Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Viesti  Isabella S. 08.05.19 16:00

🎭  Spring Circus  🎭
(Kalla CUP:n 2. osakilpailu)
#springcircus  
🎪 vierailijatuotokset salonkiin 🎪

🎭 Pikalinkit tuloksiin!
- ESTERATSASTUS 18.5.19 (katso lähtölistat)
- KOULURATSASTUS 19.5.19 (katso lähtölistat)
- KENTTÄRATSASTUS 24.-26.5.19 lopulliset tulokset (katso lähtölistat)
- Kentän osakokeiden tulokset eriteltynä
- Seppeleiden voittajat & VIP-pakettiarvontojen voittajat

M I T Ä ?  Este-, koulu- ja kenttäkilpailut
M I S S Ä ?  Hiekka- ja nurmikentillä, maastossa
M I L L O I N ?  Esteet 18.5., koulu 19.5., kenttäratsastus 24.-26.5.2019.
  Kaikkien lajien VIP torstaina 23.5.2019 klo 23.59
  Lyhyen tuotoksen DL 23.5.2019 klo 23.59
  Vapaaehtoisen tuotoksen DL 9.6.2019

Talven Winter Fairit jatkuvat kevään sirkuksella: kaikille avoimilla este-, koulu- ja kenttäkilpailuilla. Kilpailut ovat villit ja tulokset arvotaan (kentässä pitkä arvonta). Tällä kertaa vaaditaan myös lyhyt tuotos, josta tarkemmat ohjeet jäljempänä.

Osakilpailu ratsastetaan kokonaisuudessaan ulkona. Kahden viikonlopun mittaiset kilpailut alkavat lauantaina 18.5. rataesteillä, joita hypätään derbyllä noin klo 11 alkaen. Verryttely tapahtuu viereisellä hiekkakentällä (välissä on yhteinen, kaksisuuntainen katsomo sekä suora kulkuyhteys ratsukoille. Sunnuntaina 19.5. kilpaillaan kouluratsastuksen parissa. Ensimmäinen luokka starttaa noin klo 11. Koulurata on aidattu hiekkakentän puolelle, niin että pari seuraavaa ratsukkoa verryttelevät toisessa päädyssä. Muu verryttely tapahtuu derbyllä. Hiekkakentän pohjaan saa käydä halutessaan tutustumassa vapaasti ratsain luokkien välissä olevilla tauolla (tauko on hieman pidempi, kuin mitä lanaus/ pohjan huolto vaatisi). Sama käytäntö estepäivänä derbyn osalta.

Kenttäviikonloppu alkaa perjantaina 24.5., jolloin hiekkakentällä ratsastetaan luokkien kouluosuudet noin klo 17 alkaen. Lauantaina 25.2. kilpailut jatkuvat rataesteosuuksilla nurmikentällä noin kello 13 alkaen, jolloin luokkien välissä on hieman pidempiä, mutta ehdottoman tehokkaita taukoja, kun luokkakorkeuksia muutetaan. Sekä koulu- että esteosuuden verryttelyt toteutetaan samaan tapaan kuin edellisenä viikonlopuna. Kenttäviikonloppu päättyy sunnuntaina 26.2. maastoestekokeisiin, jotka alkavat ja päättyvät derbyn eteläpäädystä (huvimajan/ kartanon puoleinen pääty). Päädyn suuret portit on avattu, ja radan viimeinen este ja maaliviiva sijaitsevat derbyn puolella. Alkukeväänä rakennettu laukkarata on valmistunut, ja ensi kertaa käytössä yhtenä maastokokeen osuuksista. Ratsastajat saavat tutustua maastoesterataan vapaasti kävellen perjantai- ja lauantai-iltojen sekä sunnuntaiaamun (milloin tahansa ennen klo 12.30) aikana.

Laadukkaasta kilpailubuffetista vastaa jälleen Koivun Majatalo. Keväinen buffet pitää sisällään herkullista parsarisottoa, lohta ja tankoparsaa, sekä ruokaisia nyhtökauraleipiä. Keväisissä juomissa kuplii: listalta löytyy kuohuviinejä sekä trendikkäitä, alkoholittomia mocktaileja, joissa maistuu kevään kirpeys ja raikkaus. Kahviossa myydään myös tuttuun tapaan pienempiä syötäviä (suosittu salaattibuffet, keittona kasvissosekeitto, erilaisia sämpylöitä sekä juusto- ja porkkanakakkua). Myös tavallisia snackseja löytyy (karkkia, sipsejä, pähkinöitä).

Kenttäviikonlopun erikoisuutena on nyt lanseerattu VIP-paketti sunnuntain maastoestekokeen ajaksi vaativimpia katsojia varten (lisätietoja täällä). Uutta ovat myös mestaruusluokat jokaisessa lajissa. Spring Circuksen este-, koulu- ja kenttämestareiksi kruunataan kunkin lajin vaativimman luokan voittajat. Koulu- ja esteratsastuksessa kilpaillaan lisäksi juniorimestaruuksista, jotka ratkaistaan vain nuorille avoimissa luokissa. Osallistumisrajoituksena hevosen tai ratsastajan tulee olla nuori (tai poni). Mestaruusluokat tullaan säilyttämään tämän vuoden tulevissakin osakilpailuissa ja mestaruus on aina osakilpailukohtainen.  Marraskuussa järjestettävän, vuoden viimeisen osakilpailun mestaruusluokkiin on tiedossa sijoitustilastoihin perustuvat kvaalit. Kvaalirajoista tullaan järjestämään myöhemmin äänestys.

Tervetuloa osallistumaan - Kalla CUP on nyt entistäkin kovempi ja tavoitteellisempi, kaikille!


S Ä Ä N N Ö T

1. Ratsukko voi osallistua maks. kahteen luokkaan/laji, ratsastaja saa osallistua maks. kahdella hevosella samaan luokkaan. Poikkeuksena kenttäratsastus: hevonen voi osallistua kilpailuissa vain yhteen luokkaan. Luokkakokoja ei ole rajoitettu. Sama hevonen saa startata samassa luokassa eri ratsastajilla.
2. Tulokset arvotaan puolueettomasti, mutta Kalla CUP:n pisteytykseen vaikuttaa tuttuun tapaan salaisin kriteerein arvosteltava aktiivisuus.
3. Ensimmäinen tuotos (odotukset) on kaikille pakollinen, minkä lisäksi tallilaiset kerryttävät lisäpisteitä CUP:n tuotokset toisesta osasta (todellisuus). Tuotoksesta annetaan +2 pistettä rankingiin (tavanomaisten salaisten pisteiden lisäksi), kun toinen osa toteutetaan kahden viikon kuluessa eli  9.6. mennessä. Vaikutus näkyy jälkikäteen, 3. osakilpailun ranking-lisäpisteissä.
4. Kenttäratsastuksessa käytetään pitkää arvontaa virhepisteineen


L U O K A T
Esteratsastus

Luokka 1. 80-100 cm (arvostelu AM 5) Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille*
Luokka 2. 110 cm (arvostelu AM 5)
Luokka 3. 120 cm (arvostelu AM 5)
Luokka 4. 140 cm (arvostelu AM 5) Estemestaruus - arvoluokka!

AM 5: Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

Kouluratsastus

Luokka 1. KN Special (ohjelma He B/KN Special 2009) Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille*
Luokka 2. Helppo A (ohjelma He A:5 2015)
Luokka 3. Vaativa B (ohjelma Va B:3 2009)
Luokka 4. Vaativa A (ohjelma Va A:0 2019)
Luokka 5. Prix St. Georges (ohjelma PSG 2009) Koulumestaruus - arvoluokka!

* 80-100 cm ja KN Special -luokkien avoimuus

Este- ja kouluratsastuksen helpoimmat luokat ovat avoimia vain poniratsukoille, nuorille hevosille (6v. tai alle, varsoneet tammat 7v. tai alle) sekä nuorille ratsastajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta!

Kenttäratsastus

Luokka 1. Helppo luokka (He B / 95 cm / 90 cm)
Luokka 2. CIC1 (He A / 105 cm / 100 cm)
Luokka 3. CIC2 (He A / 120 cm / 110 cm) Kenttämestaruus - arvoluokka!

Kenttäratsastuksen rataesteillä ei ole uusintaa.Tehtävänanto:

Tällä kertaa kilpailuiden teema, kevätsirkus, toteutuu kaksiosaisen tuotoksen muodossa. Idea on monelle varmaankin meemeistä tuttu: Expectations vs. Reality - Odotukset vs. Todellisuus. Eli miten luulit että menee, versus miten oikeasti meni. Ainoastaan ensimmäinen osa, eli ratsukon odotukset, on pakollinen. Odotukset tulee ilmaista ennen tuloksia tietenkin siksi, että todellisuudesta ei olisi vielä tietoa. Tarkemmat ohjeet alempana tässä ketjussa, omassa viestissään.


Osallistuminen:

- Osallistua voi vain sähköpostiin auburninkartano@gmail.com
- Otsikoksi  Spring Circus

Muodossa:
Laji
Luokka
Ratsastajan Etunimi Sukunimi  - [ *url=http://-alkuinen osoite]Hevosen nimi[/url* ]
Lajeittain osallistumisten perään lyhyt kuittaus (odotukset), muodossa:
Ratsastajan Etunimi Sukunimi: "Vapaamuotoisesti, mutta lyhyesti hevoskohtaiset odotukset."

Poistathan tähdet ja välit.
Esteratsastuksen luokassa 1. ilmoita lisäksi haluttu taso hevosen nimen jälkeen, 80 cm tai 100 cm.

Ohjeet kuittaukseen sekä lajikohtaiset osallistujalistat löytyvät alta omista viesteistään. Lähtölistat arvotaan.Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 14:34, muokattu 11 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Tuotokset

Viesti  Isabella S. 08.05.19 16:06

Tuotosten tehtävänanto


Kertausta: Tällä kertaa kilpailuiden teema, kevätsirkus, toteutuu kaksiosaisen tuotoksen muodossa. Idea on monelle varmaankin meemeistä tuttu: Expectations vs. Reality - Odotukset vs. Todellisuus. Eli miten luulit että menee, versus miten oikeasti meni. Ainoastaan ensimmäinen osa, eli ratsukon odotukset, on pakollinen. Tarkemmat ohjeet alla.

1. osa kuittausta (pakollinen): Odotukset

- Liitä ilmoittautumiseesi laji- ja ratsukkokohtaiset odotukset siitä, miten kilpailut tulevat menemään (eri lajeja ei voi yhdistää). Mikäli sama ratsukko starttaa samassa lajissa kahdesti, tulee odotuksia spekuloida yhteisesti.
- Odotukset tulee tässä vaiheessa koostaa lyhyesti, maksimissaan yhdellä virkkeellä/ ratsu/ laji. Ajatuksena on koostaa odotukset lähtölistojen loppuun ratsastajien mukaan järjesteltyinä, joten pidetään pituus kurissa. Spekuloitavat seikat saavat olla mitä tahansa, mitä keksit, eikä muotoa ole määritelty pilkuntarkasti (napakkuus on ainoa todellinen kriteeri!). Saa kirjoittaa kokonaisena virkkeenä tai yhdellä ainoalla sanalla, jokainen ratsu mainiten.
- Saman ratsastajan kaikki ratsut saa (ja on suotavaa) koostaa yhteiseen kappaleeseen, sillä sellaisessa muodossa odotukset tullaan julkaisemaan.

Esimerkki:
[Esteosallistuminen tässä]
Isabella Sokka: "Ankan kanssa paremmin kuin Kamin kanssa, ainakin toisessa kahdesta luokasta. Kami paremmin kuin viimeksi."
Vivienne Blankley*: "Varmaan tyhmät kisat vaikka haluaisin voittaa."

[Kouluosallistuminen tässä]
Isabella Sokka: "Mina pelästyy kukkalaatikoita ja kaikki menee pieleen."

*) Osallistuu vain yhdellä ratsulla, joten ei pakko mainita hevosta nimeltä.


2. osa kuittausta (vapaaehtoinen): Todellisuus

- Koska todellisuuden tietää vasta tulosten jälkeen, on toisen osan toteuttamisella kaksi viikkoa aikaa kenttäratsastuksen tulosten tultua. Käytännössä deadline on sunnuntaina 9.6.2019. Siihen mennessä toteutetuista kuittauksista kerryttää +2 lisäpistettä rankingiin (ns. tuplapisteet samasta aktiivisuudesta, myönnetään jälkikäteen: vaikuttavat 3. osakilpailun pisteisiin). Deadline siirtyy, mikäli tulosten julkaisu myöhäistyisi.
- Kuittaukset on merkittävä tagilla #springcircus
- Toteutustapa vapaa: voit tehdä tarinan (yhden tarinan, kaksiosaisen tarinan (ensimmäisen osan voi tehdä toki ennakkoon), roolipelin, yhteistarinan...) tai piirroksen (yksittäinen kuva, sarjakuva/ muutama sarjakuvastrippi tai meemityylinen kuvakokonaisuus...) tai yhdistää elementtejä molemmista! Piirros saa olla luonnosmainen tai tikku-ukkotyylinen, ainoastaan valokuvien käyttö on kiellettyä.
- Tuotoksessa yhdistetään todellisuus odotuksiin, joten ennen tuloksia spekuloitu lähtötilanne tulee sisällyttää kuittaukseen vapaalla tavalla.


_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kilpailuinfo

Viesti  Isabella S. 10.05.19 14:38

Lisätietoja kilpailuista


- Paikallisten ratsutallien (Auburn & Kaajapurojen talli) ratsastajat ottavat osaa varsinaiseen Kalla CUP:n, jossa menestyminen rakentuu monen osatekijän varaan.
- Kaikki kilpailijat (kallalaiset ja ulkopuoliset ratsukot) huomioidaan kuitenkin tästä vuodesta alkaen julkaistuissa sijoitustilastossa, jossa menestyneet kvaalautuvat tämän vuoden viimeisessä Cupissa järjestettäviin arvoluokkiin. Toistaiseksi arvoluokkiin on avoin osallistumisoikeus.

Palkinnot

Katso kilpailuissa jaettavat ruusukkeet täältä!

Arvoluokkien voittajat eli este-, koulu-, ja kenttämestarit palkitaan ruusukkeiden lisäksi silkkinauhoin: esteratsastuksessa nauha on punainen, kouluratsastuksessa musta ja kenttäratsastuksessa vihreä. Este- ja kouluratsastuksessa kamppaillaan lisäksi nuorten kesken juniorimestaruuksista. Nauhojen tuorekukat on sidottu sponsorimme Kallan Kukka & Ruukun toimesta.

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_esteSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_kouluSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_kenttaSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_junior


Karsinavuokraus & VIP-pakettien varaaminen

- Listaus: karsinavaraukset sekä VIP-paketit
Parkkialueesta (vesien täyttö, lantojen siivous) sekä kilpailuiden ajaksi vuokratuista karsinoista vastaavat Kallan kylän järjestämät lomittajat. Lainakarsinoita tarjotaan maksua vastaan niille, jotka kilpailevat useampana päivänä (koulu+esteet tai kenttäviikonloppu) samoilla ratsuilla. Ilmoittaudu sähköpostilla - saman seurueen ratsut pyritään majoittamaan lähekkäin. Myös VIP-pakettien varaus tapahtuu vapaamuotoisesti sähköpostitse (auburninkartano@gmail.com).

Toimihenkilöt

Buffetista huolehtii jokaisena päivänä yhteistyökumppanimme Koivun Majatalo.
Kilpailuiden eläinlääkärinä toimii Merja Niiranen.

Lauantai 18.5.:

Lauantai 18.5. - Rataestepäivä
Tuomari: Arne Rosengård
Sihteeri: Sarah Reyes
Kuuluttaja/ kanslisti: Penna Vaanila & Heidi Näyhö
Ajanotto: Minka Aavikko
Ratahenkilöstö: Julia Luoti (myös liputtaja) & Ginevra Vogel (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Aliisa Huru
Lanaus/ pohjahuolto: Markus Vikla

Sunnuntai 19.5.:

Sunnuntai 19.5. - Kouluratsastuspäivä
Päätuomari: Daniel Susineva
Päätuomarin sihteeri: Märta Merenheimo
Toinen tuomari: Henry Sääri
Sihteeri: Penna Vaanila
Kuuluttaja/ kanslisti: Matilda Tammilehto & Jesse Aro
Portilla: Reelika Auer
Lanaus/ pohjahuolto: Gabriella Stern

Perjantai 24.5.:

Perjantai 24.5. - Kentän koulukoe
Päätuomari: Amanda Sokka
Päätuomarin sihteeri: Tilda Mustamaa
Toinen tuomari: Heidi Näyhö
Sihteeri: Josefina Rosengård
Kuuluttaja/ kanslisti: Aliisa Huru & Anton Seljavaara
Portilla: Märta Merenheimo
Lanaus/ pohjahuolto: Jonathan Raynott

Lauantai 25.5.:

Lauantai 25.5. - Kentän estekoe
Tuomari: Hannes Savioja
Sihteeri: Penna Vaanila
Kuuluttaja/ kanslisti: Aliisa Huru & Anton Seljavaara
Ajanotto: Josefina Rosengård
Ratahenkilöstö: Sasu Ruusu (myös liputtaja) & Jonathan Raynott (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Hanne Rosten
Lanaus/ pohjahuolto: Markus Vikla

Sunnuntai 26.5.:

Sunnuntai 26.5. - Maastoestepäivä
Tuomari: Hannes Savioja
Sihteeri: Kiia Kalliokoski
Kuuluttaja/ kanslisti: Lauri Merikanto & Heidi Näyhö 
Ajanotto: Inna Paakkanen & Nita Merisalo
Ratahenkilöstö derbyllä: Tilda Mustamaa (myös liputtaja) & Rita Kallakorpi (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Penna Vaanila
Lanaus/ pohjahuolto: Markus Vikla

Jokaisella maastoesteellä lisäksi tallilaisia tai paikallisia ratsastajia valvomassaViimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 13.05.19 17:43, muokattu 5 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Esteratsastus / lähtölista

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:31

E S T E R A T S A S T U S

18.5.2019 / Lähtölistat & kilpailunumerot

Luokka 1. 80-100 cm: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
001 Rasmus Alsila - Easy Livin’ (80 cm)
002 Verneri Kaajapuro - Iztacalco (80 cm)
003 Jessi Kerola - Javachai (80cm)
004 Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré (80 cm)
005 Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia (80 cm)
006 Nita Merisalo - JB Pyramida (80 cm)
007 Kristian Berg - Shahrazad (80 cm)
008 Linnea Närhi - Camelopardalis (80 cm)
009 Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka (80 cm)
010 Hanne Rosten - Diaphanous (80 cm)
011 Josefina Rosengård - Rönndahls Greta (80 cm)
012 Ava Pulkkanen - Sysivalkee (80 cm)
013 Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja (80 cm)
014 Juuso Sherman - Bellicose Lord (100 cm)
015 Vivienne Blankley - Austria x (100 cm)
016 Isabella Sokka - Rosengårds Kamila (100 cm)
017 Janna Kaajapuro - Sharazan (100 cm)
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB (100 cm)
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia (100 cm)

Luokka 2. 110 cm
020 Jonathan Raynott - Leafocean Zei
021 Josefina Rosengård - Tigraine
022 Rasmus Alsila - Bertram
023 Cecilia Blankley - Nouvion Verochka
024 Ellen Nylund - Cork's Meidhir
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB
025 Cecilia Blankley - D.E. Danteno
026 Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom  
027 Danni Kallasvuo - Catalina
015 Vivienne Blankley - Austria x
028 Disa Sund - Sjöbackas Caravela  

Luokka 3. 120 cm
029 Jeramy Raeske - Cariad
030 Rasmus Alsila - Sandwich Superman W
028 Disa Sund - Sjöbackas Caravela
026 Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom  
020 Jonathan Raynott - Leafocean Zei
025 Cecilia Blankley - D.E. Danteno
031 Lauri Merikanto - Malachai  
021 Josefina Rosengård - Tigraine
023 Cecilia Blankley - Nouvion Verochka
032 Juuso Sherman - Rosengårds Pickett  
022 Rasmus Alsila - Bertram
033 Josefina Rosengård - Rosengårds Trinket
034 Disa Sund - Quand Revient L'Été FRA 

Luokka 4. 140 cm: Estemestaruus - arvoluokka!
035 Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21
036 Isabella Sokka - No Duchess
037 Lauri Merikanto - Vargas
038 Tom Taylforth - Scorpse Bride Dom
029 Jeramy Raeske - Cariad
039 Rasmus Alsila - Balaclava xx
040 Cecilia Blankley - Geninaj Dom
041 Tom Taylforth - Norberta Dom
042 Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
043 Lukas Niemenpää - Caelicola Lumos
044 Juuso Sherman - Artilleroy
031 Lauri Merikanto - Malachai


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:17, muokattu 11 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kouluratsastus / lähtölistat

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:36

K O U L U R A T S A S T U S

19.5.2019 / Lähtölistat & kilpailunumerot

Luokka 1. KN Special: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
004 Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré
013 Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja
008 Linnea Närhi - Camelopardalis
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
046 Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk
009 Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka
015 Vivienne Blankley - Austria x
047 Santtu Aarnipuro  - Fifill frá Kievari
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia
048 Kiia Kalliokoski - Kallan Blackthorn
049 Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia
006 Nita Merisalo - JB Pyramida
050 Sierra Monterrosa  - Fairburn Hawkeye-Kid
051 Ruuben Venäläinen  - Oldfinion Moranne
012 Ava Pulkkanen - Sysivalkee
052 Liina Vallinen - Haute Gittan DK

Luokka 2. Helppo A
053 Oona MacFarland - Herraisä
054 Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald
055 Nita Merisalo - Kallan Vermilion
020 Sarah Reyes - Leafocean Zei
049 Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia
056 Mikael Aarnisuo - JB Mirameir
057 Hanne Rosten - Diaphanous
008 Linnea Närhi - Camelopardalis
058 Sarah Reyes - Fiveofive
046 Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk
059 Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi
017 Janna Kaajapuro - Sharazan
060 Robert Harrington - Harriet V
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
061 Anmari Franssi - Sinevan Apricot

Luokka 3. Vaativa B
059 Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi
058 Sarah Reyes - Fiveofive
062 Susanna Johansson - Ce's Southmaya
063 Thomas Sund - Call Letter Blues HRW
064 Markus Vikla - Winter v. Helmwald
065 Cecilia Blankley - Astana Yemn
055 Nita Merisalo - Kallan Vermilion
066 Inna Paakkanen -  Banana Mania
067 Cecilia Blankley - Naica Yemn
039 Amanda Sokka - Balaclava xx

Luokka 4. Vaativa A
067 Cecilia Blankley - Naica Yemn
068 Jennifer Saraste - Virgo
069 Neea Hillasuo - Amethyst Delm
062 Susanna Johansson - Ce's Southmaya
065 Cecilia Blankley - Astana Yemn
064 Markus Vikla - Winter v. Helmwald
070 Inna Paakkanen - Roibant Cadbury

Luokka 5. Prix St. Georges: Koulumestaruus - arvoluokka!
069 Neea Hillasuo - Amethyst Delm
071 Susanna Johansson - Jewelring Wide
072 Cecilia Blankley - Valiant Sabine
073 Pihla Vihtanen - Celestina
056 Amanda Sokka - JB Mirameir
070 Inna Paakkanen - Roibant Cadbury
074 Susanna Johansson - Shadow's Anzio
068 Jennifer Saraste - Virgo


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:34, muokattu 12 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / osallistujat

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:46

K E N T T Ä R A T S A S T U S

24.-26.5.2019 / Lähtölistat

Luokka 1. Helppo luokka
075 Lynn Melin-Susineva - Scorpido
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
022 Rasmus Alsila - Bertram
017 Janna Kaajapuro - Sharazan
053 Oona MacFarland - Herraisä
014 Juuso Sherman - Bellicose Lord

Luokka 2. CIC1
039 Isabella Sokka - Balaclava xx
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB
076 Julia Luoti - Valerie
077 Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs
078 Lynn Melin-Susineva - Sheila

Luokka 3. CIC2: Kenttämestaruus - arvoluokka!
042 Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
079 Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring
035 Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21
032 Juuso Sherman - Rosengårds Pickett
036 Isabella Sokka - No Duchess


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:38, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Esteratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 1:16

E S T E R A T S A S T U S

18.5.2019 / Tulokset

Luokka 1. 80-100 cm: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
1. Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré (80 cm) 0/0vp
2. Ava Pulkkanen - Sysivalkee (80 cm) 0/0vp
3. Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka (80 cm) 0/0vp
4. Josefina Rosengård - Rönndahls Greta (80 cm) 0/4vp

5. Juuso Sherman - Bellicose Lord (100 cm) 0/4vp
6. Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia (80 cm) 0/4vp
7. Linnea Närhi - Camelopardalis (80 cm) 0/4vp
8. Kristian Berg - Shahrazad (80 cm) 0/4vp
9. Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja (80 cm) 0/8vp
10. Jessi Kerola - Javachai (80cm) 0/8vp
11. Verneri Kaajapuro - Iztacalco (80 cm) 0/8vp
12. Isabella Sokka - Rosengårds Kamila (100 cm) 4vp
13. Selina Valentín - Solidago Thalia (100 cm) 4vp
14. Vivienne Blankley - Austria x (100 cm) 8vp
15. Hanne Rosten - Diaphanous (80 cm) 8vp
16. Rasmus Alsila - Easy Livin’ (80 cm) 8vp
17. Janna Kaajapuro - Sharazan (100 cm) 8vp
18. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB (100 cm) 12vp
19. Nita Merisalo - JB Pyramida (80 cm) 12vp

Luokka 2. 110 cm
1. Jonathan Raynott - Leafocean Zei 0/0vp
2. Rasmus Alsila - Bertram 0/0vp
3. Ellen Nylund - Cork's Meidhir 0/0vp

4. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 0/0vp
5. Disa Sund - Sjöbackas Caravela 0/4vp  
6. Cecilia Blankley - Nouvion Verochka 0/8vp
7. Cecilia Blankley - D.E. Danteno 4vp
8. Josefina Rosengård - Tigraine 4vp
9. Danni Kallasvuo - Catalina 4vp
10. Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom 8vp  
11. Vivienne Blankley - Austria x 8vp

Luokka 3. 120 cm
1. Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom 0/0vp
2. Jonathan Raynott - Leafocean Zei 0/0vp
3. Disa Sund - Sjöbackas Caravela 0/4vp

4. Rasmus Alsila - Sandwich Superman W 0/4vp
5. Jeramy Raeske - Cariad 0/4vp
6. Cecilia Blankley - D.E. Danteno 0/4vp
7. Josefina Rosengård - Tigraine 0/8vp
8. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 0/8vp
9. Cecilia Blankley - Nouvion Verochka 4vp
10. Josefina Rosengård - Rosengårds Trinket 4vp
11. Disa Sund - Quand Revient L'Été FRA 8vp
12. Lauri Merikanto - Malachai 8vp
13. Rasmus Alsila - Bertram 12vp

Luokka 4. 140 cm: Estemestaruus - arvoluokka!
1. Lukas Niemenpää - Caelicola Lumos 0/0vp
2. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 0/0vp
3. Cecilia Blankley - Geninaj Dom 0/0vp

4. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha  0/0vp
5. Tom Taylforth - Norberta Dom 0/8vp
6. Isabella Sokka - No Duchess 4vp
7. Juuso Sherman - Artilleroy 4vp
8. Rasmus Alsila - Balaclava xx 4vp
9. Lauri Merikanto - Vargas 4vp
10. Jeramy Raeske - Cariad 4vp
11. Lauri Merikanto - Malachai 8vp
12. Tom Taylforth - Scorpse Bride Dom 8vp

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:
Anna Sare: "Muiden juniorien kanssa Epi on vahvoilla, mutta satakymppi ei suju virheittä." Eipä! Juuri päinvastoin!
Anton Seljavaara: "No, jospa me tällä kertaa päästäisiin edes uusintakierrokselle..." Öö esim. pääsitte??
Ava Pulkkanen: "Tuoreena Estetähtenä mä oon valmis näyttämään kaikille." Niinpä näemmä olitkin!!
Cecilia Blankley: “Veeralta toivon löytyvän jarrut, Dantelta kaasun ja rohkeutta. Nappi on joko nopea ja tarkka tai sitten neiti draamailee ja kieltää meidät ulos.” Nappi oli nopea ja tarkka, muut toiveet jäivät toiveiksi.
Disa Sund: "Linnea keksii tammajuttujaan, joiden kanssa saa taas venkslailla, kun taas Tete puolestaan on perus diesel." Venkslailuista huolimatta hienot suoritukset, mutta totta, Tete oli diesel.
Ellen Nylund: ''Avut hukassa lähes koko radan.'' Ei totta tai ei haitannut..??
Hanne Rosten: “Voi kettu taas, tippuiko se puomi vai ei?” Tippui. Kertaa kaksi.
Isabella Sokka: ”Kamin kanssa sujuu toivottavasti tasaisemmin kuin viimeksi. Ankalta odotan varmaa rataa.” Tasaiset ja varmat radat - ehkä, mutta pudotuksineen.
Janna Kaajapuro: "Metri alkaa olemaan jo rutiini, joten tästä mulla on hyvä fiilis. Jos tästä tulee sijotus, startataan seuraavissa kisoissa kymppiä!" Voihan surku. (Mitä muuta hyviin fiiliksiin sanoisi?)
Jeramy Raeske: "Cariad tuntuu hieman jännittyneeltä, mutta etenee silti hyvin kummassakin luokassa." Tavallaan totta. Hyvä eteneminen mutta molemmista luokista jännäpuomit.
Jesse Aro: "Ajan puolesta varmaan menee ihan hyvin, mutta virhepisteitä todennäköisesti luvassa senkin edestä." Nyt meni veikkaus väärinpäin.
Jessi Kerola: "Java saattaa kompastua omaan itsevarmuuteensa."  Totta. Kompastus maksoi 8vp.
Jonathan Raynott: ”Ratsastajalla pieni pelko perseessä nopean ratsun vaihdon takia ja tietenkin se heijastuu hevoseen. Toivottavasti ei mee ihan v*tuiks.” Heijastui näemmä hyvin tuloksin! Eli väärin veikattu, ei mennyt tuiks.
Josefina Rosengård: "Kertulta ei voi odottaa mitään; se saattaa hyytyä jännityksestä. On ihme jos Granni on edes hetkittäin avuilla, mutta jospa toinen luokka alla rauhoittaisi... Trinalle soisin tasaisen viimeisen yhteisen radan." Ei hyytynyt! Granni-analyysi vaikea, Trina ei täysin tasainen.
Juuso Sherman: “Jos nyt Benji et kuuntele, siirryt puomiluokkaan! Wooooooooow, hidasta Pickett nyt vähän, onneks se puomi ei sentään tippunu. En mä ihan tykkää Artilleroysta, mutta pomo käski osallistua.” Benji minnekään puomeihin kompastemaan ole menossa (kuunteli)! Pickett hidasti kieltoon asti ja kyllä, tippuipas yksi puomikin. Artilleroylla samat tunteet kuin sulla siitä?
Kristian Berg: "Sinnan ensimmäiseltä startilta hyväksytty rata ok." Oli ok siis.
Lauri Merikanto: "Malachai höyryää ensimmäisessä startissaan, mutta keskittyy paremmin toisessa ja näyttää kyntensä. Vargasin kanssa tasainen rata ilman paineita, aika ei riitä sijoitukseen." Ei näyttänyt, vaan höyrysi edelleen. Vargas-veikkauksessa oikeilla jäljillä (aika ei riittänyt kuudenteen sijaan?).
Linnea Närhi: "Metsään menee, mutta menkööt!" Höpö höpö!
Lukas Niemenpää: “Lukas pelkää kuollakseen että Suomeen palattuaan taas puomit lentelevät.” Selkeästi aika aiheeton pelko. Sen sijaan teille lensi seppele.
Matilda Tammilehto: "Zelia jää taas luokkansa jumboksi. Sipsin kanssa ensimmäinen startti hapuilua, toisessa oikea draivi löytyy." Hih, ei jäänyt (jumboksi)! Sipsin kanssa: hitto mistä tiesit??
Nita Merisalo: "Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Ramidan jarrut kadoksissa." No niinpä näyttivät olevan!!
Oona MacFarland: "Kyöstin kanssa pidetään hauskaa, Likan kanssa keskitytään mutkien myötäilyyn." Hauskat kahdeksan virhettä tuli! Likan kanssa hyvin myödätty.
Rasmus Alsila: ”Easy on kisoissa kuin kotonaan ja hyppää kohtuullisen radan. Branin ensimmäinen rata menee harakoille, mutta toisella se parantaa selvästi. Cava ottaa huolimattomuuspuomin tai kaksi, kun taas Sasu ei petä tällä(kään) kertaa.” Kohtuullinen kielto+pudotus vai huono arvaus?? Branillakin harakat toisinpäin. Cavat ja Sasut hyvin veikattu!
Selina Valentín: ”Puhdas rata ja omien virheiden minimointi.” Puomi oli eri mieltä!
Tom Taylforth (käännetty suomeksi): “Bertalla ja Kertulla pitäisi mennä vahvasti: jännitän enemmän sitä, tuleeko äidillä vai tyttärellä nopeampi aika (veikkaan mamma-Berttaa).” Ei mennyt vahvasti, mutta totta, mamma-Bertta oli nopeampi!
Verneri Kaajapuro: “Salsa on ollut satulassa jo hyvän tovin ja tykkää hypätä, joten pitäähän ekat kisat saada pois päiväjärjestyksestä. Mikä muka voisi mennä pieleen? Ruotsista saatiin hyvät pohjat tälle kisakaudelle, joten luotan Loveen täysin.” Hyvä poika! Kannatti luottaa.
Vivienne Blankley: “Voitto on hirveän todennäköinen, ehkä jopa molemmista luokista.” Sori babe. Ei voittoa. Kummastakaan luokasta.

⚠ Kursiivit kommentaattorin lisäämät (saa myös tehdä omia erilaisia johtopäätöksiä!), lainaukset ratsastajien odotuksia ennen tulosten julkaisua.


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 2:53, muokattu 1 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kouluratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 2:14

K O U L U R A T S A S T U S

19.5.2019 / Tulokset

Luokka 1. KN Special: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
1. Tilda Mustamaa - Kallan Acacia 70,682 %
2. Nita Merisalo - JB Pyramida 69,800 %
3. Minka Aavikko - Tepehkiiha 69,545 %
4. Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka 67,727 %

5. Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré 67,273 %
6. Kiia Kalliokoski - Kallan Blackthorn 66,818 %
7. Sierra Monterrosa  - Fairburn Hawkeye-Kid 65,455 %
8. Ruuben Venäläinen  - Oldfinion Moranne 63,750 %
9. Linnea Närhi - Camelopardalis 63,636 %
10. Selina Valentín  - Solidago Thalia 63,409 %
11. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk 62,727 %
12. Vivienne Blankley - Austria x 60,000 %
13. Liina Vallinen - Haute Gittan DK 59,950 %
14. Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja 59,773 %
15. Santtu Aarnipuro  - Fifill frá Kievari 59,318 %
16. Ava Pulkkanen - Sysivalkee 58,636 %

Pisteet, luokka 1.:
1. Tilda Mustamaa - Kallan Acacia (70,682 %)
8.5/ 7/ 9/ 5/ 6/ 7.5/ 7/ 10/ 9/ 5/ 8/ 7/ 4/ 4.5/ 7.5/ 4/ 10/ 7/ 9.5/ 6.5/ 8.5/ 5
2. Nita Merisalo - JB Pyramida (69,800 %)
9/ 9/ 7.5/ 3/ 5.5/ 8/ 5/ 5.5/ 3/ 10/ 9.5/ 5.5/ 8/ 8.5/ 10/ 3.5/ 3.5/ 7.5/ 5.5/ 9/ 8/ 9
3. Minka Aavikko - Tepehkiiha (69,545 %)
5.5/ 4/ 4.5/ 6/ 9/ 8.5/ 5.5/ 6/ 5/ 9/ 6/ 6.5/ 9.5/ 4/ 7.5/ 10/ 10/ 9.5/ 6/ 8.5/ 6/ 6.5
4. Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka (67,727 %)
6.5/ 4.5/ 9/ 8/ 6/ 7/ 7.5/ 5/ 4/ 3.5/ 3.5/ 9.5/ 10/ 9/ 8.5/ 8.5/ 9.5/ 7.5/ 4.5/ 4/ 9.5/ 4

5. Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré (67,273 %)
4.5/ 7.5/ 7.5/ 5.5/ 8.5/ 7/ 6/ 10/ 8.5/ 5/ 4/ 5/ 9.5/ 6.5/ 4.5/ 4.5/ 7/ 7.5/ 8/ 6/ 8/ 7.5
6. Kiia Kalliokoski - Kallan Blackthorn (66,818 %)
3.5/ 10/ 3.5/ 5/ 6/ 9.5/ 3/ 5.5/ 9.5/ 6.5/ 10/ 7/ 4.5/ 6.5/ 3/ 9.5/ 8/ 7/ 3.5/ 8.5/ 8/ 9.5
7. Sierra Monterrosa  - Fairburn Hawkeye-Kid (65,455 %)
10/ 8.5/ 10/ 8/ 5/ 6.5/ 4/ 4/ 5.5/ 6.5/ 8/ 3/ 8.5/ 6.5/ 3/ 7/ 10/ 5/ 9.5/ 5/ 7.5/ 3
8. Ruuben Venäläinen  - Oldfinion Moranne (63,750 %)
4.5/ 10/ 8.5/ 8/ 8.5/ 3/ 5/ 8/ 4.5/ 6/ 7.5/ 10/ 6/ 4/ 4.5/ 8/ 5.5/ 7.5/ 7.5/ 5.5/ 5/ 3
9. Linnea Närhi - Camelopardalis (63,636 %)
3.5/ 8/ 6/ 9.5/ 7.5/ 9/ 5.5/ 4.5/ 6/ 8.5/ 4/ 3/ 6.5/ 3/ 5/ 5/ 10/ 7.5/ 5/ 3.5/ 9.5/ 10
10. Selina Valentín  - Solidago Thalia (63,409 %)
7.5/ 6.5/ 4/ 3.5/ 6/ 4/ 6/ 5/ 3/ 8.5/ 7.5/ 7.5/ 8.5/ 3/ 5/ 7.5/ 8.5/ 8/ 6/ 8.5/ 5.5/ 10
11. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk (62,727 %)
3.5/ 5.5/ 8/ 4/ 4.5/ 5.5/ 8/ 9.5/ 4/ 6.5/ 6/ 8/ 3/ 4.5/ 7.5/ 8.5/ 4.5/ 6.5/ 4/ 10/ 9/ 7.5
12. Vivienne Blankley - Austria x (60,000 %)
4/ 5.5/ 7.5/ 9/ 3.5/ 5.5/ 9/ 3.5/ 4/ 5/ 4.5/ 4/ 7/ 4.5/ 9/ 6/ 3.5/ 6.5/ 8/ 6.5/ 7/ 9
13. Liina Vallinen - Haute Gittan DK (59,950 %)
4.5/ 3.5/ 7/ 8/ 6/ 9/ 6.5/ 7/ 8.5/ 4/ 3/ 3/ 5.5/ 5/ 7.5/ 9/ 5.5/ 6.5/ 5/ 7/ 6.5/ 4
14. Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja (59,773 %)
4.5/ 7/ 10/ 4.5/ 10/ 10/ 3.5/ 5/ 9/ 4.5/ 3.5/ 5/ 9/ 3/ 9/ 4/ 9/ 3.5/ 4/ 3.5/ 5.5/ 4.5
15. Santtu Aarnipuro  - Fifill frá Kievari (59,318 %)
6/ 4/ 6.5/ 4.5/ 7/ 3/ 4.5/ 8.5/ 5.5/ 3.5/ 7.5/ 3.5/ 8.5/ 7.5/ 4.5/ 7.5/ 10/ 3.5/ 5/ 9/ 3/ 8
16. Ava Pulkkanen - Sysivalkee (58,636 %)
3/ 4.5/ 9.5/ 8/ 3/ 9/ 3.5/ 4/ 7.5/ 3/ 3.5/ 9/ 4/ 9.5/ 4.5/ 4/ 3/ 3.5/ 9.5/ 8/ 8/ 7.5

Luokka 2. Helppo A
1. Anmari Franssi - Sinevan Apricot 72,667 %
2. Hanne Rosten - Diaphanous 72,450 %
3. Sarah Reyes - Fiveofive 72,333 %

4. Oona MacFarland - Herraisä 71,500 %
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion 69,833 %
6. Sarah Reyes - Leafocean Zei 68,167 %
7. Minka Aavikko - Tepehkiiha 67,833 %
8. Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia 65,000 %
9. Mikael Aarnisuo - JB Mirameir 64,333 %
10. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi 64,167 %
11. Janna Kaajapuro - Sharazan 62,000 %
12. Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald 61,000 %
13. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk 60,667 %
14. Robert Harrington - Harriet V 60,167 %
15. Linnea Närhi - Camelopardalis 60,000 %

Pisteet, luokka 2.:
1. Anmari Franssi - Sinevan Apricot (72,667 %)
5.5 / 10 / 6.5 / 5 / 6 / 7.5 / 4 / 10 / 10 / 9.5 / 4.5 / 7.5 / 8 / 4 / 8 / 4.5 / 7 / 10 / 6 / 9.5 / 6 / 8.5 / 7 / 7.5 / 5.5 / 6 / 10 / 8.5 / 8.5 / 7.5
2. Hanne Rosten - Diaphanous (72,450 %)
4.5 / 7.5 / 8.5 / 9.5 / 6.5 / 6.5 / 10 / 6.5 / 8 / 6.5 / 7.5 / 4 / 8 / 8 / 8.5 / 4 / 9 / 5 / 5.5 / 10 / 7.5 / 7 / 4 / 6.5 / 8.5 / 9 / 6 / 10 / 8.5 / 7.5
3. Sarah Reyes - Fiveofive (72,333 %)
6 / 9.5 / 8 / 9.5 / 5.5 / 3.5 / 9 / 9.5 / 5.5 / 9 / 8.5 / 8 / 10 / 5 / 10 / 3.5 / 7 / 3 / 9 / 8 / 8 / 4 / 8.5 / 3.5 / 4.5 / 9 / 7 / 8.5 / 7.5 / 9.5

4. Oona MacFarland - Herraisä (71,500 %)
8.5 / 6.5 / 8 / 9.5 / 8.5 / 9 / 5.5 / 4 / 9.5 / 7 / 6.5 / 8.5 / 6.5 / 6 / 8 / 8 / 9.5 / 6 / 9.5 / 9 / 4.5 / 6 / 4.5 / 9 / 5.5 / 6 / 5 / 7 / 5.5 / 8
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion (69,833 %)
8.5 / 5 / 7 / 9.5 / 6.5 / 7 / 6.5 / 9.5 / 5.5 / 8 / 7.5 / 8.5 / 10 / 3 / 5.5 / 6.5 / 6.5 / 5 / 9 / 5.5 / 4 / 6 / 9.5 / 5.5 / 6 / 7.5 / 6.5 / 7.5 / 9 / 8
6. Sarah Reyes - Leafocean Zei (68,167 %)
8 / 4 / 8 / 4.5 / 6 / 8.5 / 6 / 10 / 5.5 / 4.5 / 4.5 / 5.5 / 10 / 9 / 5 / 9 / 8.5 / 8 / 6 / 8.5 / 7.5 / 6 / 5.5 / 5.5 / 9.5 / 4.5 / 8 / 4 / 6.5 / 8.5
7. Minka Aavikko - Tepehkiiha (67,833 %)
6.5 / 5 / 9.5 / 8 / 10 / 8 / 4 / 4 / 4 / 6 / 4 / 9 / 5 / 9.5 / 6 / 9.5 / 5 / 5 / 6 / 10 / 6.5 / 4.5 / 5 / 9 / 9.5 / 6.5 / 7 / 7 / 4.5 / 10
8. Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia (65,000 %)
9.5 / 8 / 9 / 8 / 3.5 / 4 / 4 / 5 / 6 / 5 / 6 / 3.5 / 5 / 6.5 / 6.5 / 9.5 / 9.5 / 8 / 5.5 / 4.5 / 7.5 / 5.5 / 8 / 8 / 6.5 / 5 / 8.5 / 5 / 7 / 7.5
9. Mikael Aarnisuo - JB Mirameir (64,333 %)
7.5 / 10 / 8.5 / 6 / 6 / 8 / 6 / 7 / 5.5 / 5 / 3 / 8.5 / 7 / 6 / 4.5 / 10 / 8.5 / 5 / 4.5 / 4.5 / 5 / 6 / 3 / 7 / 5 / 9 / 5.5 / 9 / 5.5 / 7
10. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi (64,167 %)
10 / 10 / 10 / 9.5 / 6 / 5 / 7 / 8.5 / 10 / 3.5 / 4.5 / 4.5 / 7 / 3 / 5 / 4 / 8 / 9.5 / 5.5 / 8.5 / 8.5 / 3 / 7 / 6.5 / 3 / 3.5 / 4 / 6.5 / 5 / 6.5
11. Janna Kaajapuro - Sharazan (62,000 %)
4.5 / 3 / 7 / 10 / 3 / 9.5 / 9 / 7 / 3 / 8.5 / 3.5 / 9 / 6 / 7.5 / 6 / 5 / 6 / 5.5 / 7 / 7 / 4.5 / 6.5 / 5.5 / 8 / 4 / 5 / 9 / 6 / 4.5 / 6
12. Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald (61,000 %)
9 / 3.5 / 7 / 7 / 9.5 / 5.5 / 4.5 / 4 / 6.5 / 7 / 6.5 / 6.5 / 5 / 5 / 6.5 / 5.5 / 6.5 / 3 / 4.5 / 3 / 9 / 8 / 4 / 3.5 / 8 / 4.5 / 7.5 / 9 / 4.5 / 9.5
13. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk (60,667 %)
6 / 4.5 / 8 / 8.5 / 7.5 / 3.5 / 4.5 / 4.5 / 4 / 7 / 8 / 8 / 9 / 4 / 7.5 / 3 / 4.5 / 5.5 / 6 / 5 / 6.5 / 10 / 5 / 4.5 / 5.5 / 9 / 5.5 / 7 / 4.5 / 6
14. Robert Harrington - Harriet V (60,167 %)
9.5 / 6.5 / 4 / 6.5 / 4.5 / 5.5 / 4.5 / 10 / 8 / 4.5 / 5 / 5.5 / 8 / 5.5 / 7 / 6.5 / 3 / 4.5 / 6.5 / 4 / 3 / 5 / 8.5 / 9.5 / 5.5 / 5 / 7.5 / 8.5 / 5 / 3.5
15. Linnea Närhi - Camelopardalis (60,000 %)
3.5 / 6.5 / 8.5 / 3.5 / 5 / 3.5 / 7.5 / 3.5 / 7 / 4 / 8 / 9.5 / 4.5 / 3 / 7.5 / 5.5 / 5.5 / 4.5 / 3 / 7.5 / 8 / 10 / 7.5 / 9 / 6 / 4.5 / 4 / 5 / 10 / 5

Luokka 3. Vaativa B
1. Cecilia Blankley - Naica Yemn 71,379 %
2. Thomas Sund - Call Letter Blues HRW 69,483 %
3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald 65,690 %

4. Amanda Sokka - Balaclava xx 65,345 %
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion 64,655 %
6. Cecilia Blankley - Astana Yemn 64,483 %
7. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi 64,138 %
8. Inna Paakkanen -  Banana Mania 62,241 %
9. Susanna Johansson - Ce's Southmaya 61,724 %
10. Sarah Reyes - Fiveofive 58,621 %

Pisteet, luokka 3.:
1. Cecilia Blankley - Naica Yemn (71,379 %)
7.5 / 3 / 8 / 10 / 9.5 / 7.5 / 8 / 3.5 / 7 / 8.5 / 7.5 / 8.5 / 5.5 / 7 / 3.5 / 5 / 8.5 / 4 / 8 / 7.5 / 9 / 6 / 7.5 / 9.5 / 8 / 7 / 9.5 / 6.5 / 6.5
2. Thomas Sund - Call Letter Blues HRW (69,483 %)
8 / 5.5 / 7.5 / 4 / 9 / 4 / 8 / 4.5 / 5.5 / 9.5 / 6.5 / 9.5 / 9 / 10 / 6.5 / 8.5 / 4.5 / 7.5 / 6.5 / 6.5 / 9 / 5 / 6 / 4 / 9.5 / 9 / 10 / 3 / 5.5
3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald (65,690 %)
4 / 4.5 / 6 / 10 / 6.5 / 7 / 10 / 8 / 6 / 3.5 / 4.5 / 8.5 / 10 / 6 / 8.5 / 5.5 / 7 / 9.5 / 5.5 / 9.5 / 3 / 9.5 / 7.5 / 4.5 / 3.5 / 5.5 / 3 / 8 / 6

4. Amanda Sokka - Balaclava xx (65,345 %)
8 / 6.5 / 4 / 7.5 / 4.5 / 7 / 7.5 / 6 / 4.5 / 7 / 4.5 / 7 / 8 / 10 / 4 / 5.5 / 9.5 / 5.5 / 4.5 / 5.5 / 5.5 / 9.5 / 4 / 9 / 7.5 / 5.5 / 5 / 9 / 8
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion (64,655 %)
9.5 / 9.5 / 10 / 4 / 3.5 / 6.5 / 8 / 8 / 3.5 / 5.5 / 9 / 7 / 3 / 4 / 4 / 8 / 6.5 / 6 / 5 / 3.5 / 3.5 / 7 / 6.5 / 9.5 / 3 / 7 / 9 / 10 / 8
6. Cecilia Blankley - Astana Yemn (64,483 %)
9.5 / 6.5 / 4 / 5.5 / 5.5 / 7 / 9 / 6.5 / 5.5 / 5.5 / 3.5 / 9 / 3 / 9 / 5.5 / 4.5 / 8.5 / 9 / 5 / 7.5 / 8.5 / 7.5 / 7.5 / 6 / 5 / 6.5 / 3 / 10 / 4
7. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi (64,138 %)
10 / 9.5 / 5 / 7 / 10 / 6.5 / 6.5 / 8 / 5.5 / 7.5 / 3.5 / 9 / 5 / 7.5 / 6 / 3 / 3 / 9 / 7 / 3 / 3 / 4 / 7 / 7 / 6.5 / 4.5 / 8 / 5 / 9.5
8. Inna Paakkanen -  Banana Mania (62,241 %)
8.5 / 4 / 6.5 / 5 / 6 / 8.5 / 6.5 / 6.5 / 9.5 / 5 / 9.5 / 5 / 5 / 8 / 8 / 5.5 / 8.5 / 7 / 5.5 / 5 / 3 / 9 / 3.5 / 6.5 / 3 / 5.5 / 5.5 / 7 / 4.5
9. Susanna Johansson - Ce's Southmaya (61,724 %)
8.5 / 4 / 4 / 7.5 / 7 / 5.5 / 8.5 / 4.5 / 5.5 / 7 / 6.5 / 7 / 6 / 5.5 / 6.5 / 9 / 4.5 / 10 / 3 / 6.5 / 7 / 3.5 / 8 / 9 / 4.5 / 3.5 / 3 / 9.5 / 4.5
10. Sarah Reyes - Fiveofive (58,621 %)
3 / 5 / 3 / 9.5 / 3 / 6.5 / 10 / 3.5 / 3 / 8.5 / 6.5 / 7 / 9.5 / 3.5 / 9 / 3.5 / 3.5 / 9 / 8.5 / 4.5 / 5.5 / 5 / 7.5 / 6 / 4 / 4 / 5.5 / 5.5 / 7.5

Luokka 4. Vaativa A
1. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury 82,000 %
2. Susanna Johansson - Ce's Southmaya 70,667 %

3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald 67,167 %
4. Cecilia Blankley - Naica Yemn 66,167 %
5. Cecilia Blankley - Astana Yemn 64,333 %
6. Jennifer Saraste - Virgo 63,500 %
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm 60,833 %

Pisteet, luokka 4.:
1. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury (82,000 %)
7 / 7.5 / 9.5 / 9.5 / 8 / 6 / 7 / 8 / 9 / 7.5 / 9.5 / 7.5 / 9.5 / 7.5 / 7.5 / 6.5 / 6 / 7.5 / 10 / 9 / 9.5 / 10 / 6.5 / 7.5 / 7.5 / 8.5 / 9.5 / 7.5 / 10 / 10
2. Susanna Johansson - Ce's Southmaya (70,667 %)
8.5 / 6 / 6.5 / 7 / 4 / 8 / 6 / 4.5 / 9 / 9 / 5.5 / 6 / 7 / 6.5 / 7 / 8 / 5.5 / 5 / 6 / 9.5 / 4.5 / 9 / 8.5 / 7 / 5 / 8.5 / 7.5 / 8.5 / 10 / 9

3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald (67,167 %)
8.5 / 6 / 9 / 4 / 5.5 / 4.5 / 8.5 / 6 / 4.5 / 8 / 6 / 9 / 6 / 8 / 4 / 7.5 / 6.5 / 6 / 7 / 7.5 / 8.5 / 5.5 / 5 / 9 / 4 / 6.5 / 10 / 10 / 5 / 6
4. Cecilia Blankley - Naica Yemn (66,167 %)
7 / 3 / 8.5 / 8 / 6 / 3.5 / 8 / 8.5 / 9.5 / 9.5 / 4.5 / 8.5 / 3.5 / 4 / 4.5 / 6 / 6 / 9.5 / 8.5 / 4 / 5 / 3.5 / 7 / 7 / 10 / 8.5 / 3.5 / 5 / 10 / 8.5
5. Cecilia Blankley - Astana Yemn (64,333 %)
5.5 / 10 / 4 / 9.5 / 5 / 5 / 7 / 6.5 / 3.5 / 8 / 5 / 9.5 / 5 / 4 / 7 / 7 / 6.5 / 6 / 5 / 8.5 / 7 / 3 / 5 / 8 / 5 / 7 / 7 / 8 / 10 / 5.5
6. Jennifer Saraste - Virgo (63,500 %)
7 / 9 / 3 / 4 / 3 / 7 / 6.5 / 5 / 9.5 / 7 / 8.5 / 5 / 6 / 3 / 3 / 7.5 / 10 / 3 / 3.5 / 5.5 / 8 / 8 / 7.5 / 8 / 7.5 / 4 / 5.5 / 7 / 10 / 9
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm (60,833 %)
3.5 / 6 / 4.5 / 7 / 5 / 5.5 / 9.5 / 6 / 4 / 7.5 / 3.5 / 7.5 / 7.5 / 10 / 7.5 / 5 / 3 / 5 / 9 / 3.5 / 5 / 8.5 / 5.5 / 6 / 5 / 8 / 5 / 7.5 / 3 / 9

Luokka 5. Prix St. Georges: Koulumestaruus - arvoluokka!
1. Jennifer Saraste - Virgo 70,926 %
2. Amanda Sokka - JB Mirameir 70,370 %

3. Pihla Vihtanen - Celestina 66,852 %
4. Susanna Johansson - Jewelring Wide 64,074 %
5. Cecilia Blankley - Valiant Sabine 63,148 %
6. Susanna Johansson - Shadow's Anzio 61,296 %
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm 61,111 %
8. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury 60,926 %

Pisteet, luokka 5.:
1. Jennifer Saraste - Virgo (70,926 %)
9 / 9 / 6.5 / 9.5 / 4 / 8 / 4 / 5.5 / 9 / 4 / 7.5 / 9 / 8.5 / 7.5 / 8.5 / 5.5 / 7 / 9.5 / 5 / 5.5 / 10 / 6 / 10 / 10 / 4.5 / 4 / 5
2. Amanda Sokka - JB Mirameir (70,370 %)
6.5 / 4.5 / 10 / 10 / 5.5 / 8.5 / 10 / 5 / 7 / 8 / 5 / 6 / 5.5 / 7 / 5 / 4.5 / 5 / 9 / 8.5 / 8.5 / 9 / 7 / 7 / 5.5 / 7 / 10 / 5.5

3. Pihla Vihtanen - Celestina (66,852 %)
3 / 9.5 / 9 / 5 / 7 / 7.5 / 10 / 6.5 / 9 / 10 / 3 / 10 / 3 / 6.5 / 3.5 / 4.5 / 8.5 / 8.5 / 8.5 / 4 / 7.5 / 3.5 / 6 / 6 / 9.5 / 3 / 8.5
4. Susanna Johansson - Jewelring Wide (64,074 %)
7.5 / 8 / 5.5 / 8 / 9.5 / 6.5 / 8 / 3.5 / 7.5 / 10 / 7.5 / 4.5 / 5 / 4.5 / 3 / 10 / 3 / 6 / 7 / 3.5 / 4.5 / 9.5 / 3 / 6.5 / 9 / 6 / 6.5
5. Cecilia Blankley - Valiant Sabine (63,148 %)
4 / 5 / 7.5 / 6 / 7.5 / 9.5 / 5.5 / 9 / 6 / 4.5 / 5.5 / 7 / 7 / 4 / 7 / 6.5 / 6 / 7 / 7 / 5 / 4.5 / 9.5 / 9.5 / 4.5 / 5 / 6.5 / 4.5
6. Susanna Johansson - Shadow's Anzio (61,296 %)
3.5 / 4.5 / 4 / 9 / 7 / 3 / 10 / 6.5 / 4.5 / 9 / 8 / 10 / 8.5 / 9.5 / 3.5 / 4.5 / 6 / 5 / 3.5 / 3.5 / 6 / 5 / 5.5 / 3 / 7 / 9 / 7
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm (61,111 %)
5.5 / 6 / 5 / 9.5 / 7 / 7.5 / 3 / 3 / 6.5 / 6 / 4 / 4 / 7.5 / 6.5 / 5.5 / 7.5 / 4 / 8.5 / 6 / 8.5 / 5.5 / 7.5 / 3.5 / 7.5 / 4.5 / 9.5 / 6
8. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury (60,926 %)
5.5 / 6 / 4 / 4 / 8.5 / 9.5 / 8.5 / 4.5 / 7.5 / 7.5 / 9.5 / 4.5 / 3 / 6 / 4 / 3 / 10 / 5.5 / 4.5 / 6.5 / 3 / 8.5 / 6.5 / 7 / 8.5 / 3.5 / 5.5

Kaikki koululuokat:

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:
Amanda Sokka: "Olen tyytyväinen jos pääsemme Cavan kanssa radan loppuun asti täydessä hiljaisuudessa. Minan tulos riippuu siitä, onko sillä motivaatiota nostella jalkojaan. Luokassa starttaa varmasti paljon laadukkaampiakin hevosia, enkä ole varma, kiinnostaako minua pusertaa tammasta väkisin ulos liikettä." Cavalla alkoi ja loppui hirnahduksiin, sori siitä; Minalla jalat nousi (hienosti!) vaikkei Teitä kiinnostanutkaan.
Anmari Franssi: "Pahimmassa tapauksessa se kyttää tuomaripäätyä ja kiemurtelee jo sisäänratsastuksessa kaiken pilalle." Eipäs kytännyt eikä kiemurrellut!
Anton Seljavaara: "Varmaan taas vaan nolaan itseni, mutta kokeillaan nyt kuitenkin." No aika vaatimatonta. Et nolannut.
Ava Pulkkanen: "Mun ainut tavoite on voittaa Santtu ja Fifi."  Voi surku! Ei onnistunut edes se ainoa tavoite.
Cecilia Blankley: “Naica nolasi minut viimeksi, ehkä sama jatkuu. Astan menestys on villi kortti, mutta Sanni varmasti menestyy - jollei ratsastaja piiputa useamman startin takia ihan täysin.”  Hih, otti nolaukset takaisin! Villi kortti oli aika keskinkertainen ja “varmasti menestyy”??? Eli piiputit.
Hanne Rosten: “Voi kettu! Ei olla ennen startattu heA, en yhtään tiiä mitä tapahtuu..”  Kettujumalat olivat puolellanne!!
Inna Paakkanen: “Jos nyt menee Banskulla hyvin, niin ehkä me jo kuitenkin seuraavissa startataan vaativammassa luokassa. Toivottavasti en haukannut liian suurta palaa Capun ja PSG:n kanssa. Hevonen kyllä osaa, mutta entä ratsastaja?” Jos ei mennyt huonosti niin ei kyllä hyvinkään. Capun kanssa tavallaan ehkä haukkasit (muttet kuitenkaan?)?
Janna Kaajapuro: "Helppo A on meille mörkö - se ei ikinä suju. Silti pakko yrittää. ÄÄH, jännittää!"  Joo, mörkösija tuli.
Jennifer Saraste: "Vaativa A meni kuin vettä vain, eka PSG aiheutti stressiä." Olipa kuraista vettä mutta hei, hienosti stressattu!!
Kiia Kalliokoski: "Torun kanssa kouluaitojen yli että rytisee. Armin kanssa uusi kilpailutaso jännittää." Eipäs rytissyt! Mutta jännitys näkyi.
Liina Vallinen: "Hevosta ja ratsastajaa vähän jännittää, paha sanoa kumpaa enemmän." Joo, taisi olla yhteisjännitys aika kova.
Linnea Närhi: "Kaippa tästä selvitään kunnialla." No nyt oli kyllä siinä ja tässä.
Markus Vikla: ”Treeneissä hevonen on tuntunut hyvältä, pirteeltä ja yhteistyöhaluiselta. Kovat on odotukset!” Eikä suotta!
Minka Aavikko: "KN Specialin pitäisi olla tuttu ja kiva luokka, mutta Helppo A uutena luokkana saattaa päättyä katastrofiin." Ei päättynyt! Kivoiksi osoittautuivat molemmat.
Neea Hillasuo: "Viime aikoina menestys ollut huonompaa, nyt on parempi skarpata!" Voi ei. Yritys hyvä kymmenen, vai miten se meni..?
Nita Merisalo: "Ramidan kanssa kouluaidoista yli, Leevin kanssa tasaisempaa suorittamista kuin Ramidan kanssa." Höpö höpö, taidokkaasti aitojen sisällä. Leevin kanssa oli totta tosiaan tasaisen hyvät suoritukset sijoitusten tuntumassa.
Oona MacFarland: "Kyösti varmaan kyllästyy ja Likka ei ymmärrä puoliakaan, mitä siltä pyydän. Daddyn kanssa jännittää, ekat koulukisat yhdessä!" Joo, niin kyllästyi ja ymmärsi tai ei, niin hienosti ei-ymmärretty!! Daddyn kanssa turhat jännät.
Pihla Vihtanen: “Kyllä tän pitäis jo mennä rutiinilla läpi Celestinan kanssa. Bamsen kanssa rataa saattaa hieman häiritä jokin tanssiaskel tai kaks..” No niinpäs menikin ja niinpä häiritsikin!
Robert Harrington: “Harry kulkee kuin harakanvarpaita pitkin. Liekö pää pehmennyt Tie Tähtiin -karkeloista vai häh, mutta Robertin mielestä rata meni ihan hyvin. Mitä pienistä, kun on isompaakin ajateltavaa.” Tuomari ei välittänyt harakanvarpaista ja joo, varmaan oli siitä vähän pehmennyt. Robertilla tällä kertaa aika vaatimaton “ihan hyvin”.
Ruuben Venäläinen: "Aika varmasti häslätään paljon." Noh, paljon ja paljon?
Santtu Aarnipuro: "Ei mun oikeastaan pitänyt osallistua, muttakun Ava.. Tai siis, varmaan menee ihan hyvin, tai ainakin on ihan kivaa." Hei, voitit sentään mainitun Avan (muttet muita).
Sarah Reyes: "Lefan ratsastaminen kutkuttaa hyvällä tavalla. Effi tuntuu hyvältä ensimmäisessä luokassa, vaativan luokan startti jännittää ja huomio on koko päivän vähän vieraissa." Ei hemmetti, mistä tiesit?! Latinalaista noituutta.
Sasu Ruusu: "Eka luokka sujuu helposti, toisessa väsymystä ja turhautumista." Joo, helpot ~62%! Väsy kyllä näkyi.
Selina Valentín: ”Ratsastajan kädet kurissa, samoin mielellään myös ratsu - toivon mukaan ei säpsymisiä.” Voihan. Toiveeksi jäi.
Sierra Monterrosa: ”Siisti ja rento rata ponin ensimmäiseksi kilpailukokemukseksi.” Joo, totta!
Susanna Johansson: “Luullakseni Maikki suoriutuu tasaisen varmasti, kun taas suurisieluisista GP-puoliverisistä en laittaisi päätäni pantiksi.” Tämä on taas sitä noituutta..?!
Thomas Sund: "Viimeisestä yhteisestä ratsastuskerrasta on aikaa, muistaakohan Luna enää minua?" Ei välttämättä?? Mutta joku tuntematon ratsastaja sen selässä keikkui toiselle sijalle!
Tilda Mustamaa: "Villi kuin kevätvasikka." Villitsi tuomaritkin! <3

⚠ Kursiivit kommentaattorin lisäämät (saa myös tehdä omia erilaisia johtopäätöksiä!), lainaukset ratsastajien odotuksia ennen tulosten julkaisua.


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 25.05.19 0:00, muokattu 3 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 12:43

K E N T T Ä R A T S A S T U S

24.-26.5.2019 / Lopulliset tulokset

Luokka 1. Helppo luokka
1. Minka Aavikko - Tepehkiiha 51,14+4+4,2=59,34 vp
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 38,18+16+12,1=66,28 vp

3. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 56,60+0+17=73,6 vp
4. Rasmus Alsila - Bertram 26,25+4+50,6=80,85 vp
5. Selina Valentín - Solidago Thalia 48,06+0+34,3=82,36 vp
6. Oona MacFarland - Herraisä 51,48+12+41=104,48 vp
7. Juuso Sherman - Bellicose Lord 52,16+12+44,8=108,96 vp

Välitulokset, luokka 1.:
Luokka 1. Helppo luokka: välitulokset ennen maastokoetta
1. Rasmus Alsila - Bertram 26,25+4=30,25 vp
2. Selina Valentín - Solidago Thalia 48,06+0=48,06 vp

3. Janna Kaajapuro - Sharazan 38,18+16=54,18 vp
4. Minka Aavikko - Tepehkiiha 51,14+4=55,14 vp
5. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 56,60+0=56,60 vp
6. Oona MacFarland - Herraisä 51,48+12=63,48 vp
7. Juuso Sherman - Bellicose Lord 52,16+12=64,16 vp

Luokka 2. CIC1
1. Julia Luoti - Valerie 27,27+8+20,3=55,57 vp
3. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 58,29+4+13=75,29 vp

3. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 35,12+12+29,5=76,62 vp
4. Lynn Melin-Susineva - Sheila 43,29+0+44,5=87,79 vp
5. Isabella Sokka - Balaclava xx 51,48+8+50,3=109,78 vp

Välitulokset, luokka 2.:
Luokka 2. CIC1: välitulokset ennen maastokoetta
1. Julia Luoti - Valerie 27,27+8=35,27 vp
2. Lynn Melin-Susineva - Sheila 43,29+0=43,29 vp

3. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 35,12+12=47,12 vp
4. Isabella Sokka - Balaclava xx 51,48+8=59,48 vp
5. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 58,29+4=62,29 vp


Luokka 3. CIC2: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 46,16+4+23,8=73,96 vp
2. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 50,63+8+24,8=83,43

3. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 55,50+4+25,2=84,7 vp
4. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 48,36+8+29,4=85,76 vp
5. Isabella Sokka - No Duchess 52,13+4+41,5=97,63

Välitulokset, luokka 3.:
Luokka 3. CIC2: välitulokset ennen maastokoetta: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 46,16+4=50,16 vp
4. Isabella Sokka - No Duchess 52,13+4=56,13

3. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 48,36+8=56,36 vp
4. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 50,63+8=58,63
5. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 55,50+4=59,50 vp


Kouluratsastuksen virhepisteiden laskukaava: 100 % - tulos % * 1,5

Kaikki kenttäluokat:

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:
Anna Sare: "CIC1 menee jo paremmin kuin viimeksi -  kiitos ahkeramman treenin."  Joo, niinpäs menikin!
Cecilia Blankley: “Apua. Kenttää tauon jälkeen. Toscan orimaisuus saattaa koitua kohtaloksi, Mallan pitäisi tehdä kiva, napakka suoritus. Ei välttämättä sijoituksia, aion ottaa varman päälle.”  Tylsä varman päälle -taktiikka toimi, orimaisuus kohtaloitui. Hyvin veikattu.
Isabella Sokka: “Ankan kanssa toivottavasti ruusukkeissa kiinni; Cavan kanssa rukoilen itselleni pitkää pinnaa.”  Nyt oli kyllä turhan kovat toiveet.
Janna Kaajapuro: "Jos kouluosuus sujuu hyvin, meillä voi olla mahkut sijoitukseen. Sessa loistaa toivottavasti taas esteillä!"  Kouluosuus sujui ja niin olittekin sijoilla, vaikka esteillä ei loistettu.
Jesse Aro: "Kovia vastustajia luokassa, joten tuskin minua ja Sallia näkyy tuloslistojen kärkipäässä."  Olitte tasan keskellä! Vaikka niin, eihän se mikään kärkipää ole.
Julia Luoti: “Jännitä ei Juliaa ollenkaan, kummallista. Enteileekö se pahaa?” Ei enteillyt! Voitto oli tosi zen.
Juuso Sherman: “Jos mä tästä selviän hengissä Benjin kanssa, ostan kaljan. Jos me tästä selvitään Pickettin kanssa alittamatta ihanneaikaa, ostan pokaalin.” Selviäminen oli vähän siinä ja tässä, vaan ei tullut hylkyä. Kaljakauppa siis vaakalaudalla,  sen sijaan pokaalikauppaan mars.
Lynn Melin-Susineva: "Meidän kaikkien pitkä kisatauko varmasti näkyy: Korppu on todennäköisesti hätäinen ja Sheila varovainen." Ihan ok siihen nähden, mutta hätäisyys ja varovaisuus korostuivat kumma kyllä etenkin koulukokeessa (liekkö välit lajivalmentajaan tulehtuneet??)
Minka Aavikko: "Kunhan maastoesteiltä selvitään hengissä, olen tyytyväinen." Saat olla supertyytyväinen!! Hengissäselviämisen lisäksi kisojen paras maastorata!!!
Oona MacFarland: "Maasto-osuus pelottaa, toivottavasti Daddy ei pudota mua." Ei pudottanut, mutta virheitä ropisi jos jonkin verran.
Rasmus Alsila: ”Bran tekee kohtuulliset koulu- ja estekokeet, mutta hyppää maastoesteradalla suoraan päin tukkia, mä putoan ja lyön pääni eikä me päästäkään lähtemään Saksaan.” Oletpas sinä kouluratsastajana vaatimaton! Kohtuullinen voitto siis. Maastoesteradalla ei onneksi ihan noin kamala skenaario, mutta viimeisiksi jäitte (mitäs manasit!).
Selina Valentín: ”Elossa selviäminen maaliin saakka on aina iso bonus…" Bonukset kerätty,  pääsitte maaliin!
Verneri Kaajapuro: "Pessimisti ei pety: starttaan osakokeet mahdollisimman vähin odotuksin, niin onnistuminen tuntuu paremmalta." Nyt oli kyllä ärsyttävän paikkaansapitävä sananlasku.

⚠ Kursiivit kommentaattorin lisäämät (saa myös tehdä omia erilaisia johtopäätöksiä!), lainaukset ratsastajien odotuksia ennen tulosten julkaisua.


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 26.06.19 16:54, muokattu 6 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / osakokeiden tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 13:39

K E N T T Ä R A T S A S T U S

Perjantai

24.5.2019 / Koulukoe

Luokka 1. Helppo luokka: Helppo B
1. Rasmus Alsila - Bertram 82,50 %
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 74,55 %

3. Selina Valentín  - Solidago Thalia 67,96 %
4. Minka Aavikko - Tepehkiiha 65,91 %
5. Oona MacFarland - Herraisä 65,68 %
6. Juuso Sherman - Bellicose Lord 65,23 %
7. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 62,27 %

Pisteet, luokka 1.:
1. Rasmus Alsila - Bertram (82,50 %)
7/ 9/ 7/ 7/ 8/ 8/ 9/ 8/ 9/ 8/ 9/ 7/ 7/ 7/ 10/ 9/ 10/ 10/ 6/ 10/ 7/ 9
2. Janna Kaajapuro - Sharazan (74,55 %)
4/ 9/ 5/ 9/ 8/ 9/ 6/ 9/ 5/ 9/ 8/ 9/ 10/ 9/ 8/ 8/ 6/ 4/ 7/ 6/ 7/ 9

3. Selina Valentín  - Solidago Thalia (67,96 %)
4/ 9/ 10/ 3/ 8/ 3/ 4/ 4/ 7/ 6/ 4/ 4/ 5/ 10/ 8/ 10/ 8/ 10/ 7/ 9/ 9/ 8
4. Minka Aavikko - Tepehkiiha (65,91 %)
6/ 4/ 5/ 4/ 8/ 5/ 10/ 7/ 8/ 9/ 4/ 8/ 5/ 6/ 4/ 6/ 6/ 10/ 9/ 9/ 8/ 4
5. Oona MacFarland - Herraisä (65,68 %)
9/ 8/ 3/ 10/ 4/ 8/ 4/ 4/ 9/ 7/ 7/ 7/ 5/ 9/ 8/ 9/ 4/ 7/ 6/ 7/ 5/ 5
6. Juuso Sherman - Bellicose Lord (65,23 %)
6/ 7/ 8/ 8/ 8/ 3/ 8/ 8/ 6/ 6/ 5/ 5/ 9/ 4/ 4/ 6/ 7/ 7/ 8/ 6/ 5/ 9
7. Lynn Melin-Susineva - Scorpido (62,27 %)
5/ 9/ 7/ 10/ 5/ 5/ 6/ 5/ 8/ 4/ 6/ 3/ 6/ 4/ 10/ 8/ 4/ 6/ 5/ 8/ 8/ 5

Luokka 2. CIC1: Helppo A
1. Julia Luoti - Valerie 81,82 %
2. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 76,59 %

3. Lynn Melin-Susineva - Sheila 71,14 %
4. Isabella Sokka - Balaclava xx 65,68 %
5. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 61,14 %

Pisteet, luokka 2.:
1. Julia Luoti - Valerie (81,82 %)
8/ 6/ 10/ 10/ 10/ 9/ 8/ 10/ 8/ 6/ 9/ 7/ 9/ 8/ 8/ 7/ 10/ 6/ 9/ 7/ 7/ 8
2. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB (76,59 %)
6/ 7/ 8/ 8/ 6/ 9/ 9/ 8/ 8/ 6/ 7/ 7/ 7/ 7/ 6/ 9/ 9/ 9/ 7/ 8/ 8/ 8

3. Lynn Melin-Susineva - Sheila (71,14 %)
9/ 3/ 9/ 9/ 10/ 5/ 6/ 5/ 9/ 10/ 3/ 7/ 7/ 6/ 7/ 6/ 8/ 10/ 5/ 8/ 6/ 8
4. Isabella Sokka - Balaclava xx (65,68 %)
6/ 4/ 5/ 9/ 7/ 6/ 5/ 10/ 8/ 3/ 3/ 6/ 6/ 6/ 8/ 5/ 6/ 9/ 5/ 10/ 10/ 8
5. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs (61,14 %)
5/ 6/ 9/ 5/ 5/ 4/ 5/ 8/ 6/ 6/ 7/ 7/ 5/ 5/ 5/ 5/ 7/ 9/ 5/ 7/ 7/ 8

Luokka 3. CIC2: Helppo A: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 69,25 %
2. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 67,75 %

3. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 66,25 %
4. Isabella Sokka - No Duchess 65,25 %
5. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 63,00 %

Pisteet, luokka 3.:
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 (69,25 %)
8/ 9/ 9/ 7/ 5/ 4/ 9/ 8/ 6/ 7/ 9/ 8/ 6/ 6/ 6/ 6/ 9/ 4/ 5/ 8
2. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring (67,75 %)
5/ 5/ 9/ 7/ 4/ 7/ 3/ 7/ 9/ 9/ 8/ 7/ 9/ 7/ 4/ 10/ 6/ 6/ 6/ 8

3. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett (66,25 %)
10/ 6/ 4/ 3/ 8/ 3/ 8/ 7/ 9/ 8/ 10/ 10/ 4/ 8/ 6/ 7/ 5/ 4/ 5/ 8
4. Isabella Sokka - No Duchess (65,25 %)
7/ 4/ 7/ 10/ 5/ 9/ 9/ 9/ 4/ 8/ 5/ 6/ 5/ 6/ 3/ 8/ 7/ 3/ 6/ 9
5. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha (63,00 %)
5/ 8/ 4/ 4/ 7/ 4/ 7/ 8/ 4/ 8/ 5/ 4/ 9/ 6/ 8/ 10/ 7/ 8/ 4/ 7

Lauantai

25.5.2019 / Maastokoe

Luokka 1. Helppo luokka: me. 90 cm
1. Minka Aavikko - Tepehkiiha 4,2 vp
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 12,1 vp

3. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 17 vp
4. Selina Valentín  - Solidago Thalia 34,3 vp
5. Oona MacFarland - Herraisä 41 vp
6. Juuso Sherman - Bellicose Lord 44,8 vp
7. Rasmus Alsila - Bertram 50,6 vp

Luokka 2. CIC1: me. 100 cm
1. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 13 vp
2. Julia Luoti - Valerie 20,3 vp

3. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 29,5 vp
4. Lynn Melin-Susineva - Sheila 44,5 vp
5. Isabella Sokka - Balaclava xx 50,3 vp

Luokka 3. CIC2: me. 110 cm
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 23,8 vp
2. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 24,8 vp

3. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 25,2 vp
4. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 29,4 vp
5. Isabella Sokka - No Duchess 41,5 vp

Sunnuntai

26.5.2019 / Estekoe

Luokka 1. Helppo luokka: re. 95 cm
1. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 0vp
2. Selina Valentín - Solidago Thalia 0vp

3. Minka Aavikko - Tepehkiiha 4vp
4. Rasmus Alsila - Bertram 4vp
5. Juuso Sherman - Bellicose Lord 12vp
6. Oona MacFarland - Herraisä 12vp
7. Janna Kaajapuro - Sharazan 16vp

Luokka 2. CIC1: re. 105 cm
1. Lynn Melin-Susineva - Sheila 0vp
2. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 4vp

3. Isabella Sokka - Balaclava xx 8vp
4. Julia Luoti - Valerie 8vp
5. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 12vp

Luokka 3. CIC2: re. 120 cm: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 4vp
2. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 4vp

3. Isabella Sokka - No Duchess 4vp
4. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 8vp
5. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 8vp


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 20.03.21 22:03, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Mestaruudet & arvonta

Viesti  Isabella S. 24.05.19 14:27

Arvoluokkien voittajat


Estemestaruus: Lukas Niemenpää & Caelicola Lumos
Koulumestaruus:: Jennifer Saraste & Virgo
Kenttämestaruus: Verneri Kaajapuro & Hateyouloveyou 21

Esteratsastuksen juniorimestaruus: Anton Seljavaara & Vilanna d'Azuré
Kouluratsastuksen juniorimestaruus: Tilda Mustamaa  & Kallan Acacia

Hurjasti onnea Spring Circuksen mestareille! Voittajat on seppelöity Kalla CUP-komiteaa edustavien Alma Koskelan sekä Tiina Kaajapuron toimesta aina kilpailupäivän päätteeksi.

VIP-pakettiarvontojen voittajat


Auburnilaisten kesken arvotut voittajat: Markus Vikla sekä Mikael Aarnisuo
Muiden osallistujien kesken arvotut voittajat: Jesse Aro sekä Robert Harrington

Voittajat saavat tuoda VIP-alueelle avecit. Onnea!
@Markus V. @Mikke A. @Jesse A. @Robert H.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Vs: Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa