Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cee Blankley | valmentaja

Siirry alas

Cee Blankley | valmentaja Empty Cee Blankley | valmentaja

Viesti  Cecilia B. 23.05.19 14:49

Cecilia "Cee" Blankley

s. 11.06.1984, hevosalan yrittäjä
Isabellan ystävä, Viivin äiti
kaksikielinen (suomi-englanti) sinkku/yh-äiti

Iloinen, ystävällinen, työtä tekevä ja työtä pelkäämätön tyyppi. Aina hommissa, niin kuin hevostallia omassa pihassaan pyörittävät usein ovat. Luonnostaan blondi, hiukset auringonvaalentamat. Aina päivettynyt, aina ulkoilemassa, hyvin harvoin ehostautunut. Pitää kunnostaan huolta - koska se on käytännöllistä, mutta vaivautuu laittautumaan vain hyvin tärkeisiin tilaisuuksiin. Ulkoilmaihminen, hullu hevosnainen. Elää ja hengittää hevosia. Omistaa koiran (sekarotuinen Audrey-narttu) ja tallikissoja.

horse Yksityiselämä

Ceciliaa kutsutaan Ceeksi tai joskus Ceciksi, ei oikeastaan koskaan Ceciliaksi. Cee on Isabellan hyvä ystävä. Naiset ovat tutustuneet ja tavanneet Englannissa työskennellen samalla tallilla. Ceen isoäiti on englantilainen, mutta hän on viettänyt lapsuutensa Suomessa. Viivin italialaisen isän Lucio Silvanin kanssa Ceellä oli varsin myrskyinen suhde, eivätkä he ole enää pakollisuuksia lukuun ottamatta tekemisissä keskenään. Pariskunta seurusteli molempien asuessa Englannissa, mutta sittemmin Lucio on palannut kotimaahansa Ceen tavoin.

horse Hevoset

Kolmissakymmenissään pyörivä blondi on työskennellyt aina hevosten parissa, ja vuonna 2012 hän perusti isovanhemmilta peritylle kohtuullisen rönsistyneelle tilalle tallin, joka on laajentunut paljon. Ceen tila Domenica Estate on pääasiallisesti siittola, joskin hevosilla myös kilpaillaan. Kasvatuksen keskiössä ovat puoliveriset, venäläiset budjonnynhevoset sekä pienimuotoisemmin ratsuponit ja täysiveriset. Talli sijaitsee Murronmaalla, kaupungin keskustasta Kallaan (ja metsään ja ei-mihinkään) päin. Auburniin tilalta ajaa hieman alle 20 minuuttia.

Cee on ollut intohimoinen kilpailija ja Isabellan tavoin lajien ensirakkaus oli rataesteet, josta on siirrytty innostumaan kenttäratsastuksen kautta koulunypläykseen. Viimeiset kymmenen vuotta nainen on keskittynyt kouluratsastukseen, jossa kilpailee tällä hetkellä tavoitteellisimmin (kilpaillen tosin lajia kuin lajia, sillä varoja ei löydy loputtomasti ulkopuolisten kilpailijoiden palkkaamiseen). Cee on tehnyt ja tekee edelleen hirvittävästi töitä, jotta siittola olisi taloudellisesti kannattava. Vuodesta 2020 alkaen Cee valmentaa Auburnissa erityisesti istuntaan ja kouluratsastukseen keskittyen.

horse Muita tyyppejä

Domenicassa työntekijät ovat jonkin verran vaihdelleet, mutta muutama pysyvä ja sitkeä tyyppi on tiimiin jäänyt. Heistä Tom Taylforth (s. 1991) ja Susanna "Suski" Johansson (s. 1965) ovat useimmin kilpailumatkoilla mukana. Englantilainen Tom (Ceen pikkuserkku) on tilan ratsuttaja ja ammattiesteratsastaja, joka kilpailee Domenican tasokkaimmilla puoliverisillä. Puhuu suomea hyvin nihkeästi, joskin oletettavasti ymmärtää ihan hyvin (vaikkei mitään myönnäkään). Susanna on kouluratsastaja ja tilan vakivalmentaja. Cee ja pitkän linjan hevosnainen, tiukkis-Suski, ovat tehneet pitkään yhteistyötä, ja kouluratsastukseen erikoistunut Suski valmentaa satunnaisesti myös esteillä, vaikkei se olekaan napakan naisen lajivahvuus.

Cee Blankley | valmentaja CeeCee Blankley | valmentaja CeetomCee Blankley | valmentaja Ceesuski
Cee / Tom / Suski (kuvat VRL-05265)
Cecilia B.
Cecilia B.
Valmentaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 39
Viestien lukumäärä : 17

http://sunnuntai.altervista.org/domenica

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa