Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saga Tunturinen | Vaahterapolun Trinsessan omistaja

Siirry alas

Saga Tunturinen | Vaahterapolun Trinsessan omistaja Empty Saga Tunturinen | Vaahterapolun Trinsessan omistaja

Viesti kirjoittaja Saga T. lähetetty 14.11.18 14:08

Saga Tunturinen

syntynyt 12.12.1998
omistaa suomenhevostamma Vaahterapolun Trinsessan eli Tinnin
159cm pitkä, melkein valkeat pitkät hiukset omistava hoikka nuori, tunnistaa myös ikonisen punaisista poskista sekä hunajanvärisistä silmistä

Saga on parikymppinen nuori, punaposkinen vaaleaverikkö, jonka pyöreät lapsenomaiset posket ja nutturalle huolettomasti sutaistut melkein valkeat hiukset tekevät tytöstä aikamoisen eksoottisen näyn - eihän sitä joka päivä vastaan kävele melkeinpä lumivalkeaa naikkosta! Uniikista ulkonäöstään huolimatta Saga on kuitenkin aika tavallinen suomalainen pulliainen, hieman ujo uusissa tilanteissa ja uusien kasvojen kanssa, muutenkin hiljainen sekä itsekseen paljon viihtyvä. Yleisesti pellavapään käytös onkin ensimetreillä aika kaunosteltua, ja moni yllättyykin ystävystyessään syvemmin Sagan kanssa - nuorella on nimittäin ronski puhetyyli, likaiset jutut sekä leveä hymy, jota tyttö näytteleekin oikein mielellään ja helposti.
Sagan sukujuuret lepäävät Lapissa, jossa hän vieraileekin useasti. Perheeseen kotona Inarin laitamilla kuuluu saamelaissyntyinen isä Ántte sekä pikkuveli Almari, joka harvakseltaan vierailee myös sisarensa luona. Sagan ja Almarin stadin peruja oleva äiti Bertta "Betti" menehtyi kuitenkin pari vuotta aikaisemmin rintasyövän seurauksena, ja vaikka kumpikin lapsista kantaa vielä surua sattuneesta, pystyy Saga jo asiasta jutustelemaankin.
Ratsastajana Saga on aika rento, helposti kaikesta pienestä innostuva yllytyshullu. Vaikka nuori nainen osaakin mennä niin koulua että esteitä vaativallakin tasolla ja yli metrissä, nauttii vaaleaverikkö kaikkein eniten spontaaneista maastoretkistä erityisesti hankikelien aikaan. Saga onkin aina tarjoutumassa mukaan maastoretkelle, jos semmoista joku kyselee. Tinni on vielä nuoren ikänsä vuoksi talutettavissa, mutta jos rento maastoretki on pääasiassa kyseessä, tuleehan kaksikko talutellen mukana.
avatar
Saga T.
Kaajapurolainen

Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa