Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tallia-avustajaksi Auburn Estateen?

Siirry alas

Tallia-avustajaksi Auburn Estateen? Empty Tallia-avustajaksi Auburn Estateen?

Viesti  Alexandra Rantakoivu 11.08.19 18:58

Hei !

Minä Alexandra Rantakoivu olisin kiinnostunut Auburnin toiminnasta, muttakun vuokra- tai tallipaikkoja ei ole niin ajattelin kysyä avustajan/tallitytön hommia. Itse olen 00- syntynyt nuorukainen eli 19-vuotta vanha. Olen harrastanu hevosia aivan pienestä asti. Omistan tällä hetkellä kolme hevosta. Pystyn ratsastamaan koulu- este- ja yleishevosia. Tasoni ylettyvät kouluratsastuksessa Int | | ja esteillä 130cm.

Perusesittely:
Alexandra Rantakoivu eli tutummin Allu, on kaikkea muuta kuin hyljeksivä, ärsyttävä tai ilkeä. Pitemminkin hän on kiltti, aina mukaan ottava ja rauhallinen. Allu ottaa kaiken hyvin tosissaan. Ja tietysti aina kisoissa, hänellä on kauhea paniikki päällä mutta koittaa siittäkin selvitä. Muuten hyvin isosti myös tämä tyttö rakastaa lapsia ja mielikuvitusta.

Ulkonäkö tällä tytöllä on  kaunis näky. Tai näin hänen äitinsä sanoi ennenkö katosi Allun elämästä kun hän oli 15-vuotias.  Hänellä on kauniit vaaleat vyötärölle asti ylettyvät paksut hiukset. Allulla on punaiset keskikokoiset posket ja ystävällinen ilme aina. Silmien väri on kirkas merensininen. Ja huulet ovat aina olleet vaalean punaiset.

Historiasta sen verran että Aleksandra syntyi vuonna 2000 ja on ollut ensimmäistä kertaa hevosen selässä 1-vuotiaana. Hän on asunut Rantakoivun talossa 11-vuotta ennenkö hänen vanhempansa erosivat ja hän muutti asumaan äitinsä kanssa kahdestaan.

Miksi Auburn Estate?
Auburn Estaten maat, hevoset ja kaikki kauneus ovat vallanneet Alexandran sielun. Joten miksipä ei Auburn Estate? Kartano ja talli on upea kun sivuja katselee! Olisi aivan mahtava kunnia päästä Auburn Estateen tallitytöksi/avustajaksi!


Yhteyden otto:
alexandrarantakoivuvr(a)gmail.com
VRL-14598
(Instagramissa (a)alexandrarantakoivu.vr

Kiitos ja hei!
Anonymous
Alexandra Rantakoivu
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallia-avustajaksi Auburn Estateen? Empty Vs: Tallia-avustajaksi Auburn Estateen?

Viesti  Isabella S. 13.08.19 12:18

Hei!

Kiitos paljon mielenkiinnostasi Auburnia kohtaan! Tallitytöksi tai apulaiseksi pääseminen on täysin mahdollista, mikäli maltat odottaa vielä pienen hetken. Olemme juuri nyt hiukan kiireisiä (oikeassa elämässä) ja Auburnissa varsat sekä lähestyvä Kalla CUP:n osakilpailu vievät hetkellisesti huomiomme.

Näiden kiireisimpien tehtävien jälkeen olemme toteuttamassa Auburniin ulkoasunvaihdon, missä yhteydessä teemme kattavan oppaan meille hakeutuville uusille tallilaisille. Muutama muukin toimintauudistus on mielessä, mutta välittömästi niiden jälkeen avaamme haut niin tallipaikkoihin kuin apulaiseksikin liittyen! Syksyllä on siis mahdollista hakeutua mukaan ihan virallisesti - tätä ennen en uskalla luvata, että ehtisimme perehdyttää tai katsoa juuri sinulle sopivaa tehtävää. Tuleviin kilpailuihimme saa kuitenkin osallistua ja niissä voi jo fiilistellä Auburnin tunnelmaa kirjoittamalla vaikkapa tarinaa vierassalonkiimme! Smile

Tallipaikkahauista  ym. mainostamme ainakin Keskustassa, ja lisäksi voin laittaa sinulle sähköpostia kun asia on ajankohtainen.

Ystävällisin terveisin,
Isabella Sokka

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa