Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Netta Lepistö | Lefan hoitaja

Siirry alas

Netta Lepistö | Lefan hoitaja Empty Netta Lepistö | Lefan hoitaja

Viesti kirjoittaja Netta L. lähetetty 22.10.18 16:18

Netta Lepistö

s. 25.01.1998, 20-vuotias | nainen | 170cm
Lefan hoitaja 15.10.2018 -


Ulkonäöltä Netan tunnistaa vaaleista suorista hiuksista, jotka on miten milloinkin huolettomalla nutturalla tai viimeisen päälle huolitellulla ponihännällä. Naisella on tavallisen tylsän siniharmaat silmät ja pituutta vajaa 170cm. Netta tykkää liikkua, joten kroppa on myös sen mukaisesti urheilullinen. Naisella on yleensä päällä siistit sävy sävyyn sopivat vaatteet niin tallilla kuin tallin ulkopuolellakin.

Nuoren naisen luonnetta voisi parhaiten kuvailla adjektiiveilla herkkä, huomioonottava ja temperamenttinen. Netta näyttää tunteensa hyvin sälvästi, joten jos tuo on iloinen sen huomaa, mutta myös ne huonommat hetket tulevat esiin, joten toisinaan tuon voi löytää myös itkemästä. Nainen viihtyy hyvin isommassakin porukassa, muttei tykkää kuitenkaan olla huomion keskipisettenä. Netta ottaa yleensä kaikki huomioon ja hän tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, joten tuohon on helppo tutustua ja ystävystyä. Hevosten seurassa nuori nainen on kylmähermoinen ja päättäväinen, eikä yleensä kieltäydy vaikeammistakaan hevosista vaan ottaa ne oman kehittymisensä kannalta vastaan.

Netta kiinnostui hevosista, kun hän oli 7-vuotias, koska hänen silloinen paras kaverinsa pakotti tytön mukaansa kilpailuihin. Netan vanhemmat olivat ensin kovasti ratsastusta vastaan, mutta suostuivat kuitenkin lopulta päästämään Netan kokeilemaan ratsastusta muutamalle alkeistunnille, joka taisi olla heiltä suuri virhe, koska sittemmin he joutuivat maksamaan harrastuksen useammaksi vuodeksi, koska Netta ei enää suostunut lopettamaan. Nykyään nuori nainen maksaa harrastuksensa lähes kokonaan itse. 12-vuotiaana Netta sai käyttöönsä Saksalaisen ratsuponin, joka oli tuolle kuin oma ja hän kisasi ponilla ponivuosien päättymiseen asti. Kun Netta siirtyi hevosiin sai hän ponin omistajalta kilpailukäyttöön tuon puoliverisen, josta hän kuitenkin joutui luopumaan noin vuosi sitten. Netta piti tapahtuman jälkeen ratsastuksesta taukoa noin vuoden, kunnes tajusi taas haluavansa hevosten pariin. Nuori nainen on hypännyt korkeimmillaan 120cm ja koulua kisannut vaativa B-tasolle asti. Netta on kilpaillut pääasiassa kenttäratsastuksessa.
avatar
Netta L.
Entinen tallilainen

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa