Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus)

Siirry alas

Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus) Empty Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus)

Viesti  Amanda S. 25.02.19 12:52

SWEAT WITH STYLE
#sweatwithstyle
#sokkaluxlaunch

M I T Ä ?  Vierasvalmennukset, Sokka Luxuriesin lanseeraustilaisuus
  ja cocktail-jatkot chatissa tallilaisille
M I S S Ä ?  Auburnin kartanolla ja Sokka Lux Boutiquella
M I L L O I N ?  Perjantaina 1.3.2019
  Vierasvalmennukset klo 12-13.30 sekä 13.30-14.30
  Lanseeraustilaisuus klo 18 ja cocktail-jatkot alkaen klo 20.30

Sweat With Style on Auburn Estatessa avoimien ovien päivä, jolloin kuusi tallin ulkopuolista ratsukkoa pääsee valmentautumaan Amanda Sokan silmien alle ja jolloin muuten niin kiireisen ja ihmiskontakteja välttelevän perijättären voi pysäyttää juttusille. Halusit sitten ihastella tiluksia, seurata valmennuksia tai osallistua Sokka Luxuriesin lanseeraustilaisuuteen, niin tämä on se päivä.

Perjantai 3. maaliskuuta alkaa klo 12 nuorten ja aloittelevien ratsukoiden valmennuksella. Valmennusvierailuiden ajaksi ratsukoille on tarjolla tyhjät karsinat tammatallista hevosten varustamista varten. Puolitoistatuntia kestävän valmennuksen jälkeen klo 13.30 vuorossa ovat kilpailevat kouluratsukot, jotka hikoilevat klo 14.30 asti. Molempien valmennusten lopuksi Amanda Sokka, normeistaan poiketen, käy jokaisen ratsukon kanssa lyhyen koosteen valmennuksen kulusta.

Maneesissa on valmennusten ajan Koivun Majatalon tarjoama buffet palvelemassa nälkäisiä valmentautujia ja katsojia. Kahviossa myydään tuttuun tapaan paahtopaisticiabattaa (vegaaneille nyhtökaurasta tehty versio), laskiaspullia kermavaahdolla tai kauravispillä, sekä tavallisia snackseja (karkkia, sipsejä, pähkinöitä).

Valmennusten päätyttyä on ratsastajilla aikaa ja mahdollisuus siirtyä laittautumaan, sillä päivä jatkuu klo 18 Sokka Lux Boutiquella Kallan keskustassa. Lanseeraustilaisuudessa nähdään molemmat Sokan sisaruksista, kuullaan alkusanoissa Sokka Luxuriesin taustoista ja päästään ihastelemaan varusteita mallistojen esittelyssä. Lanseeraustilaisuudessa on mahdollisuus jututtaa perijättäriä, tehdä ostoksia sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Lanseeraustilaisuuden päätyttyä siirrytään klo 20.30 alkaen cocktail-jatkoille Auburn Estateen. Jatkot ovat avoinna vain Auburnin tallilaisille ja ne pidetään chatroolipelin muodossa (ajankohdasta äänestetään).

Jos olet koskaan ollut kiinnostunut Auburn Estaten toiminnasta, niin nyt on tilaisuutesi laittaa jalkaa oven väliin. Tervetuloa!


O S A L L I S T U M I S O H J E
Sokka Luxuries lanseeraustilaisuus

1. Tilaisuus on avoin kaikille.
2. Osallistut tilaisuuteen tekemällä siitä kuittauksen (tarina, piirros).
3. Lanseeraustilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
4. Aikaa kuittauksen tekoon on kaksi viikkoa tapahtumapäivästä.
5. Kaikki tilaisuudesta tuotoksen tehneiden kirjoittajien hahmot pääsevät mukaan koostetarinaan, mikäli tuotos on postattu esille vierassalonkiin.


T U O T O S A I H E I T A


- Koska kyseessä on etenkin tekstiileihin panostavan hevostarvikemerkin lanseeraustilaisuus, kiinnittänet erityisen paljon huomiota asuvalintaasi? Pukukoodi on cocktail. Piirrä tai kirjoita miltä näytit tilaisuudessa!
- Jokin Sokka Luxuriesin esitellyistä tuotteista kiinnitti erityisesti huomiosi? Mikä se oli ja miksi?
- Alkumaljana tarjoiltu kuohuviini oli hyvää ja päätät napata salaa toisenkin lasillisen. Miten tilaisuus sujui, kun kuohari alkoikin nousta kesken kaiken päähän?
- Törsäät ihaniin tuotteisiin kunnes kate tililläsi loppuu. Hups? Kehtaatko palauttaa osan ostamistasi varusteista vai sysäätkö omantunnontuskat myöhemmäksi?
- Tilaisuuden jälkeen ryntäät sovittamaan ostamiasi tuotteita ratsullesi. Piirrä tai kerro miltä kokonaisuus näyttää.
- Yleinen keskustelu alkaa, ja päätät murtaa jään juttelemalla itse Amanda Sokan kanssa. Mitä kysyt Sokka Luxuriesin kylmäkiskoiselta toimitusjohtajalta ja miten nainen siihen reagoi?


O S A L L I S T U M I S O H J E
Valmennukset

1. Yksi ratsastaja yhdellä hevosella yhteen valmennusryhmään. Koskee myös sub-hahmoja: yhdeltä kirjoittajalta vain yksi hahmo valmennukseen. Etusijalla ovat Auburnin ja Kaajapurojen ulkopuoliset kirjoittajat.
2. Hevosen sivuilta tulee löytyä luonnekuvaus ja ikä.
3. Mahdolliset kuittaukset tulee tehdä kahden viikon sisään tarinapohjan julkaisusta.
4. Valmennuksista tulee valmennuspäivää seuraavana viikonloppuna tarinapohja, josta osallistujat voivat tehdä vapaaehtoisen kuittauksen. Kaikki kuitanneet saavat tuotepalkintona Sokka Luxuriesilta brodeeratun ratsastusloimen.
5. Valmennuksista tehdyt kuittaukset voi postata Auburnin vierassalonkiin.


V A L M E N N U S R Y H M Ä T


Nuoret hevoset ja aloittelevat ratsukot (Helppo B-Helppo A)
valmentajana @Amanda S., klo 12-13.30

Amanda ei juurikaan perusta helpompien valmennuksien pidosta, mutta koska kohdeyleisöä riittää, on toiveisiin vastattu. Ryhmä on tarkoitettu joko nuorille hevosille/poneille tai kilpailuihin tähtääville ratsukoille, joiden taso on He B-A. Tämän valmennuksen aikana ratsukot kuulevat varmasti siitä, mitkä heidän lähtökohdat ovat ja onko heillä kilpailullista tulevaisuutta. Heikkohermoiset saattavat tihrustaa valmennuksen jälkeen itkua, mutta oikein asennoituneet saattavat kokea ratkaisevan valaistuksen ratsastuksen saloista.

Osallistujat 3/3:
Ella Kaunola - La Palette
Hilla Puro - Valokylän Elviira
Meera Passi - Blooms Domiro

Kilpailevat kouluratsukot (Vaativa B-Vaativa A)
valmentajana @Amanda S., klo 13.30-14.30

Ryhmä on tarkoitettu ratsukoille, joilla on jo kilpailukokemusta vaativista luokista. Valmennus tullaan toteuttamaan jokaisen ratsukon henkilökohtaiset tarpeet huomioiden, mutta niin, että niistä on kaikille hyötyä. Amandan kylmäkiskoisessa ja sitäkin tehokkaammassa valmennuksessa keskitytään olennaiseen: miten ratsastetaan eleettömässä harmoniassa vaikeidenkin liikkeiden aikana.

Osallistujat 3/3:
Finja Richter -  KHw Sheltered Thought
Mirkku Mäkelä - Vegas Showgirl
Ekku Kinnanen - Cozmina KHw

Osallistuminen:

- Osallistua voi vain sähköpostiin auburninkartano@gmail.com
- Otsikoksi Sweat With Style

Muodossa:

Valmennusryhmä
Ratsastajan Etunimi Sukunimi  - [ *url=http://-alkuinen osoite]Hevosen nimi[/url* ]

Poistathan tähdet ja välit.

Tarinapohjat ja kuittaustärpit valmennuksiin tulevat omiin erillisiin viesteihinsä aloitusviestin alle.


Viimeinen muokkaaja, Amanda S. pvm 10.05.19 17:37, muokattu 3 kertaa

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 297

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus) Empty Vs: Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus)

Viesti  Amanda S. 10.05.19 17:30

Nuoret hevoset ja aloittelevat ratsukot

taso Helppo B-Helppo A, aloitus klo 12-13.30

Ella Kaunola ja La Palette

Amanda Sokka oli silmäillyt alkuverryttelyn ajan vaitonaisena virtaviivaista estehevosen alkua, jota myös Letiksi kutsuttiin. Rautias ravasi jännittyneenä ja hirnahteli aika-ajoin, eikä selässä istuva Ella Kaunola uskaltanut vaatia nuorelta puoliveriseltä edes perusasioita. Kun ratsukko vielä tovinkin päästä kipitti pitkin uraa selättömänä ja taipumattomana ilman minkäänlaista ohjastuntumaa, sai Amanda raskaan huokauksen saattelemana tarpeekseen.
"Okei Ella, virhe numero yksi herkän hevosen kanssa on pelätä siihen vaikuttamista", Amanda seurasi ratsukon ympyrätyöskentelyä areenan keskeltä ja laski kätensä lantiolle. "Lähdetään siitä, että lyhennät ohjaa, irrotat polvet satulasta ja painat pohkeet kevyesti kylkiin — noin, sitten istut syvälle satulaan ja puolipidätteillä kerrot, ettei ole syytä mennä kovempaa."
Letti louskutti kuuluvasti kuolaimia suussaan ja teatraalisen liioittelevasti reagoi pienimpäänkin ratsastajansa antamaan apuun.
"Ole selkeä, älä olematon. Vaikuta, tee itsesi tarpeelliseksi tarjoamalla sille sen tarvitsema tuki — vasta sitten voit saada Letin rentoutumaan ja näyttämään todellisen potentiaalinsa."

Hilla Puro ja Valokylän Elviira

Ponin näköinen höyryjuna olisi ollut kenen tahansa muun valmentajan mielestä piristävä lisä puoliveristen seassa, mutta ei Amanda Sokan. Perijättären suupielet vääntyivät paheksuvasti kohti kengänkantoja joka kerta, kun Elviiraksi kutsuttu tamma lähti lennättämään selässään sinnittelevää Hillaa pitkin maneesia. Suomenhevoseksi tamman varsin laadukas laukka oli Amandan silmissä ainoa kehumisen arvoinen asia, mutta sekin vain jos vielä kovin nuori Elviira olisi jaksanut pyörittää sitä edes vähän rauhallisemmassa tahdissa.
"Kas tämä tamma on niitä tapauksia, jotka tarvitsevat hallittua päästelyä ennen kuin voivat keskittyä olennaiseen", Amanda hieroi tuskastuneena otsaansa ja huokaisi. "Ei kiitolaukkaa kurvit suorana, eikä varsinkaan täyttä ravia Vermon tyyliin — pidätteet läpi siirtymisin, käynti-ravi-pysähdys, ja tuntumaa vasten eteen reippaasti kevennellen."
Selässä sinnittelevä Hilla, vastoin Amandan pessimistisiä odotuksia, nappasi nopeasti valmentajan ajatuksesta kiinni ja sai pärisevän suomenponin liikkumaan ilman syöksähtelyjä. Elviira nakkeli niskojaan ja alkoi hakeutua sievään, vaikkakin tyhjään, muotoon. Amanda muljautti silmiään — sallittakoon voimattomuus nuorelle tammalle, joka kaikesta huolimatta yritti parhaansa.

Meera Passi ja Blooms Domiro

Nuorten valmennus ei ollut suuri pettymys Amanda Sokalle, koska joukossa oli myös yksi hevonen, joka täytti vaativana tunnetun perijättären tiukat määritelmät siitä, millainen oli ainoa oikea hevonen — nimittäin moderni kouluratsu. Pikimusta Dodo oli, toisin kuin valmennuksen kaksi muuta hevosta, ikäisekseen asiallinen ja laadukas. Sen liikkeet toivat Amandalle mieleen nuoruusvuosien Fellun, perijättären ensimmäisen Grand Prix -tason orin, joka vietti nyt jo ansaittuja eläkepäiviä.
"Mmm", Amanda nyökkäsi hyväksyvästi, kun Meera Passi pyysi hevostaan liikkumaan perijättären pyynnöstä irtonaisemmin. "Lapa!"
Perijätär piti myös siitä, että Meera tiesi mitä teki. Ratsastajalla oli selvästi kykyjä viedä nuorta oriaan eteenpäin, ja naisen ratsastustyyli miellytti Amandaa: siinä oli sopiva ripaus klassisuutta, mutta mitä suurimmissa määrin hevosta kunnioittavaa eleettömyyttä.
"Enemmän!" Amandan ääni kaikui maneesissa, kun ratsukko lisäsi tempoa lävistäjällä. Dodo ojensi pitkiä jalkojaan potentiaalisesti eteen, mutta askeleesta puuttui tarvittava lennokkuus.
Se tulisi kyllä — ajan kanssa.

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 297

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus) Empty Vs: Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus)

Viesti  Amanda S. 10.05.19 18:31

Kilpailevat kouluratsukot

taso Vaativa B-Vaativa A, aloitus klo 13-14.30

Finja Richter -  KHw Sheltered Thought

Mustan trakehnertamman suuret liikkeet miellyttivät Amanda Sokkaa. Oli kuitenkin yleistä, että sellainen voima ja lennokkuus toivat mukanaan haasteita, eikä Sheila ollut sen suhteen poikkeus. Finja Richterillä oli täystyö pitää energiaa pirskahteleva tamma keskittyneenä, jolloin jo jonkin aikaa ratsukon menoa vain hiljaa seuranneena Amanda avasi suunsa.
"Se tarvitsee enemmän", perijätär nosti kätensä puuskaan ja henkäisi. "Joten tarjoa sille enemmän."
Parhaillaan sulkutaivutusta ratsastava Finja vilkaisi nopeasti valmentajaansa ja Amanda kerkesi lukea naisen kasvoilta lievää epätietoisuutta siitä, mitä käsky oli pitänyt sisällään.
"Ratsasta askel kerrallaan", Amanda pyöräytti silmiään ja oli turhautunut siitä, että joutui tarkentamaan ohjeitaan. "Et ratsasta edes yhtä kirjainväliä samassa tahdissa, teet muutoksia jatkuvasti. Isoja, pieniä — askellajin sisällä, askellajista toiseen."
Kun Finja lopulta nyökkäsi terävästi, oli Amanda vakuuttunut siitä, että Sheilasta irtoaisi valmennuksen aikana vielä jotain paljon enemmän.

Mirkku Mäkelä - Vegas Showgirl

Vegas Showgirl, tai tutummin Sohvi, oli Amanda Sokalle tuttu näky Winter Fairista, Kalla CUP:in tämän vuoden ensimmäisistä osakilpailuista. Varsinaisilla kouluradoilla ei ollut ratsukko Amandaa vakuuttanut, mutta suurena yllätyksenä oli Mirkku Mäkelä ottanut osaa vielä kenttäratsastukseen ja taistellut nuoren puoliveritammansa kanssa tiensä CIC2-luokan voittoon. Amanda hymähti seuratessaan ravaavan kirjavan varautunutta olemusta.
"Okei, nyt tarvitaan elastisuutta", perijätär ohjeisti Mirkkua, joka oli myös itse huomannut jäkittävän tamman ratsastamisen vähintäänkin haastavaksi. "Paljon taivuttelua, myös vastaan — avoja, sulkuja, ympyröitä ja voltteja. Ja aina kun ratsastat suoraa, irrottelet eteen."
Sohvi pyöritteli korviaan ja yritti pälyillä maneesin laitoja sekä katsomossa istuvia uteliaita ihmisiä alituiseen. Mirkun kärsivällisyys oli kuitenkin keskimäärin parempi, kuin suomalaisen ratsastajan yleensä, joten Amanda päätti olla puuttumatta asiaan sen kummemmin. Mirkku tunsi hevosensa, ja jos nainen noudattaisi ohjeita, olisi Sohvillakin pian niin paljon muuta ajateltavaa, että kytistely jäisi tärkeämpien asioiden tieltä unholaan.

Ekku Kinnanen – Cozmina KHw

Koko valmennuspäivän tasapainoisimman hevosen diplomin Amanda Sokka olisi antanut kauniille Cozminalle. Vahvoja arabipiirteitä omaava tamma oli uudessa ympäristössä kuin kotonaan, kantoi itsensä alusta asti kauniisti ja vaikutti kaikin puolin motivoituneelta työskentelyyn. Perijättären happamuuden syy ei ollut siis kimossa tammassa, vaan sen selässä istuvassa Ekku Kinnasessa, joka oli asettunut tyytyväisenä mukavuusalueelleen ja antoi Cozminan "hoitaa hommat".
"Kiva ei riitä", Amanda tuhahti ja seurasi kootussa ravissa väistävää ratsukkoa. "Silloin kun ratsastus tuntuu liian helpolta, voi olla varma, että työmaata riittää."
Ekku siirsi Cozminan käyntiin ja jatkoi pitkälle sivulle aloittaen sulkutaivutuksen.
"Kyynärpäät kylkiin, nyrkit pystyyn — leuka ylös, selkä suoraksi. Lapaluut kohti toisiaan." Amandan tilitys sai ratsastajan korjaamaan istunsaansa kuin sähköiskun saaneena. "Ei ole se ja sama miten keikut siellä. Vaikka Cozmina olisikin niin anteeksiantavainen, ettei välittäisi istuntavirheistäsi, niin voin luvata, että tuomarit välittää."

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 297

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus) Empty Vs: Sweat With Style (vierasvalmennukset ja Sokka Luxin lanseeraustilaisuus)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa