Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tallipaikat

Siirry alas

Tallipaikat Empty Tallipaikat

Viesti  Vierailija 27.05.19 20:09

Hei! Olen tässä lueskellut sivut ja foorumin läpi, wau! Tulinkin kysymään, että haetaanko yksityistallin loppuihin 5. karsinaan hevosia kuinka tasaisin väliajoin? Etsin tallipaikkaa kultapojalleni Amiraalille ja Auburn vaikuttaa täydelliseltä majoitukselta tavoitteelliselle ratsukolle. Kiitos jo etukäteen :-)

-Kette
Anonymous
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Tallipaikat Empty Vs: Tallipaikat

Viesti  Amanda S. 28.05.19 9:25

Hei Kette!

Kiitos mielenkiinnostasi Auburnia kohtaan! Valitettavasti vapaita tallipaikkoja ei juuri nyt ole (yksityistallin karsina numero 10 on varattuna omalle hevoselle). Jos ja kun tallipaikkoja vapautuu, niistä ilmoitetaan pääsivustolla, foorumin ilmoitustaululla sekä Keskustassa, jolloin paikasta on mahdollista jättää hakemus. Tallipaikat ovat kuitenkin todella suosittuja, joten niitä tulee vapaaseen hakuun vain harvoin.

Auburniin on mahdollista päästä mukaan myös toisenlaisissa rooleissa: vapaita vuokrahevosia ei juuri nyt ole (vuokraajahauista ilmoitetaan samalla tavalla kuin vapaista tallipaikoista), mutta aktiivisille ja tarinoinnista kiinnostuneille tallitytöille on aina tilaa porukassa. Avoimia hakemuksia voi jättää tänne vieraskirjaan tai sähköpostiin auburninkartano@gmail.com.

PS. Tunnuksen luominen foorumille on tarkoitettu vain tallilaisille ihan foorumin yleisen siisteydenkin vuoksi, joten siitä syystä tunnuksesi poistetaan. Vieraskirjaan pystyy kirjoittamaan tunnuksetta, ja uuden luomaan jos päätät hakea mukaan porukkaan jossain muussa roolissa kuin yksityisenomistajana! (:

- Amanda S.

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 297

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa