Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miro Malmstén |

Siirry alas

Miro Malmstén |  Empty Miro Malmstén |

Viesti  Miro M. 04.12.18 10:03

Miro Johannes Malmstén
s. 10.02.2009, koululainen
Vaaleat kihartuvat ja erittäin kurittomat hiukset, siniset silmät.

Ala-asteikäinen pikkuriiviö, joka hurmaa sinisillä silmillään ja enkelinkiharoillaan paantuneimmankin lastenvihaajan -ja hetken kuluttua keppostelullaan palauttaa raivon kahta kauheampana. Miro on tottunut saamaan kaiken, mitä rahalla voi tarjota ja sen valitettavasti huomaa. Poika rakastaa ärsyttää ihmisiä, joita ei koe itselleen hyödylliseksi. Hän juoksuttaa häpeilemättä kaikkia, ketkä ovat hänen henkilökohtaisessa rankingissaan hänen alapuolellaan. Ystävilleen poika on kuitenkin lojaali. Miro ei ole tahallisesti ilkeä, vaan kuten jokainen muukin, hän on vain kokemuksiensa summa. Miro puhuu äidinkielenään suomea, erittäin hyvin ruotsia, tulee toimeen englannilla ja osaa saksan alkeet. Poika on koulussa ysin oppilas, vaikka koulu ei suuremmin kiinnostakaan.

Tarvittaessa poika on salonkikelpoinen ja etiketin erittäin taitavasti omaksunut yksilö. Miron rakkain harrastus on ratsastus, jossa hän tähtää huipulle. Hyvät eväät tähän kieltämättä onkin, famu ja fafa ovat syytäneet pojan harrastukseen hervottoman paljon rahaa ponien, karsinapaikkojen, valmentajien ja muun oheissälän muodossa. Miro omistaa voikon Welsh A -tamman Mymmelin, joka majailee Hallavassa. Ratsastuksen lisäksi Miro harrastaa klassista pianonsoittoa ja soittaa mielellään aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus.

Miro on asunut lähes koko lapsuutensa kahdestaan isänsä Kristianin kanssa. Miron äiti ei ole kuvioissa, hän on huippuratsastaja ja sai pojan 17-vuotiaana. Miro tiedä äidistään mitään muuta, eikä senkummempaa kiinnostusta asiaan ole vielä ilmennyt. Perheeseen kuuluu läheisesti myös Uppsalassa asuva famu ja fafa. Camilla Malmstén eli famu toimii lastenlääkärinä ja Klaus Malmstén, fafa pyörittää omaa lakifirmaa. Kumpikin pyörii tiiviisti seurapiirikarkeloissa ja Camilla on tunnettu häikäilemättömyysestään. Ainoalta lapsenlapseltaan hän ei kuitenkaan ikinä kieltäisi mitään. Isovanhemmat suunnittelevat "sosiaalista itsemurhaa" eli muuttamista Suomeen lähemmäs Miroa. Adelina van Leeuwen on Miron isän serkku.
Miro M.
Miro M.
Tallin ulkopuolinen

Viestien lukumäärä : 13

Takaisin alkuun Siirry alas

Miro Malmstén |  Empty Vs: Miro Malmstén |

Viesti  Miro M. 04.12.18 10:44

A R K I S T O - 2 0 1 9

Roolipelit
26.01.2019 - Satunnaishäiriköintiä (Vivienne B.)


2 0 1 8:


Viimeinen muokkaaja, Miro M. pvm 23.01.19 4:39, muokattu 2 kertaa
Miro M.
Miro M.
Tallin ulkopuolinen

Viestien lukumäärä : 13

Takaisin alkuun Siirry alas

Miro Malmstén |  Empty Vs: Miro Malmstén |

Viesti  Miro M. 04.12.18 15:46

V A R U S T E K A A P P I

Ylärivissä vasemmalta lähtien: Varusteet esteille, kouluun, maastoon (myös Airnest liivi) ja kilpailuvarusteet.
Alarivi: Pitkähiainen, lyhythiainen, villaneule, tallikengät ja fleecehanskat. Sadekamppeet, sukkia, tweedtakkeja, heijastinliivi, ratsastusliivi, toppatakki ja -ratsastushousut.

Miro Malmstén |  Mirbsvaruste
Mestyn Varuste, Hembsbury Saddlery, Takakujan Tallipuoti ja Equestrian PRO.
Osa varusteista itse piirrettyjä.
Miro M.
Miro M.
Tallin ulkopuolinen

Viestien lukumäärä : 13

Takaisin alkuun Siirry alas

Miro Malmstén |  Empty Vs: Miro Malmstén |

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa