Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pihla Vihtanen | Innan ystävä

Siirry alas

Pihla Vihtanen | Innan ystävä Empty Pihla Vihtanen | Innan ystävä

Viesti  Pihla V. 30.01.19 9:28

Pihla Vihtanen
synt. 13.5.1991, 27-vuotias
172 cm pitkä, kouluratsastaja
ratsuttajana Kivitallilla
Pihla on hieman monimutkainen ihminen. Ei sinänsä luonteensa puolesta, joka on hyvinkin neutraali ja jopa hieman väritön. Vaan historiansa puolesta. Pihla on kotoisin Murronmaalta, jossa hänen varakas perheensä asui monta vuotta. Hän kävi Murronmaan lukiota, aloitti ratsastuksen jo viisivuotiaana ja oli snobi. Merkkivaatteet ja tietty neljän hengen tyttöporukka kulki naisen mukana aivan ala-asteelta lähtien. Puhumattakaan hienoista omista hevosista.

Ennen vanhaan Pihla saattoi kiroilla, koska se oli coolia ja katsoa hieman renttumaisia kanssakoululaisiaan pitkin nenänvarttaan. Peruskoulussa Pihlan keskiarvo oli 9.5, hän pärjäsi siis erinomaisesti. Sen ansiosta hän olikin luokkansa suosituimpia tyttöjä. Sama jatkui lukiossa sillä muutoksella, että kuvioihin astui ensimmäinen oikea poikaystävä.

Kolaroituaan rekan kanssa ja hevosten jäädessä sitä myöden historiaan, Pihlan persoona myös muuttui merkitsevästi. Hän ei enää kiroillut ja pelkäsi hyvin paljon autolla liikkumista, vaikka vanhemmat olivat ostaneet lohdutukseksi tuliterän Mercedeksen. Tunteitaan Pihla ei käy enää vihan kautta, vaan pelon. Mitä jos jotain tapahtuu kisamatkoilla? Pahimpia hetkiä on ollut oman tamman varsomiset.

Monen asian muututtua Pihla pitää yhä huolen, että kaikki materiaali on laadukasta. Omat vaatteet ovat yhä merkkivaatteita ja hevoselle valitaan ainoastaan laatutuotteita.

Pihla asuu neljänkymmenenkilometrin päässä Vänrikinmäeltä, jossa hänen hevosensa asuu ja hän itse toimii ratsuttajana. Ensin Pihla teki myös kiinteistönvälittäjän töitä, mutta syksyllä 2018 hän vietti kolme kuukautta Saksassa hevostilalla töissä. Nykyisin hän keskittyy täysin hevosiin ja veri vetää Pihlaa yhä ulkomaille kilpailemaan.

Hevoshistoriaa

Alkutaival:
Elämä unelmien hevosen kanssa:
Ja sen jälkeen:
Menneisyys kolkuttaa ja tulevaisuus rimputtaa:

Auburnissa
- 30.1.-5.2. huolehtii Banskun liikutuksesta Innan käydessä Ruotsissa
- 17.2. osallistuu Winter Fairiin Bamsella (heA)

Roolipelit:

_________________
Celestina / Daniel Susinevalla ratsuttajana
Pihla V.
Pihla V.
Vierailija

Avatar © : velma
Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 17

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa