Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Heidi M. 28.01.24 14:06

Merikantojen valmennusviikonloppu 17.-18.2.2024

Heidi ja Lauri järjestävät yhteisen valmennusviikonlopun helmikuun puolivälissä. Tarkoituksena on pitää lauantaina pienryhmät kouluratsukoille ja sunnuntaina esteratsukoille. Valmennuksissa on paikkoja rajoitetusti ja jokainen osallistuja saa valmennuksesta lyhyen kommentin.
Valmennettavat jaetaan tasojen mukaisesti kolmeen eri ryhmään. Heidi valmentaa kouluratsukoita ja Lauri esteratsukoita. Valmennukset ovat tarkoitettu ensisijaisesti Auburnin ratsukoille (voit myös osallistua tallin ulkopuolisella hevosella), mutta käyttämättömät paikat voidaan myös jakaa täysin ulkopuolisille ratsukoille. Voit varata valmennuksesta vain yhden paikan per päivä itsellesi, eli yksi henkilö ei voi osallistua useampaan valmennukseen/laji.

Ryhmätunnin hinta on 40v€/ratsukko ja valmennuksen kesto on 60 minuuttia. Ulkopuoliset ratsukot maksavat lisäksi maneesimaksun. Ratsut tulee olla verrytelty huolellisesti ennen valmennusajan alkamista. Valmennukset pidetään Tammi-areenan puolella ja verryttely tapahtuu Pajussa.

Lauantai 17.2. kouluratsukot
Ryhmä 1. 10:00-11:00
Matilda Tammilehto - Zelia (HeA)
Zelia oli aivan odotetusti tänään melko liipaisimella, mutta malttoi silti hetkittäin keskittyä oikein hyvin annettuihin tehtäviin. Tänään toimivaksi ratkaisuksi todettiin tehtävien helpottaminen silloin, kun tamma kuumui liikaa ja se alkoi sietämään loppua kohden jo oikein hyvin vaadittuja asioita. Erityisen vahvana askellajina valmennuksessa oli tänään laukka, mutta ravi ei jäänyt kauas kakkoseksi. Käynti tuntui kiireiseltä ja vaikutti muutoinkin vaativan erityistä rauhoittelua. Positiivisena puolena myös se, että valmennuksen aikana huomiota kaivannut ori ei vaikuttanut tänään aiheuttavan Zelialle häiriötekijöitä.

Jannica Holmberg - Caramel Rewa (HeA)
Caramelilla oli selkeästi vaikeuksia tänään keskittyä ratsastajaansa kauniiden tammojen keskellä. Jannica teki kuitenkin hyvää työtä pyytäessään orilta juuri sopivan paljon, ettei se mennyt ylikierroksille. Tästä valmennuksesta nostaisin esiin hyvin sujuneet ravitehtävät, joissa Caramel pysyi parhaiten tuntumalla ja kuulolla ja kehityskohtana laukkatyöskentelyn tasaisuuden. Ratsukko tuntui kuitenkin olevan jo hyvää matkaa kohti kevään kisaratoja, tässä valmennuksessa saitte ainakin treenattua häiriötekijöiden läpi työskentelyä.

Louna Railakka - Armi (VaB)
Armi oli ehdottomasti tämän ryhmän rauhallisin tapaus. Alkukeskustelun jälkeen saatiin hyvin esimerkkien kautta hiottua apujen käyttöä ja etenkin istuntapainoitteiset siirtymiset tuntuivat tänään sujuvan erityisen hyvin. Istuntaan keskittyminen vei tältä erää ainakin huomiota käsien rentona pitämisestä, mutta säännöllisen muistuttelun kautta saatiin niistäkin tasaisemmat. Kokonaisuutena oli onnistunut valmennus ja Louna selkeästi itsekin tuntui tiedostavan oman ratsastuksensa heikot kohdat. Jatkossakin kannattaa kiinnittää huomiota näihin kohtiin itsenäisessäkin treenissä, niin vähitellen heikkoudet saadaan hiottua vahvuudeksi.

Ryhmä 2. 11:00-12:00
Lena Hjorth - Ginny (IntI)
Ginnyn tämän päivän valmennuksessa keskityttiin tällä kertaa enemmän ratsastajaan, kuin ratsuun tai sen liikkeisiin. Lenan kanssa käytiin läpi paljon tapoja rentoutua myös paineen alla, sillä ratsastajan rentous peilaa suoraan hevosen rentouteen. Ginny sai kehuja tänään elastisista liikkeistään ja siitä, että se jaksoi hyvin keskittyä vaikeisiinkin tehtäviin, kun ne tehtiin rauhassa, pohjatyönä huolellinen rentoutuminen ennen aloittamista. Jännitys nousi esille vain hyvin hetkittäin tänään ja selvästi oltiin siis oikeilla jäljillä treenin suhteen.

Amy Wilson - le Rêve Kilburn (GP)
Tämän päivän teemana oli selkeästi tammaseurasta häiriityneiden oriiden keskittymisharjoitukset. Kuten ensimmäisessäkin ryhmässä, tälläkin kertaa ryhmän ainoan orin mieli halusi keskittyä enemmän muihin hevosiin, kuin ratsastajaansa. Kärsivällisesti ja yhdenmukaisesti Amy sai kuitenkin Kirpun joka kerta takaisin pyydetyn tehtävän pariin ja joka kerralla siinä kului edellistä vähemmän aikaa. Isojenkin areenoiden hevoset kaipaavat joskus takaisin perusasioiden pariin ja tällä kertaa ainakin tuntui helpottavan selkeiden rajojen asettaminen ja johdonmukaisten harjoitteiden tekeminen. Loppua kohden Kirppu näytti ainakin hyvin tyytyväiseltä ja henkisesti läsnäolevalta.

Ieva Kalniņa - Anasztasz Prime (PSG)
Zanan kanssa keskityttiin tekemään pyyntöjen mukaisesti kokoamisharjoituksia laukassa. Ievalla oli selvästi oikea suunta harjoitteiden tekemiseen, mutta viimeistelyn kannalta tärkeitä osia käytiin vähän syvällisemmin läpi tämän päivän valmennuksessa. Zana tuntui hyvin saavan piruetin ideasta kiinni ja ihan loppuun saatiin jo yksi likimain täydellinen piruetti suoritettua. Muistutuksena vielä, että tämän tason kokoaminen on hevoselle hyvin rankkaa ja sitä kannattaa jatkossakin treenata lyhyissä pätkissä ja keskittää loppuaika treenistä muihin asioihin. Hyvää suorittamista tältä päivältä.

Ryhmä 3. 12:30-13:30
Siri Helander - Siquirres (VaA)
Sirin ja Queenien valmennus oli tältä päivältä suunniteltu tukemaan ratsukon yhteistyötä helppojen tehtävien kautta. Jokaisen onnistuneen helpomman tehtävän jälkeen tehtiin myös yksi vaativampi tehtävä ja purettiin se tarvittaessa pienempiin osiin jotta sekä hevonen, että ratsastaja pääsivät kokemaan miltä onnistuminen vaikeissakin suorituksissa tuntui. Queenie tuntui tänään olevan hyvin yhteistyöhaluinen ja erityisesti avotaivutukset ravissa olivat tämän päivän hitti.

Petra Lukkari - Hestia de Sailchuach (VaA)
Petra ja Hestia saivat keskittyä tänään erityisen tarkasti siirtymisiin ja siihen, että tamma alkoi kuunnella enemmän istunta- kuin pohjeapuja. Onnistuneilla siirtymisillä saatiin lisättyä sopivasti toivottua herkkyyttä ja samalla hidastettua aina vauhtia, kun Hestia tuntui keräävän kierroksia. Valmentajan epäily kohdistuu siihen, että Hestia pyrkii tällä hetkellä korvaamaan voiman vauhdilla ja sinnikkäällä kuntotreenillä se alkaa malttamaan paremmin mielensä, kun se jaksaa kantaa itsensä paremmin. Tänään ratsukon esiintyminen näytti loppua kohden hyvältä ja askellajeista käynti oli valmennuksen aikana selvästi muita laadukkaampaa.

Nilla Tammipuro - Bearclaw (VaB)
Tämän ratsukon yhteistyö vaikutti alusta alkaen lähes saumattomalta ja tälle päivälle saatiinkin hyvin keskittyä toivottuun hienosäätöön. Oli kyse pienistä asioista, käden pienestä myötäämisestä, sopivasta paineella kannustamisesta oikeassa kohdassa ja vähitellen Bearclawin esiintymimispuoli alkoi olla aiempaakin innostuneempi. Ratsukon suorittamista oli ilo seurata ja Nilla ratsasti tänään kauniin eleettömästi. Etenkin laukkatyöskentely onnistui ja ravissa pientä tahdittamista lukuunottamatta alkoi olla kunnon flow päällä.

Sunnuntai 18.2. esteratsukot
Ryhmä 1. 10:00-11:00
Verneri Kaajapuro - Lazzo (100 cm)
“Se oli tänään melko… varovainen. Mutta toisaalta myös tarkka. Viimeiset hypyt olivat tänään ehdottomasti parhaat, mieti niitä. Nyt vain paljon rutiinia maltillisilla korkeuksilla, jotta löydätte yhteisen rytmin takaisin. Sehän hyppää selvästi mitä vain, jos ratsastaja vain pyytää. Hyvää duunia joka tapauksessa.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 90 cm

Lidia Railakka - Soma (60 cm)
“Sillä taisi tänään olla aika paljon kierroksia? Hyvin ratsastettu joka tapauksessa. Näiden nuorten kanssa on tärkeintä jättää hypyistä hyvä fiilis ja tänään taidettiin onnistua siinä. Keskity tuomaan se mahdollisimman suoraan esteille, mutta älä jätä käsijarrua pohjaan, jos se kiemurtelee. Pääasia, että sillä säilyy tuo tahtotila esteiden ylittämiseen.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 60 cm

Jannica Holmberg - Mehiläiskuningatar (100 cm)
“Otit hyvän työvoiton tänään. Jos se tuppaa jäämään lepsuksi, uskalla ottaa laukkaa eteen – se saa edetä reilustikin, kunhan tahdin määräät sinä. Sillä on kuitenkin hyvä laukka. Huolellisuutta lähestymisiin, koska sillä vaikuttaa olevan taipumusta tulla hieman pohjaan ja sitten homma menee kiipeämiseksi. Hypyt sarjalla olivat tänään parhaita, siinä pysyitte molemmat skarppeina.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 105 cm

Ryhmä 2. 11:00-12:00
Ava Pulkkanen - Zenzi (120cm)
“Tänään oli kokonaisuutena selkeästi aika vaikea päivä. Kun se käy noin kierroksilla, on tärkeää, että pysyt itse hiljaa. Rento käsi, pohje kiinni ja pidätteet keskivartalosta. Sen hyppytekniikka on kyllä parantunut ja se pysyy hyvin irti puomeista, mikä on positiivista. Tekniikkapainotteisemmat tehtävät tekevät sille hyvää, koska niissä se ei voi korjata virheitä vauhdilla ja joudut keskittymään siihen itsekin.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 125 cm

Silja Salokoski - Rio (110 cm)
“Siltä ei ainakaan puutu imua esteille. Hyvää työtä, vaikka välillä varmasti tuntuikin siltä, ettei se vastaa pidätteisiin lainkaan. Vauhti ei ole mustavalkoisesti huono asia, jos sen saa valjastettua ratsastajan käyttöön. Keskity sen kanssa laukkatyöskentelyssä esteillä ja sileällä siihen, että löydät istunnasta ne pisteet, joilla saat sen ottamaan takaosan kunnolla alle ja tulemaan siihen rytmiin, johon sen haluat. Sitä kautta myös hyppyjen tarkkuus paranee, eikä se nappaa puomeja yhtä herkästi mukaan.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 100 cm

Nilla Tammipuro - Nereus (120 cm)
“Siltä ei ainakaan puutu luonnetta. Jos se yrittää revitellä, pidä oma pää kylmänä ja ohjaa sen keskittyminen takaisin työskentelemiseen. Tämän päivän parasta antia olivat ehkä alun tekniikkatehtävät, kun kummankin keskittyminen oli vielä huipussaan. Rutiini tulee tekemisen kautta, tsemppiä treeneihin.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 115 cm

Ryhmä 3. 12:30-13:15
Nicole Beyeler - Evenstar Dimiat (120 cm)
“Vaikeuksien kautta voittoon, eikö? Alkuun vaikutti siltä, ettei tänään kannata tehdä mitään yli kavalettikorkeuden, mutta paransitte loppua kohti. Erityisesti se radanpätkä lopuksi oli sujuva ja jos saat vietyä sen draivin kisaradoille, tulee helposti tuplanollia. Kun se malttaa, tekniikka on mainio ja pystyt tekemään ratkaisut.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 110 cm

Alessia Bauwen - Blattrosette Z (130 cm)
“Sanoitko, että sillä on ollut taipumusta tahmeuteen? Tänään sitä ei ollut nähtävissä, ehkä vieras ympäristö toi vähän sähköä tekemiseen. Jos se jää hitaaksi, ole itse nopeampi. Ole huolellinen lähestymisissä, koska se ei ainakaan tänään ollut erityisen varovainen hyppääjä. Kannattaa ottaa tekniikkapainotteisempi treenikuuri ja keskittyä siihen, että se pysyy terävänä pienemmillä korkeuksilla – sitten viet sen myös suuremmille esteille.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 120 cm

Ryhmä 4. 13:30-14:30
Josefina Rosengård - Ugh Fine (140+ cm)
“Tuo viimeinen okseri oli jo esteen kokoinen. Hienoa työtä, oli ilo katsoa noin hyvällä työmotivaatiolla hommia tekevää ratsukkoa. Sillä riittää kyllä kapasiteettia, joten nyt kannattaa varmistua siitä, että saat itsekin rutiinia isommilta esteiltä. Muista varmistaa, ettei laukan rytmi kärsi kaarteissa, mikä johti tänäänkin siihen yhteen stipluun.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 150 cm

Milla-Riina Arokoski - Capricciosa (130-140 cm)
“Parhaimmillaan se on tarkka hyppääjä, mutta selvästi myös äärimmäisen tarkka ratsastajan avuista. Se on hyvä, kun saat lisää rutiinia näille korkeuksille – sillä on nimittäin mahdollista ratsastaa nopeitakin uusintoja. Siistiä ratsastusta joka tapauksessa, muista vain pitää pohje kiinni lähestymisissä, ettei rytmi pääse katoamaan edes hetkellisesti.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 140 cm

Anniina Paju - Cremeschnitte (150 cm)
“Tasaista duunia kautta linjan. Se oli välillä jopa hieman flegmaattinen, mikä voi radalla tarkoittaa puomia pienestäkin virheestä. Huolehdi, että saat sen ensimmäisistä hypyistä lähtien freshin tuntuiseksi ja että sinulla on joka hetki tunne, että tiedät, mitä satulan alla tapahtuu. Peruspalikat teillä on joka tapauksessa kohdallaan, nämä ovat enää vain hienosäätöä.”
⮕ Korkein valmennuksessa hypätty estekorkeus: 150 cm

Ilmottautuminen alle 13.2. mennessä
Koulu-/estevalmennus
Ratsastajan koko nimi + mahdollinen linkki profiiliin (ei koske tallin omaa väkeä)
Hevosen nimi + linkki
Ratsukon taso
Lyhyt kuvaus ratsukon yhteisestä urasta ja esimerkki haasteista tai asioista joihin haluaa keskittyä tässä valmennuksessa.

Valmennuksesta saa piirtää/kirjoittaa vapaaehtoisen tuotoksen, jonka voi postata/linkittää alle.
#merikantovalmentaa


Viimeinen muokkaaja, Heidi M. pvm 17.02.24 22:03, muokattu 2 kertaa

_________________
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi M.
Heidi M.
Kaajapurolainen

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 1095

https://teepa.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Lena H. 02.02.24 10:50

Kouluvalmennus
Lena Hjorth
Ginny
Int I

Lena ja Ginny ovat valmentautuneet ahkerasti viimeisen vuoden ja nostaneet tasoaan huimasti. Ginny suorittaa teknisesti asiat erinomaisesti, mutta usein jännittyy jonka seurauksena liikkeiden laatu kärsii. Ginnyn jännittyessä myös ratsastaja usein jännittyy, joten kaipaisimme työkaluja rentouden löytämiseen kummallekin.


Viimeinen muokkaaja, Lena H. pvm 02.02.24 13:59, muokattu 1 kertaa
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 44
Viestien lukumäärä : 19

https://ladybugvrt.wixsite.com/guinevere

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Verneri K. 02.02.24 12:02

Estevalmennus
Verneri Kaajapuro
Lazzo, http://sokka.altervista.org/purtsila/lazzo.html
Tässä valmennuksessa 100 cm

Verneri on ollut ratsastusonnettomuuden takia pitkällä sairaslomalla, ja tehnyt hitaasti paluuta satulaan viimeisen puolen vuoden aikana. Estekorkeudet ovat pysyneet maltillisena, eikä nytkään toive ole hypätä korkeutta, vaan hakea italialaisen orin kanssa rytmiä ja rutiinia takaisin tekemiseen (ehkä vähän myös uskallusta). Lazzo on ollut Vernerin sairasloman aikana maltillisella liikunnalla, jolloin sen kanssa on keskitytty vain peruskunnon ylläpitämiseen, ja nyt miehen palattua kuvioihin tietenkin sen kasvattamiseen.

_________________
And if you're a mess, God knows what that makes me.
KAAJAPUROJEN TALLI, LOVE, LAZZO & SALSA
Verneri K.
Verneri K.
Kaajapurojen tallin omistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 123

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Louna R. 02.02.24 13:32

Kouluvalmennus
Louna Railakka
Armi, https://auburnestate.altervista.org/armi.html
VaB

(Pliis, Amanda älä nirhaa t. Louna) Viime vuoden ahkera valmentautuminen on tuottanut tulosta ja nykyään Louna voi kutsua itseään ylpeästi vaativan been ratsastajaksi, eikä ratsukon työskentely muistuta enää aivan niin sähläystä kuin alkuaikoina. Haasteena on ollut lähinnä Lounan käden rentouttaminen ja riittävä istunnan ja jalankäyttö. Nyt Armi jää helposti kilttinä hevosena liitelemään paikalleen, kun ratsastaja ei osaa rentoutua edelleenkään tarpeeksi.
Louna R.
Louna R.
Hevosenhoitaja

Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 25

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Lidia R. 02.02.24 13:50

Estevalmennus
Lidia Railakka
Soma, https://kelme.altervista.org/hepat/soma.html
~60cm

Vasta viime kesänä sisäänratsastettu Soma on edennyt huimia harppauksia ratsu-urallaan ja ensimmäisiä esteitäkin on pikkuhiljaa otettu mukaan. Esteälyä tammalta löytyy roimasti, mutta jännittyessään tamma esittelee melkoisia pupuloikkia tai vaihtoehtoisesti vetää liinat kiinni. Lidia kaipaisi kovasti työkaluja herkän tammansa ratsastukseen ilman turhaa prässäämistä.
Lidia R.
Lidia R.
Hevosenomistaja

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 28

http://kelme.altervista.org/hepat/mara.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Silja S. 02.02.24 16:10

Estevalmennus
Silja Salokoski
Rio
110cm
Useampi yhteinen vuosi takana, mutta edelleen yhteistyö hieman takkuaa. Energisen orin kanssa eniten vaikeuksia tuottaa vauhdin säätely ja hallitut lähestymiset.
Silja S.
Silja S.
Vierailija

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Jusu R. 11.02.24 15:54

Estevalmennus
Josefina Rosengård
Piki, http://lauantaimaalari.net/y/piki
140 cm ->
Jusu on (omaksi yllätyksekseen) suunnitellut tulevalle kaudelle luokkanostoa Pikin kanssa. 140-radat sujuvat kisoissa ja eka 145 cm Merri Jumping Tourilla poiki sijoituksen. Vankasta pohjasta huolimatta Jusua jännittää, osaako hän viedä Pikin isompiin luokkiin vai tuleeko siitä katastrofi. Tavoite on rakentaa varmuutta ja luottamusta, jotta paniikkiepäröinniltä ja sitä seuraavilta huonoilta ratsastuksellisilta ratkaisuilta vältytään.

_________________
Tigraine
Ugh Fine
Jusu R.
Jusu R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 1266

https://www.instagram.com/jusurosen/ http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Inna P. 11.02.24 16:14

Kouluvalmennus
Siri Helander
Queenie, http://valhekuva.net/a/siquirres.php

Mitenkään suuria tähtiä tavoittelematon Siri kaipaa enemmän varmuutta kisatilanteisiin tammansa kanssa. Pari aktiivista kisavuotta on ollut, noh, ei niin mairittelevia. Elikkäs pitäisi varmaan opetella ratsastamaan ja hakemaan varmuutta vaativa A:n juttuihin.

_________________
Banana Mania / Cadnip / Roibrant Cadbury
Inna P.
Inna P.
Kaajapurolainen

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 425

http://valhekuva.net/muut/bansku.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Amy 11.02.24 16:29

Kouluvalmennus
Amy Wilson
Kirppu, https://harmonyhorses.altervista.org/h/le-reve-kilburn.php
Grand Prix
Ratsukolla on takanaan jo loppusuoralla oleva kilpailu-ura Grand Prix -tasolta. Kirpun kanssa haasteena on orin rauhallisena pitäminen sekä keskittymisen ohjaaminen asiaan.
Anonymous
Amy
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  10531 11.02.24 16:56

Kouluvalmennus
Ieva Kalniņa
Anasztasz Prime (https://pullatiikeri.net/p/prime/anasztasz.php)
Prix St. Georges
Tammalla vaikuttaisi olevan rahkeita intermediate-tason luokkiin, mutta ennen luokkanousua vaadittaisiin vielä pientä hienosäätöä etenkin laukkapiruetteihin, joissa on haasteita saada pidettyä hevonen kunnolla kääntöpisteen päällä.

Estevalmennus
Nicole Beyeler
Evenstar Dimiat (https://pullatiikeri.net/p/prime/dimiat.php)
120 cm
Nuorehko ori, jonka kanssa kehitytään kovaa vauhtia. Ori tulee esteille usein turhankin vauhdilla ja lähtee hyppyihin hätäisesti aivan liian kaukaa, vaativammissa luokissa onnistuakseen tarvittaisiin enemmän malttia.
Anonymous
10531
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Valmennukset

Viesti  Jannica 11.02.24 17:26

Kouluvalmennus
Jannica Holmberg + https://adinan.freeforums.net/thread/627/jannica
Caramel Rewa + https://adinanponitila.altervista.org/Caramel.html
helppo A
Yhteistä kisauraa takana noin viisi vuotta. Caramel on ollut tauolla, jonka vuoksi tarkoituksena perustreenin kertaus ja takaisin kisakentille paluu kevään mittaan. Ori on yhteistyöhaluinen, mutta sen keskittyminen ajoittain vaatii keskittymistä enemmän myös ratsastajalta.

Estevalmennus
Jannica Holmberg + https://adinan.freeforums.net/thread/627/jannica
Mehiläiskuningatar + https://adinanponitila.altervista.org/tammat/Metta.html
100cm
Metan kanssa takana muutama vuosi yhteistä treeniä. Suurin ongelma välillä liiankin rento meno, joten kaipailisimme valmennukselta vinkkejä, miten saada tammaa hyvin hereille alkuverkoissa ja verryttelyhypyissä sekä sitten isompiin tehtäviin siirryttäessä.
Anonymous
Jannica
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Milla-Riina A. 11.02.24 21:52

Estevalmennus
Milla-Riina Arokoski + https://seppele.proboards.com/thread/3311/milla-riinan-kaappi
Capricciosa + http://viherlaakso.arkku.net/isa
130-140cm
Riinis on loppuvuodesta aloittanut Isan kanssa valmentautumisen 140cm tasolla ja ensimmäiset kisatkin on ratsastettu uudella korkeudella. Ratsukko on viime vuonna tasaisesti parantanut suorituksiaan, mutta kaipaa vielä kovasti varmuutta, vakautta, rytmiä ja rutiinia tekemiseen.

***

Valmennuksen kuittaus
Anonymous
Milla-Riina A.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Petra L. 12.02.24 7:20

Kouluvalmennus
Petra Lukkari
Hestia de Sailchuach + https://premlin.altervista.org/hestia-de-sailchuach/
VaA
Mammaloman jälkeen Hestialla on vähän vielä taipuisuus ja herkkyys hakoteillä - se on viime aikoina kisoissa ollut turhankin eteenpäinpyrkivä ja aiempi (liiallinenkin) herkkyys on kadonnut totaalisesti. Valmennuksessa siis toivon mukaan treenattaisiin apujen kuuntelua ja hidastettaisiin tahtia.
Petra L.
Petra L.
Hevosenomistaja

Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 29

https://premlin.altervista.org/hestia-de-sailchuach/

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Anniina Paju 12.02.24 10:35

Estevalmennus
Anniina Paju + https://seljanniemi.webnode.fi/esittely/, sivun alareuna
Cremeschnitte + https://seljanniemi.webnode.fi/cremeschnitte/
150cm

Anniina ja Gitte ovatkin jo aloitelleet kisauraansa, ja toiveissa olisi vielä viilata yhteistyötä valmennuksessa. Nuori, kaunis tamma, jolla on taitoa ja ennenkaikkea intoa puuhaan, joka välillä aiheuttaa omia hankaluuksiaan radoilla.
Anonymous
Anniina Paju
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Nilla 12.02.24 10:52

Kouluvalmennus
Nilla Tammipuro
Bearclaw + https://teasdaleponies.weebly.com/bearclaw.html
vaativa B
Kilpauransa lopettanut, laatuarvosteluihin valmistautuva Bearclaw kaipaisi hienosäätöä kuskinsa kanssa, jotta osaa esiintyä parhaimmillaan pääpäivänänsä.

Estevalmennus
Nilla Tammipuro
Nereus + https://teasdaleponies.weebly.com/nereus.html
120 cm
Kiivasluontoinen Nereus on uusi kaveri Nillan esteponilaumassa; ratsukko kaipaisi apua tiimiytymisessä ja toistensa ymmärtämisessä. Kuuma poni ja nopea, välillä helposti hermonsa menettävä ratsastaja ei välttämättä ole ainakaan yhteiselonsa alussa kaikista helpoin parivaljakko...
Anonymous
Nilla
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Usva 12.02.24 15:49

Estevalmennus
Alessia Bauwen
Blattrosette Z + https://usvan.altervista.org/e/lara.html
130 cm
Yhtiestä matkaa ratsukolla on takana suhteellisen vähän. Valmennuksessa olisi toiveena keskittyä saamaan enemmän tuntumaa tekemiseen ja tasaisuutta radoille. Aavistuksen tahmea hevonen kaipaisi myöskin lisää herkkyyttä.
Anonymous
Usva
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Lauri M. 12.02.24 19:38

Valmennusryhmät ovat täynnä ja esteille tehtiin tilaa parille extraratsukolle, jotta kaikki ilmoittautuneet pääsivät mukaan. Samalla julkaistiin päivän aikataulut, jotka löytyvät aloitusviestistä.

_________________
Kenttä- ja esteratsastaja sekä -valmentaja (esittely)
Kisaratsut Vargaz, Livin' Las Vegaz,  Garnet & Jinxi
Lauri M.
Lauri M.
Valmentaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 35
Viestien lukumäärä : 576

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Heidi M. 17.02.24 22:06

Kommentit tulleet!

Kiitos kaikille valmennettaville, muistakaa käydä nauttimassa kahvion antimista ja jääkää toki seuraamaan muiden suorituksia.

_________________
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi M.
Heidi M.
Kaajapurolainen

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 1095

https://teepa.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Jusu R. 25.02.24 14:46


_________________
Tigraine
Ugh Fine
Jusu R.
Jusu R.
Entinen tallilainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 1266

https://www.instagram.com/jusurosen/ http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Sarah R., Lauri M. and Lidia R. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu Empty Vs: Merikanto&Merikanto valmennusviikonloppu

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa