Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vuokraajahakemus (Leevi)

Siirry alas

Vuokraajahakemus (Leevi) Empty Vuokraajahakemus (Leevi)

Viesti  Charlotte R. 28.06.18 22:28

Hei!

Minut tunnetaan nimellä Charlotte Rask, perheen ja ystävien kesken Lotte. Olen syntynyt Ruotsissa helmikuussa 1997, eli täytin tänä vuonna 21-vuotta. Äitini oli kuitenkin syntyperäinen suomalainen, joten hänen lähdettyä Ruotsista Suomeen minun ollessa 2-vuotias, olen lähes koko elämäni asunut Suomessa, tarkemmin Murronmaalla, parinkymmenen kilometrin päässä Kallasta. Näin ollen olen henkeen ja vereen suomalainen juuristani huolimatta.

Olen melko lyhyt, noin 165cm ja ruumiinrakenteeltani pieniluinen mutta muodokas. Hiukseni ylettyvät vähän yli solisluiden ja ovat lähes piikkisuorat mutta paksut. Väri vaihtelee, tällä hetkellä ne ovat hyvin tummanruskeat, lähes mustat. Silmäni ovat tylsän harmaat ja kasvonpiirteeni sirot. Tyylini on omasta mielestäni melko tavallinen, mutta suosin erityisesti laadukkaita merkkivaatteita, niin arkityylissä kuin tallillakin. Pidän paljon maanläheisistä väreistä, kuten beigestä ja khakinvihreästä. Vaikka muuten tyylini on hyvin siloteltu ja yksinkertainen, olen suuri tatuointien ja lävistyksien fani, joskin itselläni on vain yksinkertainen hopeinen rengas nenäni vasemmalla puolella ja lempibändini sanoituksia hennolla kaunokirjoituksella oikeassa käsivarressa.

Luonteeltani olen välillä hieman erikoinenkin persoona. Rakastan huumoria ja typeriä vitsejä, mutta vaadittaessa osaan olla hyvinkin vakava ja rauhallinen. Sarkasmi on vahva, ja hyvien ystävien kiusoittelu kuuluu arkipäivään, kuitenkin jos huomaan että joku menee liian pitkälle, puutun oitis asiaan. Kiusaamista tai muuta vastaavaa nokittelua en siedä yhtään. Vaikka varsinaisesti en pidä draamasta, ongelmani on pakottava tarve kuitenkin puuuttua muiden draamoihin ja näin ollen onnistun aina vetämään itseni keskelle pyörremyrskyä. Usein yritän kuitenkin olla se rauhoitteleva ja sovitteleva osapuoli, ja haluan aina uskoa kaikista hyvää. Kuitenkin jos joku onnistuu minua toden teolla ärsyttämään, kerron kyllä mielipiteeni, enkä välttämättä edes kovin rauhallisesti jos tarpeeksi pitkälle mennään. Osaan halutessani ja välillä tahtomattanikin olla hyvinkin temperamenttinenkin.

Tarinani Kallassa alkaa siitä, kun rakas äitini menehtyi muutama kuukausi sitten syöpään ja jäin melko huomattavan perinnön kanssa yksinäni. Päätin siis jättää Murronmaan ja kipeät muistot lapsuudesta ja muuttaa kimpsut ja kampsut lähellä sijaitsevaan Kallaan. Ratsastusta olen harrastanut enemmän tai vähemmän koko ikäni, tavoitteellisesti viimeksi poni-ikäisenä tosin. Näin ollen puskaradion kautta kuultuani salaperäisestä ja loistokkaasta Auburnin kartanosta, kiinnostuin oitis, jolloin kunnianhimoinen ja tavoitteellinen hevostyttö sisälläni heräsi. Niinpä tein pari puhelua ja pikavisiitin kartanon maille, ja sain selville että vapaana vuokrahevoseksi olisi vielä komea, mutta ajoittain hermoja koetteleva kouluruuna Leevi. En silti epäröinyt hetkeäkään kirjoittaessani tätä hakemusta, koska jos joku herättää kunnianhimoni, niin kunnon haasteet. Sitäpaitsi onhan se nyt pirun upea hevonen.

Olen aina ollut enemmän rämäpäinen esteratsastaja kuin kylmähermoinen kouluratsastaja, mutta Leevin ja Auburnin myötä (sekä iän myötä, ei tässä mitään villejä ponityttöjä enää olla) haluaisin todellakin haastaa itseni ja kerrankin elämässäni panostaa sileällä työskentelyyn ja kouluratsastukseen. Arvioisin tämänhetkisen ratsastustasoni vain HeB, muutaman vuoden tauon vuoksi. Näin ollen Leevi olisi loistava harjoittelukumppani minulle, sillä kun osaamista jo on GP tasolle asti. Ei ehkä kuitenkaan ihan sinne lähdetä heti, jos nyt ensimmäiseksi tavoitteeksi asettaisin itselleni esimerkiksi HeA tässä kesän ja syksyn aikana.

Siis tietysti jos vain minut porukkaan huolitaan?

Ystävällisin kesäterveisin, Charlotte Rask
Anonymous
Charlotte R.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vuokraajahakemus (Leevi) Empty Vs: Vuokraajahakemus (Leevi)

Viesti  Amanda S. 29.06.18 17:17

Hei Charlotte,

kiitos panostetusta sekä mielenkiintoisesta hakemuksesta ja tervetuloa Auburniin Leevin hoitajaksi. Voit rekisteröityä foorumille ja tehdä itsellesi esittelyn niille tarkoitetulle alueelle ("Tallilaisten kaapit"). Laitan sinulle yksityisviestillä sitten tarkempaa ohjeistusta mm. Auburnilaisten chattia koskien!

Ihanaa kesää ja mukava saada sinut porukkaamme,

Amanda S.

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 297

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa