Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut

Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut

Viesti  Isabella S. 21.10.21 14:17

christmas tree Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut christmas tree
perjantaina 3.12.2021 Auburnissa

Leikkimielisissä pikkujouluissa roolit ja hevoset menevät vaihtoon! Kouluratsastajat pääsevät hyppäämään ristikkoluokan Ihan Oikeilla, mahdollisesti kuumenevilla, este- tai kenttähevosilla; este- ja kenttäratsastajat taas pääsevät todelliseen tarkkuuskokeeseen: pysähtymään alkutervehdykseen (tasajaloin!) ja oikomaan mahdollisesti etukumaraisen ryhtinsä helpon B:n ohjelmassa - Ihan Oikeilla, tanssahtelevilla kouluhevosilla, jotka eivät vaihda itseksiin laukkaa silkasta suunnanmuutoksesta.

Ilmoittautuminen Ensinnäkin kilpailuun ilmoitetaan mukaan itsensä (ratsastaja, joka vaihtaa lajia skabailun ajaksi). Toisekseen mukaan ilmoitetaan hevonen, joka kokonsa puolesta soveltuu kaikille ratsuksi (ei paino- tai pituusrajaa). Vuokraajat saavat ilmoittaa mukaan vuokrahevosiaan! Ilmoittautumiset vapaamuotoisena huuteluna tähän topikkiin (VIP 2.12.) niin kuin pikkujouluissa kuuluukin. Tämä toimittakoon seinälle läntätyn lapun virkaa, ei nykyaikaisia wappi-ilmoittautumisia tai muutakaan liian organisoitua.

Kuka menee kenelläkin? Kun osallistujat ovat selvillä, tapahtuu ensimmäinen arvonta, jossa jaetaan hevoset. Toivotaan, että kaikki menee suunnilleen tasan. Jos ei, niin kenttäratsastajat ovat mahdollisesti tuuliajolla (tai ehkä tallista haetaan joku ratsastaja tai hevonen, joka ei ole alun perin mukana. Tiedä sitten. Tilanteen mukainen toiminta).

Lisää arvontaa! Koska miksi ei! Seuraavana arvotaan joukkueet. Joukkueiden koko riippuu osallistujamäärästä, päätetään lennosta. Koetetaan kuitenkin saada kaikkiin joukkueisiin sama määrä este- ja koulukisaajia: jos ei muuta, niin sitten joukkueiden sijaan meille tulee parikisa. Tai erikokoiset joukkueet. Leikkiähän tämä vain on.  

Kilpailuiden alku: aloitetaan kouluradoista! Tammi-areenalle roudataan ensin kouluaidat ja kouluskaba kilpaillaan ihan normaalisti (tuomareina Amanda Sokka ja Bastian Löw, ei paineita estehyppärit!). Parhailla prosenteilla voittoon.

Sitten potentiaalisesti vaarallisempaa: Esteiden pariin, hypätään Kastanja-areenan puolella! Tasona pelkät ristikot, estehevosille hurjan helppoa mutta potentiaalisesti myös tylsää ja siten ehkä kiihdyttävää. Pienimmillä virhepisteillä ja nopeimmalla ajalla voittoon, ei uusintaa. Kymmenen estettä, jonkin verran rekvisiittaa (mutta ei vesihaudan tai muurin kaltaisia erikoisesteitä, joista olisi sitä paitsi aika hankalaa taikoa ristikkokorkeuksia ilman mittavia kaivaustöitä maneesissa). Tuomarina Verneri Kaajapuro, ajanottajana erehtymätön Penna Vaanila.

Yksilökilpailun finaali: Eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa! Koulu- ja estekilpailuiden sijoittuneet luovivat tiensä finaaliin, jossa ratsut vaihtuvat jälleen. Finaaliratsastajat saavat alleen Sokkien hevosia, arvottuna tietenkin: kouluratsastajat esteille Eelan tai Sylvin (varalla Sipsi, Lefa, Riepu); esteratsastajat kouluun Fellun tai Minan (varalla Armi, Leevi). Iän ei kannata tässä jaossa antaa hämätä, vaan todennäköisesti senioriosasto (erityisesti Eela, Fellu) ovat rooliltaan kisailun "unkarilaisia sarvipyrstöjä", eli juuri niitä tulisia ja tappuraisia vanhoja jääriä, jotka kisaavat joko täysiä tai ei ollenkaan. Toivotaan, ettei kenelläkään mene kuppi liiksi nurin. Kummankin lajin yksilökisan voittajille (ratkeavat siis tällä kierroksella!) palkinnoksi suklaakonvehteja ja lasinen viinipullo, valinnan mukaan punaista tai valkoista (valitsematta jääneiden viinipullojen kohtalo on tässä vaiheessa epäselvä.)

Joukkuekisan ratkaisu: Koulu- ja estekisojen ratkettua joukkueiden pisteet lasketaan (sija=piste) ja pienimmällä pistemäärällä voittaa pikkujoulujuomia! Tarjolla viinitonkkia (kyllä, pahvisia, ei, ei Sokkien ostamia) tai kaljalava (... ks. edellinen kohta: ei Sokkien ostamia. Jatkossa palkintohankintoja ei delegoida talliharjoittelijalle. Ei edes tallin pikkareissa).  

Tervetuloa - let the games begin!! Ja huom! Kaikki pikkujoulukisan tarinat, käyttäkää hurmaavaa tägiä #pikkarit21 💚

[Lisähuomio: CUP:n salatehtävän saa sijoittaa pikkareihin tapahtuvaksi. Samoin tähän topikkiin saa huuteloittaa itsensä jonkin asian (ekat hevoset, joukkueet, koulutulokset, estetulokset, esteiden tai koulun finaalitulokset) arpojaksi, jos haluaa!]


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.10.21 12:23, muokattu 1 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Anton S. and Katherine J. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Osallistujat ja joukkueet

Viesti  Isabella S. 23.10.21 13:56

 christmas tree Lähtöjärjestys christmas tree  Koulurata (Helppo B)
Esteratsastajat kouluhevosilla,
kenttäratsastajat estehevosilla


Anton - Andi
Joachim - Armi
Jenna - Bansku
Ellie - Pontus
Matilda - Toru
Jonny - Bran
Kate - Inka
Jusu - Andre
Jesse - Piki
Lidia - Kingi
Rasmus - Sipsi
Venla - Ankka
Marc - Nesva
Jemiina - Vila
JOKERI: Sarah - Eela

Esteet - ristikkorata
Kouluratsastajat hyppäämässä
este-/ kenttähevosilla


Viivi - Mara
Louna - Sienna
Ivan - Cava
Inna - Granni
Kiia - Haiku

Joukkueet


Joukkuenimet arvottiin pikkariteemasta. Stringit, bikinit ja mummot jäivät käyttämättä.


Brasilialaiset
Viivi - Mara (estekoe)
Anton - Andi (koulukoe)
Jonny - Bran (koulukoe)
Rasmus - Sipsi (koulukoe)

Hipsterit
Louna - Sienna (estekoe)
Joachim - Armi (koulukoe)
Kate - Inka (koulukoe)
Venla - Ankka (koulukoe)

Bokserit
Ivan - Cava (estekoe)
Jenna - Bansku (koulukoe)
Jusu - Andre (koulukoe)
Marc - Nesva (koulukoe)

Kommandot
Inna - Granni (estekoe)
Ellie - Pontus (koulukoe)
Jesse - Piki (koulukoe)
Jemiina - Vila (koulukoe)

Tangat
Kiia - Haiku (estekoe)
Matila - Toru (koulukoe)
Lidia - Kingi (koulukoe)
Sarah - Eela (koulukoe)

Viimeisimmästä joukkueesta puuttui yksi jäsen, joten Sarah noudettiin sihteerikön tehtävistään verryttelemään Eela-mummu estekokeen finaalia varten pienellä kouluradalla!


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 26.11.21 10:54, muokattu 3 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Sarah R. and Anton S. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Tulokset - Helppo B

Viesti  Isabella S. 03.12.21 11:58

Pikkareiden kouluratsastus


Pikkujoulukisailut startataan yleisellä verryttelyllä, jossa saman joukkueen jäsenet juonittelevat ja jännittelevät keskenään. Sieltä täältä kuuluu kuiskintaa: näin sitä ja tätä hevosta kuuluisi ratsastaa! Erityinen etu on tietysti niillä, joiden ratsun omistaja tai vakituinen liikuttaja on arpaonnella osunut samaan joukkueeseen. Tiimien kouluratsastajat toimivat lähes valmentajina ja jakavat viime hetken vinkkejään haastavaan helpon B:n ohjelmaan!

Vaan edut ja valmentautumiset lentävät hyvin pian romukoppaan - tuomarilinjassa ei tunnu olevan järjenhiventäkään! Joku on tainnut livauttaa tuomariston glögiin jotakin terävämpää. Arvostelupapereissa saattaa lukea mitä tahansa, kuten "erinomaisen joulupallonpyöreä voltti", "oletkos aivan tonttu", tai toisaalta saatetaan kehua "Sinnikäs yritys ratsastaa kulmiin, hämmästyttävää kenttäratsastajalta!". Saattaapa papereissa olla saksaakin, tai tarkemmin väärinkirjoitettuja saksankielisiä yritelmiä. (Lost in translation -tilanne tuomarin ja sihteerin välillä. Sihteereinä vaihtelevasti Sarah, Isbe, Penna. Pennan papereissa ei kielivirheitä toim.huom.). Joka tapauksessa pisterivit ovat sen verran heittelehtiviä, että prosenttien lopputulos todella yllättää positiivisuudellaan! Joulumieltä on ehkä sittenkin jaettu, eikä kouluratsastuksen karsinnassa kenelläkään ole nuttura liian kireällä. Kymppejäkin satelee!! Edes radan unohtuminen ei ole suureksi haitaksi, vaan tuomarit huutelevat auliisti tonttuina ratsasteleville seuraavaa tehtävää.


Karsinta - helppo B


RatsukkoTulos (ka)Tulos (Löw)Tulos (Amanda)
1. Kate - Inka71,518 %70,345 %72,690 %
2. Anton - Andi70,135 %69,437 %70,833 %
3. Ellie - Pontus69,730 %71,000 %68,460 %
4. Matilda - Toru69,153 %69,212 %69,094 %
5. Jesse - Piki68,711 %67,126 %70,296 %
6. Jonny - Bran68,495 %69,500 %67,490 %
7. Rasmus - Sipsi68,165 %67,666 %68,664 %
8. Venla - Ankka67,836 %68,771 %66,901 %
9. Jusu - Andre66,855 %66,417 %67,293 %
10. Sarah - Eela66,378 %65,778 %66,978 %
11. Jemiina - Vila65,499 %65,870 %65,127 %
12. Jenna - Bansku65,399 %66,103 %64,694 %
13. Lidia - Kingi64,705 %64,200 %65,209 %
14. Joachim - Armi64,560 %64,887 %64,233 %
15. Marc - Nesva64,182 %64,632 %63,732 %

Finaali - sama helppo B


Finaalihevosina toimivat Fellu, Mina ja Leevi. Ratsut arvottiin ja lähtöjärjestys oli karsinnan sijoitusten mukaan: Kate - Anton - Ellie. Puolituntisen verryttelyn (hevoset oli varustettu ja kävelytetty valmiiksi) ryhdyttiin tositoimiin! Nyt tuomarilinjakin oli hitusen tiukempi, mm. radasta ei enää muistuteltu, mutta pikkujouluhenkeä oli yhä sakeana ilmassa. Täpärästi voittoon ratsasti tallin uusi koulutähti (joulutähti), Anton Seljavaara! Voittoratsuna kukas muukaan kuin tallimme ikioma Grinch, arvon herra Fellu! Finaalin jälkeen lopulliset sijatkin jakautuivat uudelleen. Joitakuita tämä tietenkin hämmensi, vaikka kisan säännöt ja monivaiheisuus olikin kerrottu ennakkoon.

RatsukkoTulos (ka)Tulos (Löw)Tulos (Amanda)
1. Anton - Fellu68,891 %69,447 %68,335 %
2. Ellie - Leevi68,066 %68,556 %67,576 %
3. Kate - Mina67,938 %67,400 %68,475 %

Koulun lopulliset tulokset ja pisteet


RatsukkoPisteetJoukkue
1. Anton - Andi & Fellu1 pistebrasilialaiset
2. Ellie - Pontus & Leevi2 pistettäkommandot
3. Kate - Inka & Mina3 pistettähipsterit
4. Matilda - Toru4 pistettätangat
5. Jesse - Piki5 pistettäkommandot
6. Jonny - Bran6 pistettäbrasilialaiset
7. Rasmus - Sipsi7 pistettäbrasilialaiset
8. Venla - Ankka8 pistettähipsterit
9. Jusu - Andre9 pistettäbokserit
10. Sarah - Eela10 pistettätangat
11. Jemiina - Vila11 pistettäkommandot
12. Jenna - Bansku12 pistettäbokserit
13. Lidia - Kingi13 pistettätangat
14. Joachim - Armi14 pistettähipsterit
15. Marc - Nesva15 pistettäbokserit

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Katherine J. likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Tulokset - ristikkorata

Viesti  Isabella S. 03.12.21 12:57

Pikkareiden esteratsastus


Koulusta jatkettiin esteiden verryttelyyn, ja nyt jokaisessa joukkueessa oli enemmän valmentajia ja asiantuntijoita kuin itse kilpailijoita. Kahdeksan esteen ristikkorata pystytettiin varsin rivakasti ja verryttelyjen jälkeen estekokeen aloitti kisojen juniori. Viivi paahtoikin Maran kanssa vauhdikkaan nollaradan! Seuraavana Siennalla startannut Louna teki hyvää ja järjellisen hallittua rataa. Yleisöstäkin kuuluttiin (Amandan) naseva huomautus, että jopa estehevonen saatiin kauniisti kulmiin kun ratsastaja ymmärsi mitä oli tekemässä! Valitettavasti pitkillä reiteillä ei rikottu Viivin kärkiaikaa.

Kolmantena lähti Ivan, joka paahtoi Cavan kanssa melkoista kyytiä radan puhtaasti lävitse (heikoimpia hirvitti, jos ei hirvittänyt jo Viivin rata). Sitten oli Innan ja Grannin vuoro - kaikki meni hyvin (jos ei pohtinut liian tarkasti tamman korvien asentoa), kunnes yhdelle ristikolle tuli yllättävä stoppi! Inna ei kuitenkaan kapsahtanut kaulaa kauemmas, ja joukkueensa kannustuksella ("anna pohkeita ja ohjaa, astukaa sen yli!!!") Inna ja Granni todellakin ylittivät pikkuristikon paikaltaan, rata jatkui, eikä merkintää kiellosta tullut! Viimeisenä lähtenyt Kiia ratsasti Haikua oikein sujuvasti, kunnes yhdelle ristikolle tuli kieltoon johtava onneton lähestyminen. Olikohan rata meinannut unohtua??


Karsinta - ristikkorata


RatsukkoVirhepisteet
1. Ivan - Cava 0 vp
2. Viivi - Mara 0 vp
3. Inna - Granni 0 vp
4. Louna - Sienna 0 vp
5. Kiia - Haiku 4 vp

Finaali - sama ristikkorata


Finaalihevosia oli verrytelty kolme: Eela, Riepu ja Sylvi. Niinpä karsinnan kolme nopeinta ratsukkoa jatkoi finaaliin. Ensimmäisenä starttasi karsinnan ykkönen, Ivan, jolle oli arvottu ratsuksi Eela. Vanha muori kuumeni radasta melkoisesti, ja Ivan joutuikin ratsastamaan yhden vauhtia hidastavan voltin kesken rataansa (tuomariston hyväksynnällä). Toisena lähti Viivi, Eelan tyttärellä Sylvillä, eikä kimoltakaan varsinaisesti vauhtia uupunut. Ohjauksessa oli sen sijaan joitakin puutteita, ja valitettavasti ratsukko paahtoi yhdestä esteestä ohitse ja hyppäsi väärän. Virhe korjattiin, mutta uusi yritys maksoi aikaa. Pikkarihengessä ratsukolle annettiin hylkäyksen sijaan virhepisteitä. Viimeisenä starttasi Paakkanen, joka hyppäsi Riepun kanssa reippaan mutta tyylipuhtaan radan ja nappasi itselleen lajivoiton!

RatsukkoVirhepisteet
1. Inna - Riepu 0 vp
2. Ivan - Eela 0 vp
3. Viivi - Sylvi "4 vp"

Esteiden lopulliset tulokset ja pisteet


RatsukkoPisteetJoukkue
1. Inna - Granni & Riepu1 pistekommandot
2. Ivan - Cava & Eela2 pistettäbokserit
3. Viivi - Mara & Sylvi3 pistettäbrasilialaiset
4. Louna - Sienna4 pistettähipsterit
5. Kiia - Haiku5 pistettätangat

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Joukkuekisa

Viesti  Isabella S. 03.12.21 13:00

 christmas tree  Joukkuekilpailun tulokset  christmas tree  


Joukkukisassa pisteet laskettiin yhteen (sija=piste) ja pienimmällä yhteismäärällä yllettiin voittoon. Tämän juhlakauden ykköspikkarivalinnaksi osoittautuivat brasilialaiset, onneksi olkoon ja (Sokkien) pahoittelut surkeista palkinnoista! Kilpailu oli kuitenkin täpärä, melkein ei suositeltu pikkareita laisinkaan. Viiville muuten valehdeltiin, että joukkuekisan voitosta saa pelkkää kunniaa. Todellinen palkinto jaettiin alaikäisten poistuttua pikkujouluista glögi- ja piparitarjoilun jälkeen.  

JoukkueJäsenetPisteet
1. BrasilialaisetAnton, Jonny, Rasmus, Viivi17 pistettä
2. KommandotEllie, Inna, Jemiina, Jesse19 pistettä
3. HipsteritJoachim, Kate, Louna, Venla30 pistettä
4. TangatKiia, Lidia, Matilda, Sarah33 pistettä
5. BokseritIvan, Jenna, Jusu, Marc38 pistettä

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Jonathan R., Jusu R., Sarah R., Anton S. and Katherine J. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut Empty Vs: Auburnin ja Purtsien pikkujoulukisailut

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa