Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Summer vibes

Siirry alas

Summer vibes Empty Summer vibes

Viesti  Heidi N. 15.06.18 0:26

15.6.2018, Kalla, mukaan @Verneri K. (ei avoin)

Ulkona oli ihan tajuttoman kuuma, 29 astetta ja ilma oikein seisoi, kun ei edes tuullut yhtään. Heidi oli ollut koko päivän puutarhan hoidossa ja hankkinut itselleen vaikuttavan rusketuksen niissä töissä, pihapiirin hoitaminen oli naisen mielestä jotenkin kamalan terapeuttista.
Cariad oli saanut lomailla laitumella koko viikon ja nainen oli viimeksi tiistaina käynyt edes katsomassa tammaa.

Heidi oli juuri kaatamassa itselleen lasillisen jääkylmää jääteetä, kun taskussa ollut puhelin piti pienen piippauksen viestin merkiksi.
Cariadilla laitumella kaikki hyvin. - Verneri
Heidi oli pyytänyt miestä tallilla ollessaan vilkaisemaan tamma läpi ja ilmoittamaan jos jotain ongelmia ilmaantuisi. Verkku oli tunnollisesti laittanut joka päivä viestin, että kaikki oli hyvin.
Kiitos! Mulla ois vapaa ilta, haluutko tulla katsomaan leffaa? Sä saat tuoda viinit. - Heidi

Nainen tuijotti puhelinta odottaen vastausta. Siitä olikin jo hetki aikaa, kun kaksikko olivat viimeksi ehtineet kunnolla vaihdella kuulumisia ja Heidi toivoi, ettei hänen tarvitsisi viettää jälleen yhtä iltaa yksin sohvalla netflixin seurassa.

_________________
Cariad asuu Kaajapuroilla
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi N.
Heidi N.
Kaajapurolainen

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 1078

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Summer vibes Empty Vs: Summer vibes

Viesti  Verneri K. 18.06.18 20:54

Verneri Kaajapuro taputti rautiaan tamman kaulaa, joka hamusi miehen t-paitaa sievällä turvallaan. Salsa oli kasvanut hurjasti talvesta ja näytti nyt aliravitulta ravurilta - vieläpä takakorkealta sellaiselta. Sotaveteraani hymähti. Hevoset olivat ehdottomasti rumimmillaan vuotiaina. Tamma nyökytteli päätään luimien, kuin haistattaakseen lannat Vernerin ajatuksille. Samassa iPhone farkkushortsien taskussa värähti viestin merkiksi.

Vain hetkeä aikaisemmin Verneri oli laittanut Heidi Näyhölle kuittauksen siitä, että Cariadilla on laitumella kaikki hyvin. Sen sijaan, että nainen olisi tekstannut päivittäisen "kiitos"-viestinsä, vastaanotti mies kutsun leffailtaan. Sotaveteraani kohotti kulmiaan yllättyneesti. Painostava helle sai laiduntavat hevoset hakeutumaan pihaton alle auringon paistetta pakoon, mutta Salsa tökki uskollisesti portin vieressä puhelinta tuijottavaa omistajaansa. Mitä Inna ajattelisi Heidin ja Vernerin kahdenkeskeisestä ajasta? Toki brunette tiesi, että Heidi oli vain hyvä naispuolinen ystävä Vernerille, mutta antaisiko leffailta syytä luottamuspulaan?

Verneri
Heidi haluaa hengata illalla. Onko ok? Voidaan nähdä huomenna.
15.20

Inna
Joo, ok.
15.23

Sotaveteraani veti terävästi henkeä. Saiko leffailta bruneten hyväksynnän vai ei? Oliko tämä nyt niitä hetkiä, kun naiset sanoivat toista ja tarkoittivat kuitenkin päinvastaista? Huomiotta jääminen harmitti Salsaa, ja tamma päätti tönäistä ajatuksiinsa uppoutunutta Verneriä lavallaan.
"Hei mitä hittoa", mies murahti rautiaalle.
Okei, kyllä Inna uskaltaisi sanoa, jos asiassa olisi jotain epäselvää, eikä olettaisi miehen ymmärtävän epäsuoraa kieltoa rivienvälistä. Verneri nyökkäsi kuin vahvistukseksi sille, että naisen tekstiviesti oli nyt tulkittu oikein: eli suihkun kautta Heidille. Viinipullon mies varastaisi isältään, jolla oli tapana säilyttää kaikki alkoholinsa pienessä vitriinissä olohuoneessa.

Verneri
Nähään illalla.
15.25

Sotaveteraani lähetti viestin Heidille ja vilkaisi vielä Salsaa virnistäen. Ihme kakara.

--- myöhemmin samana päivänä ---

Verneri oli toteuttanut suunnitelmansa: hoitanut tallityöt, varastanut viinin ja ajanut kotiin suihkuun pesemään hellepäivän hiet lihaksikkaalta vartaloltaan. Jostain syystä tummahiuksinen mies oli kuitenkin hämillään tulevan illan ohjelmasta. Heidi oli ollut hyvä ystävä siitä päivästä lähtien, kun nainen oli kirjoittanut vuokrasopimuksen Cariadin tallipaikasta, mutta siltikään he eivät olleet viettäneet aikaa kaksin. Aina seurassa oli ollut myös joku muu - jossei tallilaisia tai Vernerin vanhempia, niin sitten hevosia.

Mies veti syvään henkeä ja painoi ovikelloa. Hänellä oli päällään valkoinen Hilfigerin t-paita, tummansiniset shortsit ja valkoiset tennarit. Hiukset Verneri oli pitkästä aikaa laittanut geelillä ja lakalla enemmän kuriin. Miksi? Tämähän oli vain illan viettoa ystävän kanssa. Sotaveteraani piti viinipulloa kädessään odottaessaan Heidiä avaamaan ovea.

_________________
And if you're a mess, God knows what that makes me.
KAAJAPUROJEN TALLI, LOVE, LAZZO & SALSA
Verneri K.
Verneri K.
Kaajapurojen tallin omistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 122

Takaisin alkuun Siirry alas

Summer vibes Empty Vs: Summer vibes

Viesti  Heidi N. 18.06.18 21:24

Varmistusviestin jälkeen brunette oli vielä hetken ajan suorittanut puutarhatöitä, mutta hyvissä ajoin siistinyt paikat ja painunut takaisin sisälle ja suihkuun. Suihkun jälkeen Heidi seisoi vaatekaappinsa edessä mietteliäänä. Miten pukeutuminen oli aina yhtä vaativa rasti?

Lopullinen asukokonaisuus koostui mustista shortseista ja löysästä valkoisesta paidasta. Nainen antoi hiustensa soljua vapaina luonnonkiharilla ja selasi netflixiä sopivan leffan toivossa. Vernerillä oli ollut hirvittävästi kiireitä viime aikoina ja Heidi oli vähän jopa kaivannut toisen seuraa. Pitäisi ainakin kysyä aikoiko mies lähteä Kanadaan kisaamaan vai ei.

Ovikellon ääni sai ajatuksiinsa vaipuneen naisen takaisin nykyhetkeen. Paljasjaloin tämä käveli etuovelle ja leveä hymy kasvoillaan avasi oven. Verneri näytti löytäneen vaatekaapistaan jotain muutakin, kuin tallivaatteensa.

"Moikka, tuu sisään vaan", Heidi tervehti ja antoi toiselle tilaa astumalla sivummalle ovensuusta.
"En vielä ehtinyt keksiä sopivaa leffaa, mutta eiköhän sieltä joku löydy", brunette kertoi ja sulki oven Vernerin takana. Nainen nappasi liikoja kysymättä viinipullon tummaverikön kädestä ja käveli keittiöön.

"Täyteen vai puolilleen?" Heidi varmisteli nostaen tyhjän viinilasin käteensä.

_________________
Cariad asuu Kaajapuroilla
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi N.
Heidi N.
Kaajapurolainen

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 1078

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Summer vibes Empty Vs: Summer vibes

Viesti  Verneri K. 20.06.18 21:13

Mustiin shortseihin pukeutunut nainen avasi iloisesti hymyillen oven ja pyysi miestä astumaan sisään.
"Moooi", Verneri tervehti virnistellen.
Siinä lyhyessä hetkessä brunette oli kerennyt napata viinipullon sotaveteraanin kädestä - yhtä suorasukaisesti kuin oli sen käskenyt tuomaankin - ja viilettänyt keittiöön. Verneri pudisteli päätään. Niin tyypillistä Heidiä.

Tummahiuksinen mies asteli olohuoneeseen kädet shortsiensa takataskuissa ja istahti sohvalle. Television ruudulla lepäsi Netflixin valikko, jota nainen oli puheidensa mukaan selannut. Verneri hymähti vastaukseksi: elokuvan valitseminen tästä nimenomaisesta suoratoistopalvelusta tuntui olevan yksi yhteiskunnan polttavimmista ongelmista.
"Laita täyteen", mies vastasi hetkeäkään miettimättä Heidin kysymykseen.

Verneri nappasi kaukosäätimen käteensä ja alkoi selaamaan elokuvia.
"Mitä genreä laitetaan? Ehkä joku hyvä toimintapläjäys?"

_________________
And if you're a mess, God knows what that makes me.
KAAJAPUROJEN TALLI, LOVE, LAZZO & SALSA
Verneri K.
Verneri K.
Kaajapurojen tallin omistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 122

Takaisin alkuun Siirry alas

Summer vibes Empty Vs: Summer vibes

Viesti  Heidi N. 20.06.18 21:46

Saatuaan varmistuksen viinilasin täyttöasteesta, Heidi kaatoi molempiin laseihin nestettä lähes piripintaan. Jääkaapin ovi kävi, kun nainen otti sieltä kaksi dippipurkkia ja asetteli ne oikean kätensä päälle. Sipsipussi mahtui vielä saman käden kyynerpään ja mahan väliin ja vasempaan käteensä brunette taiteili lähes täydet viinilasit. Vuosikausien harjoittelu hevostarvikkeiden kanssa oli tuottanut tulosta, eipähän tarvinnut kävellä monesti keittiöön takaisin.

Heidi pääsi juuri kantamuksineen olohuoneen puolelle, kun Verneri kysyi elokuvan aiheesta. Nainen katsoi itsensä kotoisaksi sohvan pohjalle tehnyttä tummaverikköä virnistäen. Verneri ei onneksi ollut mikään jäykkis.

"Toiminta sopii hyvin, eipähän tarvii ajatella mitään monimutkaisia juonikuvioita", Heidi vastasi ja käveli olohuoneen pöydän luokse. Kevyesti niiaten hän laski ensin sipsipussin pöydälle ja sen jälkeen dipit. Lopulta nainen ojensi toisen viinilaseista Vernerille.
"Älä sitten läikytä, sohva on ihan uusi", Heidi sanoi virnuillen ja mietti miten hänen äänestään kuulsi läpi, ettei hän ollut tosissaan.

Heidi asettautui sohvalle Vernerin vierelle ja siemaisi viinilasistaan.

_________________
Cariad asuu Kaajapuroilla
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi N.
Heidi N.
Kaajapurolainen

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 1078

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Summer vibes Empty Vs: Summer vibes

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa