Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kevätpäiväntasaus, Kalla CUP:n 1. osakilpailu

Siirry alas

Kevätpäiväntasaus, Kalla CUP:n 1. osakilpailu Empty Kevätpäiväntasaus, Kalla CUP:n 1. osakilpailu

Viesti  Isabella S. 10.03.20 23:31

🌿  Kevätpäiväntasaus  🌿
(Kalla CUP:n 1. osakilpailu)
#kevatpaivantasaus

Huomaathan, että otsikko on linkki foorumin ulkopuoliseen kutsuun.

Aikataulu:

Kenttäratsastus 20.–22.3.
VIP 19.3.
Esteratsastus 27.3.
Kouluratsastus 28.3.
VIP 26.3.
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Kevätpäiväntasaus, Kalla CUP:n 1. osakilpailu Empty Kenttäratsastus - ennen lopullisia tuloksia

Viesti  Isabella S. 22.03.20 12:16

Lauantai 21.3.2020: Kenttäratsastus

"Eilisen koulukokeissa nähtiin pääosin hyviä suorituksia. Tulokasluokassa kokeneet kenttäratsastajat Berg ja Sherman ottivat kovan johdon nuorilla hevosillaan, kun taas keskimmäisistä sijoista käytiin kova kamppailu varsin tasaisin prosentein. Maastokokeen jälkeen konkariratsastajien asemat putosivat kuitenkin, kun kaikkien hämmästykseksi tulokkaiden hallimaastoesteitä dominoivatkin suomenhevoset. Lopputulemana Ihantoja ja Autio mahtavat kamppailla luokkavoitosta keskenään: vain täydellisen huono rataestesuoritus sekä kallalaiskasvatin nollarata voisivat nostaa Bergin ensimmäiselle sijalle.

Helpossa luokassa nähtiin kirjaimellisesti helppoa suorittamista Schepperin voitettua kouluosuuden äärimmäisen tyylikkäästi ratsastetulla ohjelmalla. Maastokokeessa menestys jatkui, ja luokkavoitto vaikuttaa varsin todennäköiseltä. Maastokokeessa hurjan hyvät radat ratsastaneet Niemenpää ja Aro, molemmat tuttuja miehiä Cupissa, uhkaavat kuitenkin kärkipaikkaa ja vähintäänkin taistelevat sijoituksista. Keskivaiheilla on kuitenkin tiukkaa, eivätkä piste-erot ole huimia.

Kilpailuiden osallistujamäärältään pienimmässä luokassa, CIC1:ssä, voittaja on jo selvillä. Sare dominoi sekä koulu- että maasto-osuutta tehden koulussa kilpailun parhaat prosentit, ja ainoastaan hylkäys saattaisi suistaa hänet voitostaan. Vasta alkuvuodesta mammalomiltaan palannut täysiverinen näyttää olevan elämänsä kunnossa. Sareen selvästä voitosta huolimatta toisesta sijasta tullaan huomenna käymään ankara kamppailu. Sinisen ruusukkeen syrjässä roikkuvat Alsila, Honka ja Pohjanheimo.

CIC3-tasolla kilpailtavassa kenttämestaruusluokassa vilisee tuttuja nimiä. Muissakin luokissa vakuuttaneet Ihantoja ja Sherman ovat kärjessä kahden onnistuneen osakokeen jälkeen. Ihantojan ote kenttämestaruusnauhasta on kova, mutta mikäli ratsu väsymyksessään ottaa puomeja tai kieltäytyy, on seuraavilla vielä mahdollisuutensa. Toisesta ja kolmannesta sijasta käydään joka tapauksessa kova kamppailu: Shermania uhkaavat kartanon oma Sokka, tallinväelle tuttu Merikanto sekä komealla orilla kilpaileva Nevaoja. Sokka tosin kantaa sijoitusmahdollisuuksiensa lisäksi kyseenalaista kunniaa, tämä kun on törkeästi käyttäytyneen täysiverisensä kanssa varmasti luokan viimeinen."

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa