Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rosalina Zetterman | Tigrainen hoitaja

Siirry alas

Rosalina Zetterman | Tigrainen hoitaja Empty Rosalina Zetterman | Tigrainen hoitaja

Viesti  Rosalina Z. 20.11.19 14:05

Rosalina Zetterman
"Rina"
s. 30.06.1997
Grannin hoitaja 03.12.2019 alkaen

Rosalina on syntynyt onnellisesti ainoana lapsena hevosperheeseen, sillä hänen vanhempansa omistavat ratsastuskoulun. Sen takia Rina onkin päässyt pienestä pitäen kisaamaan hyvillä resursseilla ja joka päivä on ratsastettu useampia hevosia. Taidot karttuivat, mutta vanhetessaan hänen vanhempansa huomasivat kuinka itsekeskeinen naisesta oli tullut ja Rosalina lähetettiin Ruotsiin töihin. Hemmoteltu nuori nainen sai kokea ihan uuden maailman ja hän jatkoikin siellä aiempia hevosopintojaan. Nykyiseltään hän on kouluttautunut ratsastuksenohjaajaksi. Nuoresta iästään huolimatta naiselta löytyy paljon taitoa ja hänelle onkin tärkeintä, että hevonen liikkuu oikein ja rennosti.

Rina on aina ollut hyvin piikikäs muita kohtaan ja sanoo kaiken hyvin suorasanaisesti. Vieraiden kanssa ei jää kovinkaan helposti rupattelemaan, mutta omaa loppuunsa kuitenkin todella sosiaalisen luonteen. Päällisin puolin vaikuttaa tuntemattomien silmään varmasti tuimalta ja yksinäiseltä. Sitä hän varmasti onkin joskus, muttei silti pure jos joku tulee kysymään häneltä neuvoa. Hevosasioissa auttaa varmasti, sillä osaa kaikenlaisia asioita kuin luonnostaan.

Muutti Kallaan, koska halusi paeta vanhempiensa mainetta ja mammonaa. Halusi luoda oman elämänsä ja uransa ihan itse ilman muiden apua. Työskentelee tällä hetkellä K-Marketissa ja yrittää miettiä miten saisi uuden elämänsä raiteilleen. Haaveena saada joku päivä oman alan töitä ja oma hevonen.

Pituudeltaan 167cm ja omaa hoikan treenatun vartalon. Pukeutuu silti Adidaksen verryttelyhousuihin ja isoihin huppareihin. Ei ehkä hänen ominta tyyliään, mutta arvostaa tallilla mukavuutta. Omistaa rinnuksille asti ylettävät mustat suorat hiukset, jotka ovat kasvojen vierestä lyhyemmät ja vaaleansiniset silmät.
Rosalina Z.
Rosalina Z.
Hevosenhoitaja

Ikä : 24
Viestien lukumäärä : 7

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa