Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mia Rosendahl | Heran omistaja

Siirry alas

Mia Rosendahl | Heran omistaja Empty Mia Rosendahl | Heran omistaja

Viesti kirjoittaja Mia R. lähetetty 30.06.20 11:38

Mia Rosendahl

Perustiedot
  • Syntynyt 21.9.1997, nyt 23-vuotias.
  • Asuu Murronmaalla kaksiossa.
  • Opiskelee lääkäriksi, menossa lääkiksen 5. vuosi
  • Ratsastuksen lisäksi käy salilla ja toimii somevaikuttajana
  • SinkkuRatsastuskokemus
  • Aloittanut aktiivisen ratsastuksen 7-vuotiaana
  • Kilpaillut junnuna sileällä, sekä esteillä
  • Lukioiässä vaihtoi painotuslajiaan kenttäratsastukseen
  • Heran myötä ryhtyi taas kouluratsastajaksi
  • Tasoltaan tällä hetkellä ~VaA / Re 110cmHistoriaaMia syntyi vuonna 1997 varakkaan perheen esikoiseksi. Hänen vanhemmat, Eva ja Mikael Rosendahl, ovat molemmat menestyneitä kenttäratsastajia ja sittemmin tunnettuja valmentajia. Mian elämää piristämään syntyi vuonna 2000 kaksoset, Ava ja Nico. Myös molemmat sisaruksista ovat kilpailevia ratsastajia. Mia on perheensä kanssa hyvissä väleissä ja tulee perimään vanhempiensa kilpatallin sisarustensa kanssa. Tällä hetkellä hän kuitenkin asustaa Murronmaalla ja käy tapaamassa perhettään silloin tällöin.

Mian elämän lapsuusvaihe oli hyvinkin tavanomainen. Hyvillä papereilla peruskoulusta valmistunut nuorukainen kävi Tampereella arvostetun lukion ja lähti sen jälkeen lukemaan lääketiedettä Murronmaalle.  Mia aloittaa Murronmaan yliopistossa lääkiksen viidennen vuotensa. Opiskelut ovat kuitenkin hyvin työpainotteista, ja hän työskentelee Murronmaan yliopistollisessa sairaalassa erilaisissa tehtävissä.

Koulun ja työn ohella Mia käy salilla ja toimii somevaikuttajana. Lähinnä sydäntä on kuitenkin ratsastus, joka jäi Murronmaalle muuton yhteydessä tauolle. Töiden vakiinnuttua, Miaa alkoi kuitenkin kiinnostaa taas tavoitteellisen ratsastuksen aloittaminen. Tilaisuus avautui, kun Mia sai ylläpitoon nuoren Friisiläisruunan ja pääsi Auburnin valmentajien silmien alle treenaamaan.


KokemusKuten olettaa saattaa, Mia on ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikänsä. Varsinaisesti hän kiinnostui ratsastuksesta kuitenkin vasta seitsemän vuotiaana. Tuolloin hän alkoi käymään sisarustensa kanssa vanhempiensa tallilla ratsastustunneilla. Mia kehittyi nopeasti ja ensimmäisen oman ponin hän sai 12-vuotiaana. Connemara tamman kanssa Mia aloitti kilpailemisen sekä koulussa, että esteillä. Lukio-ikään tullessa Mia osti puoliverisen, jonka kanssa kilpaili myös kenttäratsastuksessa. Murronmaalle muuttaessa hevonen jäi Mian siskolle, Avalle, kilparatsuksi. Tarkoituksena Mialla on hankkia oma hevonen opintojen päätyttyä.

Viimeiset neljä vuotta Mia on ratsastanut säännöllisen epäsäännöllisesti. Hän käy suhteellisen usein kotonaan vanhempien tallilla ratsastamassa, jos hänellä sattuu useampi vapaapäivä peräkkäin. Mian ratsastustaso pyörii Vaativan B:n tasolla ja rataesteitä hän on hypännyt 130cm saakka.


LuonneMia on luonteeltaan avoin ja täynnä energiaa. Hän tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen ja on yleisesti ottaen ystävällinen kaikille. Tämä ei tarkoita sitä, että Mia pitäisi kaikista, mutta pitää suurimmaksi osaksi negatiiviset ajatukset itsellään, tai tuo ne ulos rakentavasti sen sijaan, että rupeaisi polkemaan ketään alas. Lähes aina nuoren naisen kasvoilla on aurinkoinen hymy ja heleän naurun tunnistaa varmasti kaukaa. Mia on päämäärätietoinen ja sitoutuu siihen, mitä tekee. Häneltä löytyy ihailtavaa itsekuria niin omassa käytöksessään, kuin myös tekemisessään. Varakas perhe tai kaveripiireissä suuri suosio ei ole noussut päähän, vaan Mia on avulias ja nöyrä, vaikka ulkomuoto voisi antaa olettaa toisin.

Mia on empaattinen ja myötätuntoinen, joka tuntuu aina asettuvan heikomman puolelle. Satunnaiset huonot päivät näkyvät yleensä tavattomana hiljaisuutena ja Mia sulkeutuu silloin yleensä omaan kuplaansa, eikä välttämättä heti tajua, jos joku yrittää häntä lähestyä. Mia on kuitenkin suhteellisen helppo saada hyvälle tuulelle.

Mia on myös spontaani ja lähtee herkästi kokeilemaan jotain uutta. Monesti hän on myös itse kehittelemässä jotain kivaa itsensä tai kavereiden päänmenoksi. Mia on luova ja tykkää olla mukana suunnittelemassa tapahtumia tai muuta kivaa.avatar
Mia R.
Kesätallilainen

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 6

https://virtuaalikaty.wixsite.com/home/heracles

Takaisin alkuun Siirry alas

Mia Rosendahl | Heran omistaja Empty Suhdekuviot

Viesti kirjoittaja Mia R. lähetetty 30.06.20 12:09

PerheVanhemmat: Eva ja Mikael Rosendahl
- Molemmat entisiä kilparatsastajia
- Pyörittää omaa valmennustallia Tampereen kupeessa
- Molempien kanssa hyvissä väleissä, isän kanssa läheisempi

Sisarukset: Ava ja Nico
- Kaksoset, syntynyt vuonna 2000
- Asuvat Tampereella molemmat omillaan
- Ava kilpailee esteillä, Nico kenttäratsastuksessa
- Molemmat todella läheisiä, käyvät usein vierailemassa


Auburnin sisäiset ihmissuhteet- Ei mainittavia ihmissuhteita


Auburnin ulkopuoliset ihmissuhteet- Kourallinen opiskelukavereita

Sofia Niemi
- Yksi Mian parhaista kavereista
- Samalla vuosikurssilla lääkiksessä
- Ei ratsasta, mutta tykkää käydä välillä mukana

Daniel Vuorinen
- Toinen Mian parhaista kavereista
- Samalla vuosikurssilla lääkiksessä
- Mian epävirallinen pt
- Ei välitä hevosista, vaikka koittaa parhaansa mukaan ymmärtää Mian intoilua


Musta lista


Henkilöt, joiden kanssa ei ole hyvissä väleissä

- Ei mainittavia ihmissuhteita
avatar
Mia R.
Kesätallilainen

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 6

https://virtuaalikaty.wixsite.com/home/heracles

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa