Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Viesti  Isabella S. 08.05.19 16:00

🎭  Spring Circus  🎭
(Kalla CUP:n 2. osakilpailu)
#springcircus  
🎪 vierailijatuotokset salonkiin 🎪

🎭 Pikalinkit tuloksiin!
- ESTERATSASTUS 18.5.19 (katso lähtölistat)
- KOULURATSASTUS 19.5.19 (katso lähtölistat)
- KENTTÄRATSASTUS 24.-26.5.19 lopulliset tulokset (katso lähtölistat)
- Kentän osakokeiden tulokset eriteltynä
- Seppeleiden voittajat & VIP-pakettiarvontojen voittajat

M I T Ä ?  Este-, koulu- ja kenttäkilpailut
M I S S Ä ?  Hiekka- ja nurmikentillä, maastossa
M I L L O I N ?  Esteet 18.5., koulu 19.5., kenttäratsastus 24.-26.5.2019.
  Kaikkien lajien VIP torstaina 23.5.2019 klo 23.59
  Lyhyen tuotoksen DL 23.5.2019 klo 23.59
  Vapaaehtoisen tuotoksen DL 9.6.2019

Talven Winter Fairit jatkuvat kevään sirkuksella: kaikille avoimilla este-, koulu- ja kenttäkilpailuilla. Kilpailut ovat villit ja tulokset arvotaan (kentässä pitkä arvonta). Tällä kertaa vaaditaan myös lyhyt tuotos, josta tarkemmat ohjeet jäljempänä.

Osakilpailu ratsastetaan kokonaisuudessaan ulkona. Kahden viikonlopun mittaiset kilpailut alkavat lauantaina 18.5. rataesteillä, joita hypätään derbyllä noin klo 11 alkaen. Verryttely tapahtuu viereisellä hiekkakentällä (välissä on yhteinen, kaksisuuntainen katsomo sekä suora kulkuyhteys ratsukoille. Sunnuntaina 19.5. kilpaillaan kouluratsastuksen parissa. Ensimmäinen luokka starttaa noin klo 11. Koulurata on aidattu hiekkakentän puolelle, niin että pari seuraavaa ratsukkoa verryttelevät toisessa päädyssä. Muu verryttely tapahtuu derbyllä. Hiekkakentän pohjaan saa käydä halutessaan tutustumassa vapaasti ratsain luokkien välissä olevilla tauolla (tauko on hieman pidempi, kuin mitä lanaus/ pohjan huolto vaatisi). Sama käytäntö estepäivänä derbyn osalta.

Kenttäviikonloppu alkaa perjantaina 24.5., jolloin hiekkakentällä ratsastetaan luokkien kouluosuudet noin klo 17 alkaen. Lauantaina 25.2. kilpailut jatkuvat rataesteosuuksilla nurmikentällä noin kello 13 alkaen, jolloin luokkien välissä on hieman pidempiä, mutta ehdottoman tehokkaita taukoja, kun luokkakorkeuksia muutetaan. Sekä koulu- että esteosuuden verryttelyt toteutetaan samaan tapaan kuin edellisenä viikonlopuna. Kenttäviikonloppu päättyy sunnuntaina 26.2. maastoestekokeisiin, jotka alkavat ja päättyvät derbyn eteläpäädystä (huvimajan/ kartanon puoleinen pääty). Päädyn suuret portit on avattu, ja radan viimeinen este ja maaliviiva sijaitsevat derbyn puolella. Alkukeväänä rakennettu laukkarata on valmistunut, ja ensi kertaa käytössä yhtenä maastokokeen osuuksista. Ratsastajat saavat tutustua maastoesterataan vapaasti kävellen perjantai- ja lauantai-iltojen sekä sunnuntaiaamun (milloin tahansa ennen klo 12.30) aikana.

Laadukkaasta kilpailubuffetista vastaa jälleen Koivun Majatalo. Keväinen buffet pitää sisällään herkullista parsarisottoa, lohta ja tankoparsaa, sekä ruokaisia nyhtökauraleipiä. Keväisissä juomissa kuplii: listalta löytyy kuohuviinejä sekä trendikkäitä, alkoholittomia mocktaileja, joissa maistuu kevään kirpeys ja raikkaus. Kahviossa myydään myös tuttuun tapaan pienempiä syötäviä (suosittu salaattibuffet, keittona kasvissosekeitto, erilaisia sämpylöitä sekä juusto- ja porkkanakakkua). Myös tavallisia snackseja löytyy (karkkia, sipsejä, pähkinöitä).

Kenttäviikonlopun erikoisuutena on nyt lanseerattu VIP-paketti sunnuntain maastoestekokeen ajaksi vaativimpia katsojia varten (lisätietoja täällä). Uutta ovat myös mestaruusluokat jokaisessa lajissa. Spring Circuksen este-, koulu- ja kenttämestareiksi kruunataan kunkin lajin vaativimman luokan voittajat. Koulu- ja esteratsastuksessa kilpaillaan lisäksi juniorimestaruuksista, jotka ratkaistaan vain nuorille avoimissa luokissa. Osallistumisrajoituksena hevosen tai ratsastajan tulee olla nuori (tai poni). Mestaruusluokat tullaan säilyttämään tämän vuoden tulevissakin osakilpailuissa ja mestaruus on aina osakilpailukohtainen.  Marraskuussa järjestettävän, vuoden viimeisen osakilpailun mestaruusluokkiin on tiedossa sijoitustilastoihin perustuvat kvaalit. Kvaalirajoista tullaan järjestämään myöhemmin äänestys.

Tervetuloa osallistumaan - Kalla CUP on nyt entistäkin kovempi ja tavoitteellisempi, kaikille!


S Ä Ä N N Ö T

1. Ratsukko voi osallistua maks. kahteen luokkaan/laji, ratsastaja saa osallistua maks. kahdella hevosella samaan luokkaan. Poikkeuksena kenttäratsastus: hevonen voi osallistua kilpailuissa vain yhteen luokkaan. Luokkakokoja ei ole rajoitettu. Sama hevonen saa startata samassa luokassa eri ratsastajilla.
2. Tulokset arvotaan puolueettomasti, mutta Kalla CUP:n pisteytykseen vaikuttaa tuttuun tapaan salaisin kriteerein arvosteltava aktiivisuus.
3. Ensimmäinen tuotos (odotukset) on kaikille pakollinen, minkä lisäksi tallilaiset kerryttävät lisäpisteitä CUP:n tuotokset toisesta osasta (todellisuus). Tuotoksesta annetaan +2 pistettä rankingiin (tavanomaisten salaisten pisteiden lisäksi), kun toinen osa toteutetaan kahden viikon kuluessa eli  9.6. mennessä. Vaikutus näkyy jälkikäteen, 3. osakilpailun ranking-lisäpisteissä.
4. Kenttäratsastuksessa käytetään pitkää arvontaa virhepisteineen


L U O K A T
Esteratsastus

Luokka 1. 80-100 cm (arvostelu AM 5) Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille*
Luokka 2. 110 cm (arvostelu AM 5)
Luokka 3. 120 cm (arvostelu AM 5)
Luokka 4. 140 cm (arvostelu AM 5) Estemestaruus - arvoluokka!

AM 5: Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

Kouluratsastus

Luokka 1. KN Special (ohjelma He B/KN Special 2009) Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille*
Luokka 2. Helppo A (ohjelma He A:5 2015)
Luokka 3. Vaativa B (ohjelma Va B:3 2009)
Luokka 4. Vaativa A (ohjelma Va A:0 2019)
Luokka 5. Prix St. Georges (ohjelma PSG 2009) Koulumestaruus - arvoluokka!

* 80-100 cm ja KN Special -luokkien avoimuus

Este- ja kouluratsastuksen helpoimmat luokat ovat avoimia vain poniratsukoille, nuorille hevosille (6v. tai alle, varsoneet tammat 7v. tai alle) sekä nuorille ratsastajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta!

Kenttäratsastus

Luokka 1. Helppo luokka (He B / 95 cm / 90 cm)
Luokka 2. CIC1 (He A / 105 cm / 100 cm)
Luokka 3. CIC2 (He A / 120 cm / 110 cm) Kenttämestaruus - arvoluokka!

Kenttäratsastuksen rataesteillä ei ole uusintaa.Tehtävänanto:

Tällä kertaa kilpailuiden teema, kevätsirkus, toteutuu kaksiosaisen tuotoksen muodossa. Idea on monelle varmaankin meemeistä tuttu: Expectations vs. Reality - Odotukset vs. Todellisuus. Eli miten luulit että menee, versus miten oikeasti meni. Ainoastaan ensimmäinen osa, eli ratsukon odotukset, on pakollinen. Odotukset tulee ilmaista ennen tuloksia tietenkin siksi, että todellisuudesta ei olisi vielä tietoa. Tarkemmat ohjeet alempana tässä ketjussa, omassa viestissään.


Osallistuminen:

- Osallistua voi vain sähköpostiin auburninkartano@gmail.com
- Otsikoksi  Spring Circus

Muodossa:
Laji
Luokka
Ratsastajan Etunimi Sukunimi  - [ *url=http://-alkuinen osoite]Hevosen nimi[/url* ]
Lajeittain osallistumisten perään lyhyt kuittaus (odotukset), muodossa:
Ratsastajan Etunimi Sukunimi: "Vapaamuotoisesti, mutta lyhyesti hevoskohtaiset odotukset."

Poistathan tähdet ja välit.
Esteratsastuksen luokassa 1. ilmoita lisäksi haluttu taso hevosen nimen jälkeen, 80 cm tai 100 cm.

Ohjeet kuittaukseen sekä lajikohtaiset osallistujalistat löytyvät alta omista viesteistään. Lähtölistat arvotaan.Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 14:34, muokattu 11 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Tuotokset

Viesti  Isabella S. 08.05.19 16:06

Tuotosten tehtävänanto


Kertausta: Tällä kertaa kilpailuiden teema, kevätsirkus, toteutuu kaksiosaisen tuotoksen muodossa. Idea on monelle varmaankin meemeistä tuttu: Expectations vs. Reality - Odotukset vs. Todellisuus. Eli miten luulit että menee, versus miten oikeasti meni. Ainoastaan ensimmäinen osa, eli ratsukon odotukset, on pakollinen. Tarkemmat ohjeet alla.

1. osa kuittausta (pakollinen): Odotukset

- Liitä ilmoittautumiseesi laji- ja ratsukkokohtaiset odotukset siitä, miten kilpailut tulevat menemään (eri lajeja ei voi yhdistää). Mikäli sama ratsukko starttaa samassa lajissa kahdesti, tulee odotuksia spekuloida yhteisesti.
- Odotukset tulee tässä vaiheessa koostaa lyhyesti, maksimissaan yhdellä virkkeellä/ ratsu/ laji. Ajatuksena on koostaa odotukset lähtölistojen loppuun ratsastajien mukaan järjesteltyinä, joten pidetään pituus kurissa. Spekuloitavat seikat saavat olla mitä tahansa, mitä keksit, eikä muotoa ole määritelty pilkuntarkasti (napakkuus on ainoa todellinen kriteeri!). Saa kirjoittaa kokonaisena virkkeenä tai yhdellä ainoalla sanalla, jokainen ratsu mainiten.
- Saman ratsastajan kaikki ratsut saa (ja on suotavaa) koostaa yhteiseen kappaleeseen, sillä sellaisessa muodossa odotukset tullaan julkaisemaan.

Esimerkki:


2. osa kuittausta (vapaaehtoinen): Todellisuus

- Koska todellisuuden tietää vasta tulosten jälkeen, on toisen osan toteuttamisella kaksi viikkoa aikaa kenttäratsastuksen tulosten tultua. Käytännössä deadline on sunnuntaina 9.6.2019. Siihen mennessä toteutetuista kuittauksista kerryttää +2 lisäpistettä rankingiin (ns. tuplapisteet samasta aktiivisuudesta, myönnetään jälkikäteen: vaikuttavat 3. osakilpailun pisteisiin). Deadline siirtyy, mikäli tulosten julkaisu myöhäistyisi.
- Kuittaukset on merkittävä tagilla #springcircus
- Toteutustapa vapaa: voit tehdä tarinan (yhden tarinan, kaksiosaisen tarinan (ensimmäisen osan voi tehdä toki ennakkoon), roolipelin, yhteistarinan...) tai piirroksen (yksittäinen kuva, sarjakuva/ muutama sarjakuvastrippi tai meemityylinen kuvakokonaisuus...) tai yhdistää elementtejä molemmista! Piirros saa olla luonnosmainen tai tikku-ukkotyylinen, ainoastaan valokuvien käyttö on kiellettyä.
- Tuotoksessa yhdistetään todellisuus odotuksiin, joten ennen tuloksia spekuloitu lähtötilanne tulee sisällyttää kuittaukseen vapaalla tavalla.


_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kilpailuinfo

Viesti  Isabella S. 10.05.19 14:38

Lisätietoja kilpailuista


- Paikallisten ratsutallien (Auburn & Kaajapurojen talli) ratsastajat ottavat osaa varsinaiseen Kalla CUP:n, jossa menestyminen rakentuu monen osatekijän varaan.
- Kaikki kilpailijat (kallalaiset ja ulkopuoliset ratsukot) huomioidaan kuitenkin tästä vuodesta alkaen julkaistuissa sijoitustilastossa, jossa menestyneet kvaalautuvat tämän vuoden viimeisessä Cupissa järjestettäviin arvoluokkiin. Toistaiseksi arvoluokkiin on avoin osallistumisoikeus.

Palkinnot

Katso kilpailuissa jaettavat ruusukkeet täältä!

Arvoluokkien voittajat eli este-, koulu-, ja kenttämestarit palkitaan ruusukkeiden lisäksi silkkinauhoin: esteratsastuksessa nauha on punainen, kouluratsastuksessa musta ja kenttäratsastuksessa vihreä. Este- ja kouluratsastuksessa kamppaillaan lisäksi nuorten kesken juniorimestaruuksista. Nauhojen tuorekukat on sidottu sponsorimme Kallan Kukka & Ruukun toimesta.

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_esteSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_kouluSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_kenttaSpring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Kallacup_arvoluokka_junior


Karsinavuokraus & VIP-pakettien varaaminen

- Listaus: karsinavaraukset sekä VIP-paketit
Parkkialueesta (vesien täyttö, lantojen siivous) sekä kilpailuiden ajaksi vuokratuista karsinoista vastaavat Kallan kylän järjestämät lomittajat. Lainakarsinoita tarjotaan maksua vastaan niille, jotka kilpailevat useampana päivänä (koulu+esteet tai kenttäviikonloppu) samoilla ratsuilla. Ilmoittaudu sähköpostilla - saman seurueen ratsut pyritään majoittamaan lähekkäin. Myös VIP-pakettien varaus tapahtuu vapaamuotoisesti sähköpostitse (auburninkartano@gmail.com).

Toimihenkilöt

Buffetista huolehtii jokaisena päivänä yhteistyökumppanimme Koivun Majatalo.
Kilpailuiden eläinlääkärinä toimii Merja Niiranen.

Lauantai 18.5.:

Sunnuntai 19.5.:

Perjantai 24.5.:

Lauantai 25.5.:

Sunnuntai 26.5.:Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 13.05.19 17:43, muokattu 5 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Esteratsastus / lähtölista

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:31

E S T E R A T S A S T U S

18.5.2019 / Lähtölistat & kilpailunumerot

Luokka 1. 80-100 cm: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
001 Rasmus Alsila - Easy Livin’ (80 cm)
002 Verneri Kaajapuro - Iztacalco (80 cm)
003 Jessi Kerola - Javachai (80cm)
004 Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré (80 cm)
005 Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia (80 cm)
006 Nita Merisalo - JB Pyramida (80 cm)
007 Kristian Berg - Shahrazad (80 cm)
008 Linnea Närhi - Camelopardalis (80 cm)
009 Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka (80 cm)
010 Hanne Rosten - Diaphanous (80 cm)
011 Josefina Rosengård - Rönndahls Greta (80 cm)
012 Ava Pulkkanen - Sysivalkee (80 cm)
013 Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja (80 cm)
014 Juuso Sherman - Bellicose Lord (100 cm)
015 Vivienne Blankley - Austria x (100 cm)
016 Isabella Sokka - Rosengårds Kamila (100 cm)
017 Janna Kaajapuro - Sharazan (100 cm)
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB (100 cm)
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia (100 cm)

Luokka 2. 110 cm
020 Jonathan Raynott - Leafocean Zei
021 Josefina Rosengård - Tigraine
022 Rasmus Alsila - Bertram
023 Cecilia Blankley - Nouvion Verochka
024 Ellen Nylund - Cork's Meidhir
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB
025 Cecilia Blankley - D.E. Danteno
026 Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom  
027 Danni Kallasvuo - Catalina
015 Vivienne Blankley - Austria x
028 Disa Sund - Sjöbackas Caravela  

Luokka 3. 120 cm
029 Jeramy Raeske - Cariad
030 Rasmus Alsila - Sandwich Superman W
028 Disa Sund - Sjöbackas Caravela
026 Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom  
020 Jonathan Raynott - Leafocean Zei
025 Cecilia Blankley - D.E. Danteno
031 Lauri Merikanto - Malachai  
021 Josefina Rosengård - Tigraine
023 Cecilia Blankley - Nouvion Verochka
032 Juuso Sherman - Rosengårds Pickett  
022 Rasmus Alsila - Bertram
033 Josefina Rosengård - Rosengårds Trinket
034 Disa Sund - Quand Revient L'Été FRA 

Luokka 4. 140 cm: Estemestaruus - arvoluokka!
035 Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21
036 Isabella Sokka - No Duchess
037 Lauri Merikanto - Vargas
038 Tom Taylforth - Scorpse Bride Dom
029 Jeramy Raeske - Cariad
039 Rasmus Alsila - Balaclava xx
040 Cecilia Blankley - Geninaj Dom
041 Tom Taylforth - Norberta Dom
042 Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
043 Lukas Niemenpää - Caelicola Lumos
044 Juuso Sherman - Artilleroy
031 Lauri Merikanto - Malachai


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:17, muokattu 11 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kouluratsastus / lähtölistat

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:36

K O U L U R A T S A S T U S

19.5.2019 / Lähtölistat & kilpailunumerot

Luokka 1. KN Special: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
004 Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré
013 Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja
008 Linnea Närhi - Camelopardalis
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
046 Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk
009 Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka
015 Vivienne Blankley - Austria x
047 Santtu Aarnipuro  - Fifill frá Kievari
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia
048 Kiia Kalliokoski - Kallan Blackthorn
049 Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia
006 Nita Merisalo - JB Pyramida
050 Sierra Monterrosa  - Fairburn Hawkeye-Kid
051 Ruuben Venäläinen  - Oldfinion Moranne
012 Ava Pulkkanen - Sysivalkee
052 Liina Vallinen - Haute Gittan DK

Luokka 2. Helppo A
053 Oona MacFarland - Herraisä
054 Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald
055 Nita Merisalo - Kallan Vermilion
020 Sarah Reyes - Leafocean Zei
049 Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia
056 Mikael Aarnisuo - JB Mirameir
057 Hanne Rosten - Diaphanous
008 Linnea Närhi - Camelopardalis
058 Sarah Reyes - Fiveofive
046 Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk
059 Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi
017 Janna Kaajapuro - Sharazan
060 Robert Harrington - Harriet V
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
061 Anmari Franssi - Sinevan Apricot

Luokka 3. Vaativa B
059 Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi
058 Sarah Reyes - Fiveofive
062 Susanna Johansson - Ce's Southmaya
063 Thomas Sund - Call Letter Blues HRW
064 Markus Vikla - Winter v. Helmwald
065 Cecilia Blankley - Astana Yemn
055 Nita Merisalo - Kallan Vermilion
066 Inna Paakkanen -  Banana Mania
067 Cecilia Blankley - Naica Yemn
039 Amanda Sokka - Balaclava xx

Luokka 4. Vaativa A
067 Cecilia Blankley - Naica Yemn
068 Jennifer Saraste - Virgo
069 Neea Hillasuo - Amethyst Delm
062 Susanna Johansson - Ce's Southmaya
065 Cecilia Blankley - Astana Yemn
064 Markus Vikla - Winter v. Helmwald
070 Inna Paakkanen - Roibant Cadbury

Luokka 5. Prix St. Georges: Koulumestaruus - arvoluokka!
069 Neea Hillasuo - Amethyst Delm
071 Susanna Johansson - Jewelring Wide
072 Cecilia Blankley - Valiant Sabine
073 Pihla Vihtanen - Celestina
056 Amanda Sokka - JB Mirameir
070 Inna Paakkanen - Roibant Cadbury
074 Susanna Johansson - Shadow's Anzio
068 Jennifer Saraste - Virgo


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:34, muokattu 12 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / osallistujat

Viesti  Isabella S. 11.05.19 15:46

K E N T T Ä R A T S A S T U S

24.-26.5.2019 / Lähtölistat

Luokka 1. Helppo luokka
075 Lynn Melin-Susineva - Scorpido
019 Selina Valentín  - Solidago Thalia
045 Minka Aavikko - Tepehkiiha
022 Rasmus Alsila - Bertram
017 Janna Kaajapuro - Sharazan
053 Oona MacFarland - Herraisä
014 Juuso Sherman - Bellicose Lord

Luokka 2. CIC1
039 Isabella Sokka - Balaclava xx
018 Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB
076 Julia Luoti - Valerie
077 Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs
078 Lynn Melin-Susineva - Sheila

Luokka 3. CIC2: Kenttämestaruus - arvoluokka!
042 Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
079 Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring
035 Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21
032 Juuso Sherman - Rosengårds Pickett
036 Isabella Sokka - No Duchess


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 18:38, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Esteratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 1:16

E S T E R A T S A S T U S

18.5.2019 / Tulokset

Luokka 1. 80-100 cm: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
1. Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré (80 cm) 0/0vp
2. Ava Pulkkanen - Sysivalkee (80 cm) 0/0vp
3. Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka (80 cm) 0/0vp
4. Josefina Rosengård - Rönndahls Greta (80 cm) 0/4vp

5. Juuso Sherman - Bellicose Lord (100 cm) 0/4vp
6. Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia (80 cm) 0/4vp
7. Linnea Närhi - Camelopardalis (80 cm) 0/4vp
8. Kristian Berg - Shahrazad (80 cm) 0/4vp
9. Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja (80 cm) 0/8vp
10. Jessi Kerola - Javachai (80cm) 0/8vp
11. Verneri Kaajapuro - Iztacalco (80 cm) 0/8vp
12. Isabella Sokka - Rosengårds Kamila (100 cm) 4vp
13. Selina Valentín - Solidago Thalia (100 cm) 4vp
14. Vivienne Blankley - Austria x (100 cm) 8vp
15. Hanne Rosten - Diaphanous (80 cm) 8vp
16. Rasmus Alsila - Easy Livin’ (80 cm) 8vp
17. Janna Kaajapuro - Sharazan (100 cm) 8vp
18. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB (100 cm) 12vp
19. Nita Merisalo - JB Pyramida (80 cm) 12vp

Luokka 2. 110 cm
1. Jonathan Raynott - Leafocean Zei 0/0vp
2. Rasmus Alsila - Bertram 0/0vp
3. Ellen Nylund - Cork's Meidhir 0/0vp

4. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 0/0vp
5. Disa Sund - Sjöbackas Caravela 0/4vp  
6. Cecilia Blankley - Nouvion Verochka 0/8vp
7. Cecilia Blankley - D.E. Danteno 4vp
8. Josefina Rosengård - Tigraine 4vp
9. Danni Kallasvuo - Catalina 4vp
10. Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom 8vp  
11. Vivienne Blankley - Austria x 8vp

Luokka 3. 120 cm
1. Matilda Tammilehto - Esperite v. Bloom 0/0vp
2. Jonathan Raynott - Leafocean Zei 0/0vp
3. Disa Sund - Sjöbackas Caravela 0/4vp

4. Rasmus Alsila - Sandwich Superman W 0/4vp
5. Jeramy Raeske - Cariad 0/4vp
6. Cecilia Blankley - D.E. Danteno 0/4vp
7. Josefina Rosengård - Tigraine 0/8vp
8. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 0/8vp
9. Cecilia Blankley - Nouvion Verochka 4vp
10. Josefina Rosengård - Rosengårds Trinket 4vp
11. Disa Sund - Quand Revient L'Été FRA 8vp
12. Lauri Merikanto - Malachai 8vp
13. Rasmus Alsila - Bertram 12vp

Luokka 4. 140 cm: Estemestaruus - arvoluokka!
1. Lukas Niemenpää - Caelicola Lumos 0/0vp
2. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 0/0vp
3. Cecilia Blankley - Geninaj Dom 0/0vp

4. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha  0/0vp
5. Tom Taylforth - Norberta Dom 0/8vp
6. Isabella Sokka - No Duchess 4vp
7. Juuso Sherman - Artilleroy 4vp
8. Rasmus Alsila - Balaclava xx 4vp
9. Lauri Merikanto - Vargas 4vp
10. Jeramy Raeske - Cariad 4vp
11. Lauri Merikanto - Malachai 8vp
12. Tom Taylforth - Scorpse Bride Dom 8vp

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.05.19 2:53, muokattu 1 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kouluratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 2:14

K O U L U R A T S A S T U S

19.5.2019 / Tulokset

Luokka 1. KN Special: Juniorimestaruus - arvoluokka!
- avoin vain poneille ja nuorille ratsuille & ratsastajille
1. Tilda Mustamaa - Kallan Acacia 70,682 %
2. Nita Merisalo - JB Pyramida 69,800 %
3. Minka Aavikko - Tepehkiiha 69,545 %
4. Oona MacFarland - Hengenvaaran Usvahukka 67,727 %

5. Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré 67,273 %
6. Kiia Kalliokoski - Kallan Blackthorn 66,818 %
7. Sierra Monterrosa  - Fairburn Hawkeye-Kid 65,455 %
8. Ruuben Venäläinen  - Oldfinion Moranne 63,750 %
9. Linnea Närhi - Camelopardalis 63,636 %
10. Selina Valentín  - Solidago Thalia 63,409 %
11. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk 62,727 %
12. Vivienne Blankley - Austria x 60,000 %
13. Liina Vallinen - Haute Gittan DK 59,950 %
14. Oona MacFarland - Mörkövaaran Huntuhurmaaja 59,773 %
15. Santtu Aarnipuro  - Fifill frá Kievari 59,318 %
16. Ava Pulkkanen - Sysivalkee 58,636 %

Pisteet, luokka 1.:

Luokka 2. Helppo A
1. Anmari Franssi - Sinevan Apricot 72,667 %
2. Hanne Rosten - Diaphanous 72,450 %
3. Sarah Reyes - Fiveofive 72,333 %

4. Oona MacFarland - Herraisä 71,500 %
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion 69,833 %
6. Sarah Reyes - Leafocean Zei 68,167 %
7. Minka Aavikko - Tepehkiiha 67,833 %
8. Tilda Mustamaa  - Kallan Acacia 65,000 %
9. Mikael Aarnisuo - JB Mirameir 64,333 %
10. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi 64,167 %
11. Janna Kaajapuro - Sharazan 62,000 %
12. Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald 61,000 %
13. Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk 60,667 %
14. Robert Harrington - Harriet V 60,167 %
15. Linnea Närhi - Camelopardalis 60,000 %

Pisteet, luokka 2.:

Luokka 3. Vaativa B
1. Cecilia Blankley - Naica Yemn 71,379 %
2. Thomas Sund - Call Letter Blues HRW 69,483 %
3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald 65,690 %

4. Amanda Sokka - Balaclava xx 65,345 %
5. Nita Merisalo - Kallan Vermilion 64,655 %
6. Cecilia Blankley - Astana Yemn 64,483 %
7. Pihla Vihtanen - Bramble Berry Boi 64,138 %
8. Inna Paakkanen -  Banana Mania 62,241 %
9. Susanna Johansson - Ce's Southmaya 61,724 %
10. Sarah Reyes - Fiveofive 58,621 %

Pisteet, luokka 3.:

Luokka 4. Vaativa A
1. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury 82,000 %
2. Susanna Johansson - Ce's Southmaya 70,667 %

3. Markus Vikla - Winter v. Helmwald 67,167 %
4. Cecilia Blankley - Naica Yemn 66,167 %
5. Cecilia Blankley - Astana Yemn 64,333 %
6. Jennifer Saraste - Virgo 63,500 %
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm 60,833 %

Pisteet, luokka 4.:

Luokka 5. Prix St. Georges: Koulumestaruus - arvoluokka!
1. Jennifer Saraste - Virgo 70,926 %
2. Amanda Sokka - JB Mirameir 70,370 %

3. Pihla Vihtanen - Celestina 66,852 %
4. Susanna Johansson - Jewelring Wide 64,074 %
5. Cecilia Blankley - Valiant Sabine 63,148 %
6. Susanna Johansson - Shadow's Anzio 61,296 %
7. Neea Hillasuo - Amethyst Delm 61,111 %
8. Inna Paakkanen - Roibant Cadbury 60,926 %

Pisteet, luokka 5.:

Kaikki koululuokat:

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 25.05.19 0:00, muokattu 3 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 12:43

K E N T T Ä R A T S A S T U S

24.-26.5.2019 / Lopulliset tulokset

Luokka 1. Helppo luokka
1. Minka Aavikko - Tepehkiiha 51,14+4+4,2=59,34 vp
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 38,18+16+12,1=66,28 vp

3. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 56,60+0+17=73,6 vp
4. Rasmus Alsila - Bertram 26,25+4+50,6=80,85 vp
5. Selina Valentín - Solidago Thalia 48,06+0+34,3=82,36 vp
6. Oona MacFarland - Herraisä 51,48+12+41=104,48 vp
7. Juuso Sherman - Bellicose Lord 52,16+12+44,8=108,96 vp

Välitulokset, luokka 1.:

Luokka 2. CIC1
1. Julia Luoti - Valerie 27,27+8+20,3=55,57 vp
3. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 58,29+4+13=75,29 vp

3. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 35,12+12+29,5=76,62 vp
4. Lynn Melin-Susineva - Sheila 43,29+0+44,5=87,79 vp
5. Isabella Sokka - Balaclava xx 51,48+8+50,3=109,78 vp

Välitulokset, luokka 2.:


Luokka 3. CIC2: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 46,16+4+23,8=73,96 vp
2. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 50,63+8+24,8=83,43

3. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 55,50+4+25,2=84,7 vp
4. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 48,36+8+29,4=85,76 vp
5. Isabella Sokka - No Duchess 52,13+4+41,5=97,63

Välitulokset, luokka 3.:


Kouluratsastuksen virhepisteiden laskukaava: 100 % - tulos % * 1,5

Kaikki kenttäluokat:

Ratsastajien odotukset vs. todellisuus:


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 26.06.19 16:54, muokattu 6 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Kenttäratsastus / osakokeiden tulokset

Viesti  Isabella S. 24.05.19 13:39

K E N T T Ä R A T S A S T U S

Perjantai

24.5.2019 / Koulukoe

Luokka 1. Helppo luokka: Helppo B
1. Rasmus Alsila - Bertram 82,50 %
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 74,55 %

3. Selina Valentín  - Solidago Thalia 67,96 %
4. Minka Aavikko - Tepehkiiha 65,91 %
5. Oona MacFarland - Herraisä 65,68 %
6. Juuso Sherman - Bellicose Lord 65,23 %
7. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 62,27 %

Pisteet, luokka 1.:

Luokka 2. CIC1: Helppo A
1. Julia Luoti - Valerie 81,82 %
2. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 76,59 %

3. Lynn Melin-Susineva - Sheila 71,14 %
4. Isabella Sokka - Balaclava xx 65,68 %
5. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 61,14 %

Pisteet, luokka 2.:

Luokka 3. CIC2: Helppo A: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 69,25 %
2. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 67,75 %

3. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 66,25 %
4. Isabella Sokka - No Duchess 65,25 %
5. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 63,00 %

Pisteet, luokka 3.:

Lauantai

25.5.2019 / Maastokoe

Luokka 1. Helppo luokka: me. 90 cm
1. Minka Aavikko - Tepehkiiha 4,2 vp
2. Janna Kaajapuro - Sharazan 12,1 vp

3. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 17 vp
4. Selina Valentín  - Solidago Thalia 34,3 vp
5. Oona MacFarland - Herraisä 41 vp
6. Juuso Sherman - Bellicose Lord 44,8 vp
7. Rasmus Alsila - Bertram 50,6 vp

Luokka 2. CIC1: me. 100 cm
1. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 13 vp
2. Julia Luoti - Valerie 20,3 vp

3. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 29,5 vp
4. Lynn Melin-Susineva - Sheila 44,5 vp
5. Isabella Sokka - Balaclava xx 50,3 vp

Luokka 3. CIC2: me. 110 cm
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 23,8 vp
2. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 24,8 vp

3. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 25,2 vp
4. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 29,4 vp
5. Isabella Sokka - No Duchess 41,5 vp

Sunnuntai

26.5.2019 / Estekoe

Luokka 1. Helppo luokka: re. 95 cm
1. Lynn Melin-Susineva - Scorpido 0vp
2. Selina Valentín - Solidago Thalia 0vp

3. Minka Aavikko - Tepehkiiha 4vp
4. Rasmus Alsila - Bertram 4vp
5. Juuso Sherman - Bellicose Lord 12vp
6. Oona MacFarland - Herraisä 12vp
7. Janna Kaajapuro - Sharazan 16vp

Luokka 2. CIC1: re. 105 cm
1. Lynn Melin-Susineva - Sheila 0vp
2. Cecilia Blankley - Valiant Malibu Bluffs 4vp

3. Isabella Sokka - Balaclava xx 8vp
4. Julia Luoti - Valerie 8vp
5. Anna Sare - Euphoric Tranquility IWB 12vp

Luokka 3. CIC2: re. 120 cm: Kenttämestaruus - arvoluokka!
1. Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 4vp
2. Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha 4vp

3. Isabella Sokka - No Duchess 4vp
4. Juuso Sherman - Rosengårds Pickett 8vp
5. Cecilia Blankley - Ce's Tuscaroaring 8vp


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 20.03.21 22:03, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Mestaruudet & arvonta

Viesti  Isabella S. 24.05.19 14:27

Arvoluokkien voittajat


Estemestaruus: Lukas Niemenpää & Caelicola Lumos
Koulumestaruus:: Jennifer Saraste & Virgo
Kenttämestaruus: Verneri Kaajapuro & Hateyouloveyou 21

Esteratsastuksen juniorimestaruus: Anton Seljavaara & Vilanna d'Azuré
Kouluratsastuksen juniorimestaruus: Tilda Mustamaa  & Kallan Acacia

Hurjasti onnea Spring Circuksen mestareille! Voittajat on seppelöity Kalla CUP-komiteaa edustavien Alma Koskelan sekä Tiina Kaajapuron toimesta aina kilpailupäivän päätteeksi.

VIP-pakettiarvontojen voittajat


Auburnilaisten kesken arvotut voittajat: Markus Vikla sekä Mikael Aarnisuo
Muiden osallistujien kesken arvotut voittajat: Jesse Aro sekä Robert Harrington

Voittajat saavat tuoda VIP-alueelle avecit. Onnea!
@Markus V. @Mikke A. @Jesse A. @Robert H.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu Empty Vs: Spring Circus, Kalla CUP:n 2. osakilpailu

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa