Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Isabella S. 26.02.21 17:34

Kalla CUP After ride
🔞 Avoin roolipeli

- Kallan Krouvissa #krouvi
- Illanistujaiset, lauantaina 27.2. klo 20-02
(Mahd. jatkojen jatkot: yökerho Kallan Kingi auki 23-04).
- Ei pukukoodia (ei yksityistilaisuus)
- Kuka tahansa saa osallistua (vierailijat/ Auburnin ulkopuoliset kirjoittajat ilman rekisteröitymistä)
- Ohje roolipelaukseen, peliaikaa väh. viikko
- Ei tarvitse pelata jatkuvasti samassa järjestyksessä, voi osallistua vain muutamalla viestillä tai aktiivisesti!


⚠ Vierailija! Linkitäthän ensimmäiseen viestiisi esittelyn! Tähän aloitusviestiin kerätään esittelyt kaikkien osallistujien osalta, helpottaa etenkin uusia. Toisessa sarakkeessa hahmot, jotka ovat tarinoissaan maininneet olevansa jatkopaikalla, mutta eivät ole (ainakaan vielä) osallistuneet peliin. Tällaiset hahmot voi hyvin bongata väkijoukosta ja heitä voi käyttää esimerkiksi jatkoihin liittyvissä spinnareissa, mutta roolipelissä ei kannata puhutella suoraan ketään, joka ei ole itse hahmoaan vielä peliin kirjoittanut.


Varmasti mukana roolipelissä

Anton Seljavaara (kilpaili esteitä)
Eedi Myllyoja (Seppeleestä, kilpaili koulua)
Ginevra Vogel (kilpaili kenttää ja koulua)
Isabella Sokka (tallinomistaja, kilpaili esteitä ja kenttää)
Isak Sederström (kilpaili esteitä, 2020 PRO-ranking#1)
Jesse Aro (kilpaili esteitä ja kenttää)
Majiná Ansamaa (kilpailuyleisössä/ taustajoukkoina)
Marc Di Bianchi (seurasi kisoja yleisöstä)
Matilda Tammilehto (kilpaili esteitä)
Sierra Moterrosa (kilpaili kaikkia lajeja)

Tavattavissa Krouvissa

Ava Pulkkanen (kilpaili kenttää ja koulua)
Josefina Rosengård (loukkaantunut, toimihenkilönä)
Martin Hartz (kilpaili esteitä)
Rasmus Alsila (kilpaili esteitä ja kenttää)
Sarah Reyes (kilpaili koulua)
Sonia Stordahl (kilpaili kenttää)


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 02.03.21 11:50, muokattu 3 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Anton S. 26.02.21 20:15

Oli ollut vähän "hassua" silleen tunkea Jessen (ja Matildan) luo etkoille Sonian kanssa, mutta Aro oli ottanut meidät ilomielin vastaan ja Tammilehtokin oli alun "olen kohtelias ja vieraanvarainen"-roolinsa jälkeen rentoutunut (kiitos viinin) ja viritellyt Sonian kanssa uusia keskustelunaiheita senkin jälkeen, kun edelliset olivat syystä tai toisesta tyrehtyneet.
Tai ehkä se oli ollut Sonia, joka niitä keskusteluja oli jatkanut, mutta joka tapauksessa me oltiin Jessen kanssa ihan tarkoituksella jääty vähän sivummalle ja hymähdelty tyytyväisinä naisten höpötyksiä kuunnellessa.

Joka tapauksessa lopulta olimme matkanneet taksilla Krouvin eteen.
"Pidän hänestä edelleen", Jesse kuiskasi korvaani Sonian selittäessä jotain kenttäratsastustavotteistaan Matildalle.
Mä vain hymyilin typerää hymyäni ensin Jesselle ja sitten käsivarressani roikkuvalle Sonialle.
Minäkin pidin Soniasta. Pelottavan paljon.. Mukavan paljon.

Sen takia annoin Jessen ja Matildan kävellä baarin ovista sisään, kaappasin pikkuruisen blondin hetkeksi sivummalle ja muiskautin kunnon pusun sen huulille.
Ensimmäiset osakilpailut oli kisattu ja nyt viimeistään oli aika heittää se kisakireys lopullisesti narikkaan.

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Entinen tallilainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 617

https://mila11936.altervista.org/sylvi.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Marc Di B. 26.02.21 20:38

Vaikka suomi ei ollut minulle vieläkään tuttu kieli, en silti voinut olla poimimatta erinäisistä keskusteluista sanapareja "After ride" sekä "Kallan Krouvi".

Näistä kiinnostuneena suuntasin itse myös paikalle ja astuttuani sisälle, annoin katseeni kiertää paikassa ennen kuin askeleeni suuntasivat baaritiskille ja odotin että tiskin takana oleva henkilö saapui kohdalleni.

"Good evening. Do you have some red wine?"

Kuultuani mitä viinejä oli tarjolla tilasin erästä punaista 24cl ennen kuin aloin katselemaan jotain paikkaa jossa voisin seurata menoa viinilasini kanssa.
Marc Di B.
Marc Di B.
Ratsuttaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 59

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Isabella S. 27.02.21 21:07

Oli ehkä vähän tylsää ja alkuvuosista poikkeavaa, että CUP-jatkot järjestettiin jo toistamiseen illanistujaisina, ja missä? Krouvissa. Isabella ei mahtanut olla miettimättä tulevaa asujen kirjoa ja joidenkin juhlijoiden pukeutumisen lähes väistämätöntä arkipäiväisyyttä. Auburnilaisia tuskin tarvitsisi hävetä, mutta Purtseista ei aina tiennyt ja paikalla saattaisi olla (ja olisi) ulkopuolisiakin. Kallan kokoisessa kylässä hevostapahtumatkin olivat tapahtumia, oikeastaan ainoita, joita täällä näki. Niinpä Krouvissa olisi todennäköisesti kiireistä ja melko täyttä. Hienommat juhlat olisi ollut kiva järjestää, mutta Isabellalla ei ollut yksin energiaa. Hän ja Amanda eivät vieläkään olleet normaaleissa väleissä, vaan kartanolla vallitsi kireä ja kyräilevä tunnelma. Hevoset ratsastettiin pääosin eri aikoihin (joskin se oli heille muutenkin luonnollista), eikä Amanda saapuisi Krouviin.

Isabella valitsi ylleen beigen armeijatyylisen jakkumekon, mustat piikkikorkokengät ja kultaisia, pieniä koruja. Hän kiharsi hiuksensa laineille ja meikkasi tavanomaisesti, mutta iltatyyliä varten hieman vahvemmin. Sukkahousut (mustat) olivat ärsyttävät, mutta pakolliset. Kello ei ollut vielä oikein mitään, sillä koska Isabella ei startannut koulua, hänellä oli hyvin aikaa valmistautua. Sitä paitsi, jatkojen alkamisaika oli vain ohjeellinen.

Krouvissa ei itse asiassa ollut juurikaan ratsastajia ennen häntä (muutamat kasvot olivat tuttuja mutta Isabellalle nimettömiä: joko kallalaisia, tai sitten kilpailuihin uusina saapuneita ratsastajia). Kasper, pubin osaomistaja ja Vernerin ja Isabellan koulukaveri vuosien takaa, oli itsekin töissä. Tummatukkainen mies tervehti Isabellaa hyväntuulisesti ja he vaihtoivat muutaman sanan. Pullollinen valkoviiniä mukanaan Isabella asettui loossiin, josta oli hyvä näkymä tiskille. Sitten hän laittoi viestiä Ceelle, Innalle ja Juusolle. Kukaan heistä ei ollut sanonut tulevansa jatkoille varmasti, vaikka toisaalta, tuttuja tulisi kyllä.

Ja niin tulikin. Jesse, Matilda, Anton ja Antonin norjalaiskaunotar saapuivat yhtenä seurueena. Isabella huiskautti heille ystävällisen tervehdyksen pöydästään.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Eedi Myllyoja 27.02.21 23:40

Nita ja Sonja olivat päättäneet ajaa kotiin jo kisojen laitettuaan kamat kasaan, vaikka alun perin hekin olivat suunnitelleet jatkoille tuloa. Noksu saisi jäädä Ilvessuolle yöksi, ja itse pääsisin takaisin Seppeleläisten kyydillä, Nita oli luvannut ajaa mun auton ja Noksun takaisin Ilvessuolta. Niinpä mä olin päätymässä Kalla Cupin jatkoille yksin, ja musta alkoi tuntua, että tästä yksin jatkoilusta on jo tulossa tapa. Toivon, että joku muukin Seppeleläinen olisi saapumassa paikalle ja saisin seuraa jossakin vaiheessa iltaa. Pukukoodi oli vapaa, mikä vähän stressasi mua. Mitä jos olen alipukeutunut? Tai yli, sen puoleen. Loppujen lopuksi tyydyin rentoon, mutta siistiin mustaan mekkoon, ranskanlettiin ja kevyeen meikkiin todeten, että saisi kelvata.

Paikalle löydettyäni sain huokaista kevyesti helpotuksesta, koska osa täyteen iltaa Krouvissa osallistuvista olivat täydessä glamourissa, mutta toiset näyttivät siltä, että olivat juosseet paikalle suoraan tallista. Ensivilkaisulla en nähnyt tuttuja, joten kävin tilaamassa juoman ja istuuduin toistaiseksi tyhjään reunalla olevaan pöytään tarkkailemaan tilanteen kehittymistä.

Eedin esittely, mikäli hahmo on vieras
(Oisko muidenkin mahdollista linkata hahmoesittelyjä, jos on Kallan ulkopuolinen, helpompi lähestyä hahmoja? Very Happy
ISBE: Hyvä idea! Päivittelin aloitusviestiä ja lisäsin sinne ylipäätään esittelylinkkejä!)
Anonymous
Eedi Myllyoja
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Ginevra V. 28.02.21 2:33

Sen kerran kun Geellä ei ole odotuksia, eikä oikeastaan pahemmin minkäänlaista mielenkiintoakaan koko Kalla Cupiin, sattuu tähtien asento kohdilleen ja kaikki sujuu kuin tanssi. Vaan kumpikaan osakilpailuista napattu sijoitus, sen enempää kentässä kuin koulussakaan, ei jaksa saksalaisen mieltä lämmittää. Toistaiseksi alkanut vuosi on tuonut mukanaan vain kohtuuttomasti stressiä ja vitutusta, eikä kaksi nättiä ruusuketta vie tunnetta pois. Vaan ei sellaista voi niiltä odottaakaan.

Mutta alkoholilta voi, minkä vuoksi Gee on eksynyt katsastamaan After ridet Krouvissa. Saksalainen luovii tiensä tiskille ja tilaa itselleen oluen, ennen kuin vilkaiseekaan ympärilleen.  Sosiaalisuus ei ole naisen mielenpäällä ensimmäisenä, vaikka ei siitä haitaksikaan olisi. Ne kerrat kun hän on puhunut kenellekään tämän vuoden puolella taitavat olla yhden käden sormilla laskettavissa, eikä Gee ole ollenkaan varma siitä, että muistaa miten muille ihmisille ylipäätään puhutaan. Mutta ehkä alkoholi auttaa siinä(kin) asiassa. Niin hän ainakin toivoo kääntyessään olutlasi kädessään tutkimaan Krouvin asiakaskuntaa tuttuja naamoja etsiskellen.

_________________
Kaappi || Spin off
Ginevra V.
Ginevra V.
Hevosenhoitaja

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 71

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Jusu R. 28.02.21 14:56

Isak Sederström
Ulkonäkö
Muita tuntomerkkejä:
- Suurin piirtein 185 cm pitkä, n. 25-vuotias esteratsastaja
- Monesti mietteliäs ja tarkkaavainen katse, kohtelias hymy
- Muodollinen suomea puhuessaan; äidinkielellään (ruotsi) puhuu huomattavasti sukkelammin ja puhekielisemmin

Isakilla ei ollut tuloksellisesti paljonkaan juhlittavaa. Hevoset olivat hypänneet kohtalaiset perusradat, mutta uusinnassa Evanesco oli käyttäytynyt kuin keskittymiskyvytön höyrypää ja Eventiden kanssa mies oli itse tehnyt virhearvion. Isak ei kuitenkaan jäänyt piehtaroimaan yksiin ruusukkeettomiin kilpailuihin: aina tulisi uusia kilpailuita. Hevosten ja erityisesti ratsastajien kilpaurat olivat niin pitkiä, että mitäpä muutamaa pikkumokaa harmittelemaan, kun niiden korjaamiseen olisi kokonainen elinikä aikaa.

Kevätkauden avaus sai Isakin aina hyvälle tuulelle, ja niin nytkin. Hän ja hevosenhoitajiksi lähtenee Rosa ja Viola aloittelivat hilpeinä majatalolla ja suuntasivat sitten Krouviin, ja ennen pitkää Isak hukkasi seurueensa (ei vahingossa, vaan tahallaan: kun Rosa ja Viola päihtyivät, he alkoivat ravata vessassa, tupakalla ja tanssilattialla niin levottomasti, ettei Isak välittänyt yrittää pysyä heidän perässään). Oli aika tehdä sitä, missä Isak oli yleensä melko taitava, eli verkostoitua.

Olisi ollut ilmiselvä valinta uiskennella tallinomistaja Isabella Sokan liiveihin kehumaan onnistuineita kilpailujärjestelyjä, mutta Isak ei tahtonut olla yksi kymmenestä niin tekevästä tylsimyksestä. Koska mieleen ei tullut mitään omaleimaisempaakaan aihetta Sokan kanssa juteltavaksi, hän käännähti ohitseen kävelevän, vain hetki sitten Isakin kuulokantaman säteellä viiniä englanniksi tilanneen miehen (@Marc Di B.) puoleen neronleimausta odotellessaan.

Isak verrytteli sosiaalisia lahjojaan helpolla englanninkielisellä small talkilla:
"Mahtaako viini olla tilaamisen arvoista? Kunhan pohdin, ottaisinko esimerkistäsi mallia."

Sävy oli leppoisa ja tuttavallinen, vaikkei Isakilla ollut aavistustakaan, kenen kanssa hän oikein keskusteli.

_________________
Tigraine
Ugh Fine
Jusu R.
Jusu R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 1266

https://www.instagram.com/jusurosen/ http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Marc Di B. 28.02.21 15:20

Annoin viinini haukata hieman happea samalla kun istuin hieman sivummassa olevassa pöydässä josta oli hyvä seurailla krouvin menoa. Katseeni oli rekisteröinyt pari mielenkiintoisen näköistä naista, joista toisen epäilin olevan Isabella Sokka.

Olin juuri maistanut ensimmäisen suullisen viinistäni, kun viereeni ilmestyi pikaisesti arvioiden itseni ikäinen mies joka uteli oliko viini tilaamisen arvoista.

"Italialaiset pettävät harvoin. Ehkä hieman raskas valinta kuitenkin tällä kertaa" vastasin miehelle jonka katseesta oli huomattavissa uteliaisuus, mutta silti mies oli kuin olisimme tunteneet pitkään. Maistoin vielä uuden suullisen viinistäni.

"Kilpailitko itse vai olitko vain katsojana tai taustajoukkona?" esitin vastakysymyksen keskutelu kumppanilleni ennen kuin viinilasi löysi taas kerran tien huulilleni ja otin seuraavan hörpyn viinistäni.
Marc Di B.
Marc Di B.
Ratsuttaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 59

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Sierra M. 28.02.21 20:32

Sierra tiesi jo alunpitäen, että jatkoille lähteminen Krouviin tulisi olemaan virhe. Eikä varmasti maailman mukavin kokemus. Nainen oli kuitenkin päättänyt ottaa itseään niskasta kiinni ja ainakin pyörähtää, edes juomassa sen kuuluisan yhden tiskillä norkoillen. Äiti oli katsonut nuoren laittautumista hotellilla vain tovi sitten ja ensin pohtinut, olisiko edes hyvä lähteä vieraassa paikassa ilman seuraa ulos, hänhän ei nimittäin aikonut poistua hotellihuoneesta vaan oli suunnitellut lapsi- ja miesvapaan viikonlopun alusta loppuun pidättäytyen suunnitelmassaan nauttia lasi tai kaksi kunnollista punaviiniä. Luisa oli koittanut kysyä tyttäreltään, josko vaalean roosan paidan ja leveälahkeisten, samettipintaisten housujen sijaan nuori olisi halunnut vaihtaa mukavaan oloasuun ja katsoa uusimpia jaksoja Beverly Hillsin täydellisistä naisista, mutta parikymppinen oli päättäväisenä jatkanut tälläytymistä peilin edessä. Loppupeleissä Luisa oli kuitenkin päästänyt aikuisen tyttärensä menemään, ja osasi kai luottaa tämän arviointikykyyn - olihan nainen kasvanut teinivuosien rällästämisestä jo yli.

Monterrosa astui sisälle Krouviin ja tunsi heti naamalleen lävähtävän lämpimän huoneen; ulkona oli pakkasta ja paikallinen pubi tuntui vetäneen porukkaa jatkoille. Hetken tilaa katseltuaan nainen bongasi etsimänsä, baaritiskin, ja lähti poikkelehtimaan ihmisten välistä kohteeseensa, matkalla takkiaan ja kaulahuiviaan riisuen. Vapaa jakkara löytyi alta aikayksikön, ja tiskin toisella puolella häärineen, ruskeahiuksisen miehen huomio oli saatu nopealla huikkauksella.

"Laita mulle jotakin makeaa. Ei siideriä, siitä lentää oksennus", Sierra totesi baarimikolle, hieman katuen lisäystään. Ei toisen tarvinnut tietää ensikättelyssä, mistä juomasta tämä alkaisi voimaan pahoin? Päätään pienesti puistellen latino alkoi katselemaan ympärilleen, nopeasti eteensä työnnettyä juomaa hoivaten. Ensimmäisellä kulauksella tuntui, että naisen terapeutti olisi tämän pään sisällä, ja toinen saattoikin jo kuvitella ensi viikon tapaamisella esiintyvät, satavarmat huokaukset ja toteamukset siitä, kuinka alkoholin nauttiminen ei olisi hyväksi. Tiesihän nuori sen itsekin, lääkitys ei tykännyt alkoholista ja luvatuista rytmeistä lipsuminen tulisi varmasti kolkuttelemaan naisen mielialassa jos tämä nauttisi liian monta annosta. Mutta eihän yhdestä nyt mitään haittaa ollut? Eihän yksi alkoholillinen, mukavan korallin värinen juoma saisi Sierraa kuitenkaan sekaisin, saatika sitten laukaisemaan epätoivottuja jaksoja?

Nainen havahtui ajatuksistaan pienessä iltalaukussa tärähtävään puhelimeen ja noukkikin huokaisten kapistuksen. Snapchat-kuva Adrianilta, ystävältä. Nopea avaus paljasti miehen olevan viettämässä iltaa Sierran veljen kanssa jossakin Nevannon paikallisista baareista. Monterrosa nappasi kuvan juomastaan ja kirjoitti nopean viestin, sujauttaen sitten puhelimen takaisin laukkuun, antaen katseensa kiertää tilassa olevissa muissa juhlijoissa. Hetken nuori tunsi alipukeutuneensa, mutta ainoat tänne kelpaavat, mukaan heitetyt vaatteet koristivat naisen kehoa tällä hetkellä, ja suoritus oli silti yritys - ainakaan hän ei ilmestynyt paikalle ratsastusvaatteissaan. Lopulta Sierra jäi katselemaan ryhmissä juttelevia, suunnilleen ikäisiään ihmisiä hieman haikeasti huokaillen, juomaansa siemaillen. Ehkä hän tunsi olevansa yksinäinen huolimatta päivän upeista suorituksista kisaradalla.

// Sierran esittely :)
Anonymous
Sierra M.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Majiná 01.03.21 0:14

Purjehdin kohti tiskiä, saatoin jo lähes maistaa rapeat mausteiset ranut. Olin saapunut päiväksi seuraamaan Ansamaan hevosten kouluratsastusta, enkä ollut varma - millä mielin olin. Olokin oli oudon heikko, joten pieni naposteltava oli paikallaan.
Anni oli vetänyt ihan ok hyvin Vatun kanssa, aika lailla he keikkuivat molempien luokkien keskipaikkeilla. Saagalla ja Unikolla oli tänään jotain häikkää, olin seurannut murheellisena, miten he tippuivat tuloslistalla yhä lähemmäs häntää.
Toivoin vain, ettei herkkänä pitämäni nainen lannistuisi moisesta. Päivä huipentui Fransin ja Livin tulokseen, heidän sijoittuessa luokkansa viimeiseksi. En ollut tyytyväinen, mutta en myöskään vielä ollut saanut tilaisuutta jutella miehen kanssa kunnolla. Livin olisi voinut odottaa suoriutuvan paljon paremmin.

Yritin pitää katseeni hymyilevänä, en halunnut työntää mahdollisia uusia tuttavuuksia sivulle - varsinkin nyt, kun Julius oli päättänyt ottaa ja muuttaa pois, avaten paikan uudelle ystävälle.. argh.
Tiskillä vieressäni oli vihreäsilmäinen brunette, joka keskusteli toisen herran kanssa englanniksi. En höristellyt uteliaisuuttani, vaan tilasin nätisti yhdet ranskalaiset ja jäin odottamaan. Anton oli kuulemma myös paikalla tänään, mutta en halunnut alkaa etsiä tätä, saisi tulla itse juttusille - mikäli mieli. Minulla oli kamala ikävä, mutta ihan sama.
Upea Isabellakin istui loossissa, muistin äkisti edellisen keskustelumme ja sitten päässä alkoi heittää oikein kunnolla. Hamusin vaistomaisesti vieressäni istuvan miehen kättä.

/ Majinán esittely (+ Instagramissa kuvia majinaleonara)
Anonymous
Majiná
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Isabella S. 04.03.21 12:13

Jesse ja Matilda tuntuivat näkevän vain toisensa, eikä Antonillakaan tuntunut olevan erityisiä mielihaluja suunnata norjalaisensa kanssa vuokrahevosen omistajan slash tallinomistajan slash vanhan puuman pöytään ja vakavamieliseksi koettuun seuraan. Okei, voi olla, ettei Antonkaan huomannut tervehdystä. Todennäköisesti hänkin näki vain Soniansa – miten imelää. Isabella kaivoi puhelimen taskustaan, jälleen, mutta viestejä ei näkynyt. No, ihan sama, kyllähän täällä seuraa riitti, jos vain kukaan uskaltaisi liittyä hänen seuraansa– äh, mahtavaa. Hän kolhaisi viinilasiaan ja herkullinen riesling läikkyi pitkin pöytää.

Ärsyyntyneenä mutta mekkonsa säästymisestä helpottuneena Isabella palasi baaritiskille hakemaan serviettejä. Viinipullo sai jäädä yksikseen (oikeastaan Isabella ei luonut sille ajatustakaan). Tiskiltä perijätär bongasi oluestaan nautiskelevan Geen, ja pysähtyi onnittelemaan tätä hyvästä menestyksestä Rillan kanssa. Mukavasti alkanut rupattelu kuitenkin keskeytyi, kun alkuillan rauhallisuuden keskeltä erottui pienehkö kohtaus. Kauempana tiskillä joku horjahti kahden mieshenkilön sekaan. Isabella kurkottautui katsomaan tarkemmin, ja tunnisti toisen miehistä Isak Sederstömiksi. Horjahtelijan käännyttyä Isabella tunnisti tämänkin. Majiná oli laittautunut näyttävästi, eikä äkkivilkaisulta vaikuttanut liian päihtyneeltä. Olikohan nainen unohtanut syödä? Juoda vettä? Olivatko korkokengät uudet tai horjahtiko nainen tahallaan?? Olisi tehnyt mieli sekaantua, koska niin Isabella aina teki. Miehet kuitenkin näyttivät hoitavan tilanteen tyylikkäästi.

"Kaikki hyvin, ilmeisesti", Isabella totesi Geelle viitaten äskeiseen välikohtaukseen (joka myöhemmässä vaiheessa juhlia ei olisi täyttänyt edes Isabellan mielestä kohtauksen määritelmää, mutta valitettavasti Majiná sai kunnian olla ensimmäinen, joka Erottui jatkoilla). Sitten hän kuljetti katsettaan tiskin äärelle jääneissä juhlijoissa – ah, paikallisia nuoria ja vähän vanhempiakin miehiä, epäilemättä heppatyttöjen perässä –, kun katse pysähtyi lähelle, Geen toiselle puolelle.
"Hei. Hienoja suorituksia kilpailuissa! Isabella Sokka", Isabella esittäytyi ja tarjosi kättään. Monterrosa oli voittanut ainakin koulun juniorimestaruuden, mutta aivan varmasti Isabella oli nähnyt tämän palkintojenjaossa toistekin.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Marc Di B. 04.03.21 12:45

Keskustelukumppanini ei saanut tilaisuutta kommentoida mitään tai vastata kysymykseeni jonka olin tuolle esittänyt, kun yllättäen vierelleni ilmestynyt tummapiirteinen nainen tarttui käsivarrestani kiinni. Ennen kuin kerkesin tehdä tai sanoa mitään sen isommin, oli nainen jo puoliksi tipahtanut syliini.

Taiteilin viinilasini pöydälle, yrittäen liu'uttaa lasin mahdollisimman hyvälle etäisyydelle jotta se ei pääsisi kaatumaan kenenkään tönäisemänä, ennen kuin parasin otettani ja selvitin oliko nainen tajuissaan. Ravisteltuani naista kevyesti olasta muutaman kerran, nainen alkoi näyttämään heräilemisen merkkejä ja pian hämmentyneellä katseella varustetut ruskeat silmät hapuilivat omiani.

"Take it easy. Pyörryit juuri. Millainen olo?" yritin pitää naisen rauhallisena ennen kuin autoin tuon takaisin jaloilleen, tarjoten hänelle lopulta istumapaikkani ja varmistuttuani että nainen ei putoaisi tuolilta, poimin viinilasini ja otin normaalia pidemmän kulauksen juomastani. Katselin naista mielenkiinnolla sekä ehkä myös hitusen huolestuneena.

Eipä kukaan ollut ennen hakenut huomiotani yhtä dramaattisella tavalla.
Marc Di B.
Marc Di B.
Ratsuttaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 59

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Anton S. 05.03.21 20:13

Jesse herrasmiehenä (tai hyvien pohjien tuoman nousuhumalan turvin) tarjosi koko köörille ensimmäisen kierroksen. Naiset otti viiniä tai mitä lie ja mä Aron tavoin sain kouraani ison tuopin olutta.

Katselin ympärilleni etsien tuttuja kasvoja ja bongasin esimerkiksi baaritiskiä kohti luovivan Isabellan sekä siellä tiskillä istuvan Geen, joka oli vetänyt huippuhyvät radat kentässä sekä koulussa. Muita auburnilaisia en sillä hetkellä yhyttänyt katseeni alle, mutta muita kyllä! Majiná oli siellä myös ja hymähdin iloisesti naisen bongatessani.
Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, sillä huomasin Ansamaan olevan jokseenkin kalpea sekä huonovointisen oloinen. Sen vieressä seisova mies kyllä tuki sitä ja tarjosi istumapaikkaa Majinálle, mut jokin sai mun niskakarvat pystyyn. Jos se mies olisi ollut Dochas, olisin vain kohauttanut olkiani ja käynyt ohimennen huikkaamassa moikat Majinán kanssa, mutta kun sillä hetkellä ei ollut kyseessä Ansamaan pariskunta.

Ehkä saatoin pienessä nousuhumalaisessa päässäni kuvitella, kuinka tää tuntematon mies oli ujuttanut Maikun juomiin ties mitä tyrmäystippoja ja odotti hetkeä, että sais naisen taluteltua ties minne.  
Siitä syystä nappasin kaljatuoppini käsiini, kerroin Sonialle meneväni moikkaamaan kaveria (kutsuin kyllä blondin mukaan, mutten ollut ihan varma kuuliko se) ja hetken kuluttua sain kiilattua itseni Majinán sekä sen ihme tyypin väliin.

"Kaikki ok?" kysäisin naiselta huolissani.

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Entinen tallilainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 617

https://mila11936.altervista.org/sylvi.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Majiná 05.03.21 22:23

Räpyttelin silmiä ihmeissäni. Olin kai juuri ottanut parin sekunnin nokoset, kaikki pyöri. Tuntematon mies vieressäni kyseli vointia. “Kiitos” sopersin ja istuin kädet täristen alas. Mies tuki liikkeitäni ja aloin saada taas kiinni missä mentiin. “Anteeksi kamalasti..” jatkoin sopertaen. Olin jopa yllättäen hieman nolostunut tilanteesta ja miehen rohkeasta olemuksesta, sillä tämä ei ainakaan karttanut katsekontaktia.

Olin pyytänyt tiskiltä sittenkin lasia vettä, kun Anton kiilasi itsensä minun ja miehen väliin. “Kaikki ok?” tämä kysyi kiivaana. “Anton?” kysyin ihmeissäni ja ryhdistäydyin kunnolla. “On, on kai” jatkoin ja katsoin vuorotellen molempia. “Mä vaan taisin pyörtyä, heikotti jo hieman kun tulin.. ei tässä mitään” yritin sanoa reippaana, mutta olo oli edelleen tukala. Tiskille ilmestyi onneksi kori naposteltavaa ja nostin ahnaasti suuren vesilasin huulilleni.

“Moi” jatkoin naurahtaen Anttonille ja puristin huvittuneena tämän kättä. Olin yllättävän iloinen tapaamisesta. Katsahdin sitten tämän taakse kadonnutta miestä kysyen “Mikä sun nimi mahtaa olla? Mä oon Majina, kiva tutustua!” ja nauroin kevyesti - viitoin tätä ottamaan minun vanhan penkin, joka oli pyörähtänyt kauemmas. Huh miten jopa minua hieman nolotti - tunsin silmäpareja selässäni.

Mieltäni painoi asia, jota en tuntenut voivani kertoa oikein kellekkään, en ainakaan kotitallilla. Mutta ajoiko se minut näin kovaan ahdinkoon? Olinko skipannut päivän kaikki ruoat - en muistanut. Nyt kun mietin, ei minulla ollut kovin nälkä, pakotin silti ranskalaiset alas kurkustani.
Anonymous
Majiná
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Marc Di B. 08.03.21 9:04

Autettuani naisen istumaan oli väliimme ilmaantunut minua kymmenisen senttiä pidempi blondi joka tuntui olevan hyvinkin puolustustava ja varjeleva juuri istumaan päässyttä naista kohtaan. Otin vielä toisenkin siemauksen viinistäni, parivaljakon käydessä selkeästi jotain keskustelua, vaikka en ymmärtänyt siitä oikeastaan muuta, kuin että blondin nimi taisi olla Anton.

Lyhyen keskustelun jälkeen nainen kuitenkin alkoi katselemaan tämän Antoniksi kutsutun miehen ohitse, selkeästi minua kohden. Laskin viinilasini takaisin tiskille ja yritin ottaa huomaamattoman sivuaskeleen hieman keskemmälle, baaritiski kun meinasi hieman inhottavasti painaa kylkeeni painauduttuani siihen kiinni blondin tunkiessa väliimme.

"Marc. Marc Di Bianchi. Mukava tutustua myös" vastasin Majinaksi esittäytyneen naisen kysymykseen hieman epävarmana, sillä omalla tavallaan minusta tuntui kuin tuo Anton voisi hyvinkin näyttää kaapinpaikan ja en todellakaan haluaisi ajautua tänään mihinkään ongelmiin. Seurattuani tilanteen tasaantumista hetken, sekä oman viinilasini saavuttaessa pohjaansa, kuten myös edelleen välissämme seisovan blondin tuoppikin päätin että tilanne ei kai voisi enää pahemmaksi mennä, vaikka tarjoaisinkin juomat.

"Tuota saisinko tarjota jotain juomista?"

Annoin katseeni kiertää uudelleen seuralaissani ja toivoin että tilanne rauhoittuisi siten, että voisin palata alkuperäisen keskustelun pariin.
Marc Di B.
Marc Di B.
Ratsuttaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 59

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Jusu R. 08.03.21 18:08

Isak jättäytyi vaistomaisesti taka-alalle, kun hänen keskustelukumppaniinsa tarrautunut nainen keräsi ympärilleen kaksi muutakin huolehtivaa henkilöä. Turha hälinä ympärillä ei varmasti tuntuisi naisesta miellyttävältä; jo nyt heihin kohdistui katseita, eikä Isak tuntenut montaa ihmistä, jotka mielellään ja omasta halustaan järjestivät kohtauksia. Mitä vähäeleisemmin tästä selvittäisiin, sitä miellyttävämpää varmasti kaikille.

Hän kuitenkin nauraa tyrskähti pienesti pelastavan ritarin suojelevalle olemukselle. Eikös tuo mies vain tovi sitten ollut vaihdellut innokkaasti kuolaa ihan toisen daamin kanssa? Vaan mitäpä tuostakaan numeroa tekemään. Pökertyvä nainen ja vaalea mies saattoivat hyvin olla ystäviä, tuskin sentään sukulaisia.

"Hienoa, että voitte paremmin", Isak kommentoi Majinaksi esittäytyneelle naiselle, kun tämä vaikutti toenneen, ja esittäytyi sitten itse koko seurueelle vastaten vihdoin Marcin aiempaan kysymykseen: "Isak Sederström. Hyppäsin kahdella hevosella kilpailuissa. Taisimme kilpailla vastakkain?" Viimeisen arvelunsa Isak osoitti vaalealle miehelle. Kyllä... varmasti hän oli nähnyt miehen esteratsastuspäivänä. Samassa luokassa? Ehkä, ehkä ei.

Marcille Isak hymyili kohteliaasti. Ehkä mies tahtoi oikeasti tarjota juomaa vain Majinalle, mutta tarjous oli osoitettu koko seurueelle, ja Isakin mielestä ihminen oli typerä jos ei tarttunut elämässään tarjoutuneisiin mahdollisuuksiin.

"Taidan kokeilla talon punaviiniä. Se lienee varma valinta."

_________________
Tigraine
Ugh Fine
Jusu R.
Jusu R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 1266

https://www.instagram.com/jusurosen/ http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kalla CUP Pisces: After ride (K18) Empty Vs: Kalla CUP Pisces: After ride (K18)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa