Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Penna Vaanila | tallimestari

Siirry alas

Penna Vaanila | tallimestari Empty Penna Vaanila | tallimestari

Viesti  Penna V. 09.12.18 14:50

Ristimänimeltään Penna Topias Vaanila.
Kutsutaan Pennaksi.

Syntynyt 14. kesäkuuta 1995.
183 senttimetriä pitkä, ruskea silmäinen luonnonvaaleilla hiuksilla.

Asuu Auburnin kartanolla asunnossa tallin vintillä.
Käynyt lukion ja armeijan, valmistunut hevosenhoitajaksi sekä tallimestariksi.

Auburnin Tallimestari syksystä 2019 alkaen
Harjoittelussa Auburnissa 11/2018 alkaen tallityöntekijänä
Opiskellut erikoisammattitutkinnon (tallimestari) oppisopimuksella Auburnissa.

Penna on vanhempiensa ainoa lapsi, ja joku voisi luonnehtia nuorta miestä "stereotyyppiseksi sellaiseksi". Penna on saanut koko elämänsä ajan äitinsä ja isänsä jakamattoman huomion, joten mies ei ole parhaimmillaan sellaisissa tilanteissa, joissa hän jää ilman haluamaansa tai (mikä pahinta) joutuu jakamaan sen jonkun muun kanssa. Menestynyt pankkialalla työskentelevä isä Vaanila iskosti jo varhain poikansa tajuntaan sen, ettei (ihan) kaikkea voi saada hopea tarjottimella nenän eteen kannettuna: tulevaisuuden eteen on tehtävä töitä ja koulut on käytävä hyvin.

Puhelias pätijä - sellainen Penna on. Ärsyttävän fiksu, joka ei ujostele kertoa, mikäli huomaa epäkohtia missä tahansa (ja kenen tahansa) elämän osa-alueessa. Varsinkin, kun kyse on hevosista, mies on viimeiseen pisaraan asti sitkeä hevosten parasta ajatteleva superihminen, joka tunnistaa ontuvan hevosen viikkoja ennen kuin mitään edes tapahtuu. Penna tulee paremmin toimeen eläinten kuin ihmisten kanssa, eikä se johdu siitä, että mies itse vihaisi muita: muut eivät vain jaksa Pennaa. Mies on kykenemätön itse näkemään oman käytöksensä aiheuttamaa närkästystä sosiaalisissa tilanteissa, joten hän saattaa roikkua ei-toivottuna keskustelukumppanina vielä pitkään senkin jälkeen, kun toiselta on jo palanut käämit.

Penna pukeutuu siististi ja taivuttaa laineilevat hiuksensa geelillä aina taaksepäin. Mies on sellainen "ihan kivannäköinen" nuori, joka nauttii naisten huomiosta mikäli ei ole kerennyt sitä ennen niitä puheillaan ympäriltään karkoittamaan. Osuvin ja kattavin kuvaus Pennasta voisikin olla jonkun sarajalaisen tytön baarissa lausuma "hitto mikä idiootti, jos se ei ois noin munapää mä oisin lähteny sen mukaan."
Penna V.
Penna V.
Tallimestari

Avatar © : Sage
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 5

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa