Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kiian spinnarit

Siirry alas

Kiian spinnarit Empty Kiian spinnarit

Viesti kirjoittaja Kiia K. lähetetty 04.04.20 23:48

...
Kiia K.
Kiia K.
Vuokraaja

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 59

http://unisiiven.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kiian spinnarit Empty Vs: Kiian spinnarit

Viesti kirjoittaja Kiia K. lähetetty 04.04.20 23:48

03.04.2020

#tietähtiin2020

Olin ollut kuin puulla päähän lyöty kun lueskelin tämän vuoden Tie Tähtiin kilpailusarjan kutsua. Olin saanut sen käsiini aivan liian myöhään kuten myös kuulemieni mukaan kaikki muutkin Auburnissa ja Purtseilla. Mietin kauan aikaa että haluanko lähteä siihen urakkaan uudestaan, sillä se oli ollut viime vuonnakin aikamoista puurtamista ja treenaamista. Kahdella hevosella osallistuminen taas toisi itselleni liikaa paineita, joten kriiseilin myös siitä että osallistuisinko niihin Armilla vai Torulla. Toisaalta Armi olisi tuttu ja turvallinen vaihtoehto, sillä kiltin ja osaavan tamman kanssa se tulisi olemaan helpompaa. Mutta sitten taas mietin, että olisi hyvä saada Torullekin enemmän kisakokemusta.

Lopulta viimeisen päätökseni tein kun loungeen mennessäni törmäsin siellä Nitaan joka kyseli olisinko itse osallistumassa Tie Tähtiin kilpailuihin. Hieman epävarmana kerroin, että mietin Torulla osallistumista. Hetken aikaa Nita näytti todella mietteliäältä ja käytin tilanteen hyväksi ja nappasin itselleni höyriävän kupillisen kahvia. Lopulta nainen kysäisi että mitä mieltä olisin siitä, että hän starttaisi siellä Armilla. Mielestäni se oli oikein loistava idea.
“Mua vähä harmittikin kun Armi ois jääny tällä kertaa kisojen ulkopuolelle mut täähä on loistavaa jos sä osallistut sillä” hymyilin Nitalle istuessani pöydän ääreen.
“Pitää kyl varmistaa asia Amandalta mut uskon että se on sille okei” Nita sanoi noustessaan itse ylös.
“Kyl mä luulen ettei sillä oo mitään sitä vastaan” vastasin hymyillen.
“Nii mäkin. Lähen selvittään sen heti. Moikka” nainen sanoi ja poistui sitten loungesta.

Pitkän aikaa vain istuskelin yksin loungessa hörppien kuumaa kahvia ja miettien tulevia viikkoja. Olisi pakko treenata koko ajan jos meinaisin pärjätä, sillä vaikka muut kisat olikin nyt menny prossien mukaan paremmin kuin koskaan niin Toruun ei voisi koskaan täysin luottaa. Tää rupeama vielä vaatisi meiltä molemmilta paljon kun osarit olisi niin lähekkäin enkä voinut itselleni mitään, että olen aika kilpailunhaluinen. Jos jotain lähtee tavoittelemaan niin kaiken myös tekee sen menestyksen eteen. Lopulta nousin ylös ja laitoin huuhdellun kahvikupin tiskikoneeseen. Pakko kai se olisi lähteä tekemään jotain muutakin kuin miettiä Tie Tähtiin kisoja.
Kiia K.
Kiia K.
Vuokraaja

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 59

http://unisiiven.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kiian spinnarit Empty Vs: Kiian spinnarit

Viesti kirjoittaja Kiia K. lähetetty 18.04.20 20:25

17.04.2020

#tietähtiin2020

Huomenna aamulla olisi lähtö taas Lappiin Lentovaaran ratsutilalle jossa järjestetään Tie Tähtiin kilpailun toinen osakilpailu. Päivä oli mennyt todella nopeasti Torun liikutuksen, pakkailemisen ja auton valmistelun parissa. Molemmat rekat oli nyt valmiina lähtöön vaikka se olikin ollut aika hermoja raastavaa puuhaa Pennan häärätessä ja komennellessa minkä kerkeää. Se oli tapojensa mukaan miettinyt kaiken tarkkaan ja kaiken piti olla juuri niinkuin hän oli suunnitellut. Olin vain yrittänyt tehdä mitä pyydetään ja pysyä muuten pois jaloista, sillä en todellakaan olisi jaksanut kuunnella Pennan selityksiä kuinka tärkeää oli varmistaa että hevosilla olisi matkan aikana kaikki hyvin. Ihankuin se ei olisi meille muillekin itsestään selvä asia, mutta Pennalle se oli jotain vielä suurempaa.

Kotiin päästyäni aloin keräämään vielä kisavaatteet kasaan, sillä olin ne edellisiltana pessyt. Siinä pakatessa tajusin että mun kisahousuihin oli tullu reikä. REIKÄ! Ja vielä näkyvälle paikalle. Kirosin mielessäni ja mietin mistä mä repisin tähän hätään uudet. Paniikki meinasi vallata mielen ennenkuin tajusin, että voisin soittaa Evelle ja kysäistä onko naisella ylimääräisiä. Puhelin hälytti muutaman kerran ennenkuin nainen vastasi puhelimeen.
"Sori ku soitan näin myöhään mut oliks sä osallistumassa Lehtovaaran kisoihin sunnuntaina" kysäisin Eveltä anteeksi pyytelevänä.
"Joo kyl mä ton Hitin kans oon tulossa. Noh" Eve kysäisi.
"Ei sulla sattuis oleen ylimääräsiä kisahousuja lainata ku mun pöksyihin on tullu jostai reikä" kerroin ja kuulin linjan toisesta päästä naurua.
"Tasmanian tuholainenko on taas iskeny" nainen hekotteli vielä makeammin viitaten tietenkin Toruun.
"Se voi olla mut hokasin sen vasta nyt" sanoin eikä mua kyllä yhtään naurattanu.
"Kyllä mä luulen että tuolla on yhet jotka sulle menis. Mulla on aina varahousutkin mukana nii enköhä mä voi niitä lainata" Eve vastasi ja suuri kivi tippui sydämeltäni.
"Kiitos kiitos kiitos" hoin puhelimeen ja alkanut paniikkikohtaus purkautui nauruna.

Juttelin Even kanssa vielä muutaman sanan ja lopetin sitten puhelun. Heitin puhelimen sohvapöydälle ja rättiväsyneenä sitten viimein pääsin rentoutumaan sohvalle katsomaan hetkeksi telkkaria ennen nukkumaanmenoa. Yksi kriisi vältetty, toivottavasti ei tule uutta. Heti takaisin kotiin palattua pakko käydä ostamassa uudet housut.

// 321 sanaa //
Kiia K.
Kiia K.
Vuokraaja

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 59

http://unisiiven.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kiian spinnarit Empty Vs: Kiian spinnarit

Viesti kirjoittaja Kiia K. lähetetty 19.04.20 16:38

19.04.2020

#tietähtiin2020

Hevosrekan livingissä herääminen pitkästä aikaa tuntui jotenkin oudolta, muttei kyllä mitenkään huonolta. Miten voisikaan kun tuntui, että Auburnin rekat oli viimeisen päälle laitettuja ja mukavia. Venyttelin hieman unisena raajojani ennenkuin nousin istumaan ja katseeni kiersi livingiä. Muut oli jo hereillä ja huikkasin porukalle huomenet hieman unisena.
"Sä näytät ihan röllipeikolta" Nita sanoi naureskellen kun kömmin hakemaan aamukahvia.
"Näyttäisit itsekin jos oisit pyöriny puoli yötä levottomana" heitin takaisin ja istuuduin Nitan viereen nauttimaan kahvista kaikessa rauhassa. Vastapäätä istuva Anton joi omaa kahviansa kaikessa hiljaisuudessa ja huomasin miehen katseen harhailevan.
"Tiesiks et mun silmät on täällä" heitin Antonille naureskellen osoittaessani kasvoihini päin kun miehen katse oli näyttänyt jumittuvan hieman liian alas. Vetäisin aamutakkia paremmin ympärilleni ja mietin että olisi voinut ehkä miettiä vähän järkevämmin yöasun minkä ottaisi mukaan. Koko vartalo haalari kenties? Mies näytti siltä että voisi vajota maan alle jos vain voisi.
"Täh. Aa nii siis joo sori" Anton mutisi hiljaa ja painoi katseensa takaisin kahvikuppiin.
"Ei se mitään. Joko hevoset on muuten ruokittu. Ei mitään käryy paljonko kello on" totesin ja etsin puhelintani jostain.
"Joo ne kuulemma käytiin ruokkiin jo aikaa sitten. Kellohan on jo ties mitä ja eka luokka on jo alkanu" Nita kertoi noustessaan ylös. Nainen pesaisi kahvikuppinsa ja ilmoitti sitten lähtevänsä katsomaan miten Armilla menee. Anton painui ulos Nitan perässä, sillä ei ilmeisesti kehdannut jäädä mun kans autoon kahdestaan.

Päätin pistää itsekin vipinää kinttuihin ja vaihtaa vaatteet vielä kun sain sen rauhassa tehdä. Kaivelin kassista puhtaat farkut ja pitkähihaisen jotka vaihdoin yökkäreiden tilalle. Vielä olisi liikaa aikaa omaan luokkaan niin ehtisin sotkea ne moneen kertaan. Lehtovaaran pihalla kulki paljon ihmisiä kun suuntasin kahvioon ostamaan jotain aamupalaa. Maha murisi siihen malliin että ruokaa oli saatava ja nopeasti. Pari ruisleipää ja limukka saisi ajaa tänään aamupalan virkaa ja suuntasin ne kädessä kohti Tiitusta joka asteli juuri paikalle. Vaihdoin miehen kanssa muutaman sanan Ennin kuulumisista samalla kun mussutin eväät kiduksiini. Olin onnellinen, että tammalla oli kaikki hyvin ja lupasin käydä katsomassa tammaa vielä tänään.

// 324 sanaa //
Kiia K.
Kiia K.
Vuokraaja

Avatar © : Lynn
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 59

http://unisiiven.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kiian spinnarit Empty Vs: Kiian spinnarit

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa