Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Janna Kaajapuro | tallinomistajien tytär

Siirry alas

Janna Kaajapuro | tallinomistajien tytär Empty Janna Kaajapuro | tallinomistajien tytär

Viesti  Janna K. 11.03.18 21:31

Ristimänimeltään Janna Katriina Kaajapuro,
kutsutaan ehdottomasti vain Jannaksi.

Syntynyt 17. heinäkuuta 2003, kohta siis aikuinen.
160 senttimetriä lyhyt, ruskea silmäinen ja mustahiuksinen.

Verneri Kaajapuron pikkusisko,
asuu vanhempiensa luona omakotitalossa Kallassa.

Janna omistaa kaksi hevosta: angloarabitamma Sharazanin sekä puoliverivarsa Vegan Pecan Pien (jonka isoveli tulevaisuudessa ratsuttaa). Ratsastustaidoiltaan varsin keskiverto, mutta nälkä kehittymiseen on suuri. Janna rakastaa esteratsastusta, mutta kokee kouluratsastuksen tuovan ratsastajan todelliset taidot esiin: siksi tyttö haluaa tulevaisuudessa kilpailla kenttäratsastuksessa.

Janna on ruumiinrakenteeltaan ikäisekseen muodokas, muttei missään tapauksessa lihava: hyvien geenien ansiosta kaikki ylimääräinen varastoituu tytöllä rintoihin ja takapuoleen. Muodista kiinnostuneella Jannalla on tyylikäs musta polkkatukka ja nenällään usein ohutsankaiset, pyöreän muotoiset imagolasit. Naisellisen hipsterin lempiväri on oranssi, ja Janna suosiikin sitä paljon rennossa vaatetuksessaan. Kirpparit ovat Jannan juttu, ja jopa tallivaatteet edustavat kuluneempaa sorttia kuin monella muulla hevostytöllä: kokonaisuus on kuitenkin aina tarkkaan harkittu ja omalla tavallaan kaunis.

Luonteeltaan Janna on puhelias ekstrovertti, joka hakeutuu aina isoihin porukoihin ja toimii ikäistensä ihmisten viihdyttäjänä. Uhmakas tyttö tuntee halua kokeilla kaikkea uutta ja jännittävää, eikä tällä ole juurikaan tervettä itsesuojeluvaistoa. Itseään vanhempien seurassa Janna on varovaisempi, mutta tuo kyllä mielipiteensä kärkkäästi kuuluville jos tilanne niin vaatii. Tyttö provosoituu helposti ja käyttääkin ison osan vapaa-ajastaan arvostellen muita ja pätien somessa. Janna on koulussa suosittu ja tämän yksi parhaimmista ystävistä on Ava Pulkkanen.
Janna K.
Janna K.
Kaajapurolainen

Ikä : 19
Viestien lukumäärä : 25

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa