Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lidia Railakka | Maran omistaja

Siirry alas

Lidia Railakka | Maran omistaja Empty Lidia Railakka | Maran omistaja

Viesti  Lidia R. 19.11.20 18:09

Lidia Railakka


Perustietoja
- s. 14.3.1996 / 25v
- kalat horoskoopiltaan
- 168cm pitkä

- Tasoltaan vaikea A, hyppää ratana noin 140cm
- Ratsastuksen lajeista kaikkiruokainen
- Maran omistaja
- Kuiskeen ylläpitäjä 1.7. - 30.9.2020

- Asuu Murronmaalla rivitalossa siskonsa kanssa
- Kotona pyörii myös kultaisennoutajanarttu Hanska

- Jokseenkin lämpimät välit äitinsä kanssa, siskonsa kanssa erityisen läheinen
- Vanhemmat edelleen yhdessä, mutta isä ei juurikaan silti kuvioissa ja reissaa paljon ulkomailla
- Lounan pikkuserkku, sukua Lidian äidin kautta
- Anni Eliaanjoki, paras ystävä, tunteneet toisensa lähes koko elämänsä

Kuvaus
Lidia on 25-vuotias nainen, jonka ratsastus harrastuksen ovat vanhemmat rahoittaneet nuoresta asti. Nainen päätyi hevosten kanssa tekemisiin vasta 14-vuotiaana, siinä missä useat muut ovat istuneet ponien selässä kumisaappaan kokoisesta. Kehittyminen oli kuitenkin sitäkin nopeampaa ja Lidia saikin ensimmäisen hevosensa jo kaksi vuotta myöhemmin. Siitä lähtien on nelijalkaisten selässä istuttu enemmän tai vähemmän ja kilpailtu samaa rataa ulkomailla ja koto Suomessa. Nainen ei painotu oikeastaan mihinkään lajiin, ja treenaa mielellään kaikkea koulusta maastoesteisiin.

Lidia voi ensinäkemältä antaa hieman etäisen ja ylenkatsovan kuvan. Sitä hän saattaa oikeastaan alussa ollakin ja lämpenee vasta, kun älyää, ettei jokaisen nurkan takana vaani mahdollinen vihamies. Tutustuessa, naisesta kuoriutuu ystävällinen ja nauravainen ihminen. Spontaani Lidia ei todellakaan ole, ja onkin yleensä se yksi yksinäinen jarruttelija. Maastoreissut pitää tietää vähintään kolme päivää aikaisemmin, ja auta armias, jos joku ehdottaakin suunnittelemattomia loppukäyntejä luonnon helmassa. Ratsastaessa ja hevosten kanssa nainen on päättäväinen ja hyvin motivoitunut. Edellisen hevosensa, Katin kanssa hän päätyi harjoittelemaan kärsivällisyyttä jokapäiväisessä elossa. Katti oli harvinaisen iso egoinen tamma, eikä ollut päivää, jolloin ei jostakin pitänyt pitää pientä keskustelutuokiota. Kisoissa hienohelman leiman saanut Lidia, ei tosiasiassa ole erityisen hienostunut sanan siinä merkityksessä. Kisoissa vaan sattuu olemaan ylimääräistä stressiä mukana ja selkä suorana. Nainen nauttii metsäretkistä koiransa kanssa siinä missä muutkin, ja harrastaakin aktiivista retkeilyä siskonsa kanssa, sen mitä hevosilta ehtii.

Ulkonäöltään Lidia on pitkälti perus suomalaisen näköinen. Sinertävän harmaat silmät, perus maantienharmaat hiukset, joihin tosin on lisätty kampaajalla vaaleita raitoja, ja sirot kasvot. Kehon rakenteeltaan hän on vankka ja hyvässä kunnossa. Pukeutumistyyliin kuuluu usein vaaleanpunaisia paitoja, erilaisia neuleita tai takkeja ja tallilla usein harmaat grippiratsastushousut. Hiukset on tiukalla ponnarilla ja korvista löytyy molemmilta puolilta kaksin kappalein helmiä. Lidia on kaksikielinen belgialaisen isänsä ja suomalaisen äitinsä takia, ja puhuukin suomen lisäksi sujuvaa saksaa.

_________________
Lidia R.
Lidia R.
Hevosenomistaja

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 11

http://kelme.altervista.org/hepat/mara.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa