunnu olevan tärkeämpää.
Ratsastajana Niko on tavallinen. Hän omaa perussiistin istunnan, mutta vaatii huomattavasti lisää treeniä mitä erityisesti istunnalla ratsastamiseen tulee. Ratsastus tapahtuukin yleensä ohjalla ja pohkeella, mikä aiheuttaa Nikolle ennenaikaisia harmaita hiuksia, sillä mies tietää vallan hyvin istunnan merkityksen. Enemmän estepuolen ratsastajana Nikolle kevyt istunta tulee todella herkästi pinnalle, eikä silloin ole väliä onko takapuolen alla koulu- vai estesatula. Joskus mies on kuullut, että hänen kohdallaan vauhti korvaisi taidon, mutta minkä sille voi, että pitää enemmän vauhdikkaammista nelijalkaisista?
Nikon kärsimättömyys tulee esille erityisesti hevosen selässä. Mikäli jokin asia ei mene suunnitelman mukaan, sen näkee. Mies turhautuu todella herkästi ja silloin kenelläkään ei ole kivaa. Niko vaatiikin reilusti onnistumisia pysyäkseen tyytyväisenä. Vanhemmiten on onneksi alkanut oppimaan ja ymmärtämään myös epäonnistumisia, joita väistämättä tulee eteen.

Niko palasi vuoden tauon jälkeen ystävänsä houkuttelemana takaisin hevosten pariin. Taustalla miehellä on kuitenkin noin 10 vuoden hevoskokemus, ensin ratsastuskoulussa ja sen jälkeen vuokrahevosen kanssa. Kukaan ei kuitenkaan tunnu tietävän syytä siihen, miksi Niko lopetti ratsastuksen hienosta vuokrahevosestaan huolimatta opiskelujensa loppupuolella. Sen jälkeen miestä ei olekaan hevosen selässä nähty, vaikka houkuteltu onkin - ennen kuin tämä saapui Auburniin.
Mies katosi kuitenkin elokuussa 2018 Auburnista yhtä nopeasti kuin oli sinne tullutkin. Kukaan ei tunnu oikein tietävän miksi mies lähti ja mitä tämä on tehnyt.

Muuta nippelitietoa:
- Asuu yksin Kallan keskustassa pienehkössä kerrostaloyksiössä, mutta perhe asuu myös Kallassa omakotitalossa. Perheeseen kuuluu äiti Johanna, isä Arto ja kolme vuotta nuorempi sisko Laura.
- Seurustelee Nitan kanssa
- Pukeutuu rennosti, mutta tyylikkäästi.
- Tällä hetkellä työtön
- Omistaa tummanharmaan Sedan-mallin Toyota Avensiksen.
- Kuuntelee musiikkia melkeinpä laidasta laitaan suuremmin nirsoilematta, eniten kuuntelussa mm. JVG, Marshmello ja Linkin Park.
- Harrastaa salibandya ja talvikaudella myös höntsälätkää lenkkeillen ahkerasti vuodenajasta riippumatta. Satunnaisesti Niko käy myös salilla salibandyvalmentajan niin vaatiessa.
- Niko ei ole oikeasti blondi ja sen paljastaakin nopeasti esiin puskeva vaaleanruskea tyvikasvu. Lisäksi molemmissa korvissa on feikkiplugit.
- Ei muista milloin olisi viimeksi palanut auringossa, sen sijaan ruskettuu suunnilleen pelkästä auringon näkemisestä.
- Tasoltaan ruosteinen helppo B / 100cm. Kisasi korkeimmillaan metriä vuokrahevosellaan Poprawalla (trn wielkopolskiruuna, s. 2006, sk. 169cm)


Viimeinen muokkaaja, Niko L. pvm 03.01.19 17:00, muokattu 1 kertaa
Niko L.
Niko L.
Tallin ulkopuolinen

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 97

Takaisin alkuun Siirry alas

Niko Laiho | Nitan poikaystävä Empty Vs: Niko Laiho | Nitan poikaystävä

Viesti  Niko L. 05.04.18 22:55

Niko L.
Niko L.
Tallin ulkopuolinen

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 97

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa