Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesän 2018 kouluvalmennukset

Siirry alas

Kesän 2018 kouluvalmennukset Empty Kesän 2018 kouluvalmennukset

Viesti  Amanda S. 20.06.18 15:49

Kesän 2018 kouluvalmennukset

Isabellan tapaan, myös Amanda pitää kesä-heinäkuussa yksityis- tai parivalmennukset kouluryhmälle. Sen lisäksi mahdollisuus kouluvalmennukseen Amandan valvovan silmän alla on sekä nuorten- että kenttäryhmällä. Muistathan, että osallistuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Valmennukset varataan yksityisviestillä (foorumi tai discord) ja toteutustapa sovitaan kunkin ratsastajan kanssa henkilökohtaisesti. Mikäli haluaa valmentautua parin kanssa, tulee ratsastajien sopia asiasta ensin keskenään. Pääasiallisesti valmennukset toteutetaan varaamisjärjestyksessä. Tarkoituksena on kohdistaa valmennus henkilökohtaisiin haasteisiin, miettiä toteutuivatko alkuvuoden tavoitteet sekä mahdollisesti suunnitella taas tulevaa.


Mahdollisia toteutustapoja:

- Kirjoita jokin tilanne valmennuksesta (hyvä tai huono), pituudella ei ole väliä, mutta panosta tekstiin! Amanda piirtää tilanteesta kuvan (maks. yksi tällainen kuittaus/ratsastaja/kesä)
- Miten meni? Sovitusta aiheesta arvotaan, mikä valmennuksessa onnistui ja mikä ei, sen pohjalta oma vapaamuotoinen kuittaus
- Roolipeli sovistusta aiheesta (esim. Amanda kirjoittaa alustuksen > oma vastaus > Amandan kommentit > oma vastaus > Amandan yhteenveto)
- Amandan alustus ja siitä oma vapaamuotoinen kuittaus
- Vuoropuhelua sisältävä tarinointi esimerkiksi docsiin, jossa molemmat voivat muokata samaa viestiä
- Ehdota omaa tapaasi! (chat-peli on kuitenkin tapojen ulkopuolella ja toteutetaan myöhemmin yhteisesti)


Kouluryhmäläiset/Amandan valmennettavat: tarkistathan, että kauden tavoitteet ovat kunnossa. Kansioiden päivitys on työnalla, joten osan kanssa käydyt tavoitekeskustelut ovat pian esillä, mutta josset ole ilmoittanut tavoitteitasi ollenkaan: tee se nyt.

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 303

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa