Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pikaohje roolipelaukseen

Siirry alas

Pikaohje roolipelaukseen Empty Pikaohje roolipelaukseen

Viesti kirjoittaja Amanda S. lähetetty 27.06.17 20:09

Ohjeet roolipelaukseen:

- Pelin saa aloittaa kuka vain, koska vain.

- Jos pelin pelaajat on sovittu ennakkoon, eikä siis avoin kaikille, merkitse se aloitusviestiin selkeästi!

- Jos peli on avoin kaikille, liity rohkeasti mukaan! Avoimuudesta kannattaa ilmoittaa aloitusviestissä jälleen selkeästi.

- Pelata voi joko offline tai online tyylillä: offline tarkoittaa, että vastaukset ovat pidempiä kuin kaksi lausetta, pelaajat kirjoittavat kukin vuorollaan ja vastata saa silloin kun ehtii. Offline peli kestää siis todennäköisesti pidempään, on sisällöltään rikkaampi ja vastaukset näin ollen pidempiä. Online tarkoittaa sitä, että peliä pelataan kun kaikki peliin osallistuvat ovat paikalla foorumilla: pelaaminen on nopeaa, viestit lyhyitä ja sisältävät enemmän vuoropuhelua. Online pelissä voidaan sopia, jos pelivuoroja ei haluta käyttää (= kukin vastaa mihin tahansa väliin. Sekasorron välttämiseksi tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa). Online peli sulaa kun pelaajat ovat paikalla pelaamassa ja jäätyy, kun pelaajat poistuvat foorumilta ja lopettavat pelaamisen. Sulamisesta ja jäätymisestä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

- Kun peli loppuu, viimeiseen viestiin tulee kirjoittaa selkeästi että henkilöt poistuvat paikalta/peli päättyy. Näin tallinomistajat osaavat lukita valmiit pelit!

- Muista, että roolipelatessa et voi vaikuttaa toisen pelaajan hahmoon! Et voi päättää mitä kanssapelaaja sanoo tai tekee: käytä vuoroissasi vain sitä sisältöä, mitä toinen on tuottanut (äläkä toisaalta ryhdy lukemaan ajatuksia).

- Peli voi sijoittua minne tahansa paikkaan virtuaalimaailmassa (yleisesti kuitenkin Auburnin mailla), kunhan se selviää aloitusvuorosta selkeästi.

Tässä aiheessa on suotavaa kysyä kaikki roolipelaukseen liittyvät epäselvyydet, joten jos mieltäsi askarruttaa jokin, rohkeasti viestiä tulemaan!


Viimeinen muokkaaja, Amanda S. pvm 02.08.20 17:44, muokattu 1 kertaa

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 303

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Pikaohje roolipelaukseen Empty Vs: Pikaohje roolipelaukseen

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 14.11.17 12:42

MUISTUTUS ROOLIPELAAJILLE

Laittakaa aina pelin alkuun päivämäärä (halutessa myös viikonpäivä ja tarkempi tapahtuma-aika). Näin on jälkikäteen helpompi tietää useiden eri pelien tapahtumajärjestys!

Pelin aloittaja: Laita roolipelin aloitus samalla myös kalenteriin. Tämä tapahtuu lisäämällä aloitusviestiin "kalenteritapahtuma", joka löytyy muokkauskentän alta. Päivän voi muokata aloitukseen myös jälkikäteen, jos se pääsee unohtumaan.

(Foorumi antaa lisätä kalenteritapahtuman vain ketjun aloitusviestiin, minkä takia sama käytäntö ei koske esim. päiväkirjamerkintöjä.)

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 891

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa