Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jesse Kaajapuro | valokuvaaja-muusikko Sarajasta

Siirry alas

Jesse Kaajapuro | valokuvaaja-muusikko Sarajasta Empty Jesse Kaajapuro | valokuvaaja-muusikko Sarajasta

Viesti  Jesse K. 20.03.18 19:35

Ristimänimeltään Jesse Joonas Kaajapuro,
kutsutaan Jesseksi.

Syntynyt 13. lokakuuta 1993, täyttää pian 25-vuotta.
182 senttimetriä pitkä, vihreä silmäinen ja mustahiuksinen.

Verneri ja Janna Kaajapuron serkku,
asuu yksin rivitalo kaksiossa Sarajassa.

Luovuuden hulluudesta kärsivä Jesse on lahjakas monessa asiassa: musiikin säveltämisessä ja sanoittamisessa, sarkasmissa, valokuvaamisessa sekä ihmissuhteiden pilaamisessa. Vaikka Jessellä on taiteilijoille tyypillinen kyyninen elämänasenne, osaa mies pitää myös hauskaa. Huomiosta nauttiva mies on oman kaveriporukkansa viihdyttäjä ja narri. Stressin ja pahanolon hän nollaa joko alkoholilla tai kuntosalilla, jolloin adrenaliinin virratessa Jessen äkkipikaisuus tulee helposti esille. Miehellä on myös pakottava tarve olla aina oikeassa, eikä virheiden myöntäminen ole hänelle helppoa.

Musiikki on Jesselle kaikki kaikessa ja suurenosan vapaa-ajastaan hän käyttää kitaraansa soittaen. Ammatikseen valokuvaava Jesse innostuu kaikesta kauniista, etenkin vähäpukeisista naisista, ja kokeekin olevansa kutsumustyössään. Sarajassa asuva mies liikkuu valokuvauskeikoilla mustalla Subarulla, eikä ole kovin harvinainen näky Kallassakaan. Serkkujensa luona Jesse vierailee silloin tällöin, varsinkin nyt kun Verneri on palannut kotiin Lähi-idästä.

Jesse on syntynyt ja kasvanut Kytömäellä viettäen valitettavan tyypillisen lapsuuden riitelevässä perheessä. Vanhempien erottua Jessen ollessa kolmentoista, herkkäsieluinen poika meni pois tolaltaan ja alkoi kapinoida elämän epäreiluutta vastaan. Jesse hankkiutui teini-iässä moniin ongelmiin varasteltuaan, käytettyään alkoholia ja poltettuaan pilveä. Huoltajuus oli siirretty kokonaan uutta elämäänsä elävälle isälle, eikä Suomesta pois muuttanut äiti ollut paikalla tukemassa vaikeaa vaihetta läpikäyvää poikaansa.

Vuosien sekoilun jälkeen Jessen pahimmasta suosta nosti ylös Verneri, joka näki serkkunsa ahdingon. Vernerin kaunis tyttöystävä Isabella Sokka oli mukana patistelemassa miehen koulun kautta töihin: opiskeltuaan valokuvaajan ammattitutkinnon, Jesse perusti oman yrityksen ja muutti Kytömäeltä Sarajaan.
Jesse K.
Jesse K.
Tallin ulkopuolinen

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa