Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tallipaikkahaku

Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 17.09.21 22:34

Tallipaikkahaku


Tarvitseko hevosellesi tallipaikkaa aktiivisessa tarinaympäristössä, erinomaisissa puitteissa? Jos rahasta ei ole pulaa, tarjoamme täysi- tai puolihoitopaikkoja pitkällä tarhauksella (laumoissa, orit yksin). Tallipaikkaan sisältyy kenttien ja maneesien käytön lisäksi myös huikeat maastot ja läheisen Kallan raviradan käyttömahdollisuus.

TALLIPAIKAT YKSITYISTALLISTAMME

Yksityistallissamme ei ole tällä hetkellä tilaa. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon / yleisesti ilmaista halukkuutesi tallipaikkaa kohtaan, jolloin voimme ottaa sinuun yhteyttä paikan vapautuessa. Yksityistallin paikoissa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa (toinen kysely noin puolen vuoden kohdalla) ja jonkinlaista aktiivisuutta vaaditaan. Omistajan tulee olla tavoitettavissa.

MÄÄRÄAIKAISET TALLIPAIKAT

Tarjolla on lisäksi määräaikaisia paikkoja ratsukoille, jotka tarvitsevat väliaikaista tallipaikkaa, ratsutusta tai tehokasta valmentautumista. Näiden paikkojen kesto sovitaan etukäteen (3-6 kk, ei aktiivisuusvaatimusta ensimmäiseen kolmeen kuukauteen. Sopimusta voidaan jatkaa, jos omistaja on ollut aktiivinen ja paikkoja on tarjolla jatkossakin). Tällaisia tallipaikkoja löytyy tammatallistamme neljälle hevoselle. Myös nuoria oreja voidaan ottaa ratsutukseen, mikäli niille saadaan järjestettyä tarhaus (esimerkiksi pienessä laumassa toisten nuorten orien/ruunien kanssa). Oripaikkoja tarjolla kuitenkin vain varauksella.

TALLIPAIKAT KAAJAPUROJEN TALLILTA

Myös läheisellä Kaajapurojen tallilla on yksi vapaa pihattopaikka tammalle tai ruunalle. Oripaikat ovat valitettavasti täynnä. Paikkoja voi hakea vapaamuotoisesti tässä samassa ketjussa. Purtsila on majoitusvaihtoehtona huomattavasti edullisempi kuin Auburn, sillä puitteet ovat vaatimattomat. Erityistä omaa toimintaa tallilla ei ole (tarkoitettu asuinpaikaksi), mutta Purtsilassa asuville hevosille (kuin myös hahmoille) tarinoidaan tällä samalla foorumilla. Purtsilaiset myös ottavat kallalaisina osaa Kalla CUP:n siinä missä auburnilaisetkin, joten tallipaikan ero näkyy lähinnä puitteissa ja estetiikassa.

Hakuohjeet


Tutustu palvelutarjontaamme sekä Auburniin yleisesti. Voit myös silmäillä ohjetta tallilaisille.

Tee hakemus tähän topikiin vierailijana (ei vielä rekisteröitymistä foorumille!) ja sisällytä siihen seuraavat tiedot:
- Hevonen, jolle haet paikkaa (linkki sivuille - hevosen tulee olla piirroskuvallinen)
- Lyhyt esittely paikkaa hakevasta hahmostasi (ei tarvitse olla erityisen kattava vielä tässä vaiheessa, voi olla myös linkki hahmosivulle)
- Haetko (jonotatko) vakituista paikkaa yksityistallista vai määräajaksi?
  jos haet paikkaa yksityistallista:
- Kelpaako määräaikainen paikka tai Kaajapurojen tallipaikka plan B:nä tai väliaikaisena vaihtoehtona yksityistallipaikkaa jonottaessa?
  jos haet suoraan määräajaksi:
- Kuinka pitkäksi aikaa tallipaikan tarvitset? Mihin tarkoitukseen?
- Voit myös ilmaista kiinnostuksesi tiettyyn valmentajaan tai ratsuttajaan, mutta tämä ei ole vielä pakollista

Hakemuksen ei tarvitse olla erityisen pitkä, se ei ole paikan saamisen edellytys. Hevosella tulee olla piirretty kuva ja jotakin sisältöä sivuillaan (ei lorem ipsumeita). Myös hahmolla tulee olla mahdollisimman pian talliin tulon jälkeen piirretty profiilikuva (ihan heti se ei ole välttämätöntä). Hahmoesittelyn ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa erityisen kattava, sitä voi täydentää myöhemmin. Hahmo voi olla itsellesi täysin uusi tai sillä voi olla jo pitkä virtuaalihistoria – sillä ei ole merkitystä.

carousel TÄMÄN TOPIKIN TALLIPAIKKAHAKU ON JATKUVASTI AVOINNA carousel


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 21.10.21 19:07, muokattu 1 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Maarit Väänänen 20.10.21 23:10

(1 uusi sähköpostiviesti)
Re: Vieläkö Kaajapuroilla on karsinapaikka vapaana?


Reilu kolmikymppinen Maarit hakee venäjäntuontiruunalleen Kovikselle tallipaikkaa hevosen saapuessa jo ensi viikolla Suomeen. Tämähän on klassinen sika-säkissä-ostos, kun Maarit ei edes käynyt paikanpäällä katsomassa hevosta - hänelle riitti kansainvälisilta nettimarkkinoilta löytynyt ilmoitus komean kuvan ja sokerikuorrutetun tekstin siivittämänä. Halpa hinta tosin enteilee varmasti ongelmia...

Koviksen kanssa ei ole suurempia suunnitelmia vielä. Tämä on kuitenkin Maaritin ensimmäinen oma hevonen ratsastuskoulu- ja vuokrahevosvuosien jälkeen, joten hevosenomistajuuteen totuttelu vie varmasti aikansa ja virheitä tulee sattumaan takuulla. Maaritille on tulevasta hevosesta luotu kuva parempana harrastehevosena (tai jopa aluetason kisahevosena), joten varmasti itsenäisen ratsastelun ohella tullaan myös kuukausittain valmentautumaan ja käymään lähialueen pikkukisoissakin. Kovikselle voidaan ottaa myös vuokraaja 2-3krt/viikossa tallitaakkaa lieventämään - ehkä vuokraajan voisi houkutella viemään hevosta isommille kilpakentillekin mikäli omistajalla itsellään eivät rahkeet riitä.

Maarit on varhaiskasvatuksen opettajan toimiva menevä ja määrätietoinen nainen. Hymyä riittää tasan työtuntien ajalle ja työstä kuormittuneena antaakin usein vapaa-ajalla itsestään kylmän ja koppavan kuvan, eikä hän jaksa enää mielistellä ketään. Punaviini ja (Maaritin lempiharrastus) juoruilu johtavat siihen, että vaikka hän ei varsinaisesti haasta riitaa toisten kanssa, niin hän kuitenkin ajautuu aika ajoin epämiellyttäviin tilanteisiin sanomisiensa takia. Kuulitko-kuka-teki-sitä-ja-tätä ja näitkö-miltä-se-näytti, ja niin edelleen. Ja klassikko: en-minä-niin-sanonut-se-oli-Milja.

Paskaisista käytävistä ja väärässä paikassa lojuvista tavaroista voitte sitten syyttää Maaritia. Tuskinpa hän mitään myöntää, mutta syyllinen on silti kaikkien tiedossa; näkisittepä kuinka paljon roskaa ja roinaa Maarit kuljettaa autossaan päivittäin. Mitäpä niitä mäkkipusseja pois heittämään kun takapenkillä on vielä tilaa...

Koska työpaikka päiväkodissa ei ole mikään kultakaivos, ei Maarit havittele kuuta taivaalta eli paikkaa hulppeasta Auburnin tallista - hänelle ja hevoselleen passaisi vallan mainiosti rauhallisempi ja vaatimattomampi Purtsila. Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella mieluiten, ettei tarvitsisi stressata heti uuden paikan etsimistä vaan että majailla saataisiin niin kauan kun homma toimii puolin ja toisin!

(Maaritin & Koviksen tarina kulkee toistaiseksi eri tahdissa hevosen sivujen kanssa, koska tahdon sivuilla pitää vielä hetken ori-mainintaa näyttelyiden kiertämiseksi diipadaapa heh. Eli tarinoissa se on jo ruuna ja ruunaksi tulee myös sivuilla muuttumaan ajallaan.)
Anonymous
Maarit Väänänen
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Isabella S. 21.10.21 14:36

Hei Maarit V.

Todella kiva ja kattava hakemus, tervetuloa Purtsilaan, joka on todellakin Auburnia vaatimattomampi!
Voit rekisteröityä foorumille aloitusviestin ohjeiden mukaan ja tehdä hahmollesi esittelyn (Purtsilaisiin) sekä Kovikselle päiväkirjan (Purtsien päiväkirjoihin). Halutessasi voit tehdä myös hahmon oman päiväkirjan sekä tilannetopik-viestin - kaikkea ei tosin tarvitse hoitaa kerralla.

Lämpimästi tervetuloa Kallaan!

Ystävällisin terveisin
(Purtsien asioista väliaikaisesti huolehtiva)
Isabella Sokka

(P.S. Kovis on ihan mielettömän komea! 😍 )

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikkahaku Empty Vs: Tallipaikkahaku

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa