Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siiri Pynnönen | taloudenhoitaja

Siirry alas

Siiri Pynnönen | taloudenhoitaja Empty Siiri Pynnönen | taloudenhoitaja

Viesti  Isabella S. 16.01.21 13:15

Siiri Pynnönen
s. 1986, Kalla

🐭 Siiri toimii Auburnin kartanon taloudenhoitajana, eli käytönnössä siivoaa ja laittaa ruokaa.
🐭 Työ on alkanut kesällä 2019: Lue Siirin ensiesiintyminen tarinoissa.
🐭 Syksystä 2020 alkaen Siiri on toiminut myös tallisiivoojana. Siistii tilat kolme kertaa viikossa (ma, ke ja pe) varhain aamulla.

TaustaaSuunnilleen Siirin koko suku on Kallasta kotoisin. Asuu vaatimattomassa, pienessä omakotitalossa vanhempiensa omakotitalon viereisellä tontilla (isovanhemmilta peritty). Suhdestatus tuntematon.

UlkonäköMelko mitäänsanomaton ja vaisu ulkonäkö. Maantieharmaat hiukset, meikkaamattomat kasvot, usein vakava ilme. Noin 160 cm pitkä, ylävartalostaan runsas ja jaloistaan aivan hoikka. Moitteettomasti pukeutunut ja siisti.

OlemusRupattelee ja ehkä jopa juoruilee (tutuiksi muodostuneiden kanssa), muttei ole erityisen aloitteellinen keskustelija. Tarkkailee ennemmin muita. Pelkää jonkin verran hevosia eikä erityisemmin välitä niiden hajusta. Pyrkii tekemään siivoustyönsä ennen kuin käytävillä on liikettä. Ehdottomasti aamuvirkku, vain harvoin sosiaalisia menoja (maksimissaan Murronmaalla asti ja muutamien kouluaikaisten ystäviensä aloitteesta). Yksinkertaisesti jämähtänyt Kallaan, eikä se haittaa Siiriä yhtään. Viihtyy arkisessa arjessaan.

Kulkee kartanolle vanhalla punaisella Mazdalla, joskus bussilla tai jopa kävellen, jos auto ei ole käynnistynyt pakkasella tai siihen tullut pikkuvikaa. Reipas, toimelias ja aikaansaava (saattaa hyvinkin kuulua marttoihin), muttei missään nimessä sporttinen.


⚠ Siirillä ei ole omaa käyttäjätunnusta. Hahmoa saa käyttää vapaasti tarinoissa. #siiripynnönen

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa