Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja

Siirry alas

Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja Empty Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja

Viesti kirjoittaja Santtu A. lähetetty 27.01.19 21:38

Santtu Aarnipuro
19.2.2002, 17 vuotta, 173cm
omistaa islanninhevosruuna Fifin

Ulkonäkö
Santulla on lämpimän, suklaisen ruskeat hiukset ja vihreät silmät. Poika on vaaleaihoinen ja hänen kasvojaan koristaa kevyet pisamat. Pörröisiä kutrejaan hän ei ole koskaan onnistunut taltuttamaan, niillä tuntuu olevan aivan oma tahto. Ne pilkistävät pipon tai lippiksen reunojen alta ja ylttävät pojan korvien alapuolelle. Ruumiinrakenteeltaan Santtua kuvaa kaiketi parhaiten perusterve. Hän on ikäisekseen melko keskimääräisessä mitassa, ja täyttää ihannepainon vaatimukset. Kovin lihaksikas tai harteikas poika ei ole, sillä hän ei ole koskaan ollut urheilullista tyyppiä, muttei häntä ihan hinteläksikään voi kutsua. Nuori mies pitää mukavista vaatteista, ja useimmiten hän hautautuu huppariin ja kollareihin, joiden värimaailma vaihtelee mustasta ruskeaan ja maastonvihreään.

Pääpiirteet
- Epäsosiaalinen, nörtihtävä nuori miehenalku
- Paras kaveri koiransa Kaapo, ihmiskavereita ei elämänsä aikana ole onnistunut hankkimaan
- Kirjaviisas, sosiaalisesti mahdottoman kömpelö
- Pidetään usein outona, yrittää vaikuttaa välinpitämättömältä sen suhteen, muttei onnistu siinä
- Ratsastuskokemus pääasiassa ratsastuskoulujen tunneilta ja satunnaisen hoitohevosen kanssa puuhastelusta
- Muutti vanhempiensa kanssa Kallaan vanhempien töiden takia, vanhemmat ehdottivat hevosen ostamista lohdutuksena ja tuomaan lisää sosiaalista elämää

Luonne tarkemmin
Santtu viihtyy parhaiten itsekseen. Poika on aina ollut hiljaisempaa sorttia, eikä hän ole sosiaalisesti lahjakas. Ystävien tekeminen on vaikeaa, eikä Santtu pidä itseään mitenkään erikoisena. Hän pitää videopeleistä, kirjoista ja taiteesta, ja tietysti eläimistä. Santun parhaat ystävät ovatkin olleet aina nelijalkaisia pojan lyhyen elämän aikana. Siitä huolimatta Santtu yrittää olla aina ystävällinen ja kyllä hän keskusteluun kykenee, kunhan joku toinen sen ensin aloittaa. Hän ei koe olevansa ujo tai varovainen (mutta on silti), hän vain harvoin kiinnostuu ihmisseurasta. Jotkut voisivat pitää tätä outona luonteenpiirteenä, mutta Santtua ei haittaa (haittaapas).

Kunhan Santun lähelle pääsee ja poika ymmärtää, ettei toisten ihmisten kanssa oleminen olekaan niin hankalaa, hänestä tulee esille nörtihtävä hömppä joka nauraa lähestulkoon kaikelle ja uskaltautuu mitä uhkarohkeampiin tyhmyyksiin. Onpa hän menneisyydessään onnistunut käden ja jalan toinen toisensa perään murtamaan hypittyään talon katoilta ja vaikka mistä yllyttämisen uhrina. Tylsää seuraa Santtu siis tosiaan ei ole, kunhan pojan oppii kunnolla tuntemaan.

Syvempi katsaus elämään
Santtu asuu vanhempiensa omakotitalossa ainoana lapsena. Santun isä Markus on lääkäri ja Niina-äiti pankkiiri, joten pojan vanhemmat ovat aina patistaneet poikaansa pärjäämään koulussa erinomaisen hyvin. Santtu onkin hyvä koulussa, ja hän tuo kotiin aina kiitettäviä papereita. Poika käy tällä hetkellä Murronmaan lukiota yleislinjalla, ja sen jälkeen hän suunnittelee lähtevänsä lukemaan itseään eläinlääkäriksi. Todellisuudessa Santtua kiinnostaisi ryhtyä kirjailijaksi, mutta hän tietää sen olevan jo poissuljettu vaihtoehto vanhemmiltaan kysyessä. Santun paras ystävä jo parin vuoden ajan on ollut 3-vuotias kultainennoutaja Kaapo, joka on pojan uskollinen seuralainen niin kotona kuin tallissakin.

Perhe Aarnipuro muutti Kallaan muutama kuukausi ennen vuoden 2019 vaihtumista Markuksen siirtyessä töihin Murronmaan sairaalaan. Santtu joutui siis aloittamaan uudessa koulussa, mutta eipä pojalla ollut kavereita joita jäädä kaipaamaan entuudestaan. Markus ja Niina myös lupasivat että poika saisi vihdoin ryhtyä etsimään itselleen omaa hevosta pitkän haaveilun jälkeen. Perhe asui aikaisemmin alueella jossa ei ollut lähellä talleja, mutta Kallaan muuttaessa Niina näki ilmoituksen Kaajapurojen tallille vapautuneesta pihattopaikasta joka edesauttoi hevosen hankkimista. Parin puhelun jälkeen paikka oli varattu ja Santtu sai ryhtyä etsimään elämänsä hevosta.

Pojan ratsastusharrastus alkoi vasta hänen ollessa 11 vuotias. Santtu on käynyt ratsastuskoulussa tunneilla aina silloin kun kiireiset vanhemmat häntä kerkesivät autolla sinne kuljettamaan. Yhden kerran Santtu oli kesällä hevosleirillä pojan ollessa 13. Mitään vakaata pohjaa tai taitotasoa Santulla ei siis ole, ja ajoittain hän on edelleen vielä aika varovainen hevosten kanssa. Siinä missä Santun vanhemmat tottakai olettavat pojan pyrkivän kisakentille Santtu sen sijaan nauttii hevosten kanssa olemisesta ja hauskanpidosta, sillä tallilla oleminen on hänelle tapa rentoutua ja unohtaa muu maailma. Tasoltaan Santtu ei siis ole hääppöinen ja hänellä on vielä paljon opittavaa.


Viimeinen muokkaaja, Santtu A. pvm 01.05.19 11:51, muokattu 3 kertaa
Santtu A.
Santtu A.
Entinen purtsilainen

Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 58

https://varjoaika.weebly.com/fifill.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja Empty Vs: Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja

Viesti kirjoittaja Santtu A. lähetetty 12.02.19 21:26

Tilannetopic - Spinnarit

Ihmissuhteet päiv. 1.5.19
Janna Kaajapuro
Tuttu, nähnyt ohimennen tallilla ja vaihtanut muutaman sanan. Mukavan tuntuinen. Ihan söpökin.. Pitää Jannasta enemmän kun tyttö ei ole Avan seurassa.

Ava Pulkkanen
Tullut tutuksi Tie Tähtiin valmennuksien kautta, osaa jo ohittaa suurimman osan tytön sanoista ja nyökytellä myöntyvästi kaikkeen. Pitää tyttöä aina sillointällöin pelottavana, mutta oikeastaan ihan pitääkin tytöstä. Osasyynä saattaa olla Avalta saatu pusu poskelle, jonka jälkeen Santtu on katsellut Avan perään ehkä hetken liian pitkään..

Emili Meier
Toistaiseksi vielä tuttu, mutta pitää tytön rauhallisuudesta.

Josefina Rosengård
Nähnyt tallilla ohimennen, saanut muutamia hyviä vinkkejä. Ei mitään erityistä mielipidettä, mutta vaikuttaa mukavalta.

Roolipelit
-


Viimeinen muokkaaja, Santtu A. pvm 01.05.19 12:19, muokattu 5 kertaa
Santtu A.
Santtu A.
Entinen purtsilainen

Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 58

https://varjoaika.weebly.com/fifill.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja Empty Vs: Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja

Viesti kirjoittaja Santtu A. lähetetty 12.02.19 21:39

Santtu A.
Santtu A.
Entinen purtsilainen

Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 58

https://varjoaika.weebly.com/fifill.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja Empty Vs: Santtu Aarnipuro | Fifill frá Kievarin omistaja

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa