Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joel Linnanmäki | Tallityöntekijä

Siirry alas

Joel Linnanmäki | Tallityöntekijä Empty Joel Linnanmäki | Tallityöntekijä

Viesti kirjoittaja Joel L. lähetetty 05.04.18 0:30

Joel Linnanmäki

Ikä 21 vuotta (synt. 13. kesäkuuta 1996)
Pituus 185cm, tummanruskeat hiukset ja silmien väri sininen
Osa-aikainen tallityöntekijä

Johannes Noel Linnanmäki on Linnanmäkien kaksosten epämiellyttävä puolisko. Joel ei pahemmin nauti vieraiden ihmisisten tapaamisesta tai sosiaalisista tilanteista, saatika sitten uteliaista ihmisistä ja pitää omasta yksityisyydestään tiukasti kiinni. Hänellä ei ole tapana huudella omia asioitaan muiden tietoon tai pahemmin kysellä muiden kuulumisiakaan. Joelin ensivaikutelma onkin usein tyly ja kylmä, jota ei auta sinisten silmien pistävä katse.

Joel ei kuitenkaan ole huumorintajuton ihminen ja osaa olla lämmin (tai no, ei liioitella, ehkä mukava) ystävilleen. Halutessaan hän osaa olla pelottavakin sulava, mutta ei esitä sitä puoltaan kovin helposti. Vähäpuheinen mies on sisimmiltään elämänhaluinen nuori, joka pitää haasteista ja tavoitteista elämässään. Joel lukee ihmisiä omalla tavallaan: hieman pessimistisesti ja pahinta odottaen, mutta introvertin luonteen huomioonottaen varsin hyvin.

Välinpitämättömästä ulkokuorestaan huolimatta Joel on periksiantamaton ihminen, joka ei tee asioita vaan puoliksi. Perfektionismin rajoja hipova asenne suuntaa kaiken tekemisen kohti täydellisyyttä eikä vähempään tyydytä. Intohimon ansainneille asioille Joelilla riittääkin sydäntä loppuun asti. Hänellä onkin takanaan menestynyt menneisyys: peruskoulu suoritettiin kiitettävin arvosanoin, joiden kautta siirryttiin arvostettuun urheilulukioon. Hyvätuloiset, korkealle koulutetut vanhemmat kannustivat (tai painostivat) aina eteenpäin. Jääkiekossa teini-ikäinen Joel kehittyi nopeasti ja suuntasi tarmonsa siihen koulun lisäksi: kyllähän pojasta ennustettiin seuraavaa Selännettä ja valittiin junnujen maajoukkueeseenkin. Sitten se kaikki katkesi yhtä nopeasti kuin saksilla leikaten, ennen ensimmäistä edustuspeliä leijonapaidassa. Sen jälkeen ei lätkälupauksesta enää kuultukaan.

Joku voisi kuitenkin sanoa, että siitä Joelin todellinen tarina vasta alkoi. Helmikuussa 2014 syntyi maailmaan ihme, joka sai nimekseen Aada ja jonka vuoksi Joel oli valmis jättämään vaikka kymmenen lätkäuraa. Entinen tähtipelaaja löysi pian itsensä alaikäisenä yksinhuoltajana, jonka elämä kääntyi varsin vikkelästi ympäri. Lukion jälkeen vanhaa elämää paettiin Helsinkiin, josta etsittiin sitten sitä omaa itseään lapsi kainalossa. Se johti opiskelemaan ravintolakokiksi oppisopimuksella. Kaksi vuotta Helsingissä asuttuaan muutti Joel kuitenkin takaisin kotikuntaansa Liekkijärven kupeeseen, pitääkseen tyttärensä sukunsa lähettyvillä.

Ai miten Aadan äiti? Sitä harva tietää.

Ulkonäöltään Joel on tavallaan aika tyypillinen, vaikkakin pitkä. Kunnosta huolehtiminen on jäänyt osaksi arkea aktiivisen urheilutaustan takia, vaikkei ehkä olekaan niin rotevassa kunnossa kuin pelatessaan. Miehellä on vahvat kasvonpiirteet: kulmikas leukaluu, varsin korkeat poskipäät sekä muutamista murtumista hieman vinoksi vääntynyt nenä sekä jo mainitut pistävän siniset silmät. Joelilla on myös lukemattomia tatuointeja, jotka alkavat heti kaulasta.

Ratsastushistoria Joelilla on sekamelskainen: penskana poika aloitti sisarensa kanssa samaan aikaan harrastuksena, joka jatkui aina 14-vuotiaaksi asti. Niihin vuosiin kuului ponivuosia esteratsastuksen ja kilpailemisen parissa hyvän ratsastuskoulun poneilla, kunnes toinen harrastus vei kokonaan mukanaan. Siskon jatkaessa antaumuksella ei Joel kuitenkaan koskaan täysin vierottunut ja lopulta palatessaan vuonna 2016 Helsingin seikkailultaan huomasi hän istuvansa yhä useammin ja useammin satulaan. Mikaelan Lusmu-ori auttoi kiinnostuksen syttymään ja syksyllä 2017 alkoi vuokrassuhde Lynn Susinevan Sheila-tamman kanssa. Mielessä kolkuttavat jo toiveet tulevista kenttäradoista, koska maastoesteille Joel ehti jo myydä sielunsa.

_________________
there are two types of people in this world,
those who like me, and those who can go to hell
avatar
Joel L.
Entinen tallilainen

Ikä : 24
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Joel Linnanmäki | Tallityöntekijä Empty Vs: Joel Linnanmäki | Tallityöntekijä

Viesti kirjoittaja Joel L. lähetetty 05.04.18 21:13

JOELIN TARINA

29.3.2018 Prologi
30.3.2018 Survivors Guide 101 roolipeli w/ Jonathan

_________________
there are two types of people in this world,
those who like me, and those who can go to hell
avatar
Joel L.
Entinen tallilainen

Ikä : 24
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa