Pelkkää minigolfia

Siirry alas

Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Jusu R. lähetetty 01.08.18 17:28

03.08.2018 -- Murronmaa -- Mukana @Rasmus A.
Alexander oli vihdoin ymmärtänyt lähteä ja mä olin jäänyt yksin pieneen asuntooni, ja vaikka se ensin oli ollut huojentavaa, sitten oli alkanut tuntua vähän tylsältä. Töitä, lomaileva Granni, tyhjä asunto, Kanadan jälkeinen alakulo. Tiedättekö, sellainen hauskuusdarra. Tai jännitysdarra.

Joten ei muuta kuin uutta jännitystä elämään. Laitoin Rasmukselle viestiä, pilasin yöuneni pariksi yöksi ja lähdin sitten perjantaina töiden, suihkun ja kevyen, väsymyksen jälkiä siloittelevan ehostuksen jälkeen ajamaan Murronmaahan. Siellä me tavattiin, sillä Rasmus oli siellä töissä ja siellä oli tarjolla muutakin kuin monacolaista salamipitsaa. Pidin lupaukseni, vaikkakaan en pitsan muodossa, mutta tarjosin kuitenkin tämänkertaisen ruokailun.

Meillä oli aika mukavaa. Mä en ollut niin paniikissa kuin olisin kuvitellut. Kun me poistuttiin ravintolasta, me kuljeksittiin vähän tavallista hitaammin, kai koska kumpikaan ei oikeastaan halunnut mennä vielä kotiin. Ehkä siitä samasta syystä mä kiinnitin huomioni puiston vieressä minigolffaaviin ihmisiin.
"Näyttää kivalta", arvelin katsellessani hymyileviä ja hyväntuulisia ihmisiä.
"Pitäiskö kokeilla", Rasmus tuumasi, vähän sillä tavalla puolivillaisesti, että ihan kuin sillä ei olisi niin väliä, mutta tavallaan vähän oli kuitenkin. Se näyttikin pintapuolisesti huolettomalta, mutta vähän odottavainen takavire siinä kaikessa kuitenkin oli.
"No mennään!" rohkenin tarttua tarjoukseen ja naurahdin. "Toivottavasti sä olet sitten hyvä voittaja. Mä olen pelannut minigolfia kerran elämässäni, ja olin ehkä kymmenen."

Tein itsestäni kirjurin ja kirjasin pienellä käsialallani Rasmuksen nimen ensimmäiseen pelaajasarakkeeseen. Enpähän joutuisi olemaan eka, ajattelin ja totesin, että Jusu oli paljon mukavampi sulloa kapeaan nimisarakkeeseen kuin Josefina.

_________________
Tigraine
avatar
Jusu R.
Kaajapurolainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 20
Viestien lukumäärä : 252

http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Rasmus A. lähetetty 03.08.18 19:48

Nyt me oltiin sitten Josefinan kanssa Ihan Oikeilla Treffeillä.

Kai nämä nyt viimeinkin oli ne? Mä olin vielä vähän jetlaginen Kanadasta ja reissun takia kertyneestä jättimäisestä työtaakasta, mutta kyllä ne treffeiltä tuntui.

Me syötiin ravintolassa jotain muuta kuin pitsaa. Mua vähän hävetti antaa Josefinan maksaa, mutta sitä olisi varmaan hävettänyt vielä enemmän jos en olisi suostunut, joten näillä mentiin. Mä yritin olla katsomatta näyttikö tarjoilija oudolta ottaessaan Josefinan kortin vastaan.

Sitten me mentiin minigolffaamaan. Mä en ollut tehnyt sitä pitkään aikaan mutta olin joskus nuorempana ihan tykännytkin siitä lajista. Ilta oli lämmin ja mulla oli työpäivän jälkeen vielä kauluspaita päällä, ja mua vähän pelotti että saisin aikaan järkyttävät hikiläikät huhkiessani, joten mä päätin ottaa varovaisesti.

Ensimmäinen rata oli helppo mutta mulla oli vähän liikaa voimaa, joten mä lykin pallon kolmella lyönnillä reikään ja käännyin sitten katsomaan Josefinaa.

”Hups”, mä naurahdin ja yritin kuulostaa välinpitämättömältä. ”Näytä sä mallia.”

_________________
Living Art
avatar
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 133

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Jusu R. lähetetty 03.08.18 20:48

Jostain syystä mua alkoi vähän jännittää koko tämä juttu, kun oivalsin, että tässä sitä nyt todella oltaisiin, jumissa toistemme seurassa koko pelin ajan. Ei kai me voitaisi todeta kesken kierroksen, että nyt loppui juteltava ja homma kävi liian kiusalliseksi ja heippa. Oi, uskokaa pois, se oli ihan kohtalaisen todennäköinen skenaario, kun toinen osapuolista olin minä! ... ja, no, toinen oli Rasmus.

"Et sitten odota liikoja", naurahdin, enkä halunnut analysoida, kuulostinko hermostuneelta.

Asetuin suoran aloitusradan alkuun. Se oli vähän niin kuin kilparadan ensimmäinen este, sellainen tervetulohyppy, ei yleensä liian monimutkainen. Eipä silti - aika monen ratsukon matka oli historian myötä tyssännyt ekalle esteelle.

Mutta ilmeisesti ei tällä kertaa minun. Vähän puolihuolimattomasti huitaisin pallon liikkeelle, ja ihailtavan suoraviivaisesti (suorempaan kuin Granni ikinä) se eteni.
"Taisi olla liian hiljainen", ehdin arvioida ääneen, kun pallon matka hidastui ja miltei pysähtyi.

Vaan kaltevaksi painunut rata sitten kävikin minun edukseni. Aidon hämmästyneenä kuuntelin, kuinka pallo kopsahti kuoppaan.

"Oho? Jännää", sanoin rauhallisesti ja merkitsin radan pisteet taulukkoon. "Ehkä meidän pitäisikin lyödä lopputuloksesta vetoa, hah!"

_________________
Tigraine
avatar
Jusu R.
Kaajapurolainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 20
Viestien lukumäärä : 252

http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Rasmus A. lähetetty 16.08.18 22:01

Mä lupasin Josefinalle kiltisti olla odottamatta liikoja ja siirryin askeleen sivummalle, että se sai keskityttyä Tärkeään Lyöntiin.

Tärkeä Lyönti meni heti reikään.

Jahas??? Ehkä Josefina oikeasti harrastikin minigolfia ja oli vain juksannut mut paikalle nolaamaan itseni. Voi helvetti. Varmaan se oli videoinut mun räpellyksen ja lähettänyt sen kaikille hienostosukulaisilleen ja -kavereilleen nauruhymiöiden kera.

”Oho”, multa pääsikin. ”Käytsä täällä useinkin?”

Sitten pakottauduin kuitenkin naurahtamaan, vaikka mua alkoi ehdottomasti ahdistaa tuleva kierros. Mitä jos mä vaan mokailisin ja Josefina löisi hole-in-oneja oikealta ja vasemmalta. MIKSI me oltiin tultu tänne treffeille?

”Lyön vetoa että mä häviän”, vastasin ja yritin kuulostaa kepeältä samalla, kun siirryin seuraavan radan alkuun ja tökkäsin palloa mailalla.

_________________
Living Art
avatar
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 133

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Jusu R. lähetetty 17.08.18 8:36

Naurahdin Rasmuksen kysymykselle ja tuumasin kepeästi:
”Ehkä mun pitäisi. Vaihtaa vaikka ratsastus tähän.”

Menestyspaineet ainakin olisivat pienemmät. En mä uskonut, että äitiä kovasti kiinnostaisi mun minigolf-ura.

Rasmuksen seuraava tulos oli kuitenkin parempi kuin mun, koska mä arvioin kulman vähän väärin. Tämä hommahan oli oikeastaan silkkaa matematiikkaa, ja yleensä mä olin siinä hyvä - mutta nyt pelissä oli lisähaasteita.

”Voi, älä ole noin varma”, sanoin Rasmukselle, kun siirryimme kohti seuraavaa rataa. ”Sulla on mun keskittymistä alentava vaikutus.”

Olisin halunnut hymyillä sen jälkeen valloittavasti ja katsoa Rasmusta silmiin, mutta enhän mä uskaltanut! Ei, mä en tosiaankaan ollut mikään pelinainen. Ujona mä purin huultani, jotten hymyilisi ihan holtittomasti, ja asetuin odottamaan, että meidän edellä kulkevan seurueen viimeinenkin lyöjä olisi valmis ja rata vapaa meille.

_________________
Tigraine
avatar
Jusu R.
Kaajapurolainen

Avatar © : Lynn
Ikä : 20
Viestien lukumäärä : 252

http://lauantaimaalari.net/y/granni/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pelkkää minigolfia

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa