Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ellen Nylund | Meidhirin omistaja

Siirry alas

Ellen Nylund | Meidhirin omistaja Empty Ellen Nylund | Meidhirin omistaja

Viesti  Ellen N. 27.06.17 11:09

Ellen Mathilda Nylund


7.4.1999 (klo 12:27) / Audi Q3 / sinkku / asuu omillaan (kaksio) / oppisopimuksella opiskelee / tämänhetkinen tilanne

Luonne pääpiirteittäin astrologialla selitettynä:

Aurinkomerkki: Oinas
Oinas on aktiivinen ja energinen merkki. Ihmiset joilla on aurinkomerkkinä oinas ovat suorasanaisia, avoimia ja eivätkä monimutkaisia. Ne odottavat samaa muilta ihmisiltä.

Oinaat elävät hetkessä, asioiden suunnitteleminen pitkälle aikavälille ei ole mieluisaa. He ovat kärsimättömiä ja tykkäävät aloittaa kaikkea uutta, mutta asioiden saattaminen loppuun huolella on vaikeaa.

Kuumerkki: Jousimies
Enemmän kuin mitään muuta ihmiset joilla on Jousimies kuussa tarvitsevat omaa tilaa. Ne ovat epätavallisen iloisia ja rentoja, kunnes tuntevat olevansa jumissa vastoin omaa tahtoaan. Kun asiat ovat ahdistavan hankalia tai samalaisia, ensimmäinen reaktio on paeta. Liika rutiini ei ole mieleen, eikä suunnitteleminen, mieluummin mennään sillä periaatteella että kaikki järjestyy kyllä.

Jousimiehet kuussa tarvitsevat tekemistä, uusien ihmisten tapaaminen, juhliminen, matkustaminen ovat tärkeitä asioita, jotta he ovat tyytyväisiä. He saattavat unohtaa helposti tärkeitä asioita ja niitä voisi jopa sanoa vähän vastuuttomiksi. On silti hyvin vaikeaa pysyä vihaisena jousimiehelle, sillä niiden optimistisuus on tarttuvaa!

Nousevamerkki: Leijona
Ihmistä jolla on nouseva Leijona on vaikea olla huomaamatta, he säteilevät energiaa ja niissä on vetovoimaa, joka saa muiden huomion. Joskus sen takia että ovat äänekkäitä, jotka kiinnittävät huomiota ulkonäköönsä (etenkin hiuksiin), joskus sen takia että ovat

He ovat hyvin tietoisia itsestään ja vaikutuksestaan muihin ihmisiin. He tykkäävät olla esillä ja olla huomionkeskipisteenä. Joskus juuri se halu olla huomion keskipisteenä voi saada heidät vaikuttamaan komentelevilta.


Ulkonäköä:
Ellen on 20 vuotias suomenruotsalainen (isä ruotsalainen, osaa suomea) rikkaasta perheestä, perheen ainoana lapsena on tottunut saamaan haluamansa, mutta joutunut myös toteuttamaan vanhempiensa toiveita täydellisestä tyttärestä. Ellen on 166cm pitkä, muodokas tyttö, jolla on puntarissa enemmän kiloja kuin haluaisi, mutta on silti tyytyväinen itseensä. Hiukset ovat lähes valkoiset ja ovat paksut, leijonamaiset, ja pitkät. Silmät ovat vaaleanruskeat. Suorat, valkoiset hampaat, kiva hymy. Iho voi hyvin eikä iho-ongelmia ole ollut.Hevoshistoria:
Ratsastuksen Ellen aloitti jo nuorena, koska mamma halusi jakaa hevosharrastuksen lapsensa kanssa. Mamma aloitti Ellenin tavoin nuorena ratsastuksen ja vanhempana muutti Englantiin, jossa sai töitä hevostenhoitajana, siitä se pääsi kisahoitajaksi ja lopulta kisaamaan itse. Joten kaikki Ellenin edelliset ponit on tuotu Englannista, huutokaupasta, koska mamma luotti hevossilmäänsä ja uskoi aina näkevänsä potentiaalin hevosessa.

Ensimmäisenä tyttö hyppäsi Onny nimisen, mustan, lihavan shetlanninponin selkään, joka opetti periksiantamattomuutta. Sitten welsh B, Sabrina, jolla Ellen pääsi jo kilpailemaankin. Lainahevosena toiminut englantilainen ratsuponi, Rufus, lainahevonen, koska sen omistaja oli mamman tuttu ja joutui leikatun jalkansa takia pitämään paussia. Viimeisenä ennen uusinta hankintaa oli connemaraori Cole, johon Ellen ehti kiintyä kunnolla ennen kuin mamma myi sen eteenpäin tytön joutuessa siirtymään pituutensa ja ikänsä takia hevosiin. Mieluiten Ellen mieltäisi itsensä poniratsastajaksi, ponit ovat kaikkein lähimpänä sydäntä.

Nyt omistaa, mamman vastahakoisuudesta huolimatta irlannintyöhevosoriin, jonka huusi itselleen yhdessä huutokaupassa Englannissa. Tarkoitus on Meidhirin kanssa löytää yhteinen sävel, koska hevonen ostettiin ikään kuin sika säkissä, ja kehittyä, päästä kilpailemaan korkeammilla esteillä, koulussakin mahdollisesti, ja kenttää testata - miksei jopa kisata - jonne rohkean villisielun adrenaliini vetää.

Pukeutuminen:
Pukeutuu siististi tallillekin ja kaikista mieluiten merkkivaatteisiin kuten Peak Performance, Helly Hansen ja Haglöfs, joita ei ole varsinaisesti tarkoitettu tallikäyttöön, koska haluaa erottua joukosta. Väreissä suosii eniten punaisen eri sävyjä sekä sinistä. Ratsastaa silti maastovihreissä ratsastushousuissa. Ratsastaa Tretornin Advance mallisissa saappaissa, joita löytyy kahdet punaiset ja ruskeat. Kypärä on ruskea.

Talvisin jalassa usein kukkakuvioiset vaaleanpunaiset Kuomat ja kesällä kumisaappaat tai Crocsit. Nätiksi pukeutumista edellä on silti mukavuus ja että on tarpeeksi lämmin. Joten talvella saattaa toppahousujen lisäksi olla kaksikin toppatakkia päällekäin. Kesällä shortsit ei ole ehdoton lemppari koska on vähän epävarma jaloistaan, vaikka sitä ei myönnäkään.[/size]

_________________
I'm do, re, mi, fa, so fuckin' done with you
Ellen N.
Ellen N.
Hevosenomistaja

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 89

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa