Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Laidunkausi alkaa!

Siirry alas

Laidunkausi alkaa! Empty Laidunkausi alkaa!

Viesti  Isabella S. 21.05.19 15:12

🐎 Laitumelle lasku 2019 🐎
#laitumellelompsis2019

Kesä on ihan nurkan takana ja ruoho vihreimmillään! Hevosia saa jo viedä laitumelle totuttelemaan virheään, mutta virallinen laidunkausi starttaa CUP:n toisen osakilpailun jälkeen, keskiviikkona 5.6.19. Tällöin hevoset voidaan jättää laitumelle jo yöksikin, keleistä riippuen!

Muistutuksena: laitumelle on vajaan kilometrin matka/ suunta (parkkipaikalta kohti Kallajärveä ja Sokkien mökkiä - kuva), maastoltaan laitumella on niittyä sekä metsäisempiä ja varjoisampia alueita, laitumella on suuri pihattomainen katos, isot vesikaukalot sekä ulkopuolella katettu "naulakko" mahdollisia riimuja ja naruja varten. Koska laitumia on vain yksi, orit tai erityisen epäsosiaaliset hevoset (Sipsi..) eivät pääse nauttimaan laidunoloista.

Laiduntavat hevoset:
- Kaikki Isabellan ja Amandan tammat ja ruunat (paitsi Sipsi & Leevi)
- Yksityisistä kaikki tammat ja ruunat

Lisähuomioita
- Vaikka hevonen laiduntaisi pääasiallisesti, voi omistaja/vuokraaja kirjoittaa sen ovessa olevaan tauluun, mikäli jonakin päivänä toivoo hevosen jäävän tallialueen tarhaan ratsastusta tms. varten
- Henkilökunta sijoittaa näitä hevosia sitten suunnilleen tutuissa laumoissa sopiviin, tyhjiin tarhoihin
- Vapaita tarhoja saa muutenkin hyödyntää tarvittavissa tilanteissa, tosin pienissä määrin jotta ruoho kasvaisi (orit vaihtavat sitten tarhoja jossakin vaiheessa kesää!)


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 29.05.19 14:03, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Laidunkausi alkaa! Empty Maasto

Viesti  Isabella S. 29.05.19 12:59

🐎 Maastoretki 🐎
Keskiviikkona 5.6. noin kello 16-18

Ennen laitumille laskua lähdetään maastoon, jonka lopullinen pituus määrittyy fiiliksen mukaan. Kaikki askellajit käydään lävitse, mutta meininki pidetään rentona ja käyntiä on paljon. Koska ratsuja on paljon, lähdetään turvallisuuden vuoksi kahdessa pienemmässä porukassa. Vetäjinä toimivat vauhdikkaat, mutta maastovarmat tummat tammamme (ratsastajineen). Salsalle, Minalle ja Lefalle saa ilmoittautua ratsastajaksi tässä ketjussa tai discordin puolella, ja ratsujen järjestystä/ "maastoryhmää" voidaan vaihtaa! Kummassakin ryhmässä on joitakin maastoherkkiksiä, joiden mukaan sitten mennään (Rillan arabipärinät, Effin ja Minan omat möröt, Zelian ojatempaukset & Cocon (ja varmaan Epin ja Reiskankin, ehkä muidenkin) kevätvauhdit, Kamin tottumattomuus...). Maastovarmoilla tyypeillä saa mennä ilman satulaa.

Jonny - Eela
Gee - Rilla
Kiia - Armi
Sarah - Effi
Ellie - Riepu
Nita - Lefa
Janna - Mina
Verneri - Salsa

Anna - Epi
Gabi - Reiska
Tilda - Coco
Matilda - Zelia
Anton - Vila
Isbe - Kami
Julia - Valerie
Minka - Hani


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 05.06.19 13:24, muokattu 3 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Laidunkausi alkaa! Empty Illanvietto

Viesti  Isabella S. 29.05.19 13:47

🐎 Illanvietto saunalla 🐎

Maaston jälkeen hevoset päästetään laitumelle todennäköisesti ryhmä kerrallaan. Laitumen edessä olevalla levennyksellä on olemassa puomi ja paikalle saapuu varmaankin lisää apukäsiä (eli illaanviettoon muttei maastoon osallistuvia tyyppejä). Myös vesipiste mahdollista pesua/ sienellä pyyhkimistä varten on, ja Penna saapuu huolehtimaan varusteet takaisin talliin autokyydillä/-kyydeillä (voimme varmaankin luottaa, että kaikki päätyvät tiptop omille paikoilleen). Hän tuo tulleessaan hevosten riimut ja narut laitumen naulakkoon.

Tarjoilut ja saunavuorot
17-20 Koivun Majatalo toimittaa saunalle salaattibuffetin, josta kukin voi kasata oma ruokaisan salaattinsa. Leipänä yrittivoipatonkia (myös gluteenittomana).
- Jälkiruuaksi/naposteltavaksi vesimelonia, mansikoita, viinirypäleitä, keksejä sekä sipsejä ja pähkinöitä
- Ruokajuomana vissyä ja makuvesiä, kahvia ja teetä

18-19 naisten saunavuoro
19-20 sekasaunavuoro (uima-asu pakollinen!)
20-21 miesten saunavuoro

21--> Grilli kuumana. Tuo omat grillattavasi!

Illanviettoon saa tuoda omia alkoholijuomia, mutta ryyppäjäisiksi näitä ei ole tarkoitettu. Villimmät jatkot jossain ihan muualla sitten kiitos! Very Happy Seuraleikit ja pelailut toki sallittuja. Purtsilaiset ovat tervetulleita liittymään joukkoon, voidaan samalla juhlistaa mennyttä Cup-osakilpailua!

Käytännön huomioita: Maastoilusta ja illanvietosta järjestetään keskiviikkona 5.6. mahdollisuus chat-roolipeliin discordin puolella. Tässä mainittuja kellonaikoja ei tarvitse silloin orjallisesti noudattaa, vaan ajankulkua voidaan nopeuttaa. Peli ajoittuu iltaan, esimerkiksi: noin klo 17-18 maastoon liittyviä heppajuttuja, klo 18 jälkeen illanviettoon liittyvää pelailua. Sovitaan tarkemmin lähempänä!

Huomio2: Illanviettoon ei tarvitse ilmoittautua - riittää kun saapuu paikalle ja peliin voi liittyä oman aikataulunsa mukaisesti. Maastoon nimellisesti osallistuvien ei tarvitse pelata maastoon liittyen liveropea (ovat letkassa mukana silti).

Asuista
- Pukukoodia ei ole! Saa jatkaa ratsastusvaatteissaan tai vaihtaa
- Tähän topikkiin tai muualle sopivaan paikkaan foorumilla (tägi #laitumellelompsis2019 mainiten) saa laittaa piirrettyjä asukuvia. Jos olet aina halunnut piirtää kollariasun tai omat ratsastusvaatteesi, tämä on tilaisuutesi! Toki panostamistakaan ei ole kielletty. Cool

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 34
Viestien lukumäärä : 972

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Laidunkausi alkaa! Empty Vs: Laidunkausi alkaa!

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa