Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Louna Railakka | Armin hoitaja

Siirry alas

Louna Railakka | Armin hoitaja Empty Louna Railakka | Armin hoitaja

Viesti  Louna R. 18.11.20 17:18

Louna Aurora Railakka


Perustietoja
- s. 26.11.2005 / 15v
- Jousimies horoskoopiltaan
- 166cm pitkä

- Tasoltaan vahva helppo A ja osaa joitakin vaikean B:een juttuja, hyppää ratana 110cm
- (Huomattavasti) enemmän kouluratsastaja
- Omistaa oman ponin, jolla kilpailee
- Hoitaa ja liikuttaa Maraa aina välillä
- Armin ylpeä hoitaja 18.2.2021 eteenpäin
- Taitava ja jämäkkä hevosten käsittelijä, omaa seitsemän vuoden hevostaustan

- Asuu Kallassa lyhyen matkan päässä Kahvila Pionista, jossa on kesätyöläisenä, sekä satunnaisesti viikonloppu apulaisena
- Opiskelee Murronmaan lyseossa ykkösellä

- Lidian pikkuserkku, Lounan äidin puolen kautta
- Hyvät välit vanhempiinsa ja pienempään siskoonsa, tavallista teiniangstia tosin havaittavissa.

Kuvaus
Louna on, kenties sattumalta ja vanhempiensa epäonneksi, saanut täysin itseään kuvaavan sukunimen. Tyttö on nimittäin juuri niin temperamenttinen, reipas ja äänekäs, kuin vain voi Railakalta odottaa. Louna on juuri se ihminen, joka ei varmasti jää hiljaiseksi missään tilanteessa, ja ilmoittaa kyllä kovaan ääneen ja ovia paiskoen, jos jokin ei häntä miellytä. Tyhmä hän ei ole, vaikka joku voisi joskus niin käytöksen perusteella luulla, tyttö ei vaan aina jaksa keskittyä fiksuihin pointteihin vaan mielummin perustelee omia näkökantojaan mitä kummallisin tavoin. Koulussa Louna pärjää melko hyvin verrattuna siihen, minkä verran aikaa tallilla kuluu viikossa, eikä vanhemmilla taida olla päivää, etteikö asiasta olisi mainittu sanalla tai toisella. Pitää hevosten lisäksi lukemisesta ja urheilusta, ja vaikka onkin sosiaalinen, ei ole erityisen suuressa huomiossa koulussa. Louna on yksi oikeasti läheinen ystävä (Helena), ja muut ovat lähinnä kavereita tai hyvän päivän tuttuja. Tyttö ei pelkää näyttää mielipiteitään ja osaa olla joskus hyvinkin kylmä silmien pyörittelyineen päivineen.

Tallilla tervehtii jokaista vastaantulijaa ja juttelee mieluusti kaikille melko nuoresta iästään huolimatta. Louna yrittää tehdä kaiken itse viimeiseen asti, mutta pyytää kyllä apua sitä tarvitessaan. Vieraiden hevosten kanssa hän on asiaankuuluvan varautunut, mutta muuten reipas ja peloton käsittelijä. Ratsastaessa Louna on eleetön ja ikäänsä nähden taitava, jota on edesauttanut parin vuoden valmentautuminen, sekä oman ponin omistaminen. Tyttö on vastaanottavainen ohjeille ja kunnioittaa itseään taitavampia, vaikka joskus ärsyttäisikin.

Koska Louna on Louna, ja haluaa omalla tavalla erottua massasta, on hän värjännyt tavanomaisesti maantienharmaat hiuksensa liukuvärjätyiksi vaaleansinisiksi. Ne yltävät noin viitisen senttiä korvan alapuolelle, ja kampauksena voi löytää käytännössä mitä tahansa. Loivan hyppyrinenän vasemmalta puolelta löytyy pieni nenäkoru, ja korvia koristaa kaksi paria reikiä, joiden lisäksi kaulassa tykkää rippua rippiristi, joka ei muuten muistuta ristiä. Silmät ovat tavallisen siniharmaat, ja kulmakarvat ovat melko tuuheat, mutta tarkasti nypityt. Louna ei juurikaan meikkaa ripsivärin lisäksi, mutta tykkää pitää kasaa huulirasvoja tai -kiiltoja aina jokaisen taskun ja kassin pohjalla. Pituutta löytyy 166 senttiä ja vartaloltaan hän on melko hentoinen. Lounan pukeutumistyyli vaihtelee paljon fiiliksen ja vuodenajan mukaan, mutta yleiseen varustukseen kuuluu erilaiset villapaidat, hupparit, urheilulegginssit ja farkut. Kesällä pitää löysistä kuviohousuista sekä farkkutakeista. Ratsastaessa hänellä on ruskeat saappaat, jotka on saatu mittatilauksena ja mummon maksamana rippilahjaksi, saman sävyn hanskat, tummansininen blingbling kypärä, sekä kypärän kanssa samaan värikastiin kuuluvat housut. Paitana menee mikä tahansa, joka päällä sattuu olemaan, vaikka yleensä tykkääkin olla edes jotenkin sävy sävyyn ratsunsa kanssa.

Sanomisia mitä Lounan suusta voi ainakin kuulla
- "Helkkari"
- "Ei se noin mennyt"
- "Kato tätä"
- "Ei, mutta, kun..."
Louna R.
Louna R.
Hevosenhoitaja

Ikä : 16
Viestien lukumäärä : 10

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa