Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruunaankosken kilpailut 2019

Siirry alas

Ruunaankosken kilpailut 2019 Empty Ruunaankosken kilpailut 2019

Viesti  Robert H. 30.10.19 18:09

Tervetuloa Ruunaankosken tilalle!
Tämä kuvitteellinen hevoskeskus palvelee sinua Etelä-Suomen sydämessä - ajomatkaa Liekkijärveltä on vaivaiset puolitoista tuntia suuntaansa. Tilalla on kaikki mukavuudet ja lajinharrastusmahdollisuudet. Ruunaankosken tila on ehdottoman realistinen! Kilpailut ja tapahtumat mukailevat todellisuutta. Tarinaharrastajille tarjotaan tarinoinnin tueksi mm. kilpailijatiedote aikatauluineen aina kilpailuissa.


Sarjakilpailut
Jännittääkö vielä suuriin kekkereihin kuten Power Jumpiin osallistuminen? Kaipaatko pienemmän tason kilpailuita? Haluatko totuttaa ratsukkoasi sarjakilpailujen makuun? Ruunaa on ollut jo vuosikymmenet koti kuvitteelliselle ratsastusseuralle nimeltään Ruunaan Urheiluratsastajat eli RuUR. RuUR on järjestänyt ensin seuransisäisinä sarjakilpailuina Ruunaan Maljan ja Ruunaan Silinterin, sekä myöhemmin Silinterin yhteyteen lisätty amatöörikilpailu Ruunaan Kypärä.

Ruunaankosken kilpailut 2019 WaaC65O
Historian havinaa Ruunaankosken tilan arkistoista: vuonna 2001 sai alkunsa humoristisesti Ruunaan Silinteriksi nimetty sarjakilpailu, jossa ratsukot kilpailut Prix St Georges -tasolla hallikaudella. Myöhemmin, vuonna 2014 haluttiin avata kilpailut myös amatööriratsukoille ja mukaan tuli pienempi sarja, Ruunaan Kypärä, joka käydään vaativa B -tasolla. Ja tänä vuonna mokomat mittelöt on avattu myös ulkopuolisille ratsukoille! Ensimmäiset osakilpailut on jo käyty, mutta pisteitä jaetaan avokätisesti ja kärkikahinoihin pääsee nopeasti jos on tahtotilaa!! Kyseessä on villit kouluratsastuskilpailut. Sarjakilpailu on hallikauden aikana käytävä kilpailu, ja joka kuukausi on yksi osakilpailu, sarjan huipentuessa finaaliin maaliskuun päätteeksi. Kaikki osakilpailut ja finaali käydään Ruunaankosken tilalla. Kilpailijoilla on osakilpailujen ja finaalin ajan mahdollisuus majoittua hevosineen tilalla.
Lue lisää sarjakilpailusta: http://karmes.net/ruunaa/k-silinteri.html

Ruunaankosken kilpailut 2019 Xn0Cn3m
Kylän nimeä kantava kilpailu on saanut alkunsa jo 80-luvulla, jolloin kilpailu oli enemmän leikkimielinen ja paikallisten ratsastajien kesken käytävä kilpailu. 2010-luvulla esteratsastuskilpailuja haettiin 3-tasoisiksi ja markkinoitiin myös Ruunaan ulkopuolisille ratsukoille. Hiljalleen kilpailun maine on noussut, ja etenkin kesäkauden ulkokilpailut ja joulukuussa käytävä hallifinaali ovat keränneet kiitettävästi osallistujia. Kyseessä on ulkokauden starttaava sarjakilpailu, joka käydään pitkin kesää Ruunaankosken derbykentällä, ja se huipentuu suureen finaaliin kauden päätteeksi.
Lue lisää sarjakilpailusta: http://karmes.net/ruunaa/k-malja.html

Vuoden 2019 kilpailut
2.-3.11. Ruunaan Silinteri & Kypärä, toinen osakilpailu
9.-10.11. 3-tason esteratsastuskilpailut
17.11. 2-tason kouluratsastuskilpailut
30.11. 2-tason esteratsastuskilpailut
14.-15.12. Ruunaan Silinteri & Kypärä, kolmas osakilpailu
22.12. 2-tason kouluratsastuskilpailut
29.12. 2-tason esteratsastuskilpailut
Löydät kilpailukutsut täältä: http://karmes.net/ruunaa/k-kisat.html

Ruunaankosken tila toivottaa kaikki tallilaiset tervetulleeksi kilpailemaan <3 Myös ratsastuskoulutasoisille löytyy luokkia.

_________________
Robert // Harry // tilannetopic
Robert H.
Robert H.
Kaajapurolainen

Avatar © : speep
Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 185

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa