Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Z - Haku päättynyt! (hoitohevoshaku 2/17)

Siirry alas

Z - Haku päättynyt! (hoitohevoshaku 2/17) Empty Z - Haku päättynyt! (hoitohevoshaku 2/17)

Viesti kirjoittaja Amanda S. lähetetty 01.11.17 18:37

VAPAITA HOITOHEVOSIA

Marraskuu alkaa ilahduttavalla uutisella, sillä tallin omistajattaret, Isabella ja Amanda Sokka, laittavat ilmoitustaululle huolitellun tulosteen kahdesta vapaasta hoitohevosesta. Kuvankauniit puoliveritammat etsivät vastuuntuntoisia ja reippaita hoitajia, joilta mahdollisesti löytyy myös motivaatiota tulevaisuudessa itsenäiseen ratsastukseen, valmentautumiseen ja kilpailemiseen. Perijättäret ovat kuitenkin turhautuneet pelkkiin "renkaan potkijoihin", joten vuokraajaksi pääsee vasta osoitettuaan aktiivisuutensa hoitajana.

Haulla ei ole aikarajaa, vaan paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


------------------------------

Audrey v. Helmwald, löytänyt hoitajan!

Armi on tallin kiltein tuttavuus, jonka isoihin silmiin ja samettiseen turpaan ihastuu kuka tahansa. Tamma on Auburnissa olonsa aikana viettänyt suurimmaksi osaksi vain mammalomaa, ja tämän jaloista löytyykin vielä kuukauden ajan pyörimästä voikko tammavarsa Karkki. Tuleva hoitaja pääsee Armin hoitamisen lisäksi siis myös tutustumaan vauva-arkeen. Mammalomalta paluu tapahtuu  marraskuun jälkeen, kun Karkki muuttaa uuteen kotiinsa.

Armi on erittäin taitava kouluratsu, ja kilpailee Grand Prix -luokkia. Tamma on kiltin luonteen lisäksi mukautuvainen ja miellyttämisen haluinen ratsu, joka on erinomainen opettaja. Sinä, joka haaveilet tähtääväsi kouluratojen kuningattareksi/kuninkaaksi - tässä tilaisuutesi!

Kiinnostuitko? Tutustu Armiin.
( Hoitajan valinnasta päättää Amanda. )
Z - Haku päättynyt! (hoitohevoshaku 2/17) Armipaa

------------------------------

JB Mirameir, löytänyt hoitajan!

Z - Haku päättynyt! (hoitohevoshaku 2/17) Mina2hoito
Mina on toinen vasta Auburniin muuttaneista hevosista, joten tamma on täysin uusi tuttavuus kaikille tallilaisille. Tältä nuorelta rautiaalta ei puutu persoonallisuutta, joten arkipäivät Minan kanssa saavat varmasti väriä yllättävistäkin käänteistä. Mina on tammaksi suurehko, onhan säkäkorkeudeksi mitattu huimat 175 cm.

Mina on ratsuna hitaasti lämpenevä, hieman tahmeakin, mutta osaavalla ratsastajalla liikkuu näyttävästi. Tamma on parhaimmillaan kouluradalla, mutta hyppää pienehköjä esteitä mielellään. Yleisratsuna rautias on siis varsin osaava, ja kehittynee varttuessaan yhä taitavammaksi. Tästä siis ihana, höveli hoitohevonen sellaiselle ihmisille, joka on kiinnostunut nuoren hevosen sielunelämästä ja ehkä tulevaisuudessa myös ratsastamisesta ja viemisestä eteenpäin kilpakentille.

Kiinnostuitko? Tutustu Minaan.
( Hoitajan valinnasta päättää Isabella. )

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 303

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa