Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bastian Löw | Vieraileva kouluratsastusvalmentaja

Siirry alas

Bastian Löw | Vieraileva kouluratsastusvalmentaja Empty Bastian Löw | Vieraileva kouluratsastusvalmentaja

Viesti  Bastian L. 01.03.20 20:20

Bastian "Basti" Löw

s. 10.06.1975, 44-vuotias kouluratsastusvalmentaja
asuu Helsingissä ja vaikuttaa Uudellamaalla
puhuu kömpelöä suomea, saksaa (äidinkieli) ja englantia
charmikkaasti harmaantunut, ikänäköön silmälasit

Valmentaa Auburnissa Amandaa, mutta pitää myös valmennusviikonloppuja

Pirskahteleva Bastian on inspiroiva persoona niin yksityiselämässään kuin työssään valmentajanakin. Mies pursuaa elämää, tuntee voimakkaasti ja iloitsee aidosti muiden onnesta ja onnistumisista. Mies ei ole nokkelin vitsiniekka varsinkaan suomen kielellä – paitsi vahingossa – mutta rakastaa nauraa, eikä silloin kielimuurikaan ole este. Valmentajana Bastian voi olla aluksi kulttuurishokki tavalliselle suomalaiselle ratsastajalle, sillä suureellisesti elehtivä ja täysillä hetkeen keskittynyt mies ei ole hiljaisimmasta päästä. Bastianilla on tapana hellitellä valmennettavia ratsukoita hempeillä lempinimillä, joita keksii jo aika pian tutustumisen jälkeen.

Bastian on pitkänlinjan kouluratsastaja, joka on kilpaillut huipputuloksin Grand Prix -tasolla, viimeisimpänä rakkaan oldenburg-ori Blasen kanssa. Blasen menehdyttyä äkilliseen aivoverenvuotoon kesken kouluradan, ei Bastian ole palannut kilparadoille, vaan jakaa osaamistaan kaikentasoisille (mutta erityisesti korkealle tähtäävien) ratsastajille.

Työskennellessään vielä Saksassa, Amanda Sokka tutustui Bastianiin, ja kaksikko on siitä asti pitänyt tiukasti yhteyttä. Amanda valmentautui Bastianin silmän alla useita vuosia, mutta perijättären muutto Suomeen katkaisi yhteistyön. Lyödessään hynttyyt yhteen silloisen suomalaisen miesystävänsä kanssa, saapui Bastian muutaman vuoden päästä myös Uudellemaalle, Helsinkiin. Muutaman vuoden mies teki sekä Suomessa että Saksassa töitä, mutta jatkuva reissaaminen poltti parisuhteen loppuun. Bastian päätti erosta huolimatta jäädä Suomeen vakiintuneen asiakaskuntansa pariin tarjoten nyt valmennusta joustavammin. Myös Amanda Sokka pääsi solmimaan Bastianin kanssa vihdoin valmennussopimuksen.
Bastian L.
Bastian L.
Valmentaja

Avatar © : Sage
Ikä : 47
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa