Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emili Meier | Chantelle du Wyonnin omistaja

Siirry alas

Emili Meier | Chantelle du Wyonnin omistaja Empty Emili Meier | Chantelle du Wyonnin omistaja

Viesti kirjoittaja Emili M. lähetetty 08.02.19 19:20

Emili Olivia Meier


» 18-vuotias (s. 18.12.2000) lukiolainen
» omistaa ratsuponitamman Chantelle du Wyonn


Emili on niitä tyttöjä, joista ei varmasti olisi tullut ratsastaja ilman vanhempiaan. Se olisi mieluummin ollut vaikka yleisurheilija, vaan eipä käynyt. ”Hevosihmiseksi” sitä ei siis oikein voi kuvailla. Emili tulee tallille, suorittaa ja sitten lähtee tallilta. Ei voi sanoa sen inhoavan koko touhua – se ei vain oikein koskaan ole saanut sytytettyä lajia kohtaan sellaista palavaa intohimoa, joka suurimmalta osalta ratsastuksen harrastajista löytyy. Välillä turhauttaa: kun tarpoo poni-isin tahdosta mutaisessa tarhassa metsästämässä riehuvaa otusta kiinni, varmasti kuka tahansa toivoisi olevansa muualla.

Emili on enemmän kuuntelija kuin höpöttäjä. Jännittää vähän sosiaalisia tilanteita, ja hämmentyy, jos joku kysyy mielipidettä johonkin, mikä kuitenkin purkautuu yleensä hallitsemattomana puhetulvana. Emili on tekemisissään pikkutarkka ja helposti stressaava, eikä oikein osaa rentoutua kunnolla. Punastuu helposti eikä osaa sanoa ”ei” – tai ainakin jahkailee sitä niin pitkälle, että ollaan jo ongelmissa. Huono riitelemään ja aika herkkis: siksi mielellään välttelee konflikteja viimeiseen asti.

Koko elämänsä isänsä asettamassa valokeilassa kasvanut tyttö on huomattavasti vanhempiaan vaatimattomampi tapaus, mutta pyrkii silti olemaan vanhemmilleen mieliksi. Kaikesta huolimatta mentaliteetti kaikkeen tekemiseen on selvä: jos jotain tehdään, se tehdään kunnolla. Päämäärätön alisuorittaja Emili ei siis ole, ja se taitaakin olla hänen ehdoton vahvuutensa myös ratsastajana.

Ratsastanut se on koko ikänsä. Huippuratsastajia työkseen valmentava isä, Simon Meier, nosti Emilin hevosen selkään jo ennen kuin tyttö osasi edes kävellä. Emili yritti kiivetä alas, mutta isä ei antanut, eikä ole antanut vielä tähänkään päivään mennessä. Emili on kilpaillut elämänsä aikana neljällä ponilla estepainotteisesti sekä Suomessa että Euroopassa. On se ehtinyt käydä läpi maajoukkueleirejä ja ties mitä. Emili on hyvä ratsastaja, ja kaiken lisäksi vielä tietää sen, mutta silti ”se jokin” on aina puuttunut.


Ulkonäkö

160-senttinen kapea vartalo. Hoikka ruumiinrakenne, muodot kuin kellä tahansa pikkupojalla. Klassisen kauniit ja symmetriset kasvot, huolitellut kulmakarvat. Meikkaa kevyesti. Siniset, suurehkot silmät; vaaleat ja suorat hiukset puoleen selkään asti. Pitää hiuksiaan useimmiten viimeisen päälle huolitellulla poninhännällä. Molemmissa korvissa paikat kahdelle korulle, yleensä pitää niissä nappitimantteja.


Viimeinen muokkaaja, Emili M. pvm 26.03.19 19:27, muokattu 5 kertaa
Emili M.
Emili M.
Kaajapurolainen

Ikä : 19
Viestien lukumäärä : 19

Takaisin alkuun Siirry alas

Emili Meier | Chantelle du Wyonnin omistaja Empty Vs: Emili Meier | Chantelle du Wyonnin omistaja

Viesti kirjoittaja Emili M. lähetetty 06.03.19 19:48

ARKISTO 2019Kilpailut

16.2. - Winter Fair - 80cm - 11/24
16.2. - Winter Fair - 100cm - 17/23
6.3. - SIM Routine Trophy - 100cm - 43/50
9.3. - SIM Routine Trophy - 100cm - 41/46

Valmennukset

7.3. Lauri Merikannon estevalmennus Auburnissa

Roolipelit

14.3. Uusia naamoja, eikö ne ikinä lopu?, jossa Emili tapaa Auburnin tallimestari Jonathan R:n.
Emili M.
Emili M.
Kaajapurolainen

Ikä : 19
Viestien lukumäärä : 19

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa