Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tallipaikkahaku

Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 17.09.21 22:34

Tallipaikkahaku


Tarvitseko hevosellesi tallipaikkaa aktiivisessa tarinaympäristössä, erinomaisissa puitteissa? Jos rahasta ei ole pulaa, tarjoamme täysi- tai puolihoitopaikkoja pitkällä tarhauksella (laumoissa, orit yksin). Tallipaikkaan sisältyy kenttien ja maneesien käytön lisäksi myös huikeat maastot ja läheisen Kallan raviradan käyttömahdollisuus.

TALLIPAIKAT YKSITYISTALLISTAMME

Yksityistallissamme ei ole tällä hetkellä tilaa. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon / yleisesti ilmaista halukkuutesi tallipaikkaa kohtaan, jolloin voimme ottaa sinuun yhteyttä paikan vapautuessa. Yksityistallin paikoissa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa (toinen kysely noin puolen vuoden kohdalla) ja jonkinlaista aktiivisuutta vaaditaan. Omistajan tulee olla tavoitettavissa.

MÄÄRÄAIKAISET TALLIPAIKAT

Tarjolla on lisäksi määräaikaisia paikkoja ratsukoille, jotka tarvitsevat väliaikaista tallipaikkaa, ratsutusta tai tehokasta valmentautumista. Näiden paikkojen kesto sovitaan etukäteen (3-6 kk, ei aktiivisuusvaatimusta ensimmäiseen kolmeen kuukauteen. Sopimusta voidaan jatkaa, jos omistaja on ollut aktiivinen ja paikkoja on tarjolla jatkossakin). Tällaisia tallipaikkoja löytyy tammatallistamme neljälle hevoselle. Myös nuoria oreja voidaan ottaa ratsutukseen, mikäli niille saadaan järjestettyä tarhaus (esimerkiksi pienessä laumassa toisten nuorten orien/ruunien kanssa). Oripaikkoja tarjolla kuitenkin vain varauksella.

TALLIPAIKAT KAAJAPUROJEN TALLILTA

Myös läheisellä Kaajapurojen tallilla on yksi vapaa pihattopaikka tammalle tai ruunalle. Oripaikat ovat valitettavasti täynnä. Paikkoja voi hakea vapaamuotoisesti tässä samassa ketjussa. Purtsila on majoitusvaihtoehtona huomattavasti edullisempi kuin Auburn, sillä puitteet ovat vaatimattomat. Erityistä omaa toimintaa tallilla ei ole (tarkoitettu asuinpaikaksi), mutta Purtsilassa asuville hevosille (kuin myös hahmoille) tarinoidaan tällä samalla foorumilla. Purtsilaiset myös ottavat kallalaisina osaa Kalla CUP:n siinä missä auburnilaisetkin, joten tallipaikan ero näkyy lähinnä puitteissa ja estetiikassa.

Hakuohjeet


Tutustu palvelutarjontaamme sekä Auburniin yleisesti. Voit myös silmäillä ohjetta tallilaisille.

Tee hakemus tähän topikiin vierailijana (ei vielä rekisteröitymistä foorumille!) ja sisällytä siihen seuraavat tiedot:
- Hevonen, jolle haet paikkaa (linkki sivuille - hevosen tulee olla piirroskuvallinen)
- Lyhyt esittely paikkaa hakevasta hahmostasi (ei tarvitse olla erityisen kattava vielä tässä vaiheessa, voi olla myös linkki hahmosivulle)
- Haetko (jonotatko) vakituista paikkaa yksityistallista vai määräajaksi?
  jos haet paikkaa yksityistallista:
- Kelpaako määräaikainen paikka tai Kaajapurojen tallipaikka plan B:nä tai väliaikaisena vaihtoehtona yksityistallipaikkaa jonottaessa?
  jos haet suoraan määräajaksi:
- Kuinka pitkäksi aikaa tallipaikan tarvitset? Mihin tarkoitukseen?
- Voit myös ilmaista kiinnostuksesi tiettyyn valmentajaan tai ratsuttajaan, mutta tämä ei ole vielä pakollista

Hakemuksen ei tarvitse olla erityisen pitkä, se ei ole paikan saamisen edellytys. Hevosella tulee olla piirretty kuva ja jotakin sisältöä sivuillaan (ei lorem ipsumeita). Myös hahmolla tulee olla mahdollisimman pian talliin tulon jälkeen piirretty profiilikuva (ihan heti se ei ole välttämätöntä). Hahmoesittelyn ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa erityisen kattava, sitä voi täydentää myöhemmin. Hahmo voi olla itsellesi täysin uusi tai sillä voi olla jo pitkä virtuaalihistoria – sillä ei ole merkitystä.

carousel TÄMÄN TOPIKIN TALLIPAIKKAHAKU ON JATKUVASTI AVOINNA carousel


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 21.10.21 19:07, muokattu 1 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Maarit Väänänen 20.10.21 23:10

(1 uusi sähköpostiviesti)
Re: Vieläkö Kaajapuroilla on karsinapaikka vapaana?


Reilu kolmikymppinen Maarit hakee venäjäntuontiruunalleen Kovikselle tallipaikkaa hevosen saapuessa jo ensi viikolla Suomeen. Tämähän on klassinen sika-säkissä-ostos, kun Maarit ei edes käynyt paikanpäällä katsomassa hevosta - hänelle riitti kansainvälisilta nettimarkkinoilta löytynyt ilmoitus komean kuvan ja sokerikuorrutetun tekstin siivittämänä. Halpa hinta tosin enteilee varmasti ongelmia...

Koviksen kanssa ei ole suurempia suunnitelmia vielä. Tämä on kuitenkin Maaritin ensimmäinen oma hevonen ratsastuskoulu- ja vuokrahevosvuosien jälkeen, joten hevosenomistajuuteen totuttelu vie varmasti aikansa ja virheitä tulee sattumaan takuulla. Maaritille on tulevasta hevosesta luotu kuva parempana harrastehevosena (tai jopa aluetason kisahevosena), joten varmasti itsenäisen ratsastelun ohella tullaan myös kuukausittain valmentautumaan ja käymään lähialueen pikkukisoissakin. Kovikselle voidaan ottaa myös vuokraaja 2-3krt/viikossa tallitaakkaa lieventämään - ehkä vuokraajan voisi houkutella viemään hevosta isommille kilpakentillekin mikäli omistajalla itsellään eivät rahkeet riitä.

Maarit on varhaiskasvatuksen opettajan toimiva menevä ja määrätietoinen nainen. Hymyä riittää tasan työtuntien ajalle ja työstä kuormittuneena antaakin usein vapaa-ajalla itsestään kylmän ja koppavan kuvan, eikä hän jaksa enää mielistellä ketään. Punaviini ja (Maaritin lempiharrastus) juoruilu johtavat siihen, että vaikka hän ei varsinaisesti haasta riitaa toisten kanssa, niin hän kuitenkin ajautuu aika ajoin epämiellyttäviin tilanteisiin sanomisiensa takia. Kuulitko-kuka-teki-sitä-ja-tätä ja näitkö-miltä-se-näytti, ja niin edelleen. Ja klassikko: en-minä-niin-sanonut-se-oli-Milja.

Paskaisista käytävistä ja väärässä paikassa lojuvista tavaroista voitte sitten syyttää Maaritia. Tuskinpa hän mitään myöntää, mutta syyllinen on silti kaikkien tiedossa; näkisittepä kuinka paljon roskaa ja roinaa Maarit kuljettaa autossaan päivittäin. Mitäpä niitä mäkkipusseja pois heittämään kun takapenkillä on vielä tilaa...

Koska työpaikka päiväkodissa ei ole mikään kultakaivos, ei Maarit havittele kuuta taivaalta eli paikkaa hulppeasta Auburnin tallista - hänelle ja hevoselleen passaisi vallan mainiosti rauhallisempi ja vaatimattomampi Purtsila. Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella mieluiten, ettei tarvitsisi stressata heti uuden paikan etsimistä vaan että majailla saataisiin niin kauan kun homma toimii puolin ja toisin!

(Maaritin & Koviksen tarina kulkee toistaiseksi eri tahdissa hevosen sivujen kanssa, koska tahdon sivuilla pitää vielä hetken ori-mainintaa näyttelyiden kiertämiseksi diipadaapa heh. Eli tarinoissa se on jo ruuna ja ruunaksi tulee myös sivuilla muuttumaan ajallaan.)
Anonymous
Maarit Väänänen
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 21.10.21 14:36

Hei Maarit V.

Todella kiva ja kattava hakemus, tervetuloa Purtsilaan, joka on todellakin Auburnia vaatimattomampi!
Voit rekisteröityä foorumille aloitusviestin ohjeiden mukaan ja tehdä hahmollesi esittelyn (Purtsilaisiin) sekä Kovikselle päiväkirjan (Purtsien päiväkirjoihin). Halutessasi voit tehdä myös hahmon oman päiväkirjan sekä tilannetopik-viestin - kaikkea ei tosin tarvitse hoitaa kerralla.

Lämpimästi tervetuloa Kallaan!

Ystävällisin terveisin
(Purtsien asioista väliaikaisesti huolehtiva)
Isabella Sokka

(P.S. Kovis on ihan mielettömän komea! 😍 )

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Jossain kohtaa Auburniin?

Viesti  Lena Hjorth 12.12.21 17:43

Hei!

Tallipaikkaa huhuilemassa 42v Lena Hjorth ja 13v tamma Ginny (sivuille). Lena ja Ginny painottuvat vahvasti kouluratsastukseen ja suunta on kohti GP-tasoa vaikka kilpailuissa ei hirveästi ole ehditty käymään. Lena on määrätietoinen ikisinkku, jonka rahat kuluvat hevoseen ja villakoiriin. Rahat tulevat miesvaltaiselta alalta, jossa on välillä saanut liikkua kyynärpäät levällään. Luonteeltaan Lena on huolellinen (turhankin) sekä napakka, mutta ystävällinen. Hevoskokemusta löytää, mutta Ginny on ensimmäinen hevonen jota Lena on vienyt korkeammalle tasolle.

Ginny ja Lena havittelisivat vakituista paikkaa Auburnin hulppeista puitteista.
Anonymous
Lena Hjorth
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Matilda T. 12.12.21 18:11

Kristiina Peltola hakee määräaikaista tallipaikkaa (täyshoidolla) ainakin alkuun tammi-huhtikuuksi 2022 Caratinalle.  purple unicorn  

Tintti on nelivuotiaaksi vuoden alusta kääntyvä nuori ratsunalku, joka on asunut kesästä 2021 asti Orijoella Runiacissa ja ollut Laurilla sisäänratsastettavana kuluneen syksyn. Toisella paikkakunnalla asuva Kristiina tulisi itse vierailemaan tallilla satunnaisesti ja Tintin liikunnasta vastaisivat pääasiassa Matilda, jonka olisi tarkoitus pienikokoisempana ratsastajana ottaa roolia tamman koulutuksessa varsinkin esteiden osalta, sekä tietysti tamman kanssa työskentelyn jo aloittanut Lauri. Auburn olisi Matildalle sijainnillisesti ja sen kautta aikataulullisesti Runiacia helpompi ratkaisu ja Tinttikin näkisi pykälän suuremman tallin elämää.
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 2136

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 16.12.21 10:51

Hei Lena ja Kristiina, tervetuloa Auburniin!

Lena: Tämän ketjun aloitusviestissä on ohjeet foorumille kirjautumiseen (vaatii hyväksynnän ylläpidolta, koitan kuitenkin seurata sähköpostia päivittäin; tässä uuden tallilaisen opas). Hevoselleen saa itse tehdä päiväkirjan ja hahmolle esittelyn; lisäksi halutessaan voi tehdä spinn off -päiväkirjan tallin ulkopuolisille teksteille. Mahdollisuus vakituiseen tallipaikkaan on olemassa aktiivisuuden perusteella, aloitetaan kuitenkin koeajasta!*

Sekä Ginny että Tintti majoitetaan (ainakin toistaiseksi) tammatalliin, tarhaukset tammalaumoissa. Laumaan totutellaan ainakin pari päivää rajaamalla sähkölangalla uudelle tulokkaalle oma lohko ison tarhan etuosaan. Tarkan muuttopäivän saa päättää itse (Lena & Ginny voivat halutessaan saapua jo joulukuussa, tallivuokralle lasketaan tällöin päivähinta, eikä täyttä kuukautta tarvitse maksaa). Tintin muutoksi sovittu tammikuu. Tervetuloa molemmille! onnellinen

* Uusi käytäntömme, sillä lopettaminen on todennäköisintä heti alkuvaiheessa.
Emme vaadi järisyttävää aktiivisuutta, vaan ennemminkin säännöllisyyttä ja tavoitettavuutta!

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Matilda T. likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Voitto J. 10.01.22 20:21

Voitto Juvanto hakee tammalleen Ditelle kuuden kuukauden kausipaikkaa, josta voisi mahdollisesti siirtyä ihan vakituiseen sitten myöhemmin.

Voitto on niitä kilpailuhenkisiä ihmisiä, joilla on hyllyt täynnä kaiken maailman palkintoja niin seurakilpailuista kuin koulujen välisistä yleisurheiluotteluistakin. Voitto aloitti pelaamaan jääkiekkoa jo alle kouluikäisenä, ja tuli ala-asteella valituksi edustusjoukkueeseen. Jääkiekon ohella poika kävi ratsastuskoululla viikkotunneilla kehittyen ja valmentautuen. Jääkiekon alkaessa viedä enemmän aikaa viikkotunnit vaihtuivat kuitenkin satunnaiseen tallilla käyntiin. Voiton lupaava jääkiekkoura  katkesi 2018 keväällä todettuun selän rasitusmurtumaan ja sen jälkeen säännölliset ratsastustunnit palasivat takaisin kuvioihin ja Voitto sai mahdollisuuden treenata aktiivisesti erilaisten laadukkaiden lainahevosten kanssa. Talvesta 2021 asti Voitto on omistanut puoliveritamma Diten, jonka kanssa hän valmentautuu ja kilpailee kenttää.

Sinisilmäinen, huppareilla ja merkkifarkuilla elävä Voitto on vuonna 2004 syntynyt brunette, jonka tunnistaa varmasti vaimeasti kantautuvista snapchat-ilmoituksista. Pojan tunnuspiirteenä tuntuu olevan jatkuva epämääräinen virnuilu ja rennon itsevarma käyttäytyminen. Voiton taso on nyt kenttäratsastuksessa noin hyvänä päivänä kahden tähden luokkaa, mutta pitkällä tähtäimellä Diten kanssa on tavoitteena nostaa tasoa hiljalleen, edeten kilpailemaan myös ulkomaille. Valmentautumista on Voitolla toiveissa jatkaa, ja mikäli tilaa on, niin Lauri Merikannon valmennukset sekä Ditelle kausittaiset ratsutukset voisivat kiinnostaa.
Anonymous
Voitto J.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Tallipaikkaa hädässä, hevonen kun on kohta oven takana

Viesti  Petra L. 11.01.22 1:04

Tallin sähköpostiin kilahtaa myöhään tammikuisena yönä viesti muuan Petra Lukkarilta.

Hei!
Millainen on tämänhetkinen majoitustilanteenne? Tein siten hassusti, että menin ostamaan irlannincob-tamma Hestian ja tajusin jälkeenpäin, että tallipaikasta ei ole tietoakaan. Sain kuitenkin vanhoilta tallikavereilta suuria suosituksia Auburnista ja lähdenkin nyt näin sokkona kyselemään, millainen on paikkatilanteenne? Tutkin sivujanne ja tarjontaanne sen verran, että voisin hyvin tulla kattonne alla Hestian kanssa kuudeksi kuukaudeksi määräaikaisella sopparilla. Hevonen lennetään Suomeen tämän viikon loppupuoliskolla ja olisi kiva, ettei sitä joutuisi ensimmäisenä tuuppaamaan tallista toiseen. En ole siis tammaa vielä tavannut, mutta mitä myyjän kanssa keskustelin, niin tamma tarvitsee rutiineja ja rauhallisen, turvallisen ympäristön ja sain sellaisen kuvan, että te tarjoaisitte juurikin sitä. Jos Hestia - ja minä - asetumme Auburniin hyvin, olisin hyvin innokkaasti jonottamassa tallipaikkaa yksityistallistanne määrittelemättömäksi ajaksi.

Olen tosiaan itse Petra, palannut vasta tässä kuussa Suomeen Skotlannista jossa kävin opiskelemassa ja tällä hetkellä odottelen vastausta muutamista lähialueen kouluista, saisinko niistä paikan; olen siis varmasti saamassa vakipaikan hyvin pian, jos haluatte varmistaa yksityistenomistajienne taloudellisen tilanteen. Itse tallinomistajan siskontyttönä tiedän hyvin, kuinka paljon se raastaa, kun rahoja luvaillut omistaja hipsii vain pois hevosensa kanssa saatuaan vinguttua pari ilmaista kuukautta tallissa... Mutta, tosiaan - Hestia ja minä olisimme todella kiinnostuneita hyppäämään ainakin kuudeksi kuukaudeksi teidän remmiinne, jos vain teillä tilaa löytyy Smile

Ystävällisesti, 
Petra Lukkari

(Jos jostain syystä linkit eivät toimi, tässä vielä linkki hahmosivulle ja hevosen sivuille)
https://premlin.altervista.org/petra-lukkari/
https://premlin.altervista.org/hestia-de-sailchuach/
Anonymous
Petra L.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 12.01.22 19:50

Hei Voitto ja Petra!

Tervetuloa tammojenne kanssa Auburniin! Kausipaikkoja on tosiaankin vielä tammatallissa vapaana, ja jos kaikki sujuu hyvin (aktiivisuutta on edes jonkin verran ja jatko kiinnostaa), voidaan kausisopimuksia hyvin jatkaa tai tallipaikkatilanteen mukaan vakinaistaa.

Voitte rekisteröityä foorumille (nimi muotoon: Etunimi + Sukunimen ensimmäinen kirjain + piste; muistakaa täyttää myös hahmon syntymäpäivä). Tehkää hevosillenne omat päiväkirjat ja hahmolle vähintäänkin vapaamuotoinen esittely Tallilaisten profiilit -alueelle. Myös hahmon omaa/ tallin ulkopuolista elämää käsittelevän spin off -päiväkirjan saa tehdä (ja nimetä ihan vapaasti)! Rekisteröityminen vaatii ylläpidon hyväksynnän, mutta koetan silmäillä sähköpostia teidän varaltanne ahkerasti.

Kun olette saaneet käyttäjätunnuksen luotua tänne foorumille, laitan teille yksityisviestillä kutsulinkin Auburnin Discord-palvelimelle. Liittyminen ei toki ole pakollista, mutta discordin kautta on helppo ja nopea olla muiden tallilaisten kanssa yhteydessä esimerkiksi yhteistarinoiden, kommenttien, valmennusten ym. tiimoilta. (Kutsulinkin saa pyytämällä myös myöhemmin, jos ihan heti ei sinne tahdo tulla. Apuakin saa tarvittaessa, jos discord ei ole itselle yhtään tuttu.)

Päivitän hevosenne pian sivuillekin, jolloin pääsette näkemään karsinapaikat ja tarharyhmät. Voitte itse päättää, milloin tarkalleen ottaen muutatte talliin. Vielä kertaalleen, tervetuloa! Ja kysykää ihmeessä, jos tulee jotain kysyttävää, eikä esimerkiksi uuden tallilaisen ohjeista vastaus heti selviä. 😊

Voitto: Merikannon valmennuksista kannattaa olla yhteydessä suoraan @Matilda T.:hen, joka on myös @Lauri M. -käyttäjän takana. Parhaiten sopiminen onnistuu discordissa, valmennusryhmälläkin on oma chattinsä siellä. Toki voit myös laittaa Matildalle täällä foorumilla yksityisviestiä.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Marc Di B. 07.10.22 0:06

Marc olisi kiinnostunut ilmoittamaan tallipaikka jonoon nuoren ratsuntaimensa Sinevan Charlemagnen. Leolle olisi hakusessa vakituinen tallipaikka ja tarvittaessa Marc on valmis majoittamaan orivarsan myös Purtseille kunnes paikka Auburnista vapautuu.
Marc Di B.
Marc Di B.
Ratsuttaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 54

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa