Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hanne Rosten | Diaphanousin omistaja

Siirry alas

Hanne Rosten | Diaphanousin omistaja Empty Hanne Rosten | Diaphanousin omistaja

Viesti  Hanne R. 13.03.19 13:36

HANNE ROSTEN
toinen nimi on mysteeri

🐼 syntynyt 31.12.1998, 21-vuotias
🐼 160cm lyhyt, hoikka
🐼 sinkku
🐼 hiukset mustat, joissa harmaat latvat
🐼 silmät sinertävän harmaat
🐼 lempiväri harmaa ja musta
🦄 oma poni Dino

Menikö ohi harmaa pilvi? Se oli Hanne Rosten. Yksivärisen pukeutumisen lisäksi Hannen voi tunnistaa voimakkaasta kielenkäytöstä. Se on kuitenkin harjaantunut vuosien saatossa niin, etteivät ne välttämättä kuulu muille. Mistä se sitten on opittu? Noh.. isältä, joka on kuulemma nuoruusvuosinaan ollut töissä merellä. Ainakin se on jonkinlainen tekosyy.

Hanne on suomalainen nainen, jonka isältä, Robertilta (s.-75) löytyy myös norjalaisia sukujuuria. Sieltä on kulkeutunut sukunimi Rosten. Äiti, Ella (s.-76) sen sijaan supisuomalainen Kokkolainen, joka ei ole koskaan asunut kotikaupunkinsa ulkopuolella. Hannelta löytyy myös pikkuveli Oskari (s.-05) ja hänen koko perheensä asuu yhä Kokkolassa. Hanne muutti Norjaan 2017 kesällä päästyään opiskelemaan Norjan yliopistoon, ja vuoden 2018 kesällä hän laittoi opiskelut jäähylle muuttaakseen takaisin Suomeen.

Ratsastuksen Hanne aloitti seitsemänvuotiaana paikallisessa ratsastuskoulussa, jossa hän kehittyi nopeasti yleistason ratsastajaksi. Koskaan Hannea ei ole voinut kuvailla tavoitteelliseksi ratsastajaksi. Nainen on aina viihtynyt hevosen selässä ainoastaan huvittelumielessä. Siksi hänen taitonsa ovat pysytelleet helppo A:n ja metrikymmenen tasolla, ihan hyvä taso sekin. Hanne ei pelkää minkään luonteisen hevosen selkään nousua. Haasteet otetaan aina vastaan, vaikka tuloksena olisikin jotain aivan muuta kuin tarkoituksena oli. Eikä Hanne oikeastaan aina edes tiedä mitä tekee.

Peruskoulun jälkeen Hanne muutti lukion perässä pois kotipaikkakunnalta ja siten myös ratsastus jäi harvemmalle. Aikaa eikä niinkään myöskään rahaa löytynyt aktiiviseen harrastamiseen. Asia muuttui siinä vaiheessa, kun Hanne muutti Norjaan Lofooteille ja päätti siellä ottaa itseään niskasta kiinni. Shelyes ei ollut edes kaukana hänen kimppakämpästään, eikä ratsastustuntien hinnat olleet korkeita. Muutaman ratsastustunnin jälkeen Hanne haki hoitajaksi eestinhevosruunalle, Raffelle.

Kauaa Hanne ei kerinnyt nauttia nostalgisista ponityttöajoistaan hoitohevosen kanssa, kun hänen  äidin ystävättären tytär kasvoi ponilleen pitkäksi. Ella Rosten ja Kaisa Manner suostuttelivat Hannen ottamaan Dinon ensin ylläpitoon. Hannen vanhemmat avustivat häntä taloudellisesti todella paljon myös siinä vaiheessa, kun ylläpito vaihtui omistajuuteen. Virallisissa papereissa Dinon omistajissa lukee niin Ella Rosten kuin myös Hanne Rosten.

Dinon rahallisessa avustuksessa Robert ja Ella Rosten pitivät koko ajan takapajuna Hannen yliopiston opiskeluita. Opiskele, niin ponisi kustannuksista pidetään huolta. Keskustelut olivat hyvin pitkät kesälllä 2018, kun Hannea puri kisa- ja valmennuskärpänen. Shelyes oli rakas talli, joten muutto takaisin Suomeen ei ollut helpoin päätös. Vanhemmatkaan eivät pitäneet tyttären päätöksestä laittaa opiskelut jäihin, mutta Hanne lupasi etsiä itselleen työpaikan ja siten itse maksaa valmennuksista.

Työpaikka löytyi harjoittelijatittelillä Daniel Susinevalta. Harjoittelijan palkka Susinevalla oli harvinaisen hyvä. Hanne sysää palkastaan rahaa koko ajan säästöön, joilla valmentautuu Dinon kanssa. Kaajapurojen pihattoon Dino muutti täysin säästösyistä. Työpaikkakin löytyi Kahvila Pionista.

Menikö tosiaan väripilkku ohi?:
Hanne R.
Hanne R.
Kaajapurolainen

Avatar © : Jassu L
Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 35

http://valhekuva.net/muut/spok.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa