Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elias Lammi | tallityöntekijä (NPC)

Siirry alas

Elias Lammi | tallityöntekijä (NPC) Empty Elias Lammi | tallityöntekijä (NPC)

Viesti  Isabella S. 20.04.21 12:35

Elias Lammi | tallityöntekijä (NPC) Runopoika
Elias (Eeli) Lammi

Elias Anselmi Lammi, syntynyt 19.9.1995 (Murronmaa)
vihreänruskeat silmät, tummanruskeat hiukset, 187 cm pitkä
sinkku, vanhempiensa ainoa lapsi

Auburnissa tallityöntekijänä oppisopimuksella 04/2021 alkaen
Opiskelee yleistä historiaa Murronmaan yliopistossa (1. maisterivuosi)
sivuaineena suomen kieli ja kirjallisuus

Profiilikuva © VRL-05265

Eeli on Pennan löytö. Tallimestari haki Auburniin sitkeästi "tarpeeksi pätevää" oppisopimusoppilasta, ehkä jotakuta itsensä kaltaista. Eliaksen säntillisesti jäsennelty ja kirjoitusvirheetön ansioluettelo tekikin vaikutuksen (niin Pennaan kuin Isabellaan) ja Elias aloittaa työntekijänä huhtikuussa 2021. Nuori mies muuttaa yksityistallin yläkerran huoneistoon kesäkuussa, siihen asti tämä asuu soluhuoneessaan Murronmaalla.

Luonteeltaan Eeli on hyväntuulinen, sosiaalinen ja monenlaisista asioista kiinnostunut. Historia, kirjallisuus ja hevoset ovat aivan erityisesti miehen sydäntä lähellä, mutta hän on monipuolisesti kiinnostunut kulttuurista, taiteista ja urheilusta. Pukeutuu sekä klassisen akateemisesti (tweediä, bleisereitä, rentoja mokkanahkakenkiä, käärittyjä farkunlahkeita, kauluspaitoja, maanläheisiä sekä pastellisia värejä) että urheilullisesti (verkkarit, colleget, lippikset, lenkkarit). Ratsastusasuna oliivinvihreät tai ruskeat kokopaikkaiset housut, saappaat tai jodhpurit, kello ja huppari. Tallitöissä urheilullisen rento pukeutuminen. Vartaloltaan jäntevä ja "kuivahko"; sporttinen, muttei mikään lihaskimppu.

Eeli on ratsastanut on-off -tyylisesti lapsesta saakka. Mies ei ole vähimmässäkään määrin kiinnostunut kouluratsastuksesta, vaan enemmänkin reippaista maastolenkeistä, höntsäilystä tai esteiden hyppäämisestä. Istunta ei ole täydellinen, mutta miehellä on hyvä tasapaino ja kehonhallinta. Perusasiat ovat hyvin hallussa. Mies osaa myös ajaa, sillä hänen sukulaisillaan on ravitalli. Pitää vauhdista ja energisistä hevosista. Hevosenhoitajana Eelin herkkä kohta ovat seniorihevoset, ja mies onkin saanut luvan Eelan, Fellun, Lefan ja Riepun satunnaiseen ratsastamiseen (näiden mahdollisten muiden liikuttajien lisäksi).

Eeli on tyyppinä melkoinen romantikko, vaikkei oikeastaan tiedosta sitä itse. Mies ihastuu herkästi, muttei välttämättä vain yhteen ihmiseen kerrallaan. Mies ei johdattele ketään tarkoituksella harhaan; hän ei vain yksinkertaisesti tiedosta itse, miten vahvoja signaaleja romanttisilla eleillään lähettelee, tarkoittamatta sitten kuitenkaan mitään syvempää. Eeliin onkin kyllä helppo ihastua, sillä mies on huomioonottava ja sydämellinen persoona. Eeli ei tykkää määritellä seksuaalisuuttaan, mutta yleensä ja useammin ihastuu naisiin. Vaihtelevien ihastusten lisäksi Eeli on erinomaista kaverimateriaalia, sillä sosiaalisena persoonana tämä viettää mielellään muiden kanssa aikaa, joskin miestä ei haittaa myöskään viettää aikaa itsekseen. Tekee asioita täysillä, joten uppoutuessaan hyvään kirjaan ei välttämättä huomaa tuntien kuluvan tai noteeraa puhelimeensa kilahtaneita viestejä.

Eeli on NPC (non-player character) -hahmo.
Tämä tarkoittaa, että kukaan ei kirjoita pelkästään Eeliä, vaan hahmon tarina kehittyy hiljalleen/ yhdessä kaikkien kirjoittamana. Eelillä ei ole omaa käyttäjätunnusta, joten jotta mieheen liittyvät tarinat löytyisivät helposti, käytetään foorumilla tunnistetta #eeli

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa