Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Siirry alas

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä Empty Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Viesti  Mia R. 25.06.20 20:24

Moikka!

Olen jo pitkään tutkaillut teidän tallien sivuja ja ihastellut aktiivista toimintaa. Olen myös miettinyt oman hahmon tuomista Auburniin, mutta vasta nyt sain muotoiltua hahmon, joka inspiroisi kirjoittamaan aktiivisesti ja tuomaan tavoitteellisuutta bittiponiharrastukseen.

Hahmoni pähkinän kuoressa on 23-vuotias Mia Rosendahl, joka on neljä vuotta sitten muuttanut Murronmaalle opiskelemaan lääkikseen. Pahin kiire sen osalta on jo ohi ja opiskelut siirtynyt pääpainotteisesti töihin. Säännölliset työajat ja tulot mahdollistavat siis hetken tauolla olleen tavoitteellisen ratsastuksen Auburnin upeissa puitteissa, jos teillä on vain tarjota Mialle ratsua. Ratsastuskokemusta Mialla on kuitenkin pitkällä historialla, myös isommilta kilpakentiltä. Mian Tampereella asuvat vanhemmat ovat pitäneet visusti huolta siitä, että tytöstä on tullut heidän jalanjäljissään kilparatsastaja. Tampere on kuitenkin turhan kaukana aktiiviseen ratsastukseen, joten joku ratkaisu oli löydettävä lähempää.

Mialle voi tarjota oikeastaan minkälaista hevosta vaan. Painotuksella ei ole niin väliä, sillä Mia on kilpaillut niin koulussa, esteillä kuin kenttäratsastuksessa. Taitotasoltaan Mia on n. VaB / Re130cm, mutta toki taidot on päässyt ruostumaan pitkähkön tauon aikana. Mielellään kuitenkin omalla moottorilla toimiva hevonen, jonka kanssa olisi mahdollista kehittää ratsastustasoa tavoitteellisesti korkeammalle.

Alla vielä kokonaisvaltaisempi kuvaus hahmostani.

Historiaa

Mia syntyi vuoona 1997 varakkaan perheen esikoiseksi. Hänen vanhemmat, Eva ja Mikael Rosendahl, ovat molemmat menestyneitä kenttäratsastajia ja sittemmin tunnettuja valmentajia. Mian elämää piristämään syntyi vuonna 2000 kaksoset, Ava ja Nico. Myös molemmat sisaruksista ovat kilpailevia ratsastajia. Mia on perheensä kanssa hyvissä väleissä ja tulee perimään vanhempiensa kilpatallin sisarustensa kanssa. Tällä hetkellä hän kuitenkin asustaa Murronmaalla ja käy tapaamassa perhettään silloin tällöin.

Mian elämän lapsuusvaihe oli hyvinkin tavanomainen. Hyvillä papereilla peruskoulusta valmistunut nuorukainen kävi Tampereella arvostetun lukion ja lähti sen jälkeen lukemaan lääketiedettä Murronmaalle. Mia aloittaa Murronmaan yliopistossa lääkiksen viidennen vuotensa. Opiskelut ovat kuitenkin hyvin työpainotteista, ja hän työskentelee Murronmaan yliopistollisessa sairaalassa erilaisissa tehtävissä.

Koulun ja työn ohella Mia käy salilla ja toimii somevaikuttajana. Lähinnä sydäntä on kuitenkin ratsastus, joka jäi Murronmaalle muuton yhteydessä tauolle. Töiden vakiinnuttua, Miaa alkoi kuitenkin kiinnostaa taas tavoitteellisen ratsastuksen aloittaminen. Tästä syystä hän ajatteli tulla Auburniin kärkkymään hevoskaveria.


Kokemus

Kuten olettaa saattaa, Mia on ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikänsä. Varsinaisesti hän kiinnostui ratsastuksesta kuitenkin vasta seitsemän vuotiaana. Tuolloin hän alkoi käymään sisarustensa kanssa vanhempiensa tallilla ratsastustunneilla. Mia kehittyi nopeasti ja ensimmäisen oman ponin hän sai 12-vuotiaana. Connemara tamman kanssa Mia aloitti kilpailemisen sekä koulussa, että esteillä. Lukio-ikään tullessa Mia osti puoliverisen, jonka kanssa kilpaili myös kenttäratsastuksessa. Murronmaalle muuttaessa hevonen jäi Mian siskolle, Avalle, kilparatsuksi. Tarkoituksena Mialla on hankkia oma hevonen opintojen päätyttyä.

Viimeiset neljä vuotta Mia on ratsastanut säännöllisen epäsäännöllisesti. Hän käy suhteellisen usein kotonaan vanhempien tallilla ratsastamassa, jos hänellä sattuu useampi vapaapäivä peräkkäin. Mian ratsastustaso pyörii Vaativan B:n tasolla ja rataesteitä hän on hypännyt 130cm saakka. Mian tavoitteena on tällä hetkellä löytää hevonen, jonka kanssa alkaa tavoitteellisesti treenaamaan, kilpailemaan, sekä nostamaan omaa tasoa pikkuhiljaa ylöspäin.


Luonne

Mia on luonteeltaan avoin ja täynnä energiaa. Hän tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen ja on yleisesti ottaen ystävällinen kaikille. Tämä ei tarkoita sitä, että Mia pitäisi kaikista, mutta pitää suurimmaksi osaksi negatiiviset ajatukset itsellään, tai tuo ne ulos rakentavasti sen sijaan, että rupeaisi polkemaan ketään alas. Lähes aina nuoren naisen kasvoilla on aurinkoinen hymy ja heleän naurun tunnistaa varmasti kaukaa. Mia on päämäärätietoinen ja sitoutuu siihen, mitä tekee. Häneltä löytyy ihailtavaa itsekuria niin omassa käytöksessään, kuin myös tekemisessään. Varakas perhe tai kaveripiireissä suuri suosio ei ole noussut päähän, vaan Mia on avulias ja nöyrä, vaikka ulkomuoto voisi antaa olettaa toisin.

Mia on empaattinen ja myötätuntoinen, joka tuntuu aina asettuvan heikomman puolelle. Satunnaiset huonot päivät näkyvät yleensä tavattomana hiljaisuutena ja Mia sulkeutuu silloin yleensä omaan kuplaansa, eikä välttämättä heti tajua, jos joku yrittää häntä lähestyä. Mia on kuitenkin suhteellisen helppo saada hyvälle tuulelle.

Mia on myös spontaani ja lähtee herkästi kokeilemaan jotain uutta. Monesti hän on myös itse kehittelemässä jotain kivaa itsensä tai kavereiden päänmenoksi. Mia on luova ja tykkää olla mukana suunnittelemassa tapahtumia tai muuta kivaa.
Anonymous
Mia R.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä Empty Vs: Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Viesti  Isabella S. 27.06.20 16:08

Hei!

Kiitos kivasta hakemuksesta! Meillä ei ole juuri tällä hetkellä vapaita vuokrahevosia, mutta yksi kouluhevonen vapautuu todennäköisesti pian. Toki voit liittyä porukkaan yleisenä hoitajana tai työntekijänä jo nyt ja aloittaa meihin tutustumisen! Voin myös kertoa tarkemmin vaihtoehdoista esimerkiksi sähköpostilla.

Lisäksi meillä avautui kesätallipaikkoja hakuun, jos yksityisen tuominen meille kiinnostaa. Smile

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä Empty Vs: Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Viesti  Mia R. 27.06.20 17:09

Kiitos! Laittelen kesätallipaikasta hakemusta huomisen puolella. Sinne ei näyttänyt olevan oikeuksia vastata ilman rekisteröitymistä.
Anonymous
Mia R.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä Empty Vs: Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Viesti  Isabella S. 27.06.20 18:06

Hei, hyvä kun huomasit!

Oikeudeksi olivat jääneet vain jäsenet, vaikka joskus muinoinkin meillä on hoidettu hakemuksen juuri 'Toimistoon'. Päivitin, nyt pitäisi toimia kaikilla.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä Empty Vs: Hoito- / vuokrahevosta Kärkkymässä

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa