Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ginevra Vogel | Rillan vuokraaja

Siirry alas

Ginevra Vogel | Rillan vuokraaja Empty Ginevra Vogel | Rillan vuokraaja

Viesti  Ginevra V. 13.12.18 0:56

Ginevra "Gee" Vogel


Lyhyesti
nainen, syntynyt 18.09.1998, 20-vuotias
saksalainen, muuttanut Suomeen 13-vuotiaana
tietojenkäsittelytieteiden opiskelija Murronmaan yliopistossa
Rillan hoitaja 12.12.2018 alkaen, vuokraaja 06/19 alkaen

Ulkonäkö
Ginevralla on mustat, vyötärömittaiset, luonnostaan hieman kihartuvat hiukset, jotka ovat kuitenkin suurimman osan ajasta kahdella hollantilaisella letillä ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että ne olisivat muuten jatkuvasti tiellä. Nuori neito ei kuitenkaan raaski näyttää saksia vaivalla kasvatetuille hiuksilleen. Pituus siis on ja pysyy, vaikka kutrien hallinta ja hoito onkin välillä työn ja tuskan takana. Kaikesta vaivasta huolimatta Ginevra on salaa hiukan ylpeä kiiltävistä ja vahvoista hiuksistaan ja tykkääkin aina toisinaan esitellä niitä muille.

Urheilullisen Ginevran 170 senttinen varsi on timmissä kunnossa. Kiipeilyharrastuksen ja kaikenlaisen ylimääräisen, levottoman ravaamisen johdosta kropassa ei ole juurikaan ylimääräistä, joten naisen tiimalasivartalo pääsee oikeuksiinsa. Hyväkuntoisella nuorella ei olekaan minkäänlaista epävarmuutta omasta kehostaan.

Kasvonpiirteiltään Gee on sopusuhtainen ja siro, kuitenkin suhteellisen mitäänsanomaton ja helposti unohdettavissa. Jäänsiniset silmät ja pistävä katse saattavat kuitenkin jäädä pyörimään ihmisten mieliin pidemmäksikin aikaa. Oikeaa kulmaa koristaa piikikäs teräskoru, kasvoja taas suhteellisen voimakas meikki. Ginevra rakastaa tummanpuhuvia huulipunia.

Tyylivalinnoissaan nuori nainen suosii mustaa, nahkaa ja niittejä. Arkena tallin ulkopuolella Geen tunnistaakin mustasta nahkatakistaan, joka hänellä on päällään aina. Tämän lisäksi vaatekaapista löytyy muunmuassa bändipaitoja, revittyjä farkkuja ja biker-saappaat. Vannoutuneen Harry Potter -fanin suosikkivaate on tummanvihreä Slytherin-paita. Tallilla Ginevra viihtyy ratsastushousuissa ja turvakärkisissä ratsastuskengissä, yläosaksi valikoituu t-paita, kylmemmillä ilmoilla fleece-takki ja liivi. Pipo ei kuulu edes naisen sanavarastoon, saati sitten vaatekaappiin.

Luonne
Ginevra on tuntemattomien seurassa hieman syrjäänvetäytyvä sivustaseuraaja. Nainen on hyvin ”mind my own business” -tyyppinen ihminen, eikä ensimmäisenä syöksy tekemään tuttavuutta uusissa ympyröissä. Rentoutuessaan Geestä tulee avoimempi ja helpommin lähestyttävä ihminen.

Ginevralla on ADHD, joka vaikuttaa hänen käytökseensä paljon. Nainen tekee impulsiivisia päätöksiä, typeriä virheitä helpoissa ja yksinkertaisissa tehtävissä sekä sanoo ajattelemattomia asioita. Näiden takia hän onkin aina toisinaan ongelmissa. Geen on vaikeaa ohjata keskittymistään oikeaan paikkaan, jolloin häneltä menee helposti ohi tärkeääkin tietoa huomion kiinnittyessä sivuseikkoihin tai ajatuksen karatessa kahteen sataan muuhun asiaan. Nainen yrittää ja tekee kyllä aina parhaansa, vaikka tilanne vaikuttaakin toisinaan toivottomalta. Riittävällä sinnikkyydellä ja jääräpäisyydellä Ginevra oppiikin uudet asiat aina lopulta, vaikka muilta saattaakin usko ja kärsivällisyys loppua naisen kanssa kesken.

Vaikeuksistaan huolimatta Ginevra on kuitenkin äärettömän älykäs, empaattinen ja luova ihminen. Hän suhtautuu elämään ja uusiin mahdollisuuksiin positiivisesti, osaa heittäytyä tarpeen vaatiessa ja tekee ratkaisuja nopeasti. Naisen ajatuksenjuoksusta on vaikea pysyä perillä sen vauhdikkuuden vuoksi, jonka takia Ginevran kanssa keskustelu voi paikoitellen olla hankalaa. Hänellä on taipumusta puhua päälle, täydentää lauseita ja vastata kysymyksiin ennen kuin niitä on saatettu loppuun. Jos tämän sekä jatkuvan liikkumisen ja fidgettauksen ohi pystyy näkemään, saa naisesta ihan hauskaa seuraa. Huumorintajuinen Ginevra onkin ihan hyvää ystävä-materiaalia, kunhan hän ensin tuntee olonsa riittävän rennoksi tutustuakseen uusiin ihmisiin.

Muuta
Ginevra syntyi Saksan Berliinissä syyskuun 18. päivänä, vuonna 1998. Hän on vanhempiensa ensimmäinen ja ainoa lapsi. Lapsuutensa hän asui Saksassa, kunnes 13-vuotiaana joutui muuttamaan vanhempiensa mukana Suomeen. Nainen on oppinut puhumaan sujuvaa suomea, mutta puheen läpi kuultaa silti hänen ulkomaalainen taustansa. Gee puhuukin kaikkein mieluiten äidinkieltään saksaa.

Hevostaustaa Ginevralla on lapsuudesta ennen Suomeen muuttoa. Harrastus kuitenkin jäi kaiken uuden tieltä perheen muuttaessa Suomeen, eikä sitä ole ollut aikaa jatkaa ennen kuin nyt aikuisena. Geen tulo Auburniin Rillan hoitajaksi onkin ensimmäinen varovainen askel takaisin vanhan, rakkaan harrastuksen pariin. Hevosten lisäksi Ginevra harrastaa purjehdusta, jousiammuntaa ja seinäkiipeilyä.

Varustekaappi

Ginevra Vogel | Rillan vuokraaja Gee_varusteet
Ratsastushousut Hemsbury Saddlerysta, ratsastuskengät ja minichapsit Mestyn varusteesta ja kaikki muu Equestrian PRO:sta.

Ginevra Vogel | Rillan vuokraaja Gee_heppa
Tavarat hankittu Sokka Luxuriesilta.
Ginevra V.
Ginevra V.
Hevosenhoitaja

Ikä : 24
Viestien lukumäärä : 71

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa