Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Markus Vikla | lomittaja

Siirry alas

Markus Vikla | lomittaja Empty Markus Vikla | lomittaja

Viesti  Markus V. 05.06.18 19:15


Markus Vikla
s. 29. syyskuuta 1996
horoskoopiltaan vaaka
parisuhdestatus: sinkku
omistaa Wintterin & Chickin
Jos miehen pitäisi kolmella sanalla kuvailla itseään, ne olisivat sata varmana ekstrovertti, tunteellinen sekä positiivinen. Omasta mielestään kaikkien kanssa toimeen tuleva nuori on ollut hevosten kanssa koko ikänsä. Kytömäeltä kotoisin olevan miehen adoptoi Kirsi Vikla. Nainen, joka ei ollut löytänyt miestä rinnalleen perheen toivossa. Kirsi, nykyään jo yli kuudenkymmenen, oli saanut lääkäriltä huonoja uutisia ja silloin dementiasta oli tullut todellista. Takaisin äitinsä luo muuttanut Markus on vannoutunut pitämään äidistään huolta loppuun asti.

Ihmisläheinen Markus on aina ollut avoin seksuaalisuudestaan ja mielenkiinnostaan miehiä kohtaan. Myös siitä seurannut koulukiusaaminen yläasteen aikana on vain vahvistanut Markuksen itsetuntoa ja luottamusta siihen, kuka on. Irtosuhteita ja yhden illan juttuja karttava mies uskoo löytävänsä unelmien rakkautensa muualta, kuin Tinderistä taikka paikallisesta homobaarista.

Tummanruskeat hiukset ja vihertävät silmät ovat saaneet myös jotkin naiset veteliksi polvista, mutta kuullessaan miehen olevan avoimesti homo, ovat nämä kääntyneet kannoillaan. Rennosti elämään suhtautuva mies harvoin seuraa muotia ympärillään, mutta pukeutuu silti siististi. Useimmiten farkkuihin, lenkkareihin ja pastellin värisiin paitoihin ja huppareihin. Kuuden millin venytyskorut molemmissa korvissa ovat usein täysin mustat plugit, jotka helposti näyttävät perinteisiltä korvakoruilta. Juhliessa ne yleensä vaihtuvat värikkäämpiin taikka feikki timanteilla koristeltuihin tunneleihin.

Hevosopistossa opiskellessaan Markus tutustui paremmin samalla luokalla olevaan nuoreen mieheen. Kaksistaan he olivat vuotensa ainoat miehet, joten väistämättä parivaljakko vietti aikaa yhdessä enemmän. Vuoden aikojen kuluessa, Markus lähentyi uuden ystävansä kanssa ja kaksikon status muuttui ystävistä poikaystäviksi. Myöhemmin eron jälkeen, Markus on ottanut etäisyyttä opiskelukaveristaan. Hyvissä väleissä eronnut kaksikko kuitenkin päätyivät samalle tallille töihin, Markuksen eksän ollessa Auburnissa tallimestarina. Tähän mennessä työsuhde on toiminut moitteetta ja Markus uskoi päässeensä täysin eroon Jonathaniin kohdistuvista tunteista. Tässä mies oli kuitenkin väärässä.

_________________
Basic Bitches Not Wanted.
Markus V.
Markus V.
Lomittaja

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 79

https://viklan.weebly.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa