Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ystävänpäivä

Siirry alas

Ystävänpäivä Empty Ystävänpäivä

Viesti  Isabella S. 13.02.20 19:13

Ystävänpäivä
Kallan tori, 14.2.2020

Kallan kylän keskusta on pieni, vaatimaton, hiljainen ja kaunis. Siellä tapahtuu hyvin harvoin yhtään mitään. Siksi kymmenen vuotta sitten lakkautetun pankkikonttorin perään yhä kihistelevät mummot ovat ihmeissään, kun torille ajaa pramea hevosrekka. Ahaa! Toteaa ensimmäinen kallalais-mummu, tässähän taitaa selvitä yön aikana torille ilmaantuneen juhlakatoksen salaisuus. Ja niin selviääkin! Torin laitaan pysäköidystä hevosrekasta pujahtaa solakka ja vaalea mieshenkilö, joka ryhtyy kantamaan katokseen suuria pahvilaatikoita. Pian häntä saapuu auttamaan pienikokoinen tummaverikkö – varmasti se raharikas murhaajatar kylän laidalta, sieltä hevoskartanolta! Kenellä muullakaan olisi mokoman pröystäilevä hevosrekka? Pohtii yhä mummukka, jonka veikkaukset osuvat kohdalleen.

Auburnin kartanon omistajattaret ovat nimittäin pystyttäneet Kallan kylän piskuiselle torille pop up -liikkeen. Solakka vaaleahapsinen mies kantaa katoksen reunoille suuret lasimaljakot tulppaaneita, ja myyntipöydille teltan sisään alkaa kasaantua jonkinlaisia tekstiilipakkauksia toimeliaan murhaajattaren toimesta. Kalla-mummo hiippailee lähemmäs – kyllä vain, kahvintuoksu osuu nenään – mahtaako olla ilmaista? Parempi ottaa selvää. Ja onhan se. Kahvia ja teetä saa ottaa, kunhan kaikki on valmista, sanoo solakka mies. Sitten se asettelee mummukan katsellessa teltan ulkopuolelle suuren kyltin.

Sokka Luxuries

Ystävänpäivälanseeraus!
Hani-satulahuovat vain tänään 20 v€
koot pony–full, väreinä ihastus & rakkaus

[huom! mustaa hevosta ei saa koskettaa!]

Mustaa hevosta??

Vaan kauaa ei ehdi mummo ihmetellä, sillä hyvätapaisesti pahoitteleva nuori mies poistuu. Joku kutsuu miestä käskevällä äänellä, eikä aikaakaan kun lastaussilta on avattu ja Kallan torilla seisoo ihka oikeita hevosia! Mummo oikein huokailee ja alkaa jo saada useasta iäkkäästä kallalaisesta seuraa – ohho, nyt olisikin rauhallista käydä marketissa, jos malttaisi poistua! Mukulakivillä kuuluu kavioiden vaativaa kopsetta, kun viileän vaaleanpunaisiin pukeutunut vaaleaverikkö taluttaa satumaisen kiiltävää mustaa oria. Pian perästä saapuu se hyvätapainen nuori mies, jonka ohjasten päässä kopsuttelee valkoharmaa, rauhallisemmalta vaikuttava, mutta aivan yhtä suuri hevonen.

Ystävänpäivä Tori

Kummankin ratsun selkään asetellaan taluttajiinsa erinomaisesti sointuvat huovat, mutta ei satulaa. Ne kiinnitetään jollakin vyöllä, ja paikalle ensimmäisenä sattunut nokkela mummukka ymmärtää hevosten olevan mannekiineja. Miten kekseliästä ja näyttävää! Samalla katokselle jäänyt tumma perijätär huudahtaa, että kahvia saa ottaa ja huovat ovat tarjolla erikoishintaan. Kaikki mummot ja vaarit nytkähtävät liikkeelle – kahvia hakemaan, tietenkin. Kahvirauha on kuitenkin pian mennyttä, sillä jostain saapuu kiljahtelevia nuoria tyttöjä ihmettelemään edullista hintaa ja Amanda Sokan kilpahevosia. Hevoset olivat hienoja, sen mummo myönsi, mutta että kaksikymmentä euroa tilkkutäkistä!


Hani-satulahuopa 20 v€ (norm. 80 v€)

- Vahvaa luomupuuvillaa
- Koulu- ja estemallit, konepesu 40'C
- Värit: ihastus (ruusukultainen koriste) & rakkaus (kultainen koriste)
- Tekijänoikeudet: Sokka Luxuries
- Tallenna kuva itsellesi, ei suoralinkitystä!

Ystävänpäivä Hani_kh_rkYstävänpäivä Hani_kh_k
Ystävänpäivä Hani_eh_rkYstävänpäivä Hani_eh_k


_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa