Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Siirry alas

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä Empty Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Viesti  Rasmus A. 26.06.17 22:32

Rasmus Alsila
x syntynyt 8.6.1996, 25 vuotta
x ratsastaa työkseen Hanni Hevoskauppiaan hevosia Keinupuun tallilla, kesät töissä Saksassa Dierk Mayerin tallilla
x asuu Josefina Rosengårdin kanssa Kallassa
x lapsesta asti hevosen selässä istunut esteratsastaja

Ensivaikutelma: vähäpuheinen introvertti, joka viihtyy enimmäkseen omissa oloissaan ja oman hevosensa kanssa eikä ole siten se kaikista helpoin lähestyttävä. Tuntemattomien mielestä usein ankeaa seuraa oleva takakireä synkistelijä, jonka hiljaisuus sekoitetaan joskus kopeudeksi. Kuitenkin kaikille reilu ja kohtelias, jos puheyhteyteen pääsee.

Tutummassa seurassa: pohjimmiltaan ja rentouduttuaan normaalit sosiaaliset taidot hallitseva tapaus. Lojaali ja rehellinen ystävä, joka on mielellään avuksi ja arvostaa harvoja pitkiä ystävyyssuhteitaan kovasti.

Hevosten kanssa: pilkuntarkka hevosenomistaja ja ratsastajana päämäärätietoinen perfektionisti. Lannistuu helposti, mutta kokoaa itsensä sitäkin nopeammin. Tarvitsee vähän potkimista saadakseen itsestään kaiken irti, vaikka onkin ratsastajana suunnitelmallinen ja tavoitteellinen. Ratsastaa siististi ja hoitaa hevosensa huolella.

Rasmus on ratsastanut lähes koko ikänsä. Hänen äitinsä kasvatti ennen pienimuotoisesti puoliverisiä, ja yhden lupaavaan nuoren kanssa poika pääsi esteradoille kasvettuaan pikkuponistaan ulos. Ratsukon tie vei Rasmuksen peruskoulun jälkeen hetkeksi Saksaan, jossa hevonen kuitenkin loukkaantui ja se jouduttiin lopettamaan. Rasmus palasi Suomeen opiskelemaan lukioon ja sai ensimmäisen täysin oman hevosensa, puoliveritamma Laran alkuvuodesta 2014. Lauma lisääntyi vuonna 2015 Laran Easy-varsalla ja myöhemmin puoliveriruuna Weebengerillä syyskuussa 2016. Lara palasi Rasmukselle ylläpidosta alkukesästä 2017. Loppuvuodesta 2018 Laran jännevamma uusiutui ja se astutettiin, minkä jälkeen tamma siirtyi Rosengårdien kartanolle äitiyslomalle. Tilalle tuli Bran, joka on Rasmuksella ylläpidon kaltaisella diilillä toistaiseksi.

Rasmus on reilut 175 senttiä pitkä ja hoikkakroppainen. Pähkinänruskeat silmät ja samanväriset hiukset, jotka ovat yleensä aina sotkussa. Rasmuksella on hymykuopat ja kuulemma vähän koiranpentumainen yleisilme, vaikka hän ei itse tätä allekirjoitakaan.

Hevoset
x Auburnissa: ylläpitohevonen Bran
x Purtseilla: hyppää äitinsä ja Innan hevosella Kissellä

x Pikkutallilla Kallan lähellä: oma siitostamma Lara
x Runiacissa: Laran varsa, Rasmuksen äidin omistama Aku
x Hannin tallilla Keinupuussa: lainakisaratsu Carri
x Saksassa kasvamassa: Laran varsa, Rasmuksen äidin omistama Desi


Viimeinen muokkaaja, Rasmus A. pvm 12.08.21 18:13, muokattu 8 kertaa
Rasmus A.
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 407

Takaisin alkuun Siirry alas

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä Empty Vs: Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Viesti  Rasmus A. 07.01.18 19:49

Ihmissuhteet
Josefina: avovaimo
Inna: vanha tuttu
Matilda: tuttu
Isabella: kohteliaan hyvät kävit
Amanda: välttelee mahdollisuuksien mukaan
Märta: vanha lukiokaveri, joka on Rasmuksen kanssa varsin kylmissä väleissä
Jesse: pahin kilpakumppani


Viimeinen muokkaaja, Rasmus A. pvm 12.08.21 18:15, muokattu 1 kertaa
Rasmus A.
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 407

Takaisin alkuun Siirry alas

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä Empty Vs: Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Viesti  Rasmus A. 18.02.19 19:34

Historiikki

2009
Rasmus sijoittuu Simba-ponillaan isojen ponien esteratsastuksen suomenmestaruuskilpailuissa toiseksi.

2012
Rasmus muuttaa äitinsä kasvattaman Calle-orin kanssa Saksaan kesän alussa.

2013
Calle lopetetaan kuljetusonnettomuuden jälkeen alkuvuodesta. Rasmus palaa Suomeen. Aloittaa lukion ja puolen vuoden ratsastustauon jälkeen ryhtyy hoitamaan Lorella-tammaa Susikalliossa.

2014
Rasmus ostaa Lara-tamman alkuvuodesta, ja kesällä tamma muuttaa Susikalliosta Ruolammelle. Lara saa kuitenkin pian jännevamman ja se astutetaan.

2015
Lara saa ensimmäisen jälkeläisensä, Easyn. Easy muuttaa Rinnsteiniin vieroituksen jälkeen. Syyskuussa Rasmus ostaa Ruolammelle muuttavan Bengt-ruunan, joka kuitenkin loukkaantuu vuoden lopussa.

2016
Rasmus kärsii alkuvuoden polvivaivoista, mutta paranee kesäksi. Ratsastaa kesän ajan Sasu-oria, jolla kilpailee usein myöhemminkin. Lara saa kesällä toisen jälkeläisensä. Syksyllä Easy ja Bengt muuttavat Vaahterapolkuun. Rasmus vierailee Saksassa.

2017
Polvivammat vaivaavat Rasmusta jälleen alkuvuodesta. Lara muuttaa Auburniin heinäkuussa. Easy on Hollannissa kasvamassa.

2018
Easy muuttaa alkuvuodesta Runiaciin. Laran jännevamma uusiutuu syksyllä, ja Rasmus matkustaa liki kahden vuoden tauon jälkeen Riesenbeckiin. Rasmus aloittaa työskentelyn Branin kanssa ja myy Bengtin. Loppuvuonna Rasmus kilpailee myös Cavan kanssa, ja joulukuussa Lara muuttaa Rosengårdien kartanolle.

2019
Alkuvuodesta Rasmus lopettaa työt isänsä firmassa ja siirtyy työntekijäksi Hanni Hevoskauppiaan tallille Keinupuuhun. Samaan aikaan hän kilpailee Sokkien hevosilla, erityisesti Ankalla, Cavalla ja Vilalla. Maaliskuussa Jaana Alsila ja Inna Paakkanen ostavat Kissen. Lara saa kolmannen jälkeläisensä, Akun. Rasmus ja Jusu viettävät kesän Saksassa, Riesenbeckissä. Loppuvuonna Rasmus käy Laran kanssa astuttamassa sen pomon orilla Ykkösellä, ja Jusu muuttaa Rasmuksen yksiöön.

2020
Kevättalvella Rasmus saa ratsastettavakseen Rosengårdien pääasiassa omistaman Carrin, ja Jusu ja Rasmus muuttavat paritalonpuolikkaaseensa. Cavan kanssa Rasmus osallistuu Tie Tähtiin -kilpailusarjaan vailla mainittavaa menestystä. Lara saa toistaiseksi viimeisen varsansa, Desin. Laran ensimmäinen varsa Easy myydään ja Aku muuttaa sen tilalle Runiaciin. Jusu ja Rasmus viettävät jälleen kesäänsä Riesenbeckissä, kun taas Aku on Ulpun ratsastettavana Auburnissa ja Cella hoitaa Brania. Kotiin palatessaan Rasmus tuo mukanaan Vivanin, joka muuttaa Jaanalle siitostammaksi.

2021
Maaliskuussa Rasmus matkustaa Riesenbeckiin viedäkseen Desin ja Ilveen laitumelle kasvamaan. Vivani saa keväällä orivarsan. Kesän Jusu ja Rasmus ovat jälleen Riesenbeckissä ja kilpailevat Keski-Euroopassa.


Viimeinen muokkaaja, Rasmus A. pvm 15.08.21 13:44, muokattu 5 kertaa
Rasmus A.
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 407

Takaisin alkuun Siirry alas

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä Empty Vs: Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Viesti  Rasmus A. 29.02.20 15:48

Muuta
Rasmus A.
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 407

Takaisin alkuun Siirry alas

Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä Empty Vs: Rasmus Alsila | Branin ylläpitäjä

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa