Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lukas Niemenpää | kilpaesteratsastaja

Siirry alas

Lukas Niemenpää | kilpaesteratsastaja Empty Lukas Niemenpää | kilpaesteratsastaja

Viesti  Lukas N. 27.07.18 20:38

Lukas Henrik Niemenpää
s. 5.2.1994, 25-vuotias
179cm pitkä, brunette, siniset silmät
ylläpitohevonen Caelicola Lumos
asuu Murronmaassa

Lukas syntyi vahvasti hevospainotteiseen perheeseen. Molemmat vanhemmat omistivat parikin estehevosta, joilla kilpailivat GP-tasolla asti. Ensimmäisen oman ponin Lukas sai jo 8-vuotiaana ja ratsasti sillä aina, kunnes vaihtoi hevoskokoiseen ratsuun 15-vuotiaana. Siitä lähtien Lukas on ratsastanut lähinnä lukuisia lainaratsujaan; yhtä ainoaa ja oikeaa kilpakumppania ei koskaan oikein ole löytynyt, eikä sille ole ollut toisaalta tarvettakaan. Ranskassa työskennellessään mies on ratsastanut kaikenlaisia tapauksia, nuorikoista kansallisen tason huippuhevosiin. 
Nykyisin, kymmenisen vuotta myöhemmin mies ratsastaa Julian ja Innan yhteistä kilpaestehevosta, Caelicola Lumosta. Tavoitteenaan Lukaksella on saada Kirppu takaisin tasoisilleen estekentille, mutta parivaljakolla on edessä vielä pitkä tie kuljettavanaan. Myös Lukaksen isosisko, Oili Savioja (os. Niemenpää), harrastaa tavoitteellista ratsastusta, vaikkakin on rakastunut kouluhevosiin ja yhdessä aviomiehensä kanssa ylläpitää Kisakeskus Saviojaa.

Lukaksen ensikohtaamisesta uusille tuttavuuksille yleensä välittyy hyvin ristiriitaisia fiiliksiä: osa saa vahvat vibat oman elämänsä Chuck Bassista varsin itseriittoisena persoonana ja toiset taas pitävät miestä vain äärimmäisen kunnianhimoisena. Oli näkemys mikä tahansa, ei Lukas nää itsessään vikoja vaan luottaa sekä luontaiseen vetovoimaansa että kykyihinsä taitavana kilparatsastajana. 
Ranskalainen kulttuuri on juurtunut melko syvästikin Lukaksen tapoihin, joka tasapuolisesti osaa ihastuttaa kuin vihastuttaakin. Miehen tapoihin kuuluu teititellä puolituttuja ja kutsua heitä alkuun lähinnä sukunimin turvin. Matkustellessaan rohkaistunut suomalainen ei myöskään epäröi olla päällekäyvän kohtelias, joka saattaa järkyttää muita. Halaukset, poskisuudelmat ja kosketukset eivät välttämättä tarkoita siis mitään.


Viimeinen muokkaaja, Lukas N. pvm 30.06.19 11:07, muokattu 1 kertaa
Lukas N.
Lukas N.
Vierailija

Avatar © : Mila
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Lukas Niemenpää | kilpaesteratsastaja Empty Vs: Lukas Niemenpää | kilpaesteratsastaja

Viesti  Lukas N. 29.07.18 12:28

IHMISSUHTEET
Inna Paakkanen - Caelicolan toinen omistaja
Lukas tuntee Innan jo nuoruudestaan, kun he asuivat Nokialla naapureina samassa kerrostalossa sekä kävivät ala-astetta yhdessä nelosluokkaan asti. Inna on Lukaksen lapsuudenystävä ja pieni ihastus.

Julia Luoti - Caelicolan toinen omistaja
Lukas N.
Lukas N.
Vierailija

Avatar © : Mila
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa